- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #233.901
Tamamen aynıyız canım bende işten cık eve git eşim gelene kadar egzersz ve yemek yetiştiriyodm. Sende yapıcaksn eminim. Dedigin yeri geçmek için nefes ve kayganlaştırıcı önemlibu akşam gizli saklı denicem canım eşim işten gelmeden yapmalıyım bu dediğini çünkü o deneme planlıyordu dün geceden :) o yeri geçmeyi başarırsam daha iyi olur o yüzden çalışmalıyım ben keşke evde olsam diyorum vallahi işyerinde olduğum için zamanim olmuyor eve git yemek yap derken gizli saklı bakalım nasıl olcak
tamam canım bu akşam 1 saatim var o 1 saatte bu dediklerini uygulayıp güzel bir sonuca ulaşıcam inşallah zaten yarın eşimin nöbeti var regl olmazsam yaşadım o zaman denemek için ve belki, de bu sorunu çözmek için bolca vaktim olacak :)Tamamen aynıyız canım bende işten cık eve git eşim gelene kadar egzersz ve yemek yetiştiriyodm. Sende yapıcaksn eminim. Dedigin yeri geçmek için nefes ve kayganlaştırıcı önemli
Olmazsa eğer Bir diger kolay pozisyonda tuvalete çömelir gibi yere çömelip dene
denemekten vazgecme benim esimde oyleydi simdi biraz da sucluluk duyuyor sen kendin ustesinden geldin ben birsey yapmadim diyornormalde şuan eşimin gereksiz çıkışı ve abuk subuk sözlerini kafaya takmam gerekirdi ama buranın havasından mı nedir sabah ilk iş buraya girip baktığımda moralim yerine geliyor o anlamasada beni anlayanlar var diyorum. eşim çok ön yargılı bu aparatlarla benım denemelerımle ılgılı dun bu denemelerın sonu nereye gıdecek cok merak edıyorum bunlarla olmazsa neyle deneyeceksın dıyor ki orada neyi ima ettiği bes belli ortada iken hiç oralı olmadım ama sitem ettim keşke beni anlasan ne için çabaladığımı bilsen diye ama hiç anlamıyor bazen ammada o işe düşkünsün deneyelim deneyelim derdin diyor bazen bir çocuk yapta bizde sevelim diyor sanki ocağa çay koyuyoruz ona o kadar kolay ki herşey ve benım yaptıklarım ona o kadar boş geliyor ki benı ne zaman anlayacak hıc bılmıyorum gece denedık ya olmayınca dedım kı denedıgım aparatı getırsem sen dener mısın hanı ıstedıgım gıttıgını gorsun benım ılk anda yuzumde olusan o saskın ıfade onda da olsun hanı bak yapabılıyorum gıbı bıraz da takdır bekledım acıkcası ama aparatı gormesıyle soylenmesı bır oldu çöpe atmamı falan ıstedı ama atmıcam gızlı gızlı yapıcam baska carem yok onu çöpe atmam bu ılışkıyıde uzun yıllar cope atmam demek haberı yok
inşallah birgün benim ki de bu cümleyi kurar bugün ne denicek merak ediyorum dün aklıma bişey geldi dedi ama söylemedi ben şahsen sona yaklaştığımı hissediyorum sadece biraz daha çaba göstermem lazım olucak çünkü tüm kaygılarımın yersiz olduğunu gördüm o dayanamadığım yanmanın neden olduğunu anladım ama nefese ağırlık vermeliyim çünkü eşimle denerken kendimle başbaşa olduğum gibi değilim aslında bu yüzden aparatı o denesin istedim ama neyse sağlık olsun ona kırılıpta kendı modumu dusurmucem
kendımden yola cıkarak şu yorumu yapabılırım kasmamız kendımızı serbest bırakmayısımız daha dogrusu yeterınce serbest bırakmıyoruz cunku zar zedelenırken yada pe.. gırerken cıdden bı acı yok ne zamankı bosluguma gelıyor kendımı sıkıyorum ıste o zaman yanma hıssedıyorum kendı basına deneme yaparsan eger ne demek ıstedıgımı daha ıyı anlayacaksın kendını gevsek bırak ben aparatla denerken fark ettım bu hatamı dıger zamanlarda esım kendını sıkıyorsun dedıgınde ınanmazdım cunku ben oyle serbest bırakıyorum sanıyordum hıssedecegın sadece basınc acı yok agrı yok yanma dahı yok sadece orada bellı duraklar var o durakları gecmeyı ogrenınce hersey çorap söküğü gibi gelecek o durakları da ugraya ugraya öğrenicez canımYanmaların nedeni ne sence benim de yanma oluyor
