Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım gözün aydın olsun inşallah bende yenerim nasıl yaptın o spreyle mi ?
Evet cnm ömce pomad krem sonra sprey sıktm baya uyuştu once yine yapamcm gibi geldi sonra nasıl oldu anlmdm aslnda birden girdi snra ilerledi hemen eşimde ileri geri yaptı içindeymiş hiç hiseetim eşim içinde diyor ben diyorumki acımıyor ama acıması lazım inanın hiç
Acımadı istersniz eski gönderilerimi okuyun ben cok karamsardım bınarkadaş kızmıştı hatta bana ben bile yendim eminim herkes yener ama işte korkuyrz sonra afedersinz orda boşaldı önce az pembemsi bişy geldi dua girdim coktm bayanlan geldi dedimki başardım sonunda ama inş birdaha zorlanmam bi kere olunca oldu demek dimi yendim yani başardım inş herkes yensin cok güzelöbir duygu cok ağlafm ama bu sefer mutluluktan

Meraba bende vajiyi yeneli 3 gün oldu size sormak istediğim benim kanamam 3gündür davam ediyor sizde de böyle bir şey oldu mu diğer bir sorum da p....içerdeyken baskı hissediyormusun ben baya hissediyorum

Benimde ikincide kanama geldi 2 3 ilişkide gelir korkma benim de duruyordu .bacaklarını actıkca rahat giriş olduğunu göreceksin penisim giriş yönü var

Meraba bende vajiyi yeneli 3 gün oldu size sormak istediğim benim kanamam 3gündür davam ediyor sizde de böyle bir şey oldu mu diğer bir sorum da p....içerdeyken baskı hissediyormusun ben baya hissediyorum
Kanamaniz bir haftayi gecerse doktora gidin.iliskidemi kanama oluyo normal zamandami geliyo iliskide iki uc defa kanama gelmesi normal bazi kizlik zarlari kalin olurmus.kendinizi kasmayin rahat oldukca gecer baski hissi zamanla normal

Bence hergün girilmeli özellikle de vajinismusu yenenler olarak kafamızda da artık bunun çok kolay bişey olduğunu anlamalıyız ben ilk ilişkimden sonra adet oldum araya 5 gün bike girince ay acaba olmayacak mı yine düşüncesine kapıldım ama oluyor yani sıkıntı yok

Bende dün ilk defa başardım ama eşimde varikosel rahatsızkığı cıktı sorem testi istediler 4gün boşalmaması lazım sonra regl gircek şimdide acaba bi daha yapamammo diye düşünce oluştu inşallah olur yani orası tamamme açıldı parmak egsersizi bile penisin girmesini sağladıysa peniste tamamen açmştır diye düşünüyoeum allahım bütün herkesi kurtaraın bu hastalıktan

Merhaba bende uzun zamandır vajinismusum. Bugün yendim. Farketmedim bile girerken. A içerde baskı sancı hissettim. Bu normal mi? Krem bebe yağı falan hiçbir şey kullanmadım. Eşimde kullanmadı. Tamamı girdi dedi eşim. Ama işte o son noktada bir sancı bir baskı oluştu. Ne yapmalıyım

Kendini kasma yeter bebe yağı fln kullanmaman daha güzel ama ara vermeden yap 2 3 yapmaya o baskı gider kendini kasma

benim de gecen hafta bir kez oldu sonra araya adet girdi ve 1 hafta yapamadık , dün yeniden denedik ve başaramadık Eşim 115 kilo biraz ondan zorlanıyorum uygun pozisyon da bulamıyıruz sanırım , yardım edebilecek olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…