- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #233.241
Açın kapıyı pencereyi şöyle bir etrafa bakın evler o evlerin icinde insanlar herkes yapiyor bende yaparim diyin kendinize guvenin yaparsiniz aşılmayacak bir dert değil ve unutmayinki sonunda sizinde mutlu olacaginiz bir durum var eşinize daha cok bağlanicaksiniz başarirsiniz kizlar cesaret ve istekli olmakkMerhaba bnde bi kac gundur sizi takip ediyorm insan tek olmadigini gorunce hevesleniyo bende dokunamazdim bile ama baktm herkea yapio dedm parmakla deneym olmaz gibi geliodu ama hc anlamdm bi anda oldu ama esli denemeler yine husran ama olucak inaniyorum
Insallah insalllah bizde basaralim cok uzucu bir durumAçın kapıyı pencereyi şöyle bir etrafa bakın evler o evlerin icinde insanlar herkes yapiyor bende yaparim diyin kendinize guvenin yaparsiniz aşılmayacak bir dert değil ve unutmayinki sonunda sizinde mutlu olacaginiz bir durum var eşinize daha cok bağlanicaksiniz başarirsiniz kizlar cesaret ve istekli olmakk
Tebrikler nasil.yendiniz bsuyler kullandinizmiKızlar bizim de bu sabah oldu çok şükür Öyle mutluyum ki şimdi Alab kepinizin yardımcısı olsun. Kesinlikle gözümüzde büyüttüğümüz için ertelemişiz artık çok istiyordum kafaya takıyoruz çünkü illaki. Acıdı ama İnan’ın adet ağrısından çok değil kesinlikle yanı Allah zaten bize kadınları güçlü yaratmış ve yetiştiriyor. O yüzden sadece azcık cesaret.
Hmm sizin adiniza sevindmmYok kullanmadım farklı bir pozisyon denedik o çok rahat oldu 2 miz de oturduk o altta ben penisin üzerine oturdum yavaşça.
Afedersinzi ama tam anlamadımYok kullanmadım farklı bir pozisyon denedik o çok rahat oldu 2 miz de oturduk o altta ben penisin üzerine oturdum yavaşça.
Afedersinzi ama tam anlamadımbide egzersiz yeptınızmı hiç ben giç
Egzerisz yapamadım orası cok hassas acayip kasıyorum
İnş yenebilirim ama işte egzersiz bile yapamıyorum elimle hafif ellediğimde bile acıyor bende anlamadm sizdede öylemiydi gerçekten psklj bozuldu panik atak rahatsızı oldumOf canim senin de her mesajini gormemde cok uzuluyorum sen de caresizce cirpiniyorsun Allah senin de benim de yuzumu guldursun insallah...
İnş yenebilirim ama işte egzersiz bile yapamıyorum elimle hafif ellediğimde bile acıyor bende anlamadm sizdede öylemiydi gerçekten psklj bozuldu panik atak rahatsızı oldum
Sizin de zar yirtildi mi peki?Bende kullandm ama hala girerken acı olyor giremiyor sadece sürtüyor ozman bile acıyor gibi aynen bizimde kayıyor
Hayır malesef giç girmedikiSizin de zar yirtildi mi peki?
Ya pomad iyi uyusturur aslında girişten içeri doğru sürüyorsun di mi? Ben 15 dk bekliyorum iyice uyussun diye.
Eşim eliyle yönetiyor girişi başını alana kadar ileriyor. Sonra o orda sokma işlemine odaklanip benimle ilgilenmeyince ben geriliyorum üzerime doğru gel öyle durma diyorum gelince de kayıp gidiyor napmamiz gerek ikimiz de bilmiyoruz
Biraz açık yazdım kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?