• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar ya ben 22sinde ilişki yaşamıştık ve buraya da yazmıştım dün yine oldu ve bu eşimin 2.bosalmasi ben zevk alana kadar yarim saat içerde kaldı penis. Bugün aşırı belim ağrıyor ve biraz mide bulantısı var psikolojik sanırım. Ben ne zaman anliyicam gebeliği ya da bunu takip etmenin bir yolu var mıdır burda bir kadının gebelik öyküsünü okumuştum yumurtlama döneminde ilişkiye girmişti ve sonra hamile kalmıştı fakat üstüne bi de adet olmuştu bu ne anlama geliyor yani benim bi sonraki reglim 10 ekimde eğer adet olursam hamile değil miyim ya da neyi beklemem gerekiyor bu şekilde adet olunur mu ki of ya kızlar hiç bilmiyorum araştırıyorum ama başıma ilk defa geliyor sonuçta anlayamiyorum erkenden gebelik testi alırsam zaten sonuç alamam bu bilinmezlik ve merak yiyip bitirecek beni inşallah nasip olsun bebek istiyoruz kafayı çok takmamaya çalışıyorum ama insan merak ediyor bilgisi olan yardımcı olabilir mi kadın olmak zor gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsun
Canımm p... tamamı giriyor mu

Canım adet gününü bekle üzerinden 3 gün geçsin gelmezse hastaneye git gebelik testi yaptır . Gebeliğin üzerine adet çok istisnai bi durum bi yerleşme kanaması muhabbeti var o da adetten çok çok açık bir renk
Evet canım yerleşme kanamasını ben de duydum adetten çok önce geliyor acik pembe ya da kahvemsi bir şekilde o zaman pozitif olabiliyormuş. Ama testin üstüne adet gören sonra hamile kalanı duyunca şaşırdım yani adet gecikirse test yaptırayım değil mi yani üstüne bir de adet olursam saçma olmaz mı kafam allak bullak oldu

Evet canım yerleşme kanamasını ben de duydum adetten çok önce geliyor acik pembe ya da kahvemsi bir şekilde o zaman pozitif olabiliyormuş. Ama testin üstüne adet gören sonra hamile kalanı duyunca şaşırdım yani adet gecikirse test yaptırayım değil mi yani üstüne bir de adet olursam saçma olmaz mı kafam allak bullak oldu
Yok sen adeti sil kafandan gecikmen olunca 3 gün sonra kan tahlili ver inş. Sonuç olumlu olur;)

Canımm p... tamamı giriyor mu
Evet canım tamamı giriyor zaten ilk yendiğim aylarda eşim yarısı girerse ben zevk alamam tamamının girmesi ve içinde ise geniş geniş git gel yapmam lazım dedi ben de şaşırdım yarısının girdiğine bile sevinemedim yendigim zamanlar eşim mutlu olamıyordu diye en sonunda dilatorun 4 boyuyla resmen ilişki yaşadım sokup çıkariyordum sürekli bayağı alıştırdım sonra penisle denedik tamamı girdi en başlarda anestezik kremler kullanıyordum sonra bebeyagi kullandım sonra beyaz vazelin en sonunda hepsini bırakmaya karar verdim spermlerin kalitesini düşürüyor diye sadece tahriş olmasın diye bepantol sürdüm penisin tamamına ve kendi vajina girişime çok kolay oldu zevk almaya başlayınca zaten vajinanın içerisi çok ıslanıyor girip çıkmakta kolay oluyor eşim de rahat rahat git gel yapıyor yoksa aksi olursa asla boşalamaz yani benim eşim öyle başkalarında nasıldır bilemem canım

Yok sen adeti sil kafandan gecikmen olunca 3 gün sonra kan tahlili ver inş. Sonuç olumlu olur:KK66:
Inşallah canım:)
Kafam karıştı epey adetim 3 gün gecikirse eczaneden gebelik testi alayım yine anlamazsam kanda gebelik testi yaptırayım nasipte varsa olsun inşallah hayırlısı ile

