- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #234.861
Canımm p... tamamı giriyor muKızlar ya ben 22sinde ilişki yaşamıştık ve buraya da yazmıştım dün yine oldu ve bu eşimin 2.bosalmasi ben zevk alana kadar yarim saat içerde kaldı penis. Bugün aşırı belim ağrıyor ve biraz mide bulantısı var psikolojik sanırım. Ben ne zaman anliyicam gebeliği ya da bunu takip etmenin bir yolu var mıdır burda bir kadının gebelik öyküsünü okumuştum yumurtlama döneminde ilişkiye girmişti ve sonra hamile kalmıştı fakat üstüne bi de adet olmuştu bu ne anlama geliyor yani benim bi sonraki reglim 10 ekimde eğer adet olursam hamile değil miyim ya da neyi beklemem gerekiyor bu şekilde adet olunur mu ki of ya kızlar hiç bilmiyorum araştırıyorum ama başıma ilk defa geliyor sonuçta anlayamiyorum erkenden gebelik testi alırsam zaten sonuç alamam bu bilinmezlik ve merak yiyip bitirecek beni inşallah nasip olsun bebek istiyoruz kafayı çok takmamaya çalışıyorum ama insan merak ediyor bilgisi olan yardımcı olabilir mi kadın olmak zor gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsun