Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Iki gundur girememistim dişardan okuyup yazamayan arkadaslarda var yedi sekiz mesaj aldim spreyle bir defada yapip kurtulan cok sevindim hayirli olsum tebriklerrr hepinize.bir iki defa daha spreyle yapin daha sonra ne kadar istekli ve arzulu olursaniz esinize karsi o kadar iyi olur ilkler aci yok artik baski var zamanla oda kaybolacak ve siz isteyeceksiniz gecmissler olsunn darisi diger arkadaslara

O baskı hissi tam olarak nerede oluyor ve nasıl kurtuluyorsun?

Bizimde ağıstosta 1sene olacak hala yapamıyorum kegel bile beceremiyorum uyuşturucu spreyle denedik resmen bayılcaktım uyuştu ama girmeye çalışırken cok acıdı orası açılmıyorm penis cok kalın delik küçük girmiyor bide orası cok hassas elim bile değince huylanıyorum napcsm kızlar lütfen destek olun bana yapamıyorum kegel nasıl bişey allah aşkına yakın zmanada benim gibi olup egsersiz yapmadan yenen varmı

Canim meraba bende kegel egzersizleri sayesinde yenenlerdedm yaklasik 5 kadar oldu yeneli keske daha once yapsaymisim ben 1.5 sene kadar yenmek icin ugrastm wgzersiz yaptm fakat ustunde durmadm uzun zaman yaptm egzersizleri ve farkettim ki adet zamanlari yaklastiginda vajinada huysuzluk oluyor egzersiz yapmak dahi istemiyosun.. o zamanlarda biraz gayretli olmak inatci olmak gerekyor.. bu biraz hastalik ve yenemiyecek hic bir tarafi yok ben cem kecenin kitabindaki yontemleri deneyerek yaptm kegel egzersizi bile hadi smdi olucak demeyle hwmen olnuyor oncelikle kendini gevsermen rahatlaman gerekiyor ondan snra egzersizleri sirayla yapmalisin.. burda bir cok kisi aparatlar ve uyusturucu spreylerle yendi ben sadece parmak egzersizleri ve de vazelin ve bebeyagi kullandm hata egzersizlerin buyuk cogunlugunu vazelinle yaptm.. biraz garet oluyor demek yerine zamani var yakinda olucak de.. ben bunu basaricam de..

Doktor muaynesi oldunuzmu deligin kucuk oldugunu doktormu soyledi

Doktor muaynesi oldunuzmu deligin kucuk oldugunu doktormu soyledi
Bence kendi öyle hissediyor Ben delik yok derken bugüne geldiysem sende çözersin arkadaşım tıbbi fizyolojik bir sorun yoksa dediğim gbi ben yaptıysam herkes yapar bence kadın doğuma muayene ol yani sadece o bölgeye bakıyor içeri alet vs uygulamadan en azından zarda bir gariplik var mı vs hatta gitmişken yumurtalıklara ultrasonla bakar rahatlar kafan sonrada aparatlı egzersiz eşinde bilsin ki sana destek olur aparatla hafif kanama lekelenme vs olabiliyor korkma şarıl şarıl kanama diye birşey yok zaten .

Merhaba doktor baktı sıkıntı yok vajinismus dedi ama bana göre o delik küçük açılmıyor bacaklarımıda tam acamıyorum denerken kegelde egsersizde yapamadım sizin nasıl yaptınız allah aşkına yazarmısınız bende denerken acayip axı oluyr girmiyor bise egseesiz için aprrat markası nedir

Bezen diyorumki eve bizim o korktuğmuz çatı muayane kolkuğundan lazım anca ozaman o kadar açılır girer resmen açılmıyor bacaklarm titriyor de orası acayip hassas ader olcağn Zaman olan o hassaslk bnde aürekli var bu ara arada kendi kendine kasılıyr

herkese merhabalar çok eski üyeyim ama bu konu ile ilgili çok darlanınca yıllar sonra yeniden giriş yaptım siteye.
( 29 yaşında ama bu konularda hayli bilgisizim ama eşim dr biraz da ona güvenip çok araştırmadan , vajinanın nerde olduğunu bile hala tam bilmeden )16 temmuzda adetimin 4. gününde evlendim adetim bitince balayında denemelere başladık tahmini 15 deneme fln hüsranla sonuçlandı.
Eşim 115 kg göbeği de var haliyle ilk günler bacaklarımı açınca çok yüklendi kasık acım oldu kastım demek uzatmadık erteledik. kilo sıkıntı olmasın üstüme otur diyor o da ilk ilişki için gözüm korkuyor deneyemiyorum. Sen yerleştir penisi diyor ona da çekiniyorum... Diğer günler de farklı pozisyonlar denedik ama o aceleci davranıyor ben hazır olamadan o boşalmış oluyor malesef. Sizce vajinus muyum ? Ne yapmalıyım yardım edin...

Evet canım maalesef vajinismussun. Bu sayfada yenen bir sürü kadın var bende onlardan biriyim 1 sene erteledim ve 1 sene sonunda yendim evliliğinn en güzel zamanlarındasın lütfen daha fazla erteleme benim gibi ve başla sana hangisi uyuyorsa kafana yatıyorsa nefesse nefes parmaksa parmak dilatör veya ben anestezik kremle yendim lütfen kendine güven ve sende yen :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…