Canım sen ne kadar alabiliyorsun? Yani Zamanla alırsın diyor herkes sıkma canını buna da şükür ne yapalım o yeri de geçeriz inş. Sen hasta değilsin bunu at kafandan ben yıllarca p... dokunduramadım bile
eşli denemede pe .. yarisi girdi demişti eşim kendim aparatla çalışırken de sadece yarısını alabiliyorum pazar akşamıydi sanırım uyuşturup denediğimde yarısından bir tik ileri gitti aparat ama yine ileri gitmeme rağmen gitmedi zaten eşimle bayadır deneme yapmadık en son cuma denemiştik diye hatırlıyorum aramız limoni oldigu için kendimde pek istekli denemeler yapamıyorum aslinda

Canımm regl olmuşum sabaha kadar . Setim yok benim neden yarıda kalıyor peki bi fikrin varmı?ben parmakta bi yere takılıyorum sanırım orası anüsün iç kısmı çünkü dokundukça popomda baskı hissediyorum yırtılma girişimin hemen altında 1 cm civarında oldu ama o int.kiler gibi kas yırtılması falan değil
Canımcım pensdede popoda baskı oluyor sen hala kastıgın için gitmiyor ordan sonrası için 3 cm çapında 12 cm flan boyunda bi aparat hazırla kendine adetinden sonra mumdan olabilir yada allık sapı vs havlu kagıt sar bikaç kat snra jelatin sonra kayganlaştırıcı bununla gir çık alıştırması yap bolcaaa
Parmak belirli yere kadar gidiyor yetersiz geliyor. Aparat ileriye gittigi için genişletiyor orayı
Anüse baskı hissi zamanla geçiyor
Benm hala az var ama cok takılmıyorum üstte oldugun pozisyonda cok daha iyi açılıyor vajna

eşli denemede pe .. yarisi girdi demişti eşim kendim aparatla çalışırken de sadece yarısını alabiliyorum pazar akşamıydi sanırım uyuşturup denediğimde yarısından bir tik ileri gitti aparat ama yine ileri gitmeme rağmen gitmedi zaten eşimle bayadır deneme yapmadık en son cuma denemiştik diye hatırlıyorum aramız limoni oldigu için kendimde pek istekli denemeler yapamıyorum aslinda
Eşinle iyide olsan kötüde deneme yapmalısın yani egzersiz bunu kendin için aşmalısın öncelikle eşinle tartışmanla yada baska bişeyle alakası yok

Eşinle iyide olsan kötüde deneme yapmalısın yani egzersiz bunu kendin için aşmalısın öncelikle eşinle tartışmanla yada baska bişeyle alakası yok
canım bende o yüzden hergün aksatmadan denıyorum ama bana gercekten bol zaman lazım nasıl desem 3 4 gün boş olsam sadece bunları çalışsam çözücek mişim gibi geliyor c.tesi günü eşim maça gitti evde tek kaldığımda hem vaktım boldu hem onun gelme ıhtımalı yok dıye rahattım ve küçük aparatın tamamen girmesine çok az kalmıştı 1 cm gibi birşey kalmıştı önceden o kadar bile alamıyordum galıba bıraz da yerını öğrenmeye basladım en büyük boyu dün almayı denedım vajına gerçekten onu ıcıne alacak sekılde bıle gırıste acılıyor ama onunla dırek denemeye cesaret edemedım ılerı gıdemedım o yuzden ekım ayında regl olucam o zamana kadar napsam dıye dusunuyorum yenı ızınden geldım 4 gun daha ızın hakkım var aslında bunu regl den sonra mı kullansam dıyorum evde rahatca calısırım hem regl olma telasımda olmaz sımdıkılerde alıstırma gıbı bısey olur benım ıcın diye geçiriyorum aklımdan

zehra1809 izin alacak bir şey yok zaten sabahtan akşama kadar onu deneyecek halin yok ben biraz deneyince eh tamam işte giriyor gayet te rahat diye sıkılıp bırakıyorum :D sen akşam eşinden yarın saat önce geliyorsan bile yeter. izne şartlama kendini :super:

