- 26 Temmuz 2018
- 2.459
- 3.110
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #233.941
tamam canım telefona ındırmeye calıscam :)Sekreter canım 2002 yapımı yabancı başka sekreter diye filmlerde var çünkü karıştırma
Valla süpersin sırf kegelle kayganlaştırıcısız yarıya kadar büyük başarıKızlar selam.16 eylülde 1.yılım dolucak.buzamana kadr ki denemelrmde başarısız oldum ilk başlarda yerleştiremezken buealardan okdklarımla yola çıkarak kegel egzersizlerini bayağı yapmam sonucu jelsiz yağsız vazelinsiz yarıya kadr alabildim.ama sonra yönden dolayımı blmiyorum bi engel var ilerletemedik.hala kegele devam ediyorm şuan hastayım .. yönden dolayımı problem yaşıyorum nefes verirken ileri gitmesi lazım yardımcı olunnn
Ben egzersizlerimi yapıyorum da eşli denemeye geçemedik eşimin beli tutuldu bunda da var bi hayır dedim ama günler geçtikçe ben daha çok bunalıyorum ya olmazsa düşüncesi geriyor beniSende çok iyi gidiyordun canım
Yaaa nasıl mutlu oldmmm geeçkten yapabilirmiyimmmöValla süpersin sırf kegelle kayganlaştırıcısız yarıya kadar büyük başarı
Bence kayganlaştırıcıyla bide biraz aşagı yöne dogru olursa devamıda gelicek hatta sen direk üstte dene takıldıgın yerde cıkma nefes al verirken po.ponu azcık oynatarek oturmaya calıs yavaş yavaş
Ben egzersizlerimi yapıyorum da eşli denemeye geçemedik eşimin beli tutuldu bunda da var bi hayır dedim ama günler geçtikçe ben daha çok bunalıyorum ya olmazsa düşüncesi geriyor beni
aynı yerde takılıyoruz sanırım benimde öyle bişey sürmeden denedigimizde bile alıyorum ama belli bir yere geliyor ve ilerlemiyor aksine yanma oluyor kasarsam kendimi bıraksm ilerlemiyor bende bu akşamki denemeden sonra net sonuca ulaşicamKızlar selam.16 eylülde 1.yılım dolucak.buzamana kadr ki denemelrmde başarısız oldum ilk başlarda yerleştiremezken buealardan okdklarımla yola çıkarak kegel egzersizlerini bayağı yapmam sonucu jelsiz yağsız vazelinsiz yarıya kadr alabildim.ama sonra yönden dolayımı blmiyorum bi engel var ilerletemedik.hala kegele devam ediyorm şuan hastayım .. yönden dolayımı problem yaşıyorum nefes verirken ileri gitmesi lazım yardımcı olunnn
Birinci durak dediğin zar mı canımŞu birinci durağı bi geçseydim öylece duruyor kendileri zedelenmedi bile bazen kendi kendime konuşuyorum onunla bi çekilip gidemedin şurdan diye,Allah sonumu hayır etsin
Birinci durak dediğin zar mı canım
Parmak egzersizi yapıyorum da orta parmağımı tamamen alıyorum engel zarsa benimki neden takılmıyor kiAynen canım
Yaaa lütfen benmlede paylaş sonucu canm ya umarm ilerlersinn aslnda zoru başardk bence ama üzülüyorm yaaaynı yerde takılıyoruz sanırım benimde öyle bişey sürmeden denedigimizde bile alıyorum ama belli bir yere geliyor ve ilerlemiyor aksine yanma oluyor kasarsam kendimi bıraksm ilerlemiyor bende bu akşamki denemeden sonra net sonuca ulaşicam
Parmak egzersizi yapıyorum da orta parmağımı tamamen alıyorum engel zarsa benimki neden takılmıyor ki
ben 2Zarın ordan geçerken hissetmiyor musun sen hiç
inşallah canım eve gidim hemen denicem:)Yaaa lütfen benmlede paylaş sonucu canm ya umarm ilerlersinn aslnda zoru başardk bence ama üzülüyorm yaa
Hafif bir sızı oluyor ama acı değilZarın ordan geçerken hissetmiyor musun sen hiç
ben 2
Neyse ki yalnız değilmişim korktum bi an
Canım bence sen dikine itirmeye çalışıyorsun ondan o takildigin yeri gecemiyorsun .kendin yaparken takılıyor musun bi yere dedim hayır diyor ki hiç içine almamış oraya gitmeden önce iyice kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?