- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #233.341
Kendini kasmamaya bak bende bir kere kullndm daha kullnmdm kasmadıgım için acı olmdıBnde yendim vemcain spreyle ama spreysiz denemeye korkuyorum bu seferde, 4 sefer oldu.spreysiz nası olcak ona taktım şuanda zaten uyuştuğum için bişi hissetmiyorum 1 yılın üstüne eşim halinden memnun olunca o bana yetiyor gibi saçma bi durumdayım
Bnde yendim vemcain spreyle ama spreysiz denemeye korkuyorum bu seferde, 4 sefer oldu.spreysiz nası olcak ona taktım şuanda zaten uyuştuğum için bişi hissetmiyorum 1 yılın üstüne eşim halinden memnun olunca o bana yetiyor gibi saçma bi durumdayım
Yendiniz mi siz onunlaPomad cok hafif takıyor beni sprey daha cok yaktı bnde önce pomad sürüp sprey sıkyrm daha etkili olyr
Bende egzersiz yapamıyorumBen yenemedim henuz ama yenen arkadaşlar var ben henuz yeni parmqk egsersize başldm uyuştuğu için pqrmqğı sokabiliyrm siz egsersiz yapabiliyormsnz
Bende egzersiz yapamıyorum
Psikolog tedavisi aldim olmadi yine
Yaa insaallah yenerim bende anestezik kremleeBence tedaviye hiç gerek yok hanımefendi ben 1 sene sessiz sakin ağladım meğerse boşmuş hepsi bakın bende anestezik kremle yendim sürün elinize bol bol ve kendinize kontrol de sizde olsun uyuştuğu hissetmediğiniz için de kolayca oturacaksınız sonra göreceksiniz ki oraya rahatlıkla bişey giriyormuş ve yeneceksiniz doktora o kadar para vermeye değmez bence yapabilirsiniz en korkaklarımız bile yaptı (ben :) ) sizde yapacaksınız inşallah
Merhaba bende 2 ay oldu yenelı Dr gittim parmak egzersizleri geride kaldı kYaa insaallah yenerim bende anestezik kremlee
Tedavi fayda etmedi zaten en buyuk pismanligim oydu tedviye gitmek doktor egzerrsiz olmicak dedi giitigimde hemdn egzersizle baslatti
Hangi sprey kullandinizMerhaba bende 2 ay oldu yenelı Dr gittim parmak egzersizleri geride kaldı k
Dedi bana hipnoz yondemıyle tedavi oldum 1. Seansta yendim inan hiç bir şey yokmuş boşa günler aylar velede yıllar heba oluyor yaaa ilk yaparken sprey kullandım daha sonra kullanmadım bebe yagınıda bıraktım artık normal oluyor hala kasılmalar ve ama kendimi kontrol ettiğim sürece sıkıntı yok inanın gram acı yok
Vemcaıne apreyıHangi sprey kullandiniz
Bana hipnozu da yapti
Eczanelerde vardir degilmiVemcaıne apreyı
Evet canım var[/QUOT
Bugun alip deneyeyim onu
Peki emla krem iyi mi hic duydunuzmu
Gözün aydın canım ama arayı ac ama sık sık deneme yapKIZLArrrrrrrrrrr yendimmmmmmmm benim gibi korkak karamsar gibi kurtulduuu az önce yendim hep bu anı bekledim rabbime şükürler olsun işk defa oldu 1 senelik evliyim oldu
DENİcem canım parmak egsersizi 2 3 kere yeptım deliğin yolunu bukunca anlamadan giriyormuş gerçekten ben hala olmadı zannetim meğerse hepsi girmiş kanda peçeteyee silince geldi fazla gelmdi normalmi acaba bende zar duruyordu çünküGözün aydın canım ama arayı ac ama sık sık deneme yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?