Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba canlar. Beni belki hatirlayanlar vardir. Gecen sene bu zamanlar nerdeyse sabahtan aksama kadar bu sayfayi takip ediyordum destek ariyordum. Aklima takilan seyleri ogrenmeye calisiyordum. Esimin dogum gunu bu ayda. Dogum gunune kadar vajinusmusu yenip onu sevindirecegim diyordum. Ama maalesef yapamadim... aynanin karsisina gecip kendime anlatiyordum korkmamam gerektigini, beynimi inandirmak istiyordum ama becerememistim. Esim baslarda hicbisey demiyordu aksine hep anlayisla karsiliyordu. Ilk parmak egzersizimi esimle yaptim. Daha dogrusu esimin en kucuk parmagiyla. Alabildim diye o kadar sevinmistim ki hem guluyor hem agliyordum. O gun eyeliner’ime pecete dolayip, strecleyip onunla da denedik. Onu da alabildim Allahin izniyle. Bu arada bunlari yaparken mefes egzersizini unutmadim. Nefes verirken ittirdi esim. Sonraki egzersizlerimi kendi parmaklarimla yapmaya basladim. Bir parmak iki parmak uc parmak diye.. bu arada ben deligin nerede oldugunu bilmiyordum baslarken. Aynaya bakarak yapamadim. Sadece nefes alip verirken parmagimi oraya koydum ve ittirdim ve oyle buldum.. 3 parmaktan sonra esimle denemek istedim cunku biraz guven gelmisti ama hala korkularim vardi. Denememiz basarili olmadi, esim de cok uzulmustu, hatta ilk kez hala atlatamadin mi baya zaman oldu dedi.. ve bana cok dokundu.. ertesi gun daha da hirsli oldum ve ertesi gun yani ocak ayinda, evliligimizin 6. ayinda Allahin izniyle atlattim. Cok sevindim... Esime tesekkur ettim anlayisla karsiladigi icin. Kizlar demem o ki pes etmeyin. Ama tabi ki strese girmeyin. Sadece bi zorlugu atlatacaginizi ve ne kadar guclu oldugunuzu dusunun. Allah bize bunu verdiyse bizim yapabilecegimizi, kaldirabilecegimizi bildigi icin bize vermistir. O yuzden cabalayin. Aglamadan aksine rahat kafayla sevdiginiz biseyi yaparcasina yapin egzersizleri. Soylemesi kolay demeyin ben de yasadim. Canimi cok seven biriyim.

Bu arada, eslerimiz de strese girerler, cunku onlar kendilerini suclarlar, yapamiyor gibi hissederler kendilerini. Biz de oyle hissederiz ama erkeklerde bu daha fazladir. Bu sorunu yasarken suclu aramayalim. Sadece cozmeye odaklanin. Esinize tesekkur edin anladigi icin. Onunla gurur duydugunuzu soyleyin. Gurur yapmayin. Ayni hisleri ben de yasadim. Ama evliligimin ayakta durmasi icin benim daha cok caba gostermem gerektigini dusundum. Evi disi kuslar yaparmis. Hepinizin duacinizim. Sorularinizi rahatlikla sorabilirsiniz ozelden de buradan da. Elimden geldigince yardimci olmaya calisacagim ins.
Simdi ne mi yapiyorum hamile kalmaya calisiyorum. Yine ekim ayindayiz, esimin dogum gununde bebek mujdesi vermek istiyorum Allah nasip ederse... Dualariniza ihtiyacim var..

kittenlyy bende değişiklik olmadı malesef dün akşam 3ü denedim hatta sabahta denedim yani nasıl desem sanki bir yerde takılıyor hissi oluyor nefes alıp veriyorum serbestte bırakıyorum hatta yönü mü yanlış diye düşünüp her tarafa bir aparatı degdırıyorum ıcındeyken yok gıtmıyor ama pes etmıcem olana kadar denıcem. 3ü alamayınca eşimede spreyle deneyelım dıyemedım o da olmazsa bı daha denemez spreyle dıye dusundum zaten bu aparatları hep beklemedıgım anlarda aldım ıcıme bu da oyle olcak sanırım ıstedıgımde olmuyor nedense :) ama olucak er yada gec o da gırecek kacısı yok :)

ısrarla itmediğini düşünüyorum :) bana itmiyorsun diyordunuz unutma sen de itmiyorsun net bunu aşmak istiyorsan nefes ver gözünü kapa ve it bi bakmışsın tamamı içerde

