Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hadi hayırlısı olsun ınsalalh güzel haberlerini alırız zehracim.cok sevindim.:)burda yenenleri okurken dedim acaba Bende yendim yazabilcek miyim?

zaten yenmiş sayılırsın canım. birşey sorucam bişey sürdünmü doktor bana anestol krem verdi
hayır canım hiçbirşey sürmedim ama eğer çok zorlansaydım yada acı hıssetseydım anestol sürecektim çünkü burada bahsedılen spreyı almamıştım almış olsaydım onla deneyecektım ama sımdı dırek olunca uyusturmak hıc ıstemıyorum ılk denedıgımde bende anestol ıle denemıstım dıger denemelerımde de bır sure anestol kullandım ama hep aynı yerde takılıyordum buradakı arkadaslar yeterınce ıtmıyorsun korkuyorsun dıyınce uyandım ve dun hıcbırsey surmeden denedıgımde yıne o yerde takıldım ama sozlerını anımsayıp ıttım ben orada cok yogun bır acı olacak zannedıyordum ama basınc o da bellı belırsız yanı sıddetlı bırsey de degıl. sen eger dırek uygulamada rahat degılsen anestol ıle denemen ıyı olur canım uyusukluk dusuncesı bıle ınsana ekstra rahatlık verıyor

Hadi hayırlısı olsun ınsalalh güzel haberlerini alırız zehracim.cok sevindim.:)burda yenenleri okurken dedim acaba Bende yendim yazabilcek miyim?
Canım çok teşekkür ederim emin ol yazacağız hani hep duyduğumuz bir söz var ya ben yaptıysam herkes yapar diye gerçekten öyle ben ılk zamanlar burada yazılanları okurken hayretle okurdum nasıl olurda ınsan kendı kendıne aparat parmak gıbı seylerı sokar ben asla yapamam derdım dokunmaya calıstıgımda ıcım gıdıklanırdı huylanırdım ıcım urperırdı ama sımdı kendımı oyle bır aştım ki yapamam dıye yaklasmıyorum denerım denerım mutlaka olur gozuyle bakıyorum bıraz zaman alıyor belkı cok vakıt ayırmadıgımızdan belkı hazır olmadıgımızdan bılemıyorum ama önünde sonunda ılerleme kaydedılıyor o yuzden sen egzersızlerını duzenlı yaptıgın surece pes etmedıgın sürece yapamam diye birşey yok bana cok oluyordu olmucak dıye buraya yazdıgımda sağolsun okuyanlar hemen mudahale edıp yoldan çıkarken benı gerı dogru yola donduruyorlardı o yuzden ne olursa olsun burada yaz ve denemeler yap kafamız buraya yazarken bıle rahatlıyor bıze ınanan ınsanları gormek bızı daha cok motıve edıyor ben buradakı hıc kımseyı gormedım ama kardesım gıbı benımsedım bısey olunca buraya yazmadan duramıyorum o yüzden başardım yazmak ıcın korkmadan devam

Kızlar aparatı aldıktan sonra yapacaklarımız vardı ya onlar nelerdi aradım ama bulamadım bir türlü bu akşam 1.aparatla onları bir deniyicem ve üstte oldugumu düşünerek denıcem sonra 2.aparata gecıcem inşallah bu akşam 2.yi de rahatca alırım

Çıkarırken bi anda çıkınca e bu kadarcık mıydı olmuştu bende hatta yapamadığımı düşündüm ilk baştaYa bi de ben parmakla olunca oranın derinliğini anlayamıyorum sanki parmak en sonunda bir yere değiyor duruyor gibi normal mi bu

ilk girdiğinde bende de oldu aynadan baktım tamamen içerde çıkardım ama zorla ıkınmak gerekıyormus emin olmak için bi daha bi daha derken baya alıştırdım ama işte bir tek gel - git şeklinde hareket ettıremedım kendım onu da deneye deneye anlıcam artık :) parmakla ılgılı bılgım yok canım aparatla benım hıssettıgım o takıldıgım yerı gectıgım ve boyu uzun olsaydı ıttıkce dahada gıderdı ben henuz parmağımı tam almayı denemedım hep yarım aldım onu da ama onu da yapıcam acaba senın o duruyor dedıgın yer benım bunca zaman takıldıgım yer olabılır mı sonuna kadar gırıyor mu parmagın ?

