• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kesinlikle doktor konusunda katılıyorum. Hem kadın doğuma hem psikoloğa gittim. Aynı şeyleri söyleyip durdular. Ben de devam etmedim.

Ayrıca ben de dar olduğunu düşünüyordum ama iki parmak alınca inanamadım ve eşim de içinin kocaman bir boşluk olduğunu söyledi. İnanması hala güç geliyor ama bunu yeneceğime/yeneceğimize artık kararımı verdim. İnşallah devamı gelir
İnş.canım yaa bizim hakkımız yok mu mutlu olmaya ben dehepimiz için dua ediyorum bol bol

Kesinlikle doktor konusunda katılıyorum. Hem kadın doğuma hem psikoloğa gittim. Aynı şeyleri söyleyip durdular. Ben de devam etmedim.

Ayrıca ben de dar olduğunu düşünüyordum ama iki parmak alınca inanamadım ve eşim de içinin kocaman bir boşluk olduğunu söyledi. İnanması hala güç geliyor ama bunu yeneceğime/yeneceğimize artık kararımı verdim. İnşallah devamı gelir
Canım 2 parmakta kanaman oldu mu

Merhaba

Uzun süredir takip ediyorum bu siteyi. Yaklaşık 1 yıldır da evliyim. Ve maalesef vajinismus hastasıyım. Her yolu denedim sadece uyuşturucu kremler dışında. Şimdi yazılanları okuyunca artık krem kullanmaya karar verdim. Eşimle aramda gün geçtikçe bir uçurum oluşuyor sanki. İki arkadaş gibiyiz. Her ilişkide aynı sonuçla karşılaşmaktan ikimizde bıktık, bu yüzden isteksiziz. Eşim parmakla deneme yaptıgında iki parmağı da almıştım, evet yanma oluyordu hatta bir nokta var asıl yanma orada oluşuyordu. Ondan sonra eğer kasmazsam ve hafif kaldırırsam belimi eşim ittirmeden kendiliğinden içine giriyordu parmakları. O umut olmuştu bana ama p... denemesinde yine acı hissediyordum. En son denememde zorlanarak yapmaya çalıştım, eşim galiba oldu dedi ama ondan sonra bir daha cesaret edemedim. Yaklaşık 2 ay geçti üstünden. O zaman olduğunu düşünüyorum çünkü ondan birkaç gün sonra adet oldum ve normalden cok daha fazla kanamam vardı ve uzun sürdü. Daha önceki denemelerde p... başını veya ortasına kadar aldığım için hafif kan görüyordum peçetede. En son denememizde kan gelmedi, galiba bu zarın tamamen yırtıldıgının göstergesidir di mi? Şimdi kremle denemeye çalışacağız. Krem ve spreyin isimlerini yazarsanız çok mutlu olurum. Bir de reçeteyle mi satılıyor acaba?

Bende umutsuz bir vakaydım parmak nefes hiçbişey yapamıyordum ve lidorin isimli kremle yendim uyuştuğu an oturdum ve hiçbirşey hissetmedim öneririm 1.5 aydır da yenmiş durumdayım çok şükür Allah yardımcımız olsun

Dar fln değil arkadaşlar oradan bebek cıkıyo bana Dr orası itfaiye hortumu gibi demısti:halay::halay:o değil de ben neden kasılmaya başladım gene yaşa offf:KK12::KK12::KK12::hasta::hasta:

Ben 2 hafta önce yazmıştım buraya canım yendim ama yanma oluyor normal mi diye birkaç denemeden sonra o yanmalar bende bitti inşallah sende de biter :)

Ben 2 hafta önce yazmıştım buraya canım yendim ama yanma oluyor normal mi diye birkaç denemeden sonra o yanmalar bende bitti inşallah sende de biter :)
Normal bitmişti 2 ay oldu yenelı çok güzel gidiyor du jersey bebe yağını bile bıraktı adet oldum bitti kasılmaya başladım galiba ara verdiğim için adetten dolayı

Ben 2 parmak kayganlaştırıcıyla rahat yapıyorum ama git gelde cok rahat deglm yanıyor.
P... denemesinde yarıya kadar oldu k.. geldi baya parmakta hiçbişe olmamştı halbuki

Ben de git gel yapamadım parmakta. Yanmadan değil de bişey olacak korkusundan. O yüzden kastığım an ağrı ve yanma oluşuyordu. Bi de zeytinyağıyla denedik biz hiç kayganlaştırıcı kullanmadık

Hayır hayır kesinlikle kan falan gelmiyor parmakta. Sadece iki parmakta yanma hissini biraz daha hissediyorsun ama katlanılamayacak kadar değil. Ki zatem o iki parmağı aldığını görünce o yanma hissini falan takmıyorsun bile.
Acıdan falan korkmuyorum artık da eşim rica etti Zara zarar verme diye o yüzden sordum canım

