Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Aynen burda biri demişti hatta daha sonunu bulan olmamış diye ittikce gidiyor pens sona dayanmıyr merak etmeyin dipsiz kuyu

Sonuna kadar girdiyse doğru yapmışssındır canım gidecek başka yeri yok o konuda içimiz rahat vajına boyu o kadar olabılır mı dıye bır dusunce geldı aklıma ama parmaklarımız çokta uzun degıl kı oyle olacagını sanmıyorum büyük ihtimal kendini bir yerde farkında olmadan kasıyorsun bu da sana orada kalıyor hissi veriyor olabilir

Hayır ya parmak aparattan daha kısa olduğu için ancak popoya kadar ilerlio hatta ben hareket ettirdiğimde popoyu okdr hissettmki allahallah acaba yanlış deliğe mi soktum dedim düşün :) :) aynadan baktım hayır tüm parmak içerde şöyle ki vajina içine giren şey büyükte olsa küçükte olsa sarıyor parmak olunca bunu hissediyorsun sadece aparatta onu anlamıyorsun zaten doktorlar söylüyor ilk 5 cm mi ne hisli olurmuş kalan kısımda sinir yokmuş bu yüzden ağrı sızı olmaz normal doğumda tüm vajina ağrılı olsa, dayanamaz ölürdü tüm kadınlar. sadece girişte his var rahimle alakalı olaylarda doktor anestezi yapmadan lazerle yaksa bile hissedilmezmiş yani girişi geçtik mi tamamdır.

Hee ben ondan yol bitmiş hissine kapılıyorum ordan sonra gerçek ilişkide ilerliyo mu peki ilerliyosa nereye gidiyor kafamda çok deli sorular varya da acaba şey mi önemli olan yolun uzunluğundan ziyade kanalın genişliği mi ay bilemedim

Öyle yapıcam canım 1 kere yukarıdakılerı denıcem 1 kere de üstte olucağım şekılde denıcem yapamazsam zorlamıcam direk 2ye geçicem

Bayadır yazmıyordum buraya çünkü deneyemiyorduk bile eşimle, acıyor diye.Dün deneyelim dedim eşime olmuyor moralin bozuluyor sonra dedi aman 1 kere deneyelim bırakırız olmazsa dedim ve sonuç nasıl oldu bilmiyorum ama OLDU resmen tamamı girdi çok mutlu oldummm darısı hepinizin başına inşallah, sizin yazdıklarınız aklıma geldi hep olurken ne kadar kolaymış aslında dedim

Gözün aydın canım bugünün en güzel haberi de bu oldu gerçekten ohhh be yine aramızdan biri mutlu oldu darısı benim gibi başarıyı bekleyenlere

Gözün aydın canım bugünün en güzel haberi de bu oldu gerçekten ohhh be yine aramızdan biri mutlu oldu darısı benim gibi başarıyı bekleyenlere

Olucak canım benim olduysa hepinizin olur çünkü son denememizde pe..in başının yarısı bile girmemişti çok canım yanmıştı. 20 gündür parmak egzersizini de bırakmıştım aparat zaten hiç denememiştim. Tamamen nasılsa olmıcak diye rahat davranmamdan kaynaklı olarak başarabildim.

Al bendende o kadar yazınca daha çok rahatladım bende biribirimize destek olmak iyi hissettiriyor.yalniz olmadığımızı bilmek güzel birşey.psikolojikmen de iyi motive oluyoruz burda.bende parmak egzersizlerini yapıyorum.tabi şuanda değil.ilk isim reglm biter bitmez ilaçla çözüme odaklanmak.yani allahtan şükrediyorum bir yonden bir şekilde bizi zora sokan arkadaşla p.. :)) irtibatım var yani en azından denemelerimiz olmasa daha zor gelirdi.korkularimi da asmamda hem eşimin hem sizinle konuşmamın etkisi var üstümde iyiki yazmışım buraya yoksa hala kara kara düşünüyor olurdum.

