- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #232.741
Herşeyin hayırlısı tabiki arkadaşlar vakti ve zamanı var çünkü bende 8 aylik evliyim ve ilk yapamamistik sonra yendim vee düşün kanda gebelik çıktı ve sonra dış gebelik geçirdim ameliyat oldum o yuzden acele etmeyin hayirlisin isteyin olacagi varsa bir sekilde oluyorMalesef regl oldum cok dua etmiştm ama olmadı hayırlısı diyrm yinede allah büyük eşimde ameliyat olcak kasık fıtığı yine ertlencek off offf resmen 2ay sınra 1sene olcak evlliğmx
Bi de her denemede ufak ufak kanamaları oluyor. Doktor zar iki farklı yerden yırtılmış dedi. Kanamaları sebebini anlayamıyorum. Yarısına kadar sıkıntı yok oradan ötesi ağrı ve acı dolu bir duvar benim için.. Çok çaresiz kaldım. Siz yine şanslısınız eşleriniz destek oluyor. Ben hiç destek görmüyorum Eşim aynı zamanda şık aceleci. Ön sevişmemiz beş dk bile sürmüyor hemen o aşamaya geçmek istiyor. Kadın olmak ne zormuş.
Kızlar mrb ben buraya yendiğimi yazmıştım daha önce ama maalesef tam anlamıyla yenememisim. Nedeni ise o zaman uyuşturucu sprey ile yapmıştık öyle de olsa ilişki olmuştu ama ondan sonra bir turlu uyusturucu olmadan yapamadım şimdi yine egzersize başladım. Devlet hastanesinin psikiyatri bölümüne gidiyorum doktor bana aparat değil parmak ile çalış orayı hisset dedi. Bende bir parmak aşamasını geçtim şimdi eş parmagi ile deniyoruz fakat benim sorunum eşim daha yapmadan panik oluyorum yavas bekle falan diyorum yani istem dışı oluyor kendim parmak egzersizi yapınca sorun yok eşim yapınca korkuyorum canım aciyacak sanıyorum ben bu durumdan nasıl kurtulurum?
Aynen canım parmak gerçekten farklı aparat ile hiç içini hissetmemistim bunda hissediyorum işte benimde korktuğum şey daha eşimin parmağını alamadan penisi nasıl alacam? Sen nasıl yenmistnEn dogrusunu söylemis piskiatristin. Apart ile olmaz. Bunu bende böyle ögrendim. kesinlikle parmakla deneyip
hissetmen gerekiyor. Ben de esimin parmagi ile kesinlikle deniyemedim. Kendi parmagim ile deneyip yendim. Esliye gecmeden de oluyor.Kafani buna takma. Cünkü esliyi bende yapamadim:)
Ben yeneli 6 ay oldu. Sürekli de yapiyoruz ama bende hala agri ve cok yanma var.Neden oldugunu bilen varsa sevinirim.
Bebe yağı falan değil , bunun için kayganlaştırıcılar var onlardan al .Zaten milletin başına bu illeti salanlar o teyzeler ve yengeler. İşin doğasında var bu .eğer kendini kasmazsan hiç acı duymasın . Emla krem kullanabilirsin .Lazere giderken de kullanırız mesela . Hissiyatı azaltır . Ve alkol kullanıyorsan çok daha kolayı var . İki kadeh votka ! Eğer kullanmıyorsan yukarıda yazdıklarımı dene ve korkma lütfen ...3 ay sonra düğünüm var canım nişanlıyım. Geçmişte teyzeler yengeler etraftaki insanlar çok kafamı karıştırdı korkuttular. Sanki orda delik yokmuş girmezmiş gibi geliyor. Orası kapalı duvar gibi hissediyorum hep. Halbuki hafif bir ıkınma hareketiyle aynada gördüm deliği. Ben kasmadığım sürece acı olmaz rahatça girer dmi ? Bebe yağı önerir misin peki ? Ve aşağı yöne doğru mu girmeli eşim ?
Kızlar aparat kullanınca bozulan oldu mu aranizda? Yada bozulur mu aparatla
BozulmamasınıBoyuta gore bozadabilir sen bozulsun mu istiyorsun bozulmasin mi?
Bozulmamasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?