İki parmağı tam olarak almıştım yani ben öyle biliyorum en azından Hareket de ettirmiştim hatta git gel şeklinde ama popoya doğru bi yerde kalıyor gibime geliyor sanki. Hatta en son üç parmak da denedim hala sıkı orası ama girdi o da biraz biraz da olsa. Acaba bi yerde hata yapıyor muyum

Bende aynı şekilde sevdim kz seni :) sürekli buraya girip bakmak istiyorum birisinin yardıma ihtiyacı olurmu soru sorarmı kimler yenmiş filan diye
Ayrıca hala biz ilişkide eşim bosaldktan snra pnisi cıkartırken ckartıyorm die haber veriyor huuup die öyle bi sarıyorki vjina ama bu durum eşlerin hoşuna gidiyorr
Aparatı tamamen aldıktan sonra yapman gerekenler
5 kere sok cıkar
5 kere içinde dairesel hareket yapmaya cals
5 kere kegel
Sonra diğer aparata go go go cokda oyalanma eskisinde bunları yap diğerine geç

Aynen burda biri demişti hatta daha sonunu bulan olmamış diye ittikce gidiyor pens sona dayanmıyr merak etmeyin dipsiz kuyu

Sonuna kadar girdiyse doğru yapmışssındır canım gidecek başka yeri yok o konuda içimiz rahat vajına boyu o kadar olabılır mı dıye bır dusunce geldı aklıma ama parmaklarımız çokta uzun degıl kı oyle olacagını sanmıyorum büyük ihtimal kendini bir yerde farkında olmadan kasıyorsun bu da sana orada kalıyor hissi veriyor olabilir

Hayır ya parmak aparattan daha kısa olduğu için ancak popoya kadar ilerlio hatta ben hareket ettirdiğimde popoyu okdr hissettmki allahallah acaba yanlış deliğe mi soktum dedim düşün :) :) aynadan baktım hayır tüm parmak içerde şöyle ki vajina içine giren şey büyükte olsa küçükte olsa sarıyor parmak olunca bunu hissediyorsun sadece aparatta onu anlamıyorsun zaten doktorlar söylüyor ilk 5 cm mi ne hisli olurmuş kalan kısımda sinir yokmuş bu yüzden ağrı sızı olmaz normal doğumda tüm vajina ağrılı olsa, dayanamaz ölürdü tüm kadınlar. sadece girişte his var rahimle alakalı olaylarda doktor anestezi yapmadan lazerle yaksa bile hissedilmezmiş yani girişi geçtik mi tamamdır.

Hee ben ondan yol bitmiş hissine kapılıyorum ordan sonra gerçek ilişkide ilerliyo mu peki ilerliyosa nereye gidiyor kafamda çok deli sorular varya da acaba şey mi önemli olan yolun uzunluğundan ziyade kanalın genişliği mi ay bilemedim

Öyle yapıcam canım 1 kere yukarıdakılerı denıcem 1 kere de üstte olucağım şekılde denıcem yapamazsam zorlamıcam direk 2ye geçicem

Bayadır yazmıyordum buraya çünkü deneyemiyorduk bile eşimle, acıyor diye.Dün deneyelim dedim eşime olmuyor moralin bozuluyor sonra dedi aman 1 kere deneyelim bırakırız olmazsa dedim ve sonuç nasıl oldu bilmiyorum ama OLDU resmen tamamı girdi çok mutlu oldummm darısı hepinizin başına inşallah, sizin yazdıklarınız aklıma geldi hep olurken ne kadar kolaymış aslında dedim

Gözün aydın canım bugünün en güzel haberi de bu oldu gerçekten ohhh be yine aramızdan biri mutlu oldu darısı benim gibi başarıyı bekleyenlere

Gözün aydın canım bugünün en güzel haberi de bu oldu gerçekten ohhh be yine aramızdan biri mutlu oldu darısı benim gibi başarıyı bekleyenlere

Olucak canım benim olduysa hepinizin olur çünkü son denememizde pe..in başının yarısı bile girmemişti çok canım yanmıştı. 20 gündür parmak egzersizini de bırakmıştım aparat zaten hiç denememiştim. Tamamen nasılsa olmıcak diye rahat davranmamdan kaynaklı olarak başarabildim.

Al bendende o kadar yazınca daha çok rahatladım bende biribirimize destek olmak iyi hissettiriyor.yalniz olmadığımızı bilmek güzel birşey.psikolojikmen de iyi motive oluyoruz burda.bende parmak egzersizlerini yapıyorum.tabi şuanda değil.ilk isim reglm biter bitmez ilaçla çözüme odaklanmak.yani allahtan şükrediyorum bir yonden bir şekilde bizi zora sokan arkadaşla p.. :)) irtibatım var yani en azından denemelerimiz olmasa daha zor gelirdi.korkularimi da asmamda hem eşimin hem sizinle konuşmamın etkisi var üstümde iyiki yazmışım buraya yoksa hala kara kara düşünüyor olurdum.

Amin canım sen de bana ümit oldun ben de 2 kere ilişkiye girebildim sadece onda da yarısını alabildim sonra bu şekilde bu hastalığı yenmiş olmazsın dediler çok üzüldüm 4sene çektim ben de inş. Seninki gibi normale döner 1 sene bebeği kafama takmadan ilişki deneyeceğim çünkü kasılmalarım var rahat ilişki yaşamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…