- 22 Haziran 2018
- 45
- 14
- 3
- 29
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #234.981
Canım psikolojikte olabilir umarım bebek vardır ama Yok ta olabilir ı o yüzden çok umutlandirma kendini yoksa uzulmeni istemem kesinlikle yanlış anlama bu yüzden böyle söylüyorum herkesin yapısı farklıdır kimi ilk basta da bulanabilir ben ilk kez 7 haftalikken bulanmaya başlamıştım daha erken olanlarda var 4 haftada falan ama senin bebek varsa da henüz 4 haftalik bile değildir çok erkenArkadaşlar lütfen bana yardımcı olun aşırı bulantılarım var belim çok ağrıyor ama daha regle 13 günüm var acaba hamile miyim zamanı değil diye testte alıp yapmak istemiyorum çıkmayacağını biliyoruz çünkü bu belirsizlik kahrediyor beni.
Bu kadarı da psikolojik olabilir mi ki ?
Çok teşekkür ederim canım doğru söylüyorsun ben bu kadar sabırlı olduğumu bilmezdim şimdi daha güçlü hissediyorum kendimi geç olsun güç olmasın hesabı bizimkiAmin canım çok teşekkür ederim yüreğinin güzelliği için inşallah yeneceksin inanıyorum ben sana yazılarını okuyorum herşey yavaş gelişiyor belki ama ha deyince olmuyor bu illetle mücadele ederken anladım belki de sabırlı olmayı öğretti bir nebze. Hepimiz inşallah anne oluruz o duyguyu tadariz Allah'ın izniyle.
Inşallah alırsam güzel haberi müjde vericem sizlere de herkesin Rabbim gönlüne göre versin inşallah.
Evet haklısın kendimi kaptirmiyorum asla sonradan hayal kırıklığına uğramamak için eşim çok umutlu sürekli karnımı elliyor sanki bebek varmış gibi ben de umutlanma olmayabilir daha yeni başladık diyorum ama bi yandan da içim içimi yiyor doğurgan dönemde yaptık ya ondan bu kadar hevesli ve meraklıyım inşallah vardır hesap yapıyorum hem adet günümü hem de yumurtlama günlerimi ne biliyim öyle bir his var içimde ve olumlama yapıyorum bi de kendimi rüyamda hamile gördüm üstüne tuz biber oldu açıkçası inşallah güzel Allah'ım hayırlısını nasip eder.Canım psikolojikte olabilir umarım bebek vardır ama Yok ta olabilir ı o yüzden çok umutlandirma kendini yoksa uzulmeni istemem kesinlikle yanlış anlama bu yüzden böyle söylüyorum herkesin yapısı farklıdır kimi ilk basta da bulanabilir ben ilk kez 7 haftalikken bulanmaya başlamıştım daha erken olanlarda var 4 haftada falan ama senin bebek varsa da henüz 4 haftalik bile değildir çok erken
Inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Dualarım sizinle siz de beni hatırladığınızda lütfen duanızı esirgemeyin herşeyin her zaman hayırlısı olması dileğiyle ..Çok teşekkür ederim canım doğru söylüyorsun ben bu kadar sabırlı olduğumu bilmezdim şimdi daha güçlü hissediyorum kendimi geç olsun güç olmasın hesabı bizimki
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz
Canımsın ya görmeden nasıl sevdim seni bir bilsen dün aklıma geldi it it it dedim kendime dedim bu seferde ben sonuna kadar alamadım dersen topa tutarlar beni diyeoley de olleey oh be sana it it it demekten bi hal olmustum
Aferin kız sana işte böyle devam
Sokmaktansa çıkarmak daha zor gelmsri banada denerken :) alışıyor korkma devam
evet canım sen vezehra1809 tebrikkk ederim :) ittirmiyorsun demiştik iyi olmuş inanki ilk aparatı sokunca diğer aparatları daha kolay sokuyorsun alışıyor vajina. Bu arada ben ilk ilişkimi eşimle yaşarken popo altına yastık koymuştum yarı oturur vaziyette tık diye girmişti. sen eşli denerken de öyle yap aklında olsun. Ben de parmak egzersizinde sokmaktan cok çıkarırken rahatsız olmuştum çünkü sokarken yavaş yavaş sokuyorsun tık die çıkarınca için bi hoş oluoacayip
Allah yardımcın olsun sana tavsiyem bebek denemesi yapıyor gibi değil de böyle ilişkinin hazzına varmak için dene zira beyin bebeğe kitlenince vücut kendini kasıyor bu da strese sebep oluyor heyecanını anlıyorumBen de bu sitede yendim canım bırakmak istemiyorum eğer öyle bişey varsa da sevincimi sizlerle de paylaşmak istiyorum ve sizin içinde dua ediyorum çünkü bu illeti ben de aylarca yaşadım. Diğer forma da yazdım inşallah Hayırlı haberler alırım ve inşallah siz de yenersiniz canım.
