- 26 Kasım 2017
- 1.500
- 2.172
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #233.261
İnş yenebilirim ama işte egzersiz bile yapamıyorum elimle hafif ellediğimde bile acıyor bende anlamadm sizdede öylemiydi gerçekten psklj bozuldu panik atak rahatsızı oldum
Sizin de zar yirtildi mi peki?Bende kullandm ama hala girerken acı olyor giremiyor sadece sürtüyor ozman bile acıyor gibi aynen bizimde kayıyor
Hayır malesef giç girmedikiSizin de zar yirtildi mi peki?
Ya pomad iyi uyusturur aslında girişten içeri doğru sürüyorsun di mi? Ben 15 dk bekliyorum iyice uyussun diye.
Eşim eliyle yönetiyor girişi başını alana kadar ileriyor. Sonra o orda sokma işlemine odaklanip benimle ilgilenmeyince ben geriliyorum üzerime doğru gel öyle durma diyorum gelince de kayıp gidiyor napmamiz gerek ikimiz de bilmiyoruz
Biraz açık yazdım kusura bakmayın
Belinizin altina yastik koyun yatagin ucuna yatin bacaklarinizi ayirin ayaklarinizla biyerden destek alin sandalye komidin vs bu sekilde destek alinca hem geri cekilemezsiniz hemde esiniz kaymaz kayganlastirici cok surmeyin ondanda kayiyor olabilir.esiniz zaten oraya odaklansin sizinle nasil ilgilensin siz derin nefes alip verin ve oranizla ıkının siz ıkındıkça o ice girer zaten...kan olayi herkesin kizlik zari yapisi farklidir belki bir dahakinde yine gelir belki hic gelmez.bu arada vazelin kullanin daha iyiSizin de zar yirtildi mi peki?
Ya pomad iyi uyusturur aslında girişten içeri doğru sürüyorsun di mi? Ben 15 dk bekliyorum iyice uyussun diye.
Eşim eliyle yönetiyor girişi başını alana kadar ileriyor. Sonra o orda sokma işlemine odaklanip benimle ilgilenmeyince ben geriliyorum üzerime doğru gel öyle durma diyorum gelince de kayıp gidiyor napmamiz gerek ikimiz de bilmiyoruz
Biraz açık yazdım kusura bakmayın
Bayilmayinn:)) sprey sıkın oraniz uyusucak ve siz sadece baskı ve içinizde bir doluluk hissi yaşicaksiniz acı yok her zaman yapiyomus gibi dusunun gerdek olarak ilk iliski olarak bakmayin esinizi arzulayin pıt diye girer hissetmezsiniz bile:)Hayır malesef giç girmedikihala kızım kafayı yicem bayılsam keşkede olaa bitse diyorum
Spreyi icine skcaz dmi girisede sksak olirmi baski girste oluyo cunkuBayilmayinn:)) sprey sıkın oraniz uyusucak ve siz sadece baskı ve içinizde bir doluluk hissi yaşicaksiniz acı yok her zaman yapiyomus gibi dusunun gerdek olarak ilk iliski olarak bakmayin esinizi arzulayin pıt diye girer hissetmezsiniz bile:)
Elinizle biraz ayirin canim vajinanizi.spreyin cubugu var zaten esiniz ice dogru sıksın 7-8 fıs. biraz yanar ama gecer. o ice dogru gider zaten sıkınca.uyusur on dakkikaya hic kasmayin aci yok pıt diye girer rahat olun dedigim gibi ıkının oranızlaSpreyi icine skcaz dmi girisede sksak olirmi baski girste oluyo cunku
Icine denedm sktm evet yandi fakar girsti bi sorun oluyo girmioo ici belki uyustu ama giremedigi icin farkedemiyoruzElinizle biraz ayirin canim vajinanizi.spreyin cubugu var zaten esiniz ice dogru sıksın 7-8 fıs. biraz yanar ama gecer. o ice dogru gider zaten sıkınca.uyusur on dakkikaya hic kasmayin aci yok pıt diye girer rahat olun dedigim gibi ıkının oranızla
Kayganlastirici cok surmeyin bence yatis pozisyonundada bi hata olabilir yukarida dedigim sekilde yatin esinizde sertlesme peoblemi yok dimi eliyle tutarak yapabilir.aslinda oraya getirince kontrol onda olunca girer siz sanirim kasıp kayip kimildiyosunuz cokIcine denedm sktm evet yandi fakar girsti bi sorun oluyo girmioo ici belki uyustu ama giremedigi icin farkedemiyoruz
Baski derken?Bende yeneli 1 hafta oldu ama hala baskı geçmedi yogun baskı hissediyorum acı kesınlıkle yok ama baskıda gitmiyor anlamadım
Egzersiz yapmışmıydınız birde uyuşturucu krem va kullandınmı acık acık yazıyrm ama bende yenmek istiyorm özelden yada burdan yardım edermiisbizmerhaba arkadaslar bende 11 aylık evliyim ve 11 aydr bu vajınısmus ıle ugrasıom cok sey denedk ama hıc olmadı oraya bsy gırebılır dıye aklım almıyoodu 1 haftadr sızı takıp edıorum eskı yorumları okudum ve ınandm destek olan arkadasmla bırlkte bıttı dun bu korkunc kabus ınannca ve ısteyınce oluyormus ınsallah hepınız basarırsnz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?