Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar selam.16 eylülde 1.yılım dolucak.buzamana kadr ki denemelrmde başarısız oldum ilk başlarda yerleştiremezken buealardan okdklarımla yola çıkarak kegel egzersizlerini bayağı yapmam sonucu jelsiz yağsız vazelinsiz yarıya kadr alabildim.ama sonra yönden dolayımı blmiyorum bi engel var ilerletemedik.hala kegele devam ediyorm şuan hastayım .. yönden dolayımı problem yaşıyorum nefes verirken ileri gitmesi lazım yardımcı olunnn

Valla süpersin sırf kegelle kayganlaştırıcısız yarıya kadar büyük başarı
Bence kayganlaştırıcıyla bide biraz aşagı yöne dogru olursa devamıda gelicek hatta sen direk üstte dene takıldıgın yerde cıkma nefes al verirken po.ponu azcık oynatarek oturmaya calıs yavaş yavaş

Yaaa nasıl mutlu oldmmm geeçkten yapabilirmiyimmmö

Ben egzersizlerimi yapıyorum da eşli denemeye geçemedik eşimin beli tutuldu bunda da var bi hayır dedim ama günler geçtikçe ben daha çok bunalıyorum ya olmazsa düşüncesi geriyor beni

Acele etme bence egzersize devam et ben acele ettim pişman oldum gereksiz heyacan yaptım falan germe o yüzden kendini hiç canım

aynı yerde takılıyoruz sanırım benimde öyle bişey sürmeden denedigimizde bile alıyorum ama belli bir yere geliyor ve ilerlemiyor aksine yanma oluyor kasarsam kendimi bıraksm ilerlemiyor bende bu akşamki denemeden sonra net sonuca ulaşicam

Yaaa lütfen benmlede paylaş sonucu canm ya umarm ilerlersinn aslnda zoru başardk bence ama üzülüyorm yaa

kızlar 5 cm den fazlasını alamadım film açtım ama tek başına izlemek iyi fikir değilmiş ama neden daha fazlası olmuyor anlamiorm oysa allık fırçası ile denerken 7 cm den fazla almıştım ama o 1.aparattan bi tık inceydi

regl olamadığım.icin ağrımda var ama yine girmemesi moralimi bozdu özel kliniğe giden biriyle konuştum 3 günde yenmis ama aparat.calismasini oradakiler yapıyormuş sonrasında ödev verip çalışma yapılıyormuş 1.gün 1. aparat 2.gün 2cisi 3gun 3cusu olarak ve 3u tamamen rahat aldıktan sonra önce aparatlarla çalışıp ardından eşle ilişkiye giriliyormus ve bunu iyice alışana kadar yapin demişler

kendin yaparken takılıyor musun bi yere dedim hayır diyor ki hiç içine almamış oraya gitmeden önce iyice kafam karıştı
Canım bence sen dikine itirmeye çalışıyorsun ondan o takildigin yeri gecemiyorsun .
Aparatı dikine değil , popoya doğru ittirceksin. Esli denemede de aynı şekil. Birde öyle dene gör bak nasıl kayıp gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…