- 26 Temmuz 2018
- 2.459
- 3.110
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #236.001
Bebe yağı vajina için uygun bir şey deil onu alacağınıza meda tene krem var eğer bulamazsanız bepanthol ün onarım bakım büyük olanı al baya kullanırsın inşallah bu sıkıntıyı da atlattıktan sonra su bazlı jeller var onlardan alın Doktorumun önerileri işe yaramasa yazmazdımTamam canım sizleri dinleyip alıcam bebe yapı aksam öyle denıcem :)
Merhaba canım hoşgeldin zor şeyler yaşamışsın bizden daha fazlası gelmiş başına ama doğru yerdesin burdaki motivasyon hiç bir yerde yok geçmiş mesajları okuduysan anlamışsındır zaten. Parmak egzersizinde nasıl sorun yaşadın?Selam kızlar bende 1 yıllık evliyim ve maalesef bende vajinusmusum. Daha önceleri parmak egzersizlerine başlamıştım fakat başarılı olmalamıştım. Eşimle düzenli ilişki de yaşarız sadece uç kısmı ile zorlayqbiliyor o şekilde boşalıyor bu durum ona çokta sıkıntı olmuyor anlayacağınız bu şekide boşaldığı için 4 ay önce hamile kaldım çünkü spermlerin bazen bi kısmı bazen de tamamı içime giriyordu çok zor günler geçirdim hamileliğimde düşük ihtimali vardı ve sonunda bi gün kanamam açıldı bebek düşmedi ama 10 gün sonra kalp atışları durdu kürtaj olmak zorunda kaldım bu benim için kabustu çünkü vajinusmus olan biri bunu asla yapamazdı doktor da zaten psikolojin kaldırmaz dedi Allahtan özel hastane narkoz vererek yapıyordu bu işi ve o şekilde atlattım. İnan ki çok zor günlerdi benim için. O günden sonra daha da korktum bi daha başlayamadım egzersizlere başlamak istiyorum ama o cesareti nasıl yakalayacağımı bilmiyorum. Bi defa kısa süreliğine de olsa annelik duygusunu tattm bu sıkıntıyı atlatıp öyle hamile kalmak istiyorum ne olur kızlar bana da destek olun acaba bende başarabilecek miyim aşacak mıyım bu sorunu eşimle de çok büyük bi aşkla evlendik bazen karı koca oldığumuzu hissedemiyorum ister istemez kavgalar da oluyor bu durumun beni daha fazla yıpratmasını istemiyorum
Yapamıyordum canım tabi ilerlemiyorDu sadece bir kere bir boğum ilerledi çok acı hissettim aniden çektim bi daha bir boğum bile ilerleyemedimMerhaba canım hoşgeldin zor şeyler yaşamışsın bizden daha fazlası gelmiş başına ama doğru yerdesin burdaki motivasyon hiç bir yerde yok geçmiş mesajları okuduysan anlamışsındır zaten. Parmak egzersizinde nasıl sorun yaşadın?
Rahatlatman lazım kendini kasıyorsun da ondan ilerlemiyor ilerlemediği an dur bekle sıkma kendini dikkat et bak bacaklarını bile kasıyorsundur bende öyle oluyor durup bekliyorum sakince sıkmıyorum o zaman ilerliyor. Bide girer herkes yapabiliyor diye telkinde bulun kendine egzersiz yaparken. Ben ilkinde öyle gaza gelmiştimYapamıyordum canım tabi ilerlemiyorDu sadece bir kere bir boğum ilerledi çok acı hissettim aniden çektim bi daha bir boğum bile ilerleyemedim
Yaşımız çok küçük olmayınca haliyle acele ediyoruz ya. Allah herkese sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla annelik nasip etsinYenen bir arkadaş hemen o ay hamile kaldı ismini vermiyim belki istemez dua edelim yavrusuna kavuşsunAma bu psikoloji çok kötüymüş ilk Aydan strese girdim sürekli vücudumu dinliyorum aylarca senelerce bekleyenleri düşünemiyorum. İlk senemde yenseydim çocuk için bu kadar acele etmeyecektim ne yapalım kader diyelim Allah herkesin yardımcısı olsun lütfen beklemeden yenin
Amin canım yaa stres yapmayın akışına bırakın diyor herkes ama elde değil maalesef inş. Rabbim bir de çocukla sınamazYaşımız çok küçük olmayınca haliyle acele ediyoruz ya. Allah herkese sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla annelik nasip etsin
