- 26 Temmuz 2018
- 2.459
- 3.110
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #233.901
Ben burada yazılanları hayretle okurdum yok artık derdım ben nıye yapamıyorum madem bu kadar kolaysa bazen ınanmazdım bazen ımrenırdım dusunurdum ben nıye yapamıyorum benım ne eksıgım var diye yoldan geçen kadınlara bakardım bu da yapmıştır kesin sen hala yapamadın diye hep böyle silikleştirdim kendimi ama çok şükür kendime geldim hala ara ara ağlıyorum denerken bıle ağlıyorum yapsam da yapmasaam da ıcımızde o kadar buyuk bı dert oluştu kı gozyaslarımız bıle yetersız kalıyor ıcımızden atmaya ama bu bır ımtıhan ve bu ımtıhanı kendımıze esımıze sarılarak gececegız dua ederek gececegız evet ben basardım en azından ılk duragı gectım ama ben bunun dua ıle olduguna ınanıyorum cunku o olay olmadan oncekı gece cok agladım cok dua ettım mınık meleklerıme seslendım ( görmediğim anne karnında düşük sebebıyle ölen kardeşlerime ) rahmetlı anneanneme seslendım bunu nıye yaptım bılmıyorum sadece ıc sesıme kulak verdım ıcımden ne gelıyorsa soyledım dua ettım ertesı gun hıc aklımda yokken denedım ve sonuna kadar alamayan ben hepsini sonuna kadar aldım yanıyor acıyor ben burayı gecemıyorum dıyen ben oradan oyle rahat geçtim ki sevinçten ne yapacağımı şaşırdım bu tesadüf mü bence değil o yüzden kalben önce Allahtan sonra kendimizden medet ummalıyız o anda Allahla konusmak bıle ıyı gelıyor yanı ona dua etmek benı rahatlatıyor kendımı ıyı hıssettırıyor dedım ya herkesn teknıgı farklı
öyle tabi canım bizimki aşılmayacak bisey değil çok şükür bugün galiba şanslı günündeyim eşim geç gelecek yemekte yapmicam aparatla çalışmaya fırsat.dogdu :)
Oluyor mu olmuyor mu tereddütünde kaldıysan aşamadın demektir. Egzersizlerine devam et madem yapabiliyorsun devamı da gelecektir. Kendini cesaretlendir.Kızlar merhaba size bir şey danışacağım ben eşimle birlikte olurken sanki braz oluyo ama tam anlayamıyorum olup olmadığını eşime de soruyorum korumduğumuz için o da çok anlamıyorum diyo bide uzun zamandır egzersiz yapmıyordum bugün yaptım iki parmağımın ortasına kadar alabildim ama sonrasına devam edemedim bıraktım bu durumu nasıl yorumlarsınız ne durumdayım anlayamıyorum oluyor mu olmuyor mu
KESİNlikle kasınca yanıyor ve kaygan degilse yanıyor ya bol kayganlaştırıcı ve nefes :)Yanmaların nedeni ne sence benim de yanma oluyor
Nasıl anlayamıyorsun tam girmiyormu yani yoksa canınmı acıyorKızlar merhaba size bir şey danışacağım ben eşimle birlikte olurken sanki braz oluyo ama tam anlayamıyorum olup olmadığını eşime de soruyorum korumduğumuz için o da çok anlamıyorum diyo bide uzun zamandır egzersiz yapmıyordum bugün yaptım iki parmağımın ortasına kadar alabildim ama sonrasına devam edemedim bıraktım bu durumu nasıl yorumlarsınız ne durumdayım anlayamıyorum oluyor mu olmuyor mu
Giriyor aslında ama birqz ilerleyince kendimi çok kasıyorum hafif bir baskı oluyor o nokta da biraz daha rahat olabilsem herşey daha güzel olabilecek sanırım ama bunun için egzersizlere mi devam etmeliyimNasıl anlayamıyorsun tam girmiyormu yani yoksa canınmı acıyor
Vajinismusu aşalı nekadar zaman oldu ne zamandır böylesinGiriyor aslında ama birqz ilerleyince kendimi çok kasıyorum hafif bir baskı oluyor o nokta da biraz daha rahat olabilsem herşey daha güzel olabilecek sanırım ama bunun için egzersizlere mi devam etmeliyim
