- 26 Temmuz 2018
- 2.459
- 3.110
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #233.941
ben eşime ilk zamanlarda söyledim ama o p.no sandı ve ret etti bende hiç öyle denemedim ama bu akşam hazır o yokken denicem tabi regl olmazsam :) hangi filmi izlediniz yada var mı önereceğiniz bir film ben grinin elli tonu ve bir kadının seks günlüğünü buldum şimdiBen o dediğin olayı okumuştum çok mantıklı gelmişti eşimle açtık filmi izlemek için lakin yarıda kalmıştısonunu hala merak ediyorum hatta ama fırsat olmadı tekrar bakmaya dene bakalım ne kaybedersin ki
ben parmakla yapmıyorum canım dilatör seti aldım şimdi onlarla yapıyorum ama akşam ölçüp hemen yazıcam çünkü bu cevabı bende merak ediyorum ve sen rahim boyundan bahsetmesen benım aklıma hıc o gelmeyecektıCanım mesela parmagının tamamı giriyormu 3 bogumuda ?
Sen ölç bi burayada yaz merak ettim nerde takıldıgını braz zevk alıp yapnca cok daha kolay girdiğini görüceksib
uyuşturup denemıyor musun canım uyusukluk olunca ve sen kendını kasmayınca yanma olmuyor dun ben denerken kendımı gecemedıgım yerde kastıgım ıcın yanma hıssettım zaten yanma olunca hemen anlıyorum kendımı kastıgımı ve serbest olmaya calısıyorum sende oyle yap canım
ben eşime ilk zamanlarda söyledim ama o p.no sandı ve ret etti bende hiç öyle denemedim ama bu akşam hazır o yokken denicem tabi regl olmazsam :) hangi filmi izlediniz yada var mı önereceğiniz bir film ben grinin elli tonu ve bir kadının seks günlüğünü buldum şimdi
ben eşime ilk zamanlarda söyledim ama o p.no sandı ve ret etti bende hiç öyle denemedim ama bu akşam hazır o yokken denicem tabi regl olmazsam :) hangi filmi izlediniz yada var mı önereceğiniz bir film ben grinin elli tonu ve bir kadının seks günlüğünü buldum şimdi
Kızlar hepinize hak veriyorum ama lütfen biraz zaman tanıyın kendinize bakın bizler daha deneme bile yapamadık.Siz en azından içinize almışsınız kasılmaymış yanmaymış baskıymış zamanla geçecek şeyler.Yorumlarınızı yazarken aklınızın bir köşesinde de biz olalım lütfen biraz anlayış
Canım burada yazarken sadece sızlerede anlatmak ıstedıgımız zor olmadıgı ne yasadıgınızı bızlerden ıyı kımse anlayamaz sakın aklına baska seyler gelmesın ben yazarken de daha hıc baslamayan veyahut organını tanımayanlar ıcın de kendınde cesaret araması ıcın yazıyorum hepımız aynı yollardan yuruyoruz tek farkımız kımımız daha erken yola cıktı kımımız soluklanıyor kımımızde yol ayrımlarına takılıyor ben o yol ayrımlarına cok takıldım ama istiyorum ki siz bu yazıları okuyunca kendınıze daha cok ınanıp hırs yapın herseyde oyle degıl mıyız bırı degısık yemek yapsa aa o yapmış denıyım bende yapım derız ve onunkınden daha guzelını yaparız el lezzetıne gore bu da oyle ıste her yolu deneyıp kendı sıstemını kurmak ıcın harekete gecmek oncelıkle kendıne ınanmakla baslamak lazım yapamıyorum yok yapıcam varKızlar hepinize hak veriyorum ama lütfen biraz zaman tanıyın kendinize bakın bizler daha deneme bile yapamadık.Siz en azından içinize almışsınız kasılmaymış yanmaymış baskıymış zamanla geçecek şeyler.Yorumlarınızı yazarken aklınızın bir köşesinde de biz olalım lütfen biraz anlayış
