- 26 Temmuz 2018
- 2.459
- 3.110
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #234.981
Canım bu sitede farklı formlar var oraya yazarsan sorununa daha net bir çözüm bulursun. Buradakilerin çoğu yeni girişimde bulunuyorArkadaşlar lütfen bana yardımcı olun aşırı bulantılarım var belim çok ağrıyor ama daha regle 13 günüm var acaba hamile miyim zamanı değil diye testte alıp yapmak istemiyorum çıkmayacağını biliyoruz çünkü bu belirsizlik kahrediyor beni.
Bu kadarı da psikolojik olabilir mi ki ?
Ben de bu sitede yendim canım bırakmak istemiyorum eğer öyle bişey varsa da sevincimi sizlerle de paylaşmak istiyorum ve sizin içinde dua ediyorum çünkü bu illeti ben de aylarca yaşadım. Diğer forma da yazdım inşallah Hayırlı haberler alırım ve inşallah siz de yenersiniz canım.Canım bu sitede farklı formlar var oraya yazarsan sorununa daha net bir çözüm bulursun. Buradakilerin çoğu yeni girişimde bulunuyorhem yenememiş arkadaşlar için de moral bozukluğu olmaz. Düşünsene sen hamilelik konuluyorsun bizler p.. aldık alamadık derdindeyiz
inşallah güzel haberlerini alırız canım hepimizin istediği senin telaşına bir an önce düşmek ne gusel bu sorunu yenip yepyeni bir heyecana atılmışsın umarım gonlunden geçtiği gibi olur herseyBen de bu sitede yendim canım bırakmak istemiyorum eğer öyle bişey varsa da sevincimi sizlerle de paylaşmak istiyorum ve sizin içinde dua ediyorum çünkü bu illeti ben de aylarca yaşadım. Diğer forma da yazdım inşallah Hayırlı haberler alırım ve inşallah siz de yenersiniz canım.
Insan çoğu şeyi ilk kez tecrübe ederken bu kadar heyecanlı ve meraklı olabiliyor ondandır bu sorularım ve yanıt arayışlarım lütfen mazur görün teşekkür ederim.
Amin canım çok teşekkür ederim yüreğinin güzelliği için inşallah yeneceksin inanıyorum ben sana yazılarını okuyorum herşey yavaş gelişiyor belki ama ha deyince olmuyor bu illetle mücadele ederken anladım belki de sabırlı olmayı öğretti bir nebze. Hepimiz inşallah anne oluruz o duyguyu tadariz Allah'ın izniyle.inşallah güzel haberlerini alırız canım hepimizin istediği senin telaşına bir an önce düşmek ne gusel bu sorunu yenip yepyeni bir heyecana atılmışsın umarım gonlunden geçtiği gibi olur hersey
oley de olleey oh be sana it it it demekten bi hal olmustumMerhaba kızlar bugün yüzümde güller açıyor resmen dün aparatın en küçüğünü alamıyorum dıye mızmızlanırken şimdi onu tamamen içime almanın mutluluğunu yaşıyorum hiçbirşey kullanmadan denedim ve dün arkadaşların içeri itmiyorsun sözü kulağıma küpe oldu çok baskı hissettiğim bi yer oldu tabi alışıyor mu ne önceki denemelere göre o baskı azalmıştı burayı geçersen olucak it dedim kendime ve kasıldığım anda durdum kendımı kontrol altına aldıktan sonra ıttım tamamen ıcıme gırdı emın olmak ıcın ayna ıle baktım gırmıstısonra aklıma orayı esnetmek için yapılan hareketler geldi hazır içimdeyken deniyim dedim ama nasıl desem ben sıktığım için midir nedir aparatı gel git rahat yapamadım çıkarırken hele baya zorlandım diyorum seni içime almak çıkarmaktan daha kolay oldu dün sürekli eşim gelene kadar 1.aparatı alıp çıkardım ama çıkarken hep zorlandım ve gel git hareketlerini yapamadım bu akşamda tekrar 1.aparatı alıp gel git yapmaya çalışıcam ve bunu yaptıktan sonra 2ye geçicem aslında ne kadar kolaymıs eşli denemede de ben o bölgeye gelirdim ve kendimi dünkü gibi kasardım serbest bırakınca ve ıtınce orayı gecmek cok kolay oldu acı bıle hıssetmedım hele dıger denemelerde hıcbısey hıssetmedım ıtmem yeterlı oldu takılma bıle olmadan gırdı :) ve baska haberım dun eşim eczane poşetiyle geldi ama bu farklı bır eczaneydı ıcındekılerden bırınde majezık oral sprey yazıyordu ucu ınce aynı burada bahsedılen sprey gibi diş için kullanılyor görünce acaba o amaç için mi aldı diye düşünmedim desem yalan olur hiç ne için aldın diye sormadım denemede yapmadık zaten ben 3üncü aparatıda rahatça aldıktan sonra deneme yapmak istiyorum ama olurda eşim deneyelim derse denerim
Canım psikolojikte olabilir umarım bebek vardır ama Yok ta olabilir ı o yüzden çok umutlandirma kendini yoksa uzulmeni istemem kesinlikle yanlış anlama bu yüzden böyle söylüyorum herkesin yapısı farklıdır kimi ilk basta da bulanabilir ben ilk kez 7 haftalikken bulanmaya başlamıştım daha erken olanlarda var 4 haftada falan ama senin bebek varsa da henüz 4 haftalik bile değildir çok erkenArkadaşlar lütfen bana yardımcı olun aşırı bulantılarım var belim çok ağrıyor ama daha regle 13 günüm var acaba hamile miyim zamanı değil diye testte alıp yapmak istemiyorum çıkmayacağını biliyoruz çünkü bu belirsizlik kahrediyor beni.