Böylede olmuyor ya iste bi care en azından diye dusundum çocuk kısmı boter cevre rtkisinde kurtulurum diye ama oda yanlis biliyorm ne dusuncegimi sasirdim
Cevredekileri boşver gerçekten ben evlendim bir ay sonra sormaya başlamışlardı çocuk çocuk diye
Arkadaşlar burayı yakından takip ediyorum, ben de vajinismus hastasıyım. ve bu sabah hamile olduğumu öğrendim. yenme aşamasındaydık çok az kalmıştı. eşim tam girmden içeri boşaldı ve tekte tutmuş. Mucizelere inanın. Rabbim dilerse verir
Rabbim hayırlı kolay doğum nasip etsin canım
Kızlar ya ben 22sinde ilişki yaşamıştık ve buraya da yazmıştım dün yine oldu ve bu eşimin 2.bosalmasi ben zevk alana kadar yarim saat içerde kaldı penis. Bugün aşırı belim ağrıyor ve biraz mide bulantısı var psikolojik sanırım. Ben ne zaman anliyicam gebeliği ya da bunu takip etmenin bir yolu var mıdır burda bir kadının gebelik öyküsünü okumuştum yumurtlama döneminde ilişkiye girmişti ve sonra hamile kalmıştı fakat üstüne bi de adet olmuştu bu ne anlama geliyor yani benim bi sonraki reglim 10 ekimde eğer adet olursam hamile değil miyim ya da neyi beklemem gerekiyor bu şekilde adet olunur mu ki of ya kızlar hiç bilmiyorum araştırıyorum ama başıma ilk defa geliyor sonuçta anlayamiyorum erkenden gebelik testi alırsam zaten sonuç alamam bu bilinmezlik ve merak yiyip bitirecek beni inşallah nasip olsun bebek istiyoruz kafayı çok takmamaya çalışıyorum ama insan merak ediyor bilgisi olan yardımcı olabilir mi kadın olmak zor gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsun
Adet olman gereken tarihi iki gun geçerse test al bi tane canım ben iki gun geçince almıştım çıkmıştı

Bende şuan adet zamanim iki gün gecti bazen oluyordu boyle ama iiki Gün once hafif pembe akıntı geldi daha yok stresten mi acaba ya araa hafof agri basliuor gibi sonra oda kayboluyor olsa bi dert olmasa bi dert

Cevredekileri boşver gerçekten ben evlendim bir ay sonra sormaya başlamışlardı çocuk çocuk diye

Rabbim hayırlı kolay doğum nasip etsin canım

Adet olman gereken tarihi iki gun geçerse test al bi tane canım ben iki gun geçince almıştım çıkmıştı
Gözünüz aydın canım inşallah benimki de öyle olur bekliycem adet günüme kadar. O zamana kadar meraktan ölcem yani hamile kaldım mi tuttu mu eşimin boşalması yoksa başka bir belirti ile anlayabilir miyim bu konuda çok tecrübesizim doğal olarak internetten okuyorum sürekli ama çok sayfa cikiyor karşıma bi bakiveriyorum en alakasız şeyleri bile okurken buluyorum kendimi. Aradığımı da bulamıyorum kalakalıyorum öylece sabırla bekliycem inşallah tutmuştur doğurgan dönemdeyim yumurtlama takvimim 26sina kadar yani 22sinde ve 24unde dün ilişki yaşadık tamamen boşaldı eşim vajinaya hepsini inşallah tutmuştur ayaklarımı havaya kaldırdım yerine ulaşsın diye :)
Gideceği yere varmıştır inşallah hayırlısıyla

zehra1809 izin alacak bir şey yok zaten sabahtan akşama kadar onu deneyecek halin yok ben biraz deneyince eh tamam işte giriyor gayet te rahat diye sıkılıp bırakıyorum :KK70: sen akşam eşinden yarın saat önce geliyorsan bile yeter. izne şartlama kendini :super:
:D bu akşam kocama uyuz olsamda gönlünü alayım da deneyelım belkı olur :D umut dunyasında yasıyoruz :D denemelerıme devam edıyorum cok sukur elım alısıyor yerını daha rahat buluyorum onceden baya arardım ben en cok ustte olanı denemek ıstıyorum kolay dıye duydugum ıcın ama nasıl oturmam gerekıyor esın orada ne yapması gerekıyor bılmıyorum acıkcası