Yendiğimde anladım ki kimsenin kimseye faydası yokmuş. :işsiz: Baktığın zaman herkesin söylediği şey aynı. Kasılmalarınızı yendiğiniz gün, vajinismusu yenmiş oluyorsunuz. Ama öyle ama böyle.. :süslü:
Moral pozisyon krem tavsiyesi vs şekilde sosyal ağda bu sekilde yardim etmekden baska nasil bir fayda olabilir gelip birbirimizin elini tutacak degiliz heralde.:super:

Bol egzersiz krem sprey kendine guvenme sizin icin doğru pozisyon yenersiniz kizlar eşinize ve kendinize bunu çok gormeyin aylariniz yillariniz gecmesin boyle.iyi bayramlar

Moral pozisyon krem tavsiyesi vs şekilde sosyal ağda bu sekilde yardim etmekden baska nasil bir fayda olabilir gelip birbirimizin elini tutacak degiliz heralde.:super:

Bol egzersiz krem sprey kendine guvenme sizin icin doğru pozisyon yenersiniz kizlar eşinize ve kendinize bunu çok gormeyin aylariniz yillariniz gecmesin boyle.iyi bayramlar
Sağ ol canım evlendim evleneli ilk kez yüzüm gülüyor.Daha yapmış değiliz ama egzersizler iyi gidiyor .Bu sefer umutluyum inş. Her gece parmak egzersizi yapıyorum spreyimi ve jelimi aldım pozisyonum sırtüstü hazır mıyım sence

Sağ ol canım evlendim evleneli ilk kez yüzüm gülüyor.Daha yapmış değiliz ama egzersizler iyi gidiyor .Bu sefer umutluyum inş. Her gece parmak egzersizi yapıyorum spreyimi ve jelimi aldım pozisyonum sırtüstü hazır mıyım sence
Anladım canım. Ama zarar vermiyor için rahat olsun. Ki doktor önerisiyle yaptım ben. Problem çıkacak olsa yapma derdi diye düşünüyorum
Tamam canım çıkarsa da çıksın artık ne yapıyım tek derdim bir kere olsun rahat bir şekilde ilişkiye girebilmek o yataktan umutla kalkabilmek 4senedir çektiğimi akıttığım gözyaşlarımı boşverdim artık

Canim sirt ustu yat yatak ucuna ayaklarinla bi yerden kuvvet al deein nefes al ver eşin ittirdikce sen oranla ıkın çikarttirma bekle sakinlesmeye calis hissedecegin sadece baskı hissi sprey uyusturuyo zaten ilkini yap digerlerine yaptikca alicacaksin.
Birde arkadaslar yendim ikinci ucunci yaniyo aciyo diyenler var vajili olmayan ilk gecede yapan insanlarda ayni seyi yasiyor ilklerde .bi sure daha kullanin spreyi.zamanla beyniniz oraya girebildigine sorun olmadigina alisacak ve kendinize guveniniz articak

Ayrica bu isin en onemli noktasi sprey krem egzersiz vs bunlar bir tarafa esinize olan isteginiz o andaki haz duygunuz kafanizi beyninizi rahatlatin cok istekli oldugunuz teninizin eşinizi istedigi zamanlara denk getirin araya biraz zaman koyun esinizle birbieinizi ozleyip arzulayin inanin bana o zaman aci agri vs hicbirseyi problem etmiceksiniz buna mecburiyet olarak bakmayin aşkinizı yaşayin

Ayrica bu isin en onemli noktasi sprey krem egzersiz vs bunlar bir tarafa esinize olan isteginiz o andaki haz duygunuz kafanizi beyninizi rahatlatin cok istekli oldugunuz teninizin eşinizi istedigi zamanlara denk getirin araya biraz zaman koyun esinizle birbieinizi ozleyip arzulayin inanin bana o zaman aci agri vs hicbirseyi problem etmiceksiniz buna mecburiyet olarak bakmayin aşkinizı yaşayin
Haklısın canım yatağa ne zaman deneme yapalım diye girsek ben kaskatı oluyordum başka şekilde arzulayınca vücudum kendini bırakıyordu bi anı mahvetmemek adına o anda denemezdik ne kadar yanliş yapmışız ne kreme ne jele ihtiyaç olur o anda zaten vajina açılıyor

Kızlar ben bugün 2 parmağa geçtim ama girişim çok acıdı hatta parmaklarım sığmadı devam edemedim moralim bozuldu 2 parmağı alamadım p.. nasıl gitcek biraz daha zorlasam sanki yırtılacak gibiydi.Vaf mu yardım etmek isteyen

Back
X