Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar mrb ben buraya yendiğimi yazmıştım daha önce ama maalesef tam anlamıyla yenememisim. Nedeni ise o zaman uyuşturucu sprey ile yapmıştık öyle de olsa ilişki olmuştu ama ondan sonra bir turlu uyusturucu olmadan yapamadım şimdi yine egzersize başladım. Devlet hastanesinin psikiyatri bölümüne gidiyorum doktor bana aparat değil parmak ile çalış orayı hisset dedi. Bende bir parmak aşamasını geçtim şimdi eş parmagi ile deniyoruz fakat benim sorunum eşim daha yapmadan panik oluyorum yavas bekle falan diyorum yani istem dışı oluyor kendim parmak egzersizi yapınca sorun yok eşim yapınca korkuyorum canım aciyacak sanıyorum ben bu durumdan nasıl kurtulurum?

Malesef regl oldum cok dua etmiştm ama olmadı hayırlısı diyrm yinede allah büyük eşimde ameliyat olcak kasık fıtığı yine ertlencek off offf resmen 2ay sınra 1sene olcak evlliğmx
Herşeyin hayırlısı tabiki arkadaşlar vakti ve zamanı var çünkü bende 8 aylik evliyim ve ilk yapamamistik sonra yendim vee düşün kanda gebelik çıktı ve sonra dış gebelik geçirdim ameliyat oldum o yuzden acele etmeyin hayirlisin isteyin olacagi varsa bir sekilde oluyor

Bana da yardım eder misiniz. 1 aylık evliyim. Eşimle ilk denememizde kendimi aşırı kastım canım çok yandı bacaklarım zangır zangır titredi ve birleşme olmadı. Vajinismus olmaktan korktum çünkü biliyorum o bir erteleme hastalığı. Korkularımın üstüne gitmeye karar verdim ertesi gün tekrar denedik. Bende bir gram istek yoktu sadece bu bir görev ve olsun bitsin kurtulayım modundaydım. Haliyle yine kastım kendimi. Kanamam oldu kızlığım bozuldu ama hemen o an bıraktık. Tam birleşme olmadı anlayacağınız..Bu olaydan sonra 3 gün dinlendim. Sonraki denemelerde p... sin sadece yarıya yakınını alabildim. Sanki duvar varmış gibi. Zorladığımda müthiş bir acı hissediyorum. Hep orada kalıyoruz ötesi yok. Yönünü mü bulamıyoruz anlamadım. Tam birleşme bi türlü olmadı. Parmak egzersizi sadece iki kez denedim Kendi 2 parmağımı da eşimin 2 parmağını da alabildim. Acı hissetmedim o anlarda. Lakin p... yarıdan sonrasını alamıyorum. Bugün doktora gittim fizyolojik hiçbir engelin yok mesele tamamen beyinde dedi. Ağrı kesici ve kas gevşetici 2 hap yazdı. Anestol yazdı uyuşturması için. Bi de gleitgelen jel yazdı. Bahsettiğiniz spreyden de alayım mı? Eşim hiç anlayışlı değil. Çok ağır laflar söylüyor kalbimi kırıyor. Zaten onu mutlu edemediğim için yaşadığım mahcubiyetin üzüntüsü yetmez gibi üstüne söylediği ağır sözlerin üzüntüsü ekleniyor Yatağımızı bile ayırdı yapamadık diye. İçimde bir gram istek kalmadı. Tam birleşme olsa da kurtulsam modundayım hep. Önerileriniz neler bana yardımcı olur musunuz ?

Bi de her denemede ufak ufak kanamaları oluyor. Doktor zar iki farklı yerden yırtılmış dedi. Kanamaları sebebini anlayamıyorum. Yarısına kadar sıkıntı yok oradan ötesi ağrı ve acı dolu bir duvar benim için.. Çok çaresiz kaldım. Siz yine şanslısınız eşleriniz destek oluyor. Ben hiç destek görmüyorum Eşim aynı zamanda şık aceleci. Ön sevişmemiz beş dk bile sürmüyor hemen o aşamaya geçmek istiyor. Kadın olmak ne zormuş.

Senin icin ne kadar uzuldum bilemezsin yasadigin sorun yetmez gibi bir de esin sorun cikariyor. Allah yardimcin olsun...

En dogrusunu söylemis piskiatristin. Apart ile olmaz. Bunu bende böyle ögrendim. kesinlikle parmakla deneyip
hissetmen gerekiyor. Ben de esimin parmagi ile kesinlikle deniyemedim. Kendi parmagim ile deneyip yendim. Esliye gecmeden de oluyor.Kafani buna takma. Cünkü esliyi bende yapamadim:)
Ben yeneli 6 ay oldu. Sürekli de yapiyoruz ama bende hala agri ve cok yanma var.Neden oldugunu bilen varsa sevinirim.

Aynen canım parmak gerçekten farklı aparat ile hiç içini hissetmemistim bunda hissediyorum işte benimde korktuğum şey daha eşimin parmağını alamadan penisi nasıl alacam? Sen nasıl yenmistn

Bebe yağı falan değil , bunun için kayganlaştırıcılar var onlardan al .Zaten milletin başına bu illeti salanlar o teyzeler ve yengeler. İşin doğasında var bu .eğer kendini kasmazsan hiç acı duymasın . Emla krem kullanabilirsin .Lazere giderken de kullanırız mesela . Hissiyatı azaltır . Ve alkol kullanıyorsan çok daha kolayı var . İki kadeh votka ! Eğer kullanmıyorsan yukarıda yazdıklarımı dene ve korkma lütfen ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…