Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kendini kasmamaya bak bende bir kere kullndm daha kullnmdm kasmadıgım için acı olmdı

selam canm .. bende vajinismustan sanırım kurtulmak üzereyim bu sprey erkekte bir sorun yaşatmıyormu. ben mi kullanmam gerekiyor

Ben yenemedim henuz ama yenen arkadaşlar var ben henuz yeni parmqk egsersize başldm uyuştuğu için pqrmqğı sokabiliyrm siz egsersiz yapabiliyormsnz

Bende egzersiz yapamıyorum
Psikolog tedavisi aldim olmadi yine

Bence tedaviye hiç gerek yok hanımefendi ben 1 sene sessiz sakin ağladım meğerse boşmuş hepsi bakın bende anestezik kremle yendim sürün elinize bol bol ve kendinize kontrol de sizde olsun uyuştuğu hissetmediğiniz için de kolayca oturacaksınız sonra göreceksiniz ki oraya rahatlıkla bişey giriyormuş ve yeneceksiniz doktora o kadar para vermeye değmez bence yapabilirsiniz en korkaklarımız bile yaptı (ben :) ) sizde yapacaksınız inşallah

Yaa insaallah yenerim bende anestezik kremlee
Tedavi fayda etmedi zaten en buyuk pismanligim oydu tedviye gitmek doktor egzerrsiz olmicak dedi giitigimde hemdn egzersizle baslatti

Yaa insaallah yenerim bende anestezik kremlee
Tedavi fayda etmedi zaten en buyuk pismanligim oydu tedviye gitmek doktor egzerrsiz olmicak dedi giitigimde hemdn egzersizle baslatti
Merhaba bende 2 ay oldu yenelı Dr gittim parmak egzersizleri geride kaldı k
Dedi bana hipnoz yondemıyle tedavi oldum 1. Seansta yendim inan hiç bir şey yokmuş boşa günler aylar velede yıllar heba oluyor yaaa ilk yaparken sprey kullandım daha sonra kullanmadım bebe yagınıda bıraktım artık normal oluyor hala kasılmalar ve ama kendimi kontrol ettiğim sürece sıkıntı yok inanın gram acı yok

Hangi sprey kullandiniz
Bana hipnozu da yapti

Duydum ama kullanmadım sprey biraz yakabilir ama 2 dk sürmez gececr 10 dk ya uyusturyo ama ben 1 kere kullandım zaten daha sonra kullanmadım eşim istemedi sanki yine aynı kullanmış gibi düşündüm acı hissetmiyorum insan kasma yeyerlı

Gözün aydın canım ama arayı ac ama sık sık deneme yap
DENİcem canım parmak egsersizi 2 3 kere yeptım deliğin yolunu bukunca anlamadan giriyormuş gerçekten ben hala olmadı zannetim meğerse hepsi girmiş kanda peçeteyee silince geldi fazla gelmdi normalmi acaba bende zar duruyordu çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…