Vajiyi yendim hamilelik için hazırlanıyordum ama olmadı eşim sperm testi yaptırdı sayısı cok düşük çıktı doktor tüp bebek dedi morelim bozuk ben 28 eşim 30 yaşonda:( sperm sayısı nasıl düzelirki:( tüp bebek. Asıl olcak bilmyrm

Vajiyi yendim hamilelik için hazırlanıyordum ama olmadı eşim sperm testi yaptırdı sayısı cok düşük çıktı doktor tüp bebek dedi morelim bozuk ben 28 eşim 30 yaşonda:KK43: sperm sayısı nasıl düzelirki:KK43: tüp bebek. Asıl olcak bilmyrm
Canım kaç aydır normal yoldan deniyorsunuz biz de eşimle çalışmalara başladık ama bence bir doktora yine görün aylardır yıllardır bekleyenler var biraz uğraşmak lazım yine doğal yoldan olmuyorsa o zaman tüp bebeğe başvurursunuz naçizane tavsiyem çünkü seni hatırlıyorum daha yeneli ne kadar oldu ki bozma moralini lütfen olumlu şeyler düşün

Canımmidrar
Inşallah canım:)
Kafam karıştı epey adetim 3 gün gecikirse eczaneden gebelik testi alayım yine anlamazsam kanda gebelik testi yaptırayım nasipte varsa olsun inşallah hayırlısı ile
Canım
Peki sonuç ilk denemede nasıl oldu
girdi canım bir sıkıntı olmadı fazla deneyemedik 2 deneme yapabildim regl oldum

Gözünüz aydın canım inşallah benimki de öyle olur bekliycem adet günüme kadar. O zamana kadar meraktan ölcem yani hamile kaldım mi tuttu mu eşimin boşalması yoksa başka bir belirti ile anlayabilir miyim bu konuda çok tecrübesizim doğal olarak internetten okuyorum sürekli ama çok sayfa cikiyor karşıma bi bakiveriyorum en alakasız şeyleri bile okurken buluyorum kendimi. Aradığımı da bulamıyorum kalakalıyorum öylece sabırla bekliycem inşallah tutmuştur doğurgan dönemdeyim yumurtlama takvimim 26sina kadar yani 22sinde ve 24unde dün ilişki yaşadık tamamen boşaldı eşim vajinaya hepsini inşallah tutmuştur ayaklarımı havaya kaldırdım yerine ulaşsın diye :)
Gideceği yere varmıştır inşallah hayırlısıyla
Kuzum ben doğurdum 9 aylik kızım yazılarım var burda hatta vajili hamile kalıp yenmeden normal doğum yaptım diye bende doğurgan dönemime denk getirip üstünden boşalmayla hamile kalmıştım hamile olduğumu anlamadan kasık ağrılarım oluyordu batma şeklinde belimdede ağrılar oluyordu adet olmam gereken tarih iki gun geçti test yaptım ve çift çizgi :) Rabbim herkese yaşatsin bu sevinci inşallah tutmuştur seninkide :)

Kuzum ben doğurdum 9 aylik kızım yazılarım var burda hatta vajili hamile kalıp yenmeden normal doğum yaptım diye bende doğurgan dönemime denk getirip üstünden boşalmayla hamile kalmıştım hamile olduğumu anlamadan kasık ağrılarım oluyordu batma şeklinde belimdede ağrılar oluyordu adet olmam gereken tarih iki gun geçti test yaptım ve çift çizgi :) Rabbim herkese yaşatsin bu sevinci inşallah tutmuştur seninkide :)
Şimdi durumun ne canım rahat mısın ilişkide

Back
X