Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

gelişi güzel bişey alayım o zaman bende ay ınsallah olucak ya gercekten cok ıstıyorum olmaz korkusuyla adamada yanasamıyorum kı

Şişesini beğendiğini al gitsin kuzum valla ben de öyleyim ya adamı ben heveslendiriyorum sonra olmuyordu ama artık son aparatla alışıcam inşallah
Hahah evet hevesleri kursaklarinda kaliyordu sen son aparatla bi kac kere daha denedin mi tamamdir ama arkadslarn dedigi gibi iliski onceside onla denersin sonra esinle daha iyi olur senin icin :)

Sabah bi okudum mesajını hiçbişe sürmüyorum demişsin beynime kan sıçradı dedim bu kız napıyor
Sen zoru başarmışsın hiçbişey kullanmadan 1-2 almışsın. simdi gümbededek kaycak bak

Hahah evet hevesleri kursaklarinda kaliyordu sen son aparatla bi kac kere daha denedin mi tamamdir ama arkadslarn dedigi gibi iliski onceside onla denersin sonra esinle daha iyi olur senin icin :)
Onda biraz daha baskı oluyor ama sık bırak yaptım biraz gir çık yaptım yarıya kadar çıkarıp tekrar soktum falan akrobatik hareketler yaptırdım kendisine ama ilişkiden önce kesin onla çalışmam lazım doğru diyosun. Bide ben popoya yastık koyup yatarak yaptım acaba üst pozisyonu da aynı rahatlıkla yapabilir miyim ki

Aparatla bide üstteymiş gibi denesene
Sen yaparsın kız bugun bu iş bitti sayıyorm

Sabah bi okudum mesajını hiçbişe sürmüyorum demişsin beynime kan sıçradı dedim bu kız napıyor
Sen zoru başarmışsın hiçbişey kullanmadan 1-2 almışsın. simdi gümbededek kaycak bak
Hahaha bisey surunce esim kiziyor diye oyle alisim alismisken dedim 1 ve 2 olmasi mucize gibi bisey desene su yagi alayim da bakalim nasil bir etki yapacak kuzum cok merak ettim insallah kayip gider hemencik :))

Yaparsin kuzum orada da popoyu hareket ettirmek gerekiyor ben ustu tekken guzel yapiorm esimle denerken bildiklerimi unutuorm adeta :) adam kactr uste aldi aparatla yaptiklarimi yapamadim :) sen alistir onada kendini ama once suan yaptiginda rahat gir cik yap oyle dene kuzum

Evet evet ben kendim bide üstü deniyim bakalım nasıl olcak Allahım her gün yeni macera resmen

Kızlar ben de bir ara bebe yağıyla deniyordum. Enfeksiyon yapmıştı. Doktor içinde parfüm olduğu için enfeksiyona yol açtığını söyledi. Saf zeytinyağı veya çikolata yağı önerdi. Ben zeytinyağı ve ultrason jeliyle deniyorum şu an. Bilginiz olsun. Herkeste sıkıntı olmuyordur belki ama oldu mu da oluyor yani.

Yaa bu 14cm tamamını alanlar nasıl alıyor? Ben de mumdan aparat yaptım. Zorlarsam en fazla 11.5 bilemedin 12cm giriyor. Ötesi sızlıyor. Kızlar eşimle denemeye cesaret edemiyorum. Ani hareketleri oluyor. Ama artık evliliğim çatırdamaya başladı, hissediyorum... ilişki sırasında herkesin rahim boyu uzar mı? Ya bu kadarsa... değildir dimi... uzaması için zevk almak gerekmez mi? Ben tedirginlikten zevk filan düşünemiyorum ki...

Zevk alındığında uzuyor sen zevk almadığın içindir ama buna takılma brnce uzunluktan ziyede genişlik önemli diye biliyorum

Eşinin p.. 12 cm falan ise sen 14 cm dilator almaya calosma bence, isi z orlastirma

Uyarılmamış bir vajinanın ortalama derinliği 7.5 ‐ 10 cm kadar. Ancak uyarılma halinde rahim etrafındaki kaslar kasılarak, rahmin yukarı çekilmesine ve vajinanın genişlemesine neden olur. Cinsel ilişki sırasında uyarılan vajina bu derinliği 2 katına kadar çıkarabilir. Seksten sonra vajina normal derinliğine geri döner. Bu durum erkeklerin ereksiyon olması ile oldukça benzer.
Boyle bir yazi buldum.canim uyarilmak gerekiyormus ama bence biz farkinda olmadan da deneyerek kendimizi uyariyor olabiliriz yoksa 4.aparat nasil girsin ki 10 cm ise uyarilmams hali ister istemez vajina etkileniodur bence ki ben 3uncu aparati yapamadgm da esimi dusunmeye calistim hos o bende gerilim etkisi yapmisti baskasinda baska etki de yapabilir bu tip seyler yada uzunlk farkli da olabilir

Sizlerde eslerinizinkini bilip onun uzunluğunda dikkate almaniz gerekir, ornegin esininki 11 cm ise 3. Boy yeterli alistirma icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…