Insan çoğu şeyi ilk kez tecrübe ederken bu kadar heyecanlı ve meraklı olabiliyor ondandır bu sorularım ve yanıt arayışlarım lütfen mazur görün teşekkür ederim.
zaten yenmiş sayılırsın canım. birşey sorucam bişey sürdünmü doktor bana anestol krem verdiBen buncacık şeyle bu kadar mutlu oluyorsam yensem kim bilir ne olur
Tavsiyelerin için sağol canım öncelik olarak haz ve zevk almaya bakıyorum üstüme boşalma olsaydı bu kadar önemsemezdim çünkü binde bir ihtimal tutacağı lakinAllah yardımcın olsun sana tavsiyem bebek denemesi yapıyor gibi değil de böyle ilişkinin hazzına varmak için dene zira beyin bebeğe kitlenince vücut kendini kasıyor bu da strese sebep oluyor heyecanını anlıyorumben de çok istiyorum bebeği ama yinede 2.plana itmeye çalışıyorum çünkü o psikoloji çok zor bi durum ben 4 ay üzerine boşalma denedim ona rağmen regl dönemimde karalar bağlıyordum şimdi vazgeçtim hiç bebeği kafaya takmıyorum henüz yumurtlama döneminde denemedik ama bu naçisene tavsiyem
Hadi hayırlısı olsun ınsalalh güzel haberlerini alırız zehracim.cok sevindim.:)burda yenenleri okurken dedim acaba Bende yendim yazabilcek miyim?evet canım sen vekittenlyy bana it it demekten usanmıştınız evet canım ya denersem bende senin gibi popoya yastık koyarak denicem çünkü baya rahat giriyor inşallah diğerleri de dediğin gibi rahat olur evet ve vajina sanki sıkı sıkı sarılmış gibiydi çok tuhaf oldum gerçekten
hayır canım hiçbirşey sürmedim ama eğer çok zorlansaydım yada acı hıssetseydım anestol sürecektim çünkü burada bahsedılen spreyı almamıştım almış olsaydım onla deneyecektım ama sımdı dırek olunca uyusturmak hıc ıstemıyorum ılk denedıgımde bende anestol ıle denemıstım dıger denemelerımde de bır sure anestol kullandım ama hep aynı yerde takılıyordum buradakı arkadaslar yeterınce ıtmıyorsun korkuyorsun dıyınce uyandım ve dun hıcbırsey surmeden denedıgımde yıne o yerde takıldım ama sozlerını anımsayıp ıttım ben orada cok yogun bır acı olacak zannedıyordum ama basınc o da bellı belırsız yanı sıddetlı bırsey de degıl. sen eger dırek uygulamada rahat degılsen anestol ıle denemen ıyı olur canım uyusukluk dusuncesı bıle ınsana ekstra rahatlık verıyorzaten yenmiş sayılırsın canım. birşey sorucam bişey sürdünmü doktor bana anestol krem verdi
Canım çok teşekkür ederim emin ol yazacağız hani hep duyduğumuz bir söz var ya ben yaptıysam herkes yapar diye gerçekten öyle ben ılk zamanlar burada yazılanları okurken hayretle okurdum nasıl olurda ınsan kendı kendıne aparat parmak gıbı seylerı sokar ben asla yapamam derdım dokunmaya calıstıgımda ıcım gıdıklanırdı huylanırdım ıcım urperırdı ama sımdı kendımı oyle bır aştım ki yapamam dıye yaklasmıyorum denerım denerım mutlaka olur gozuyle bakıyorum bıraz zaman alıyor belkı cok vakıt ayırmadıgımızdan belkı hazır olmadıgımızdan