Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar benım aklıma bısey geldı ama olur mu kı ben o spreyı bu aksam eczanede var ıse alıcam ve ılk onunla denıyıcem bu sefer eger basarırsam yahut gercekten bı basınc degılde acı vs hıssetmez ısem esımı denemeye ıkna etsem ancak ben ona caktırmadan bu spreyı sıksam bıraz vakıt gecınce denesek o cok etkılenır mı uyusukluk konusunda yoksa mıkrop vs kapmasın dıye bahane uydurup prezervatıf mı taktırsam doğrusunu söylesem kızıcak biliyorum hoş o şeyi takmayıda istemezde neyse işte öyle aklıma geldi :)

Peniste olur merak etme muhtemelen yönünü bulamıyorsunuz ben bulamayınca gerilip kasılıyordum bu yüzden devam etmesine izin vermiyordum. Parmagın içerdeyken test et ne yapınca hemen giriyor nasıl nefes alıp verince açılıyor hangi pozisyonda daha rahat parmak içerde bunu az cok anlarsın ben öyle yaptım şahsen parmak içimdeyken şekilden şekile girdm kasıldım bıraktm ve nihayetinde yönü buluyorsun ozman eşini de yönlendirirsn

Sprey penise temas edince sertleşme gidiyormuş diye duydum sanki yanlış hatıtlamıyorsam bence prezervatif taktır enazndan onlar kendinden yağlı oluyor zaten

Canım spreyi sık eşini de ikna et taksın ben sıktım eşim gitmesin korkusuyla uyuşmadan denedim aslında spreye hiç gerek yok ben beynimi kandırıyorum sadece bir de ben 2 içine 3 dışına sıktım eşim uyuşmadım dedi ve boşaldı da

Birde ben üst pozisyon da denediğimde giriş açılıyordu ama vajinanın içi parmağımı sıkıyordu yatarken denediğimde ise giriş daralıyor ama vajinanın içi genişliyor işte bu yüzden ben yatarak deniyorum bir de kızlar eşinizin p... bakmayın ben baktığım an sinirleniyordum bu vajinama nasıl girecek diye don denemede bakmadım bir de ışık açık olmasın diyorlar ama biz girişi bulamadığımız için açıyoruz

Kizlar bu sprey olayını ben hiç denemedim siz galiba egzersizide denemeleride spreyle yapıyorsunuz benimkide okadar ileri seviye değil gerçekten işe yarıyor ise bende deniyim son çare olarak zaten olmazsa artik doktora gidicez

Canım ben egzersizde sprey kullanmadım girişim dar olduğu için p.. denerken sıkıyorum. Sen ne durumdasın şu an?

Hayır canım ben sadece vazelin ya da bebe yağı kullandım. Kullananlarda güven vermesi açısından hani psikolojikmen acı yok düşüncesiyle rahatlamak için kullanıyor. Sen okadar ileri seviye olmadığını düşünüyorsan bence direk aparat dene bir zorluğu yok

Canım ben egzersizde sprey kullanmadım girişim dar olduğu için p.. denerken sıkıyorum. Sen ne durumdasın şu an?
Canım girişin dar olduğunu doktor mu söyledi hani bazı insanların çatısı dar derler normal doğum bile yapmazlar sezaryene direk ablam öyle mesela seninki de mi çatı dedikleri olay

Canim merhaba.
4-5 fıs yapıyorum. 10 dj içinde uyuşuyor ön birlikteliği uzun tutun yine kafan dağılsin en rahat oldugun pozisyonu seç -ustte olmak daha iyi gelebilir- baskı var ve aci minimum aciyorsa nefes egzersizi yap nefesi verirken içine al ve dik dur inan kkendin bile sasiriyorsun. Ben ağladım inanamadım. 2 ay korktuğum bu muydu dedim.. Hoş şimdi spreyee alışmaktan korkuyorum ama benim girişim dar sanırım lastik gibi kavrıyor. Başaracağına eminim canim. Dusun ben p.. bakamıyordum bile.. güzel haberlerini gozluyorm..

İnan bana bende senin gibi düşünerek aldım spreyi. Ama etkisini görünce daha evvel niye almadım diyeceksin.. :) Bir an önce al 4-5 fıs yap 10 dakika bekle. On birlikteliği uzun tutun , rahat olduğun pozisyonunda başla. Yapabilirsiniz.. inanın zor değil. Düşün ya ben p.. oraya nasıl girer diyordum ki giriyormuş. :)

Bana da doktor girişin dar dedi keske demez olaydi aparat denedim acikcasi pek basaliri olamadım ama doktor ayrıca sen vajinismus olsan elletmezsin ben çok rahat muayene ettim seni dedi

aslında ben sirf doktor tedavisine baslamak için işe girdim şuan tedavi param var ama son bı sans olarak belki kendim yenerim dedim 3 yıl olcak ertele ertele pes ettim artik açıkçası egzersiz falan da yapmadım aparat aldım bı iki denedim olmadi oraya dokunup bakiyorum alttan muayene de oldum bide esimin denemelerde hemen pes etmesi falan derken is uzadi

Canım girişin dar olduğunu doktor mu söyledi hani bazı insanların çatısı dar derler normal doğum bile yapmazlar sezaryene direk ablam öyle mesela seninki de mi çatı dedikleri olay
Canım çatı dedikleri ne bilmiyorum ama benim giriş dar sadece ilişkiye giremeyince dr. Gittim o da vajinusmus değilsin girişin dar zor olur dedi. Ana yapamadık işte şu an sıkıntı yok denemelerde aşağı doğru yırtılma oldu biraz daha açıldı

K
Senin ne kadar oldu evleneli benim kadar uzun mu

Kizlar valla en azindan aparattan korkanlar icin yaziyim ben vajinusmusun en agir vakasiydim şöyle ki esimin penisini evliligimizin 2.ayinda gördüm ve panik atak krizi gecirdim yani vok tuhaf ama gercek degil aparat oraya kulak çöpünü degdiremiyodum sinir krizi geciriyodum ama simdi şükür 4 aparatta oluyo doktor destegiylr olfu tabi isim vermicem reklam olmasin her yerde iyi doktorlar var şükür icinize sinene gideblrsnz. Bu arada esim aparati kendisi yapmaz kabul etmiyo bnm penis korkumu aşmam lazim bu hafta aparat çalışmasını bol bol yapicam bakalim

Kızar bisey sorcam bu vajinal aintivarya beyaz renginde ve şeffaf renkte de oluyor arda ardabu yumurtlama zamani mi oluyor bilen var mi ona gore doktora gdicem bir sorun olabilir nbnde . yani normalde adetten sonra oluyor ya yumurtlama akıntısı benm ikinci adete az bi zaman kala tekrar oluyor tesadüfen bi yazi okudumda kafam takıldı bi sorn mu var acaba diye nolur nnolmaz bi zarar vermiyeyim

Merhaba kızlar bugün yüzümde güller açıyor resmen dün aparatın en küçüğünü alamıyorum dıye mızmızlanırken şimdi onu tamamen içime almanın mutluluğunu yaşıyorum hiçbirşey kullanmadan denedim ve dün arkadaşların içeri itmiyorsun sözü kulağıma küpe oldu çok baskı hissettiğim bi yer oldu tabi alışıyor mu ne önceki denemelere göre o baskı azalmıştı burayı geçersen olucak it dedim kendime ve kasıldığım anda durdum kendımı kontrol altına aldıktan sonra ıttım tamamen ıcıme gırdı emın olmak ıcın ayna ıle baktım gırmıstı sonra aklıma orayı esnetmek için yapılan hareketler geldi hazır içimdeyken deniyim dedim ama nasıl desem ben sıktığım için midir nedir aparatı gel git rahat yapamadım çıkarırken hele baya zorlandım diyorum seni içime almak çıkarmaktan daha kolay oldu dün sürekli eşim gelene kadar 1.aparatı alıp çıkardım ama çıkarken hep zorlandım ve gel git hareketlerini yapamadım bu akşamda tekrar 1.aparatı alıp gel git yapmaya çalışıcam ve bunu yaptıktan sonra 2ye geçicem aslında ne kadar kolaymıs eşli denemede de ben o bölgeye gelirdim ve kendimi dünkü gibi kasardım serbest bırakınca ve ıtınce orayı gecmek cok kolay oldu acı bıle hıssetmedım hele dıger denemelerde hıcbısey hıssetmedım ıtmem yeterlı oldu takılma bıle olmadan gırdı :) ve baska haberım dun eşim eczane poşetiyle geldi ama bu farklı bır eczaneydı ıcındekılerden bırınde majezık oral sprey yazıyordu ucu ınce aynı burada bahsedılen sprey gibi diş için kullanılyor görünce acaba o amaç için mi aldı diye düşünmedim desem yalan olur hiç ne için aldın diye sormadım denemede yapmadık zaten ben 3üncü aparatıda rahatça aldıktan sonra deneme yapmak istiyorum ama olurda eşim deneyelim derse denerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…