doktora gıt bence canım onlar durumu daha ıyı anlarlar sımdı burada o yaptı derız baska bıseyden olur bosuna zaman kaybetmıs olursun kayganlastırıcı ıle bende anlasamadım nedense hem ıslak kalmıyor cok fazla hem rahatsız edıyor bepantholu daha cok sevdımCanım benim yanma idrarımı yaparken oluyo 3 gündür hiç bişey deneylemiyorum o yüzden eşim her gün soruyor egzersiz yaptın mı diye enfeksiyon kapacak diye denemiyorum ki hiç yoksa antibiyotiklik olacak durum ondan korkuyorum. Şu son kullandığım kayganlaştırıcıdan şüpheleniyorum ben şuan kullanmıcam bi daha onu
tamam canım telefona ındırmeye calıscam :)Sekreter canım 2002 yapımı yabancı başka sekreter diye filmlerde var çünkü karıştırma
Valla süpersin sırf kegelle kayganlaştırıcısız yarıya kadar büyük başarıKızlar selam.16 eylülde 1.yılım dolucak.buzamana kadr ki denemelrmde başarısız oldum ilk başlarda yerleştiremezken buealardan okdklarımla yola çıkarak kegel egzersizlerini bayağı yapmam sonucu jelsiz yağsız vazelinsiz yarıya kadr alabildim.ama sonra yönden dolayımı blmiyorum bi engel var ilerletemedik.hala kegele devam ediyorm şuan hastayım .. yönden dolayımı problem yaşıyorum nefes verirken ileri gitmesi lazım yardımcı olunnn
Ben egzersizlerimi yapıyorum da eşli denemeye geçemedik eşimin beli tutuldu bunda da var bi hayır dedim ama günler geçtikçe ben daha çok bunalıyorum ya olmazsa düşüncesi geriyor beniSende çok iyi gidiyordun canım
Yaaa nasıl mutlu oldmmm geeçkten yapabilirmiyimmmöValla süpersin sırf kegelle kayganlaştırıcısız yarıya kadar büyük başarı
Bence kayganlaştırıcıyla bide biraz aşagı yöne dogru olursa devamıda gelicek hatta sen direk üstte dene takıldıgın yerde cıkma nefes al verirken po.ponu azcık oynatarek oturmaya calıs yavaş yavaş
Ben egzersizlerimi yapıyorum da eşli denemeye geçemedik eşimin beli tutuldu bunda da var bi hayır dedim ama günler geçtikçe ben daha çok bunalıyorum ya olmazsa düşüncesi geriyor beni
aynı yerde takılıyoruz sanırım benimde öyle bişey sürmeden denedigimizde bile alıyorum ama belli bir yere geliyor ve ilerlemiyor aksine yanma oluyor kasarsam kendimi bıraksm ilerlemiyor bende bu akşamki denemeden sonra net sonuca ulaşicamKızlar selam.16 eylülde 1.yılım dolucak.buzamana kadr ki denemelrmde başarısız oldum ilk başlarda yerleştiremezken buealardan okdklarımla yola çıkarak kegel egzersizlerini bayağı yapmam sonucu jelsiz yağsız vazelinsiz yarıya kadr alabildim.ama sonra yönden dolayımı blmiyorum bi engel var ilerletemedik.hala kegele devam ediyorm şuan hastayım .. yönden dolayımı problem yaşıyorum nefes verirken ileri gitmesi lazım yardımcı olunnn
Birinci durak dediğin zar mı canımŞu birinci durağı bi geçseydim öylece duruyor kendileri zedelenmedi bile bazen kendi kendime konuşuyorum onunla bi çekilip gidemedin şurdan diye,Allah sonumu hayır etsin
Birinci durak dediğin zar mı canım
Parmak egzersizi yapıyorum da orta parmağımı tamamen alıyorum engel zarsa benimki neden takılmıyor kiAynen canım
Yaaa lütfen benmlede paylaş sonucu canm ya umarm ilerlersinn aslnda zoru başardk bence ama üzülüyorm yaaaynı yerde takılıyoruz sanırım benimde öyle bişey sürmeden denedigimizde bile alıyorum ama belli bir yere geliyor ve ilerlemiyor aksine yanma oluyor kasarsam kendimi bıraksm ilerlemiyor bende bu akşamki denemeden sonra net sonuca ulaşicam
Parmak egzersizi yapıyorum da orta parmağımı tamamen alıyorum engel zarsa benimki neden takılmıyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?