Amin canım sen de bana ümit oldun ben de 2 kere ilişkiye girebildim sadece onda da yarısını alabildim sonra bu şekilde bu hastalığı yenmiş olmazsın dediler çok üzüldüm 4sene çektim ben de inş. Seninki gibi normale döner 1 sene bebeği kafama takmadan ilişki deneyeceğim çünkü kasılmalarım var rahat ilişki yaşamak istiyorum

Valla yarıya kadar alıp ilerleyemedim sizlerin yazısını okudukça umutlandım eşim ittikçe canım çok yandı dayanamadım inş bir dağdakine ben de alırım tamamını

Tabii ki canım yarısını değil tamamını alman gerekiyor çok zevkli yaşayan biri olarak söylüyorum acı yok serbest bırak kendini sen eşinden daha fazla zevk alıyorsun her ilişkide ben bunu yaşıyorum ve sen diyeceksin daha sert ya da daha da girsin diye biraz açık yazıyorum ama kesinlikle öyle. Ayrıca bir sene belki yenip te sorunsuz ilişki yasayan birisi için gebelik erken değil sonuçta yaş ta önemli her şeyi göz önünde bulundurmak gerekiyor. Inşallah tamamen yenersin canım gerçekten beyinde bitiyor beynine sürekli zevk alicam istekliyim sinyalleri gönder emin ol sen daha çok istekli oluyorsun Allah yardımcımız olsun

Valla yarıya kadar alıp ilerleyemedim sizlerin yazısını okudukça umutlandım eşim ittikçe canım çok yandı dayanamadım inş bir dağdakine ben de alırım tamamını

Bence o itmesin canım sen ilerlet kontrol sende olsun yani o ittiği için kendini kasıyorsun ve canın acıyo benim de öyle oluyor çünkü

ben spreyi 5.6 kez kullandim daha sonra biraktim.zaten o 5.6 kez iliskide bsysgi bi genislemisti.o yuzden sonrasinda spreysiz cok rahat iliskiye girdik.ama ben yine vazelin veya kayganlastrcida kullandim rahat girsin ciksin diye.simdi hicbirsey kullanmiuotum vajinanin kendi islakligi yetiyor

Kızlar yaa çok sağ olun bu form sayesinde bu kadar yaptım devamını da getireceğim inş. Reglim bitsin .. burda ters ilişki yaşayan bir arkadaş vardı nedir son durumu? Msjmı okuyorsan cvp ver

Kızlar yaa çok sağ olun bu form sayesinde bu kadar yaptım devamını da getireceğim inş. Reglim bitsin .. burda ters ilişki yaşayan bir arkadaş vardı nedir son durumu? Msjmı okuyorsan cvp ver
Canımcım eğer eşinle gene yarıda kalıp çok acırsa popoya yastk koy hafif oda olmazsa
DEdigim gibi aparat yap bitane şu 5 formulunu uygula (adınıda ben koydum suan )
Sonrasında Eşinle deneynce hemen olcakkkkk

2i aparatı başlı başına deneyemedim :) eşimin erken gelesi tuttu başka zaman olsa gelmez :) sabah deniyim dedim işe geç kalırım diye yapamadım neyseki dün 1.aparatla tekrar yapmaya vakıt bulmustum onu rahatca alıyorum şuan gözüme 2 büyük gelsede alabılecegımı bılıyorum o yuzden bu aksam ve ozellıkle yarın cok calısıcam o kadar kı ev ısı vs herseyı bu geceye kadar tamamlıcam yarın full tıme aparatlarla calısıcam çünkü eşim hafta sonu deneriz dedi o yüzden şu 2yi alsam denememizde olacagına inanıyorum çünkü o kasların yoğun olduğu bölgeyi geçmek mesele sonrası cidden dipsiz kuyu misali

Canımcım eğer eşinle gene yarıda kalıp çok acırsa popoya yastk koy hafif oda olmazsa
DEdigim gibi aparat yap bitane şu 5 formulunu uygula (adınıda ben koydum suan )
Sonrasında Eşinle deneynce hemen olcakkkkk
İnş. Canım normalde de yastık koyuyorum zaten aparatı kendim yapamazsam getirteyim olmazsa birkaç denemede daha olmazsa ben bir an orayı son nokta gibi düşündüm daha iterse zarar veririm diye ittirmedim ama canım hiç bu kadar yanmamıştı yırtılmanın da etkisiyle baya acı çektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…