Sonuna az bi kısım kalıyo dedigin mesela kaç cm giriyor sence belkide rahim boyu okadardırkızlar günaydın dün akşam eşim geç geldiği için aparatla çalıştım 1 ve 2 rahat giriyor ancak yinede tam sonu olmasada sonuna az bir kısım kalıyor yani hala ikinci yerde takiliyorum akşam ne yaptıysam geçemedim bir ara nefes alıp verince ve orada biras duraklayınca olacak gibi geldi ama olmadı sanırım orada biraz daha sert itmem lazım geçmesi için. sonra 3.aparatı aldım onu yarıya kadar alabildim sonra baktım orada yanma var uyuşturucu ile devam ettim biras esnetmeyi başardım galiba ama.o yeri geçemiyorum ne yapsam şaşırdım orayı geçsem.bu iş tamam.. eşimle de denedik ben önceden çalıştığım için rahat girdi ama uyuşukluk yoktu bi daha krem vs sürmedim hiç bişey kullanmadan denedik doğal olrak bölgeye geldik ben orada ciddi anlamda kendimi kasıyorum çünkü yanma hissediyorum özellikle eşim.itince dün gecede tam hüsran olmadı aslında bu kadar girmesi eşimin hoşuna gitti bende böyle zevk aldigimi gösterdim çünkü öyle düşünmek istedim kendimi bu şekilde rahat bırakırım.diye biraz ise yaradi ama önce o yeri benim geçmem gerekiyor bu akşam.nobeti var o gelene kadar bol vaktim kalacak çalışmak için ve bu sefer uyusturucam öyle denicem eşli olarakta
Canım bence genede kayganlaştırıcı veya vazelinle ilerle tahriş edebilirsin eşli denemede istek oldugu için ıslaklık oluyor ama dilatorde olmaz.Sizler dilatörle çalışırken onları en sonuna kadar alıyorsunuz dimi canlar aslında şuan aparatlarım yanımda işyerine kadar getiriyorum kocam kızıyor at çöpe dedi ama atmıcam çantamda gizli bir bölme yaptım orada saklıyorum :) burada denemeye calısıcam cunku artık jel vs surmeden alabılıyorum :) aslında dün bu kadarı bıle esımle benı mutlu etmeye yettı kendımı bırakıp pe.. ılerlemesıne ızın vermem onun hosuna gıttı baslarda hep yanma hıssettıgım ıcın suratım bıle degısırdı bılmıyor kı bunların hepsi aparatın yardımıyla ve sızlerın yardımıyla oldu :)
Sizler dilatörle çalışırken onları en sonuna kadar alıyorsunuz dimi canlar aslında şuan aparatlarım yanımda işyerine kadar getiriyorum kocam kızıyor at çöpe dedi ama atmıcam çantamda gizli bir bölme yaptım orada saklıyorum :) burada denemeye calısıcam cunku artık jel vs surmeden alabılıyorum :) aslında dün bu kadarı bıle esımle benı mutlu etmeye yettı kendımı bırakıp pe.. ılerlemesıne ızın vermem onun hosuna gıttı baslarda hep yanma hıssettıgım ıcın suratım bıle degısırdı bılmıyor kı bunların hepsi aparatın yardımıyla ve sızlerın yardımıyla oldu :)
aksam evde rahatca denerım canım ona gore olcer yazarım ama kucuk olan o yerde takılmıyor rahat gırıyor ıkıncı olan takılıyor ve daha devamı gelmıyor ama ben elımı bırakınca cıkıyor acaba tam yerlestırmeyı mı yapamıyorum popoya dogru ıtıyorum hatta ılerleyısını hıssedıyorum ben akşam ölçusunu alayım ama bır de su var esımle denerken ıstek var evet ama bende ıslaklık cok az olmaya basladı once hıc yoktu bu zar meselesınden sonra ıslaklık azda olsa olmaya basladı ama bızde çok uzun bır on sevısme olmuyor bu sebep olabılır mı bir yerde okumuştum rahim boyu ile igili galiba uyarılınca uzarmış vajına da oyle yanı uyarılma sınyallerı varmıs aslında tam duzgun ıfade edemedım ama boyle :)Canım bence genede kayganlaştırıcı veya vazelinle ilerle tahriş edebilirsin eşli denemede istek oldugu için ıslaklık oluyor ama dilatorde olmaz.
Ben kendi yaptıgım aparatı da sonuna kadar alamıyodum ki biyerde son buluyordu. Bende demekki rahim boyum bukadar diye dusunuyordum yaklaşık 10-11 cm kadar alabiliyordum sanırım.
Bide sen ölçsene takıldıgın yere kadar kaç cm cok merak ettim
Ooo baya ilerlemişsin sen tebrikler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?