kendımden yola cıkarak şu yorumu yapabılırım kasmamız kendımızı serbest bırakmayısımız daha dogrusu yeterınce serbest bırakmıyoruz cunku zar zedelenırken yada pe.. gırerken cıdden bı acı yok ne zamankı bosluguma gelıyor kendımı sıkıyorum ıste o zaman yanma hıssedıyorum kendı basına deneme yaparsan eger ne demek ıstedıgımı daha ıyı anlayacaksın kendını gevsek bırak ben aparatla denerken fark ettım bu hatamı dıger zamanlarda esım kendını sıkıyorsun dedıgınde ınanmazdım cunku ben oyle serbest bırakıyorum sanıyordum hıssedecegın sadece basınc acı yok agrı yok yanma dahı yok sadece orada bellı duraklar var o durakları gecmeyı ogrenınce hersey çorap söküğü gibi gelecek o durakları da ugraya ugraya öğrenicez canım
Ben burada yazılanları hayretle okurdum yok artık derdım ben nıye yapamıyorum madem bu kadar kolaysa bazen ınanmazdım bazen ımrenırdım dusunurdum ben nıye yapamıyorum benım ne eksıgım var diye yoldan geçen kadınlara bakardım bu da yapmıştır kesin sen hala yapamadın diye hep böyle silikleştirdim kendimi ama çok şükür kendime geldim hala ara ara ağlıyorum denerken bıle ağlıyorum yapsam da yapmasaam da ıcımızde o kadar buyuk bı dert oluştu kı gozyaslarımız bıle yetersız kalıyor ıcımızden atmaya ama bu bır ımtıhan ve bu ımtıhanı kendımıze esımıze sarılarak gececegız dua ederek gececegız evet ben basardım en azından ılk duragı gectım ama ben bunun dua ıle olduguna ınanıyorum cunku o olay olmadan oncekı gece cok agladım cok dua ettım mınık meleklerıme seslendım ( görmediğim anne karnında düşük sebebıyle ölen kardeşlerime ) rahmetlı anneanneme seslendım bunu nıye yaptım bılmıyorum sadece ıc sesıme kulak verdım ıcımden ne gelıyorsa soyledım dua ettım ertesı gun hıc aklımda yokken denedım ve sonuna kadar alamayan ben hepsini sonuna kadar aldım yanıyor acıyor ben burayı gecemıyorum dıyen ben oradan oyle rahat geçtim ki sevinçten ne yapacağımı şaşırdım bu tesadüf mü bence değil o yüzden kalben önce Allahtan sonra kendimizden medet ummalıyız o anda Allahla konusmak bıle ıyı gelıyor yanı ona dua etmek benı rahatlatıyor kendımı ıyı hıssettırıyor dedım ya herkesn teknıgı farklı
öyle tabi canım bizimki aşılmayacak bisey değil çok şükür bugün galiba şanslı günündeyim eşim geç gelecek yemekte yapmicam aparatla çalışmaya fırsat.dogdu :)
Oluyor mu olmuyor mu tereddütünde kaldıysan aşamadın demektir. Egzersizlerine devam et madem yapabiliyorsun devamı da gelecektir. Kendini cesaretlendir.Kızlar merhaba size bir şey danışacağım ben eşimle birlikte olurken sanki braz oluyo ama tam anlayamıyorum olup olmadığını eşime de soruyorum korumduğumuz için o da çok anlamıyorum diyo bide uzun zamandır egzersiz yapmıyordum bugün yaptım iki parmağımın ortasına kadar alabildim ama sonrasına devam edemedim bıraktım bu durumu nasıl yorumlarsınız ne durumdayım anlayamıyorum oluyor mu olmuyor mu
KESİNlikle kasınca yanıyor ve kaygan degilse yanıyor ya bol kayganlaştırıcı ve nefes :)Yanmaların nedeni ne sence benim de yanma oluyor
Nasıl anlayamıyorsun tam girmiyormu yani yoksa canınmı acıyorKızlar merhaba size bir şey danışacağım ben eşimle birlikte olurken sanki braz oluyo ama tam anlayamıyorum olup olmadığını eşime de soruyorum korumduğumuz için o da çok anlamıyorum diyo bide uzun zamandır egzersiz yapmıyordum bugün yaptım iki parmağımın ortasına kadar alabildim ama sonrasına devam edemedim bıraktım bu durumu nasıl yorumlarsınız ne durumdayım anlayamıyorum oluyor mu olmuyor mu
Giriyor aslında ama birqz ilerleyince kendimi çok kasıyorum hafif bir baskı oluyor o nokta da biraz daha rahat olabilsem herşey daha güzel olabilecek sanırım ama bunun için egzersizlere mi devam etmeliyimNasıl anlayamıyorsun tam girmiyormu yani yoksa canınmı acıyor
Vajinismusu aşalı nekadar zaman oldu ne zamandır böylesinGiriyor aslında ama birqz ilerleyince kendimi çok kasıyorum hafif bir baskı oluyor o nokta da biraz daha rahat olabilsem herşey daha güzel olabilecek sanırım ama bunun için egzersizlere mi devam etmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?