Üstte ben cesaret edemiyorum yaa sanki daha fazla yanacak gibi geliyor bana
girişe penisi yerleştirdikten sonra yavaşça otur göreceksin sıfır his acı falan yok baskı hiç yok asla seni ikna etmek için söylediğimi düşünme gerçekten öyle yeterki penisi düzgün yerleştir popoyu sağa sola hareket ettireek sanki aparat sokuyormuşsun gibi otur hoop içinde

ısrarla itmediğini düşünüyorum :) bana itmiyorsun diyordunuz unutma sen de itmiyorsun net bunu aşmak istiyorsan nefes ver gözünü kapa ve it bi bakmışsın tamamı içerde
hahah 1i denerken de öyle demiştin doğru çıkmıştı bunda da haklısın galiba canım belkı ıtmem daha guclu olmalı :) zaten 1 kere girişi basarsam sonrasında kolay gır cık oluyor :) düşünüyorum da doktora gıtsem de boyle olucaktı galıba tek fark esım aparata musade ederdı daha cok deneme fırsatım olurdu hoş artık eskıye oranla ıyıyım oncekı kadar gırıste vakıt kaybetmıorm ama aparat zaten 10,5 cm 5,5 cm girse 5 cm girmiyor dün kittenlyy gözüne büyük geliyor olabılır demıstı acaba oyle mı ondan da emın degılım ama yapıcam :)

kesin
likle gözüne büyük geliyor 4. boy aparatta da öyle olcak ilk denemende. dıorum ya nefes verirken ıkın dişini sık ve aparatı it zaten başka bir yolu yok giriyor.

kesin

likle gözüne büyük geliyor 4. boy aparatta da öyle olcak ilk denemende. dıorum ya nefes verirken ıkın dişini sık ve aparatı it zaten başka bir yolu yok giriyor.
o zaten şuan benım ıcın ımkansız duruyor yanı baya buyuk gelıyor gozume :) aksam eve gıdınce tum gucumle ıtıcem dedıgın gıbı gıdecek yerı yok zaten

Güçlü it azcık bol kayganlaştırıcı veya yağ bişe sürüyosun dimi oda cok önemli
Kız ne dicem sana bide aparatı tuvalete oturur gibi yere çömelip denesene öylede kolay gidiyor
En kolayı üst cidden bendede hala hiç hissetmiyorm bile üstteyken kikiki

kittenlyy canım ben hiçbirşey sürmüyorum çünkü eşim deneme yaparken bişey sürmekten kaçınıyor bende o yzden kendimi böyle alıştırmaya calısıyorum. üstte olarak tuvalettekı comelıp degılde dızlerımı kırmıstım yatakta ve oyle gırıs yaptım sonra one dogru egılıp popomu hareket ettırerek 1 ve 2 ci aparatı almayı basarmıstım canım ama tuvalettekı gıbı otururken denemedım eger aksam yatarken yapamazsam oylede denerım :)

Zehracım delirme nolur aparatı yaparken istek yok senin ıslanman cok zor
Bişeyde sürmüyorsan nasıl gircek imkansız yani bu
Şuan şoktaym resmen
Korkudan sende ıslaklık olmaz eşinleyken bile kayganlaştırıcı veya vazelin bebe yağı bişe sürmen şart. Nolur cahillik etmesin eşinde sende
Ben aşalı 1.5 ay oldu hala kayganlaştırıcı sürüyorm ya
Akşam evde vazelin varsa veya zeytinyagı dene lütfen cok kolay oldugunu smdi anlıcaksın

Kııızlaaaar bugün bana tam anlamıyla günaydın oldu. Sabah eve gittim iş saayine kadar bi deneyeyim nolucak dedim veee 4 boyu da alabildim hala inanamıyorummm
maşallah sana ya ben daha serçe parmagımı bile tam sokamıyorum

Kııızlaaaar bugün bana tam anlamıyla günaydın oldu. Sabah eve gittim iş saayine kadar bi deneyeyim nolucak dedim veee 4 boyu da alabildim hala inanamıyorummm
AAayyyy cok sevindimmm ben dedim sana cıtır gelir onlar die
Eşli deneme yapabilirsin artık canım
Akşam gene 4.yü yap sonea eşinle dnee

maşallah sana ya ben daha serçe parmagımı bile tam sokamıyorum
Yaa o bebe yağı mı mucize yoksa ben mi çok gaza geldim bilmiyorum ama ne emla ne sprey sadece bebe yağıyla ilk günde hepsini alabildim. Ve kesinlikle parmaktan daha rahat dünkü mesajlarımda parmak daha rahat gibi yönünü ayarlıyorsun falan bişeyler demiştim ama kocaman kandırmışım kendimi aparat kayıp gidiyor resmen ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…