- 14 Temmuz 2018
- 47
- 27
- 3
- 38
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #233.221
O baskı hissi tam olarak nerede oluyor ve nasıl kurtuluyorsun?Nası olcak vs kaygısını aparatlarla attım üzerimden vemcain sprey kullandım ilk seferinde sonrasında zaten anlamadan oldu hafif baskı hissi oluyor ama.birde bi noktayı geçince sıkıntı olmuyor orda bi olmicak mı hissi oldu o kadar .palaspandaras ve ulgengokten arkadaşlar sağolsun çok destek oldular
Ben bir de 4ün yarısını alabiliyorumadina sevindimKackez 4 numarayi denedinde sonra esinle denedin...ben 4 no yu denedim ama es olayi olmadi hangi poziston da denediniz
Kurtulma aşamasına geçemedim daha baskıdan 2 kez tam oldu tekrar denemedikO baskı hissi tam olarak nerede oluyor ve nasıl kurtuluyorsun?
Bizimde ağıstosta 1sene olacak hala yapamıyorum kegel bile beceremiyorum uyuşturucu spreyle denedik resmen bayılcaktım uyuştu ama girmeye çalışırken cok acıdı orası açılmıyorm penis cok kalın delik küçük girmiyor bide orası cok hassas elim bile değince huylanıyorum napcsm kızlar lütfen destek olun bana yapamıyorum kegel nasıl bişey allah aşkına yakın zmanada benim gibi olup egsersiz yapmadan yenen varmı
Doktor muaynesi oldunuzmu deligin kucuk oldugunu doktormu soylediBizimde ağıstosta 1sene olacak hala yapamıyorum kegel bile beceremiyorum uyuşturucu spreyle denedik resmen bayılcaktım uyuştu ama girmeye çalışırken cok acıdı orası açılmıyorm penis cok kalın delik küçük girmiyor bide orası cok hassas elim bile değince huylanıyorum napcsm kızlar lütfen destek olun bana yapamıyorum kegel nasıl bişey allah aşkına yakın zmanada benim gibi olup egsersiz yapmadan yenen varmı
Bence kendi öyle hissediyor Ben delik yok derken bugüne geldiysem sende çözersin arkadaşım tıbbi fizyolojik bir sorun yoksa dediğim gbi ben yaptıysam herkes yapar bence kadın doğuma muayene ol yani sadece o bölgeye bakıyor içeri alet vs uygulamadan en azından zarda bir gariplik var mı vs hatta gitmişken yumurtalıklara ultrasonla bakar rahatlar kafan sonrada aparatlı egzersiz eşinde bilsin ki sana destek olur aparatla hafif kanama lekelenme vs olabiliyor korkma şarıl şarıl kanama diye birşey yok zaten .Doktor muaynesi oldunuzmu deligin kucuk oldugunu doktormu soyledi
Canım yeniceksin yenicez inşallah ama yenmeden hamile kalmayi tavsiye etmiyorum alttan muayeneler çok zor oluyorMalesef yenemedimeşim ameliyat oldu 1ay 2ay denemedik hiç bnde artık cesaret kalmadı nasıl hamile kaldınız yenmeden kalmak istiyorum artık
Merhaba doktor baktı sıkıntı yok vajinismus dedi ama bana göre o delik küçük açılmıyor bacaklarımıda tam acamıyorum denerken kegelde egsersizde yapamadım sizin nasıl yaptınız allah aşkına yazarmısınız bende denerken acayip axı oluyr girmiyor bise egseesiz için aprrat markası nedirBence kendi öyle hissediyor Ben delik yok derken bugüne geldiysem sende çözersin arkadaşım tıbbi fizyolojik bir sorun yoksa dediğim gbi ben yaptıysam herkes yapar bence kadın doğuma muayene ol yani sadece o bölgeye bakıyor içeri alet vs uygulamadan en azından zarda bir gariplik var mı vs hatta gitmişken yumurtalıklara ultrasonla bakar rahatlar kafan sonrada aparatlı egzersiz eşinde bilsin ki sana destek olur aparatla hafif kanama lekelenme vs olabiliyor korkma şarıl şarıl kanama diye birşey yok zaten .
Bu yaziyi buraya birakiyorum uye olmadan burada care arayan burayi okuyan insanlar var cuma gunu iki arkadasa bunlari yazdim ve bitti kurtuldular.
########### oncelikle yatak ucu gibi biyere uzanin,belinizin altina yastik koyun pozisyon onemlii..ayaklarinizla biyerden destek alin sandik vardi benim oraya koydum ayaklarimi.esiniz icine dogru cubukla sıksın spreyi yedi sekiz fıs, evet yanicak ama geciyor...esiniz vazelin sursun yavasca ice girmeye baslasin sakin olun hissettiginiz sadece baski aci yok cunku orasi uyustu...zorlandiginiz yerde nefes alip verip oranizla ıkının zaten esiniz ice dogru girmeye baslamis olacak ve siz aci vs hissetmiceksiniz..iki uc denemede spreyle yapin ve vazelin sevsmeyide uzun tutun esinize odaklanin...daha sonra pens pıt diye kendi girecek zaten.ilk evlenilen zamanlarda orasi herkesin hassas zaten, zamanla alisicak hassaslik gecicek ve zevk almaya baslicaksiniz...tahris olayini cogu kisi yasamadi bence denemeye değer aparatlara doktorlara bosa para vermeyin esinizede sizede yazik...not: aylarca ugrastim bu sorunla dusununce bile tansiyonu dusup bayilan kusan durumu cok vahim olan o zamanlar,sizleri cok iyi anlayan bir eski vajili:)
herkese merhabalar çok eski üyeyim ama bu konu ile ilgili çok darlanınca yıllar sonra yeniden giriş yaptım siteye.
( 29 yaşında ama bu konularda hayli bilgisizim ama eşim dr biraz da ona güvenip çok araştırmadan , vajinanın nerde olduğunu bile hala tam bilmeden )16 temmuzda adetimin 4. gününde evlendim adetim bitince balayında denemelere başladık tahmini 15 deneme fln hüsranla sonuçlandı.
Eşim 115 kg göbeği de var haliyle ilk günler bacaklarımı açınca çok yüklendi kasık acım oldu kastım demek uzatmadık erteledik. kilo sıkıntı olmasın üstüme otur diyor o da ilk ilişki için gözüm korkuyor deneyemiyorum. Sen yerleştir penisi diyor ona da çekiniyorum... Diğer günler de farklı pozisyonlar denedik ama o aceleci davranıyor ben hazır olamadan o boşalmış oluyor malesef. Sizce vajinus muyum ? Ne yapmalıyım yardım edin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?