Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sen yonlendiriosan eline eldiven geçir canım.. sabit tutabilirsin.
O baskı hissini geçtin mı elini çek.. kontrol esinde olsun.. sonrası cookk kolay
Deniyicem yine elimi cekiyorum ama afedersin ama dudaklara da baskı var çok acıyor hissine kapılıyorum kontrolü eşime veriyorum o da yönünü ayarlayamiyor canımı yakıyor tam yenmeme az kalmışken olmadı bu vallahi

Popoya eğimli olacak canım.. dudaklar da baskı olmaması lazım canım. Dikine ittiriosan ondan oluodur o..
Pes etmek yok..

Popoya eğimli olacak canım.. dudaklar da baskı olmaması lazım canım. Dikine ittiriosan ondan oluodur o..
Pes etmek yok..
Selam kızlar bende iki senedir yenmeye çalışıyorum.Lütfen yenenler yardım edebilir mi?
Bizdede penisi yarısını alabiliyorum ama git gel yapamıyoruz.Sanki orda bir duvar var ilerlemicek gibi geliyor.

Selam kızlar bende iki senedir yenmeye çalışıyorum.Lütfen yenenler yardım edebilir mi?
Bizdede penisi yarısını alabiliyorum ama git gel yapamıyoruz.Sanki orda bir duvar var ilerlemicek gibi geliyor.
Aynu ben de o durumdayım. Yarısına kadar tamam. Ama ilerisi duvar adeta. Tam birleşme olmuyor. Ben artık yanlış yöne ittiğimizden şüpheleniyorum Farklı pozisyonlar denicem .
Anestol veya emla gibi uyuşturucu merhemler var onlardan kullandınız mı gerçekten acı hissini yok ediyor mu bu kremler?

Acı hissini yok etmiyor canm zamanında denemiştim emlayı. Vajinusmusta meseleyi beyinde bitirmek gerekiyor. Zaten aştıktan sonra asla acımadığını farkediyorsun

İlerler canım.. içerisi boşluk zaten.. yarıya kadar giriosa eşin yavaş yavaş git gel yapsın. Gerisi kolay gelir

İlerler canım.. içerisi boşluk zaten.. yarıya kadar giriosa eşin yavaş yavaş git gel yapsın.
İlerler canım.. içerisi boşluk zaten.. yarıya kadar giriosa eşin yavaş yavaş git gel yapsın. Gerisi kolay gelir
Eşim denesede ben canım yandığı için istemiyorum.Ne yapacağım bilmiyorum doktor yardımıyla biraz yol alabildik doktorum 10ilişki sonrası gel dedi ama biz daha ilkini bile yapamadık inş bir an önce bu dertten kurtuluruz hepimiz

Yanlış yöne ittirdiginiz için canın yaniodur.

Doktorum başta kegel egzersizi verdi bu egzersizi yaparkende vemcaıne sprey ve estriol kremi vermişti.Şimdi sadece ultrasonda kullanılan jeli ilişki öncesi kullan dedi onu kullanıyorum

kızlar merhaba 3.5 yılllık evliyim bir düşük yaptım 2.5 yaşında çocugum var baştan beri bnusoprunu yaşıyordum bu site sayesinde ve egzersizlerle başarmıştım taki hamile kalana kadar zaten hamileyken hiç denemdik sonrası 2.5 senedir hiçç ilişki olmadı olamıyor ne yapıcam bilmiyorum başkasına soylesem gülerler vallahi neolur yardım edin yeniden egzersizlere başlamak istiyorum ne yapayım..

Yasamayan anlayamaz o yuzden kimseyle paylasamiyor insan

Kızlar ben iki yıllık evliyim ilişkiye bir türlü giremedik inanılmaz acı duyuyordum sonra doktora gittim meğerse kalın kızlık zarı varmış ilişki çok zor olur operasyon ile alalım dedi ama diyarı pahalı olduğu için Ağustos’ta yaptıracağız ben her gün deniyorum belli bu sorunu kendimiz aşarız diye bu durumu yaşayan var mı aranızda sizce kendimiz zorlasak çözülür mü ameliyat olmayı hiç istemiyorum

Aparatla calistin mi hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…