Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba bende bu hastalık ile 3yıldır uğraşıyorum atlatamadım.önce devlet hastanesinde bir psikoloğ yardımı alıyordum parmak egzersizi verdi 2parmağa kadar geldim p..si yarıya kadar alıyordum denemeler sırasında hamile kaldım bebeğim şimdi 8 aylık oldu hamilelikti doğumdu derken iyice bocaladım sorunum baktım devam ediyor şimdi özelde yine Dr a gidiyorum o da parmak egzersizi verdi 2parmak alıyorum ama eşli denemede olmuyor iyice yıprandım cesaretim yok aslında Dr verdiği egzersizleri bile tam uygulayamıyorum erteliyor kaçıyorum ne yapacağımı bilmiyorum bildiğim tek şey zor bu durum.

Aslında özeller iyi bu konuda uzman olan jinekologlar kısa sürede de çözüyorlar. Bu arada bebekten sonra hala devam etmesi çok garip ya burda aynı durumda olanlar var yazanlar oldu bize kalsa doğumdan sonra devam edeceği aklımıza gelmezdi mesela

Normal doğum olsa tmm ama sezeryan oldum o yüzden sorun deva eder

Benim arkadaşım ilişkiye giriyordu zor da olsa hamile kaldı 9 aylık oldu kızı hala ilişkiye giremedi. Ayrıca normal Doğum yaptı. Bu vajinaylailgili değil kızlar beyinle ilgili bir sorun

Benim arkadaşım ilişkiye giriyordu zor da olsa hamile kaldı 9 aylık oldu kızı hala ilişkiye giremedi. Ayrıca normal Doğum yaptı. Bu vajinaylailgili değil kızlar beyinle ilgili bir sorun
Ay valla ne zormuş ya. O zaman bunu hamilelik vs olmadan atlatmak lazım biz de genelde bebeğe odaklıyız ama sağlıklı olan atlatıp da yapmak demek ki

Bu aksam daha cok vaktim olucak daha fazla iticem cikarmicam o kalan yerden bakalim umarim bu aksam alabilicem

Yok kuzum ya olmuyor yarin sirayla yapicm.belki digerlerini alarak kendimi gaza getirebilirim baktim yine olmazsa spreyle denicm

Yok kuzum ya olmuyor yarin sirayla yapicm.belki digerlerini alarak kendimi gaza getirebilirim baktim yine olmazsa spreyle denicm
Hıı aynen en temizi en olmadı sprey çözüm olur sana 10 15 dk içinde uyuşuyor zaten ben 3 parmağı hissetmeden almıştım ki üç parmak acıyordu normalde

Kesinlikle katılıyorum kızlar atlatıp hamile kalmak bence daha sağlıklı çünkü hamileyken sıkıntı birsey iki oluyor. Benim de reglime iki gün var o yüzden o geçsin öyle başlayayım diyorum kesilme olmasın tekrardan

Önce spreyi sıkıcam, uyuşmasını beklicem, sonra aparata yine bebe yağı/bebantol falan sürücem. Kayganlaştırmadan olmaz zaten. Teşekkür ederim yorumun için. Sende ne kadar sürede geçti etkisi? Sonraki denemelerde sprey sıkmadan da yine üç parmak alabildin mi bi kez aldığını görünce? Spreyle olur da sonra olmazsa diye de endişeliyim de, ondan soruyorum.

Rica ederim canım her zaman burdayız biz. Yani sıktım spreyi bi yarım saat falan egzersiz yaptım eşimle denemicektik sonra bi deneyelim dedim sonra ama yarım saatte etkisi geçmeye başladı heralde olmadı o zaman aparat yapmamıştım zaten hiç. Üç parmak alabiliyordum ama canım yanıyordu spreysiz muhtemelen ben üç parmağı fazla geniş tutuyordım ayarlayamadığımdan. Sonra sadece bebe yağıyla ilk kez aparata başladım bi günde hepsini 4 boyu da alabildim hem de çok rahat oldu spreye falan da hiiç gerek kalmadı korktuğum gibi değilmiş

Çokta zorlama anam bence birde zarar verirsin farkında olmadan

benimde akrabamda hiç böyle bir olay yoktu. çocuğu olduktan sonra vajnsmus oldu. dr psikolojik bazı kişilerde oluyor demiş. şimdi zar zor eski haline döndü

Ne yapicm sastim kaldim canim ya evde yine deneme yapicm 3u alsam rahatlicam cunku kac gundur ugrasiyorum.ve ayni seyler oluyor dokunsalar aglayacak haldeyim umutsuzca denicem iste
Sen umutsuz deneyince oluyor hep yine öyle olcak bence. Çünkü eşinle denerken bile az da olsa giriyor diyordun yanlış hatırlamıyorsam dimi

Sen umutsuz deneyince oluyor hep yine öyle olcak bence. Çünkü eşinle denerken bile az da olsa giriyor diyordun yanlış hatırlamıyorsam dimi
Esim yarisi giriyor demisti sonra en son denemede ucu anca girdi demisti yani degisken o.durumda.canim spreyi de bugun ilk ben denicem yagla.yapicm olmazsa spreye gecicem umarim bu sefer olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…