Evet ya streste daha da zorlaşıyordur tabi. Ama elde değil gerçekten eşim de bana çok isteme onunla sınanırız diyip duruyor ama napayım içimden öyle geliyorAmin canım yaa stres yapmayın akışına bırakın diyor herkes ama elde değil maalesef inş. Rabbim bir de çocukla sınamaz
Kuzum yağla denedin dimiDün o kadar heveslendım ama yok ya aksamda sabahkı denememde de aynı yerde tıkandım kaldım ıtıyorum ama gıtmıyor kızlar sankı sonuymus gıbı bır hısse kapıldım dıger aparatlarla boyle hıssetmemıstım ıttıkce gıdıyordu hatta ıcerden bısey cekıyor gıbıydı ama 3te oyle olmuyor ve vajınada klitorise yakın yere ve alt kısma acayıp baskı yapıyor yanı zorluyorum oralarıda hanı yırtılsa bıle muhım degıl ama o bıle olmuyor ne yapmalıyım bılmıyorum acıkcası
Bebek yagi ile denedim olmadi sonra zeytinyagi vardi evde onla denedim yine olmadi yani birsey surmeden yaptigim o yerde yine takildim bu aksam.sakince calisayim diye yemegi bile geceden yaptim su isyerindeki islerde bitse erken cikmak isticem o yuzden buraya bakamadm cok fazla kuzumKuzum yağla denedin dimi
Çok haklısın canım akşamları uyurken okuyorum burdan sürekli geçmiş yazılara da bakıyorum çok hevesleniyorum bende başaracağım diyorum sabah bi kalkıyorum aynı motivasyonu bulamıyorum ben galiba biraz daha kendi kendimle konuşup mücade etmeliyim o şekilde tam bi inançla başlamalıyımRahatlatman lazım kendini kasıyorsun da ondan ilerlemiyor ilerlemediği an dur bekle sıkma kendini dikkat et bak bacaklarını bile kasıyorsundur bende öyle oluyor durup bekliyorum sakince sıkmıyorum o zaman ilerliyor. Bide girer herkes yapabiliyor diye telkinde bulun kendine egzersiz yaparken. Ben ilkinde öyle gaza gelmiştim
İtmiyor musun acaba ya ilkinde de öyle oldu ya sende korkuyor olabilirsin gözüne büyük geldiyse ama girmemesi için hiç bi sebep yok canım ya ben yolunu parmak kadar rahat bulamamasından korkuyordum ama daha iyi buluyormuş o yüzden itiversen gidicek sanki gerçi itiyorum diyorsun daBebek yagi ile denedim olmadi sonra zeytinyagi vardi evde onla denedim yine olmadi yani birsey surmeden yaptigim o yerde yine takildim bu aksam.sakince calisayim diye yemegi bile geceden yaptim su isyerindeki islerde bitse erken cikmak isticem o yuzden buraya bakamadm cok fazla kuzum
İnan kendine biraz evet inanmanla başlayacak her şey. Yapabilirim de ve başla. Yani o ıslaklık yeterli olmaz canım muhtemelen biz şu an sıradan ilişki yaşamadığımız için ekstra bişey kullansan daha iyi olur alışman açısındanÇok haklısın canım akşamları uyurken okuyorum burdan sürekli geçmiş yazılara da bakıyorum çok hevesleniyorum bende başaracağım diyorum sabah bi kalkıyorum aynı motivasyonu bulamıyorum ben galiba biraz daha kendi kendimle konuşup mücade etmeliyim o şekilde tam bi inançla başlamalıyım
Faydası olacaktır, 3-4 kez falan sıkmıştım ben içine doğru zaten rahtlıyor uyuşunca ama aklında olsun ilk başta bi yakıyor merak etme. Ha ama ben bunu denemek için bi kere kullandım prmak egzersizini üç parmakta rahat yaptım eşimle deneyene kadar etkisi geçmiş heralde eşlide yapamamıştık. Aparat için bence yağlı bişey kullan derimHerkese tekrar merhaba. Araya reglim girdi, egzersizlere ara verdim. Ben aparatla çalışıyorum ve birinciyi tamamen almama 1-2 cm kaldı. Haftalardır düzenli olmasa da çalışıyorum ama takıldım, geçemiyorum. Akşam vemcaine spreyle denicem ilk kez. Nasıl kullanmalıyım, kaç fıs sıkmalıyım. İçine sokup takıldığım yere sıkmayı düşünüyorum direkt olarak. Kullanan arkadaşlar, önerilerini neler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?