- 20 Ocak 2018
- 89
- 70
- 18
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #235.921
ısrarla itmediğini düşünüyorum :) bana itmiyorsun diyordunuz unutma sen de itmiyorsun net bunu aşmak istiyorsan nefes ver gözünü kapa ve it bi bakmışsın tamamı içerdekittenlyy bende değişiklik olmadı malesef dün akşam 3ü denedim hatta sabahta denedim yani nasıl desem sanki bir yerde takılıyor hissi oluyor nefes alıp veriyorum serbestte bırakıyorum hatta yönü mü yanlış diye düşünüp her tarafa bir aparatı degdırıyorum ıcındeyken yok gıtmıyor ama pes etmıcem olana kadar denıcem. 3ü alamayınca eşimede spreyle deneyelım dıyemedım o da olmazsa bı daha denemez spreyle dıye dusundum zaten bu aparatları hep beklemedıgım anlarda aldım ıcıme bu da oyle olcak sanırım ıstedıgımde olmuyor nedense :) ama olucak er yada gec o da gırecek kacısı yok :)
hayır canım tam yuvarlatılmış o bir pürüz falan yok tam tersine rahat giriyorBi de aparatın ucunda plastiğin birleşme yeri var o zarar vermiyor dimi
girişe penisi yerleştirdikten sonra yavaşça otur göreceksin sıfır his acı falan yok baskı hiç yok asla seni ikna etmek için söylediğimi düşünme gerçekten öyle yeterki penisi düzgün yerleştir popoyu sağa sola hareket ettireek sanki aparat sokuyormuşsun gibi otur hoop içindeÜstte ben cesaret edemiyorum yaa sanki daha fazla yanacak gibi geliyor bana
Brnim en küçük boyda küçük bi pürüz vardı hepsinde yok üretim hatası sanırım birazcık sızı yapıyor olduğu yerde döndürüyorum o zaman rahat oluyor seninkinde varsa sen de öyle yapBi de aparatın ucunda plastiğin birleşme yeri var o zarar vermiyor dimi
hahah 1i denerken de öyle demiştin doğru çıkmıştı bunda da haklısın galiba canım belkı ıtmem daha guclu olmalı :) zaten 1 kere girişi basarsam sonrasında kolay gır cık oluyor :) düşünüyorum da doktora gıtsem de boyle olucaktı galıba tek fark esım aparata musade ederdı daha cok deneme fırsatım olurdu hoş artık eskıye oranla ıyıyım oncekı kadar gırıste vakıt kaybetmıorm ama aparat zaten 10,5 cm 5,5 cm girse 5 cm girmiyor dünısrarla itmediğini düşünüyorum :) bana itmiyorsun diyordunuz unutma sen de itmiyorsun net bunu aşmak istiyorsan nefes ver gözünü kapa ve it bi bakmışsın tamamı içerde
likle gözüne büyük geliyor 4. boy aparatta da öyle olcak ilk denemende. dıorum ya nefes verirken ıkın dişini sık ve aparatı it zaten başka bir yolu yok giriyor.hahah 1i denerken de öyle demiştin doğru çıkmıştı bunda da haklısın galiba canım belkı ıtmem daha guclu olmalı :) zaten 1 kere girişi basarsam sonrasında kolay gır cık oluyor :) düşünüyorum da doktora gıtsem de boyle olucaktı galıba tek fark esım aparata musade ederdı daha cok deneme fırsatım olurdu hoş artık eskıye oranla ıyıyım oncekı kadar gırıste vakıt kaybetmıorm ama aparat zaten 10,5 cm 5,5 cm girse 5 cm girmiyor dünkittenlyy gözüne büyük geliyor olabılır demıstı acaba oyle mı ondan da emın degılım ama yapıcam :)
o zaten şuan benım ıcın ımkansız duruyor yanı baya buyuk gelıyor gozume :) aksam eve gıdınce tum gucumle ıtıcem dedıgın gıbı gıdecek yerı yok zatenkesin
likle gözüne büyük geliyor 4. boy aparatta da öyle olcak ilk denemende. dıorum ya nefes verirken ıkın dişini sık ve aparatı it zaten başka bir yolu yok giriyor.
Güçlü it azcık bol kayganlaştırıcı veya yağ bişe sürüyosun dimi oda cok önemlihahah 1i denerken de öyle demiştin doğru çıkmıştı bunda da haklısın galiba canım belkı ıtmem daha guclu olmalı :) zaten 1 kere girişi basarsam sonrasında kolay gır cık oluyor :) düşünüyorum da doktora gıtsem de boyle olucaktı galıba tek fark esım aparata musade ederdı daha cok deneme fırsatım olurdu hoş artık eskıye oranla ıyıyım oncekı kadar gırıste vakıt kaybetmıorm ama aparat zaten 10,5 cm 5,5 cm girse 5 cm girmiyor dünkittenlyy gözüne büyük geliyor olabılır demıstı acaba oyle mı ondan da emın degılım ama yapıcam :)
En kolayı üst cidden bendede hala hiç hissetmiyorm bile üstteyken kikikigirişe penisi yerleştirdikten sonra yavaşça otur göreceksin sıfır his acı falan yok baskı hiç yok asla seni ikna etmek için söylediğimi düşünme gerçekten öyle yeterki penisi düzgün yerleştir popoyu sağa sola hareket ettireek sanki aparat sokuyormuşsun gibi otur hoop içinde
Zehracım delirme nolur aparatı yaparken istek yok senin ıslanman cok zorkittenlyy canım ben hiçbirşey sürmüyorum çünkü eşim deneme yaparken bişey sürmekten kaçınıyor bende o yzden kendimi böyle alıştırmaya calısıyorum. üstte olarak tuvalettekı comelıp degılde dızlerımı kırmıstım yatakta ve oyle gırıs yaptım sonra one dogru egılıp popomu hareket ettırerek 1 ve 2 ci aparatı almayı basarmıstım canım ama tuvalettekı gıbı otururken denemedım eger aksam yatarken yapamazsam oylede denerım :)
maşallah sana ya ben daha serçe parmagımı bile tam sokamıyorumKııızlaaaar bugün bana tam anlamıyla günaydın oldu. Sabah eve gittim iş saayine kadar bi deneyeyim nolucak dedim veee 4 boyu da alabildim hala inanamıyorummm
AAayyyy cok sevindimmm ben dedim sana cıtır gelir onlar dieKııızlaaaar bugün bana tam anlamıyla günaydın oldu. Sabah eve gittim iş saayine kadar bi deneyeyim nolucak dedim veee 4 boyu da alabildim hala inanamıyorummm
Yaa o bebe yağı mı mucize yoksa ben mi çok gaza geldim bilmiyorum ama ne emla ne sprey sadece bebe yağıyla ilk günde hepsini alabildim. Ve kesinlikle parmaktan daha rahat dünkü mesajlarımda parmak daha rahat gibi yönünü ayarlıyorsun falan bişeyler demiştim ama kocaman kandırmışım kendimi aparat kayıp gidiyor resmen yamaşallah sana ya ben daha serçe parmagımı bile tam sokamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?