- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #236.061
Esim penisini denerken de oyle sivi geliyor oncesinde olmuyor ama bende hep icime.girince oluyor ucu dahi girse demekki.benm.hosuma boyle gidio yani icine bisey girince islaniorm yada zevk suyi geliyor ben onu sprey sandim cunku anestolla denerken de gelirdi ben o icinde kaldi gibi sacma dusunurdum simdi 3 aldim.iki kere.denedim.2.si de oldu artik direk 4e basliym dimi 3ude eleyip bi daha ni daha 3le yapmaya gerek varmi
Ben 3uncu aparatla cubugun boyunu olctum ve sonuna kadar sokup oyle siktim canim takildigim.yerden ileriside boylece uyustu ve 3 ile 4 aparati bu sayede alabildmEvet spreyin çubuğu baya uzun. Hepsini sokucam diye asla uğraşmadım. Zaten diyorum ya, ikinci boğumda tıkanıyordum ben. Oradan ne parmak ne aparat ne de kulak çubuğu geçmiyordu. O yüzden oraya kadar geldim, zorlamadım kendimi, orada sıktım. Önce geçir mutlaka şişeye, elini çubuğu soktuktan sonra rahatça fıslatabilecek şekilde ayarla, ondan sonra sok içine. Ben bi dw sıktıktan sonra bacaklarımı kendime çekip diktim biraz tepeye, derinlere de ulaşsın etkisi diye. Gidebildiğin yere kadar git, sık. Hepsini sokcam diye uğraşma hiç gerek yok.
Aslina bakilirsa o yer neresi bilmiorm ama inceck seyde bile takildiysa cozumu galiba guclu bir itis
Ben spreysz denedigimde 3.boyun tamamini alamadm.bi yerde takiliyordum galiba itmedgm icin spreyle deneyince ve ikinip itince tamamini alabildim kuzum3. boyun tamamını alabiliyor musun yoksa sonda kalıyor mu bi kısım dışarıda? Bi de spreysiz mi alıyorsun?
Yok be canım ya zaten öyle çok uyarılma olmuyor tedirgin olduğumuz için ben çok rahat yaptım öyle aman aman uyarılmadan da oluyor. Değil işaret parmağı iki üç parmak bile girer üç biraz yanmışyı ilk başlarda o da parmağı aparat gibi rahat yönlendiremiyorsun ondanAynen öyle, vajinamda bi sorun yokmuş diyorsun, itince boşlukmuş, yer varmış yeterince diyorsun ve kesinlikle güvenin geliyor. Boyuna şu yüzden takıldım, ikinci aparatın tamamını alamadım. Uyarılmadığım için olabilir dedim. Yani aparat yapanlar uyarılmadan ikinci üçüncü aparatların tamamını alabiliyorlar mı?
Cinsel ilişkiye girebilen bi arkadaşım uyarılmamış vajina için orta parmak ideal demişti. Uyarılmadan daha uzun bişeyi ben de alamam, canım yanar gitmez demişti.
Birinci aparat zaten işaret parmağının boyu gibi. Doktorlar da aslında parmak egzersizi veriyor. Yani parmak boyu bile yeterlidir belