Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sprey mi daha etkili emla mi cnm acaba bilen var mı kızlar?
Bence ikisiylede yapmayın vallahi acı yok yeterki aparatları boy boy sokmaya alıştırın şimdi ağzının içi boş değil mi sımsıkı dudaklrını kapat bak bişi sokmaya çalış sokamazsın vajina da öyle içi boş ama biz ağzını sıkıyoruz

O zaman ben sorumu sorayım sana :KK48:tamamı rahat şekilde giriyor mu canım,bir de hangi pozisyonda daha rahatsın:olamaz:
evet tamamı giriyor ve çok rahat giriyor sadece git gel yaparken sırt üstü daha kasıyorum hala kendimi buyüzden bi baskı oluyor kasmaktan yorulup kasmayı bırakıyorum bu kez bakıyorum baskı falan yok. Ama net bi şekilde en rahat olduğum pozisyon ben üstteyken eşim uzanıyorken o zaman sıfır kasma sıfır baskı

evet tamamı giriyor ve çok rahat giriyor sadece git gel yaparken sırt üstü daha kasıyorum hala kendimi buyüzden bi baskı oluyor kasmaktan yorulup kasmayı bırakıyorum bu kez bakıyorum baskı falan yok. Ama net bi şekilde en rahat olduğum pozisyon ben üstteyken eşim uzanıyorken o zaman sıfır kasma sıfır baskı
Sağ ol kuzum :KK19:

Kozlar ben spreye çok bel bağladım sıkıp sıkıp girdim ilişkiye meğer uyuşma gerçekleşmeden deniyormuşum. Son denemede spreysin deneyelim dedik gene aynı duygu oldu yani acısı o kadarcıkmış haa ama bana cesaret verdi mi verdi.
Ben sevmiyorum uyuşturmayı rahatsız bi his veriyor ama isteyen kullabilir etkili oluyor

Ben o zaman bebe yağıyla başlayayım yarın eğer bi aksilik olursa yarın sabah 10-11 itibarıyla işbaşı yapınca size yazıcam mutlaka zaten :KK24: artık burası da yetmeyecek whatsapp grubu falan açıcaz bu gidişle kızlar:KK70:

Bebe yağı çok iyi kurumuyor bir zararı da yok paraben falan içermiyor kayganlaştırıcılar çabuk kuruyor ilk girişte cok işe yarıyor ama aparatı sok çıkar yapınca kuruyor gerçi ozmanda vajina kendi sıvısını salgılıyor aslında da ben yinede garantiye alıyorum

Bebe yağı çok iyi kurumuyor bir zararı da yok paraben falan içermiyor kayganlaştırıcılar çabuk kuruyor ilk girişte cok işe yarıyor ama aparatı sok çıkar yapınca kuruyor gerçi ozmanda vajina kendi sıvısını salgılıyor aslında da ben yinede garantiye alıyorum
Bi de aparatın ucunda plastiğin birleşme yeri var o zarar vermiyor dimi

Üstte ben cesaret edemiyorum yaa sanki daha fazla yanacak gibi geliyor bana

Kozlar ben spreye çok bel bağladım sıkıp sıkıp girdim ilişkiye meğer uyuşma gerçekleşmeden deniyormuşum. Son denemede spreysin deneyelim dedik gene aynı duygu oldu yani acısı o kadarcıkmış haa ama bana cesaret verdi mi verdi.
Ya bazen deneme yaparken spreysiz parmak 'la yapmaktan daha rahat geliyor p.. le yapmak yani tamam yanıyorum başı girsede ama parmak daha çok can yakıyor sanki..

Merhaba canlar. Beni belki hatirlayanlar vardir. Gecen sene bu zamanlar nerdeyse sabahtan aksama kadar bu sayfayi takip ediyordum destek ariyordum. Aklima takilan seyleri ogrenmeye calisiyordum. Esimin dogum gunu bu ayda. Dogum gunune kadar vajinusmusu yenip onu sevindirecegim diyordum. Ama maalesef yapamadim... aynanin karsisina gecip kendime anlatiyordum korkmamam gerektigini, beynimi inandirmak istiyordum ama becerememistim. Esim baslarda hicbisey demiyordu aksine hep anlayisla karsiliyordu. Ilk parmak egzersizimi esimle yaptim. Daha dogrusu esimin en kucuk parmagiyla. Alabildim diye o kadar sevinmistim ki hem guluyor hem agliyordum. O gun eyeliner’ime pecete dolayip, strecleyip onunla da denedik. Onu da alabildim Allahin izniyle. Bu arada bunlari yaparken mefes egzersizini unutmadim. Nefes verirken ittirdi esim. Sonraki egzersizlerimi kendi parmaklarimla yapmaya basladim. Bir parmak iki parmak uc parmak diye.. bu arada ben deligin nerede oldugunu bilmiyordum baslarken. Aynaya bakarak yapamadim. Sadece nefes alip verirken parmagimi oraya koydum ve ittirdim ve oyle buldum.. 3 parmaktan sonra esimle denemek istedim cunku biraz guven gelmisti ama hala korkularim vardi. Denememiz basarili olmadi, esim de cok uzulmustu, hatta ilk kez hala atlatamadin mi baya zaman oldu dedi.. ve bana cok dokundu.. ertesi gun daha da hirsli oldum ve ertesi gun yani ocak ayinda, evliligimizin 6. ayinda Allahin izniyle atlattim. Cok sevindim... Esime tesekkur ettim anlayisla karsiladigi icin. Kizlar demem o ki pes etmeyin. Ama tabi ki strese girmeyin. Sadece bi zorlugu atlatacaginizi ve ne kadar guclu oldugunuzu dusunun. Allah bize bunu verdiyse bizim yapabilecegimizi, kaldirabilecegimizi bildigi icin bize vermistir. O yuzden cabalayin. Aglamadan aksine rahat kafayla sevdiginiz biseyi yaparcasina yapin egzersizleri. Soylemesi kolay demeyin ben de yasadim. Canimi cok seven biriyim.

Bu arada, eslerimiz de strese girerler, cunku onlar kendilerini suclarlar, yapamiyor gibi hissederler kendilerini. Biz de oyle hissederiz ama erkeklerde bu daha fazladir. Bu sorunu yasarken suclu aramayalim. Sadece cozmeye odaklanin. Esinize tesekkur edin anladigi icin. Onunla gurur duydugunuzu soyleyin. Gurur yapmayin. Ayni hisleri ben de yasadim. Ama evliligimin ayakta durmasi icin benim daha cok caba gostermem gerektigini dusundum. Evi disi kuslar yaparmis. Hepinizin duacinizim. Sorularinizi rahatlikla sorabilirsiniz ozelden de buradan da. Elimden geldigince yardimci olmaya calisacagim ins.
Simdi ne mi yapiyorum hamile kalmaya calisiyorum. Yine ekim ayindayiz, esimin dogum gununde bebek mujdesi vermek istiyorum Allah nasip ederse... Dualariniza ihtiyacim var..

kittenlyy kittenlyy bende değişiklik olmadı malesef dün akşam 3ü denedim hatta sabahta denedim yani nasıl desem sanki bir yerde takılıyor hissi oluyor nefes alıp veriyorum serbestte bırakıyorum hatta yönü mü yanlış diye düşünüp her tarafa bir aparatı degdırıyorum ıcındeyken yok gıtmıyor ama pes etmıcem olana kadar denıcem. 3ü alamayınca eşimede spreyle deneyelım dıyemedım o da olmazsa bı daha denemez spreyle dıye dusundum zaten bu aparatları hep beklemedıgım anlarda aldım ıcıme bu da oyle olcak sanırım ıstedıgımde olmuyor nedense :) ama olucak er yada gec o da gırecek kacısı yok :)

kittenlyy kittenlyy bende değişiklik olmadı malesef dün akşam 3ü denedim hatta sabahta denedim yani nasıl desem sanki bir yerde takılıyor hissi oluyor nefes alıp veriyorum serbestte bırakıyorum hatta yönü mü yanlış diye düşünüp her tarafa bir aparatı degdırıyorum ıcındeyken yok gıtmıyor ama pes etmıcem olana kadar denıcem. 3ü alamayınca eşimede spreyle deneyelım dıyemedım o da olmazsa bı daha denemez spreyle dıye dusundum zaten bu aparatları hep beklemedıgım anlarda aldım ıcıme bu da oyle olcak sanırım ıstedıgımde olmuyor nedense :) ama olucak er yada gec o da gırecek kacısı yok :)
ısrarla itmediğini düşünüyorum :) bana itmiyorsun diyordunuz unutma sen de itmiyorsun net bunu aşmak istiyorsan nefes ver gözünü kapa ve it bi bakmışsın tamamı içerde

Üstte ben cesaret edemiyorum yaa sanki daha fazla yanacak gibi geliyor bana
girişe penisi yerleştirdikten sonra yavaşça otur göreceksin sıfır his acı falan yok baskı hiç yok asla seni ikna etmek için söylediğimi düşünme gerçekten öyle yeterki penisi düzgün yerleştir popoyu sağa sola hareket ettireek sanki aparat sokuyormuşsun gibi otur hoop içinde

Back
X