bılemıyorum ama önünde sonunda ılerleme kaydedılıyor o yuzden sen egzersızlerını duzenlı yaptıgın surece pes etmedıgın sürece yapamam diye birşey yok bana cok oluyordu olmucak dıye buraya yazdıgımda sağolsun okuyanlar hemen mudahale edıp yoldan çıkarken benı gerı dogru yola donduruyorlardı o yuzden ne olursa olsun burada yaz ve denemeler yap kafamız buraya yazarken bıle rahatlıyor bıze ınanan ınsanları gormek bızı daha cok motıve edıyor ben buradakı hıc kımseyı gormedım ama kardesım gıbı benımsedım bısey olunca buraya yazmadan duramıyorumHadi hayırlısı olsun ınsalalh güzel haberlerini alırız zehracim.cok sevindim.:)burda yenenleri okurken dedim acaba Bende yendim yazabilcek miyim?
Çıkarırken bi anda çıkınca e bu kadarcık mıydı olmuştu bende hatta yapamadığımı düşündüm ilk baştazehra1809 tebrikkk ederim :) ittirmiyorsun demiştik iyi olmuş inanki ilk aparatı sokunca diğer aparatları daha kolay sokuyorsun alışıyor vajina. Bu arada ben ilk ilişkimi eşimle yaşarken popo altına yastık koymuştum yarı oturur vaziyette tık diye girmişti. sen eşli denerken de öyle yap aklında olsun. Ben de parmak egzersizinde sokmaktan cok çıkarırken rahatsız olmuştum çünkü sokarken yavaş yavaş sokuyorsun tık die çıkarınca için bi hoş oluoacayip
ilk girdiğinde bende de oldu aynadan baktım tamamen içerde çıkardım ama zorla ıkınmak gerekıyormusÇıkarırken bi anda çıkınca e bu kadarcık mıydı olmuştu bende hatta yapamadığımı düşündüm ilk baştaYa bi de ben parmakla olunca oranın derinliğini anlayamıyorum sanki parmak en sonunda bir yere değiyor duruyor gibi normal mi bu
İki parmağı tam olarak almıştım yani ben öyle biliyorum en azındanilk girdiğinde bende de oldu aynadan baktım tamamen içerde çıkardım ama zorla ıkınmak gerekıyormusemin olmak için bi daha bi daha derken baya alıştırdım ama işte bir tek gel - git şeklinde hareket ettıremedım kendım onu da deneye deneye anlıcam artık :) parmakla ılgılı bılgım yok canım aparatla benım hıssettıgım o takıldıgım yerı gectıgım ve boyu uzun olsaydı ıttıkce dahada gıderdı ben henuz parmağımı tam almayı denemedım hep yarım aldım onu da ama onu da yapıcam acaba senın o duruyor dedıgın yer benım bunca zaman takıldıgım yer olabılır mı sonuna kadar gırıyor mu parmagın ?
Bende aynı şekilde sevdim kz seni :) sürekli buraya girip bakmak istiyorum birisinin yardıma ihtiyacı olurmu soru sorarmı kimler yenmiş filan diyeCanımsın ya görmeden nasıl sevdim seni bir bilsen dün aklıma geldi it it it dedim kendime dedim bu seferde ben sonuna kadar alamadım dersen topa tutarlar beni diyesıkıca sarılıyor sanki vajina çok değişik bir duyguymuş ama aparat uzun olsa ittikçe gidecek gibiydi burası gerçekten çok farklı tek bir söz bile ne kadar etki ediyor insana iyiki varsın-ız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?