Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Rahat hissettiginiz bir pozisyonda yapin kasmayin ilki olmus rahat olun parmak egzersizi yapin yada uyustiruci krem sprey kullanin kendinizi aliştirin

Benim eşimde kilolu yapılı sen üste cık o zaman kasmazsın kendini daha rahat olduğunu goreceksın

Nereye kdr eşini memnun edeceksın kendınıde düşün ben bir kere kullandım sprey daha kullanmamıştım acı fln yok sadece kasma kendını yeter anlamıcaksn bile sanki kremi sürmüş gibi düşün kullanma daha sağlıklı olur öyle alıştrma kendımo canım

ya bu spreyi iyice içine mi sokmak gerek ben kullandım AMA bna hiç etki etmedi sankı nasıl kullanmam gerek yardımcı olursanız sevinirim
iki Elinizle vajinanizi acin cubuklu zaten eşiniz sizi rahatsiz etmicek sekilde biraz girdirip sıksın....siz kac fıs sıktınız...ilk seferde 7-8 fıs sıktım baktim zorlaniyorum biraz daha sıkmıştım 5-6 fıs uyusuyo on dakikaya zaten

Tamamen spreysiz olmuyor yahu yaptım diye sevinirken hale bak girişte o takılan yerde acı oluyor sprey sıkıncada ben bişey hissetmiyorum olmuyo olcak mı derken oldu his yok kısmına geçtim şimdide

Tamamen spreysiz olmuyor yahu yaptım diye sevinirken hale bak girişte o takılan yerde acı oluyor sprey sıkıncada ben bişey hissetmiyorum olmuyo olcak mı derken oldu his yok kısmına geçtim şimdide
İlk zamanlarda normal acı vs yaptikça alişacaksiniz yapmak icinde rahat olun kastıkca ağri olur

Bende anestezil kremsiz yaptığımda oturmaya çalışınca o takılan yerde biraz korktum aaa niye olmuyor dün olmuştu diye sonra eşim yapma ya kasma kendini dün yaptık aynı şeyi yapacağız diyince ıkınarak oturdum üstüne kremsiz cok minik yanma oldu sonra git gel yaptıkça eşim o yanma kayboldu

Zaten bıso dıyımı es desteği çok önemli benim elimde bana çok destek oldu ben korktukca destek oldu korkma söyle yap bboyle yap sakın ol diye diye

Kızlar merhaba ben hep kendimi vaji sanıyordum doktora gittiğimde bana kızlık zarımın çok kalın ve etli olduğunu operasyon ile alması gerektiğini söyledi. Fakat ben para tuzağınızdır diye başka doktora gittim o da aynısını dedi. Birkaç aydın evde deniyoruz kasmıyorum bacaklarımı rahatça acıyorum eşim öyle zorluyor ki sanki bir şey kopacak hissediyorum yırtılacak acısı ama bir türlü ilerleme Yok o kadar zorlamaya rağmen. Bu ay sonu ameliyat olcam bu ameliyat ile ilgili fikri olan var mı

Arkadaşlar merhaba. Uzun süredir mesajları okuyarak takip ediyorum ilk defa mesaj yazıyorum deneyimli arkadaşlarım lütfen yardım edebilir mi

Ben 2 yıllık evliyim hala olmadı uyuşturucu krem ya da spreyle denemeye karar verdim burdan okuduklarımla. Doktora da gidemedim. Bir sürü krem sprey ismi okudum en etkili hangisi. Bir de kremin uyuşukluğu ne kadar sonra geçiyor. Bu kremi sürünce hiç vajinismus değilmişim gibi kolayca oluyor mu bu konularda yardımcı olur musunuz lütfen. Jinekoloğa ilk evlendiğimizde gittim kızlık zarımda bir sorun olmadığını söyledi. Ben o bölgeme elletemiyorum bile sanırım tik de var bende. Parmak egzersizi veya aparatlarla denemeden direk uyuşturucu krem sürüp denemek fayda eder mi

Merhaba arkadaşlar. Daha öncede yazmıştım ben buraya bilenler vardır beni..doktor yardımıyla 24 temmuzda vajjnismusu yendim.ama adet dönemiydi orası burası derken ikinci ilişki daha olmadı.bugün denemek istiyorum ama hala Biraz korku var ya ikincide basaramazsam diye. Benim sorum şu ikinci ilişkide kanama oluyor mu ?? Benim en büyük boy aparatta zar bozuldu ve cok fazla kanama oldu. Ondan dolayi da biraz korku oluşmuş olabilir açıkçası..

Kasarsan kendini olabilir rahat ol sonuçta olmuş daha önce yaptığını hatırla kendini serbest bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…