Bu kadarı da psikolojik olabilir mi ki ?
Çok teşekkür ederim canım doğru söylüyorsun ben bu kadar sabırlı olduğumu bilmezdim şimdi daha güçlü hissediyorum kendimi geç olsun güç olmasın hesabı bizimkiAmin canım çok teşekkür ederim yüreğinin güzelliği için inşallah yeneceksin inanıyorum ben sana yazılarını okuyorum herşey yavaş gelişiyor belki ama ha deyince olmuyor bu illetle mücadele ederken anladım belki de sabırlı olmayı öğretti bir nebze. Hepimiz inşallah anne oluruz o duyguyu tadariz Allah'ın izniyle.
Inşallah alırsam güzel haberi müjde vericem sizlere de herkesin Rabbim gönlüne göre versin inşallah.
Evet haklısın kendimi kaptirmiyorum asla sonradan hayal kırıklığına uğramamak için eşim çok umutlu sürekli karnımı elliyor sanki bebek varmış gibi ben de umutlanma olmayabilir daha yeni başladık diyorum ama bi yandan da içim içimi yiyor doğurgan dönemde yaptık ya ondan bu kadar hevesli ve meraklıyım inşallah vardır hesap yapıyorum hem adet günümü hem de yumurtlama günlerimi ne biliyim öyle bir his var içimde ve olumlama yapıyorum bi de kendimi rüyamda hamile gördüm üstüne tuz biber oldu açıkçası inşallah güzel Allah'ım hayırlısını nasip eder.Canım psikolojikte olabilir umarım bebek vardır ama Yok ta olabilir ı o yüzden çok umutlandirma kendini yoksa uzulmeni istemem kesinlikle yanlış anlama bu yüzden böyle söylüyorum herkesin yapısı farklıdır kimi ilk basta da bulanabilir ben ilk kez 7 haftalikken bulanmaya başlamıştım daha erken olanlarda var 4 haftada falan ama senin bebek varsa da henüz 4 haftalik bile değildir çok erken
Inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Dualarım sizinle siz de beni hatırladığınızda lütfen duanızı esirgemeyin herşeyin her zaman hayırlısı olması dileğiyle ..Çok teşekkür ederim canım doğru söylüyorsun ben bu kadar sabırlı olduğumu bilmezdim şimdi daha güçlü hissediyorum kendimi geç olsun güç olmasın hesabı bizimki
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz
Canımsın ya görmeden nasıl sevdim seni bir bilsen dün aklıma geldi it it it dedim kendime dedim bu seferde ben sonuna kadar alamadım dersen topa tutarlar beni diyeoley de olleey oh be sana it it it demekten bi hal olmustum
Aferin kız sana işte böyle devam
Sokmaktansa çıkarmak daha zor gelmsri banada denerken :) alışıyor korkma devam
evet canım sen vezehra1809 tebrikkk ederim :) ittirmiyorsun demiştik iyi olmuş inanki ilk aparatı sokunca diğer aparatları daha kolay sokuyorsun alışıyor vajina. Bu arada ben ilk ilişkimi eşimle yaşarken popo altına yastık koymuştum yarı oturur vaziyette tık diye girmişti. sen eşli denerken de öyle yap aklında olsun. Ben de parmak egzersizinde sokmaktan cok çıkarırken rahatsız olmuştum çünkü sokarken yavaş yavaş sokuyorsun tık die çıkarınca için bi hoş oluoacayip
Allah yardımcın olsun sana tavsiyem bebek denemesi yapıyor gibi değil de böyle ilişkinin hazzına varmak için dene zira beyin bebeğe kitlenince vücut kendini kasıyor bu da strese sebep oluyor heyecanını anlıyorumBen de bu sitede yendim canım bırakmak istemiyorum eğer öyle bişey varsa da sevincimi sizlerle de paylaşmak istiyorum ve sizin içinde dua ediyorum çünkü bu illeti ben de aylarca yaşadım. Diğer forma da yazdım inşallah Hayırlı haberler alırım ve inşallah siz de yenersiniz canım.
Insan çoğu şeyi ilk kez tecrübe ederken bu kadar heyecanlı ve meraklı olabiliyor ondandır bu sorularım ve yanıt arayışlarım lütfen mazur görün teşekkür ederim.
zaten yenmiş sayılırsın canım. birşey sorucam bişey sürdünmü doktor bana anestol krem verdiBen buncacık şeyle bu kadar mutlu oluyorsam yensem kim bilir ne olur
Tavsiyelerin için sağol canım öncelik olarak haz ve zevk almaya bakıyorum üstüme boşalma olsaydı bu kadar önemsemezdim çünkü binde bir ihtimal tutacağı lakinAllah yardımcın olsun sana tavsiyem bebek denemesi yapıyor gibi değil de böyle ilişkinin hazzına varmak için dene zira beyin bebeğe kitlenince vücut kendini kasıyor bu da strese sebep oluyor heyecanını anlıyorumben de çok istiyorum bebeği ama yinede 2.plana itmeye çalışıyorum çünkü o psikoloji çok zor bi durum ben 4 ay üzerine boşalma denedim ona rağmen regl dönemimde karalar bağlıyordum şimdi vazgeçtim hiç bebeği kafaya takmıyorum henüz yumurtlama döneminde denemedik ama bu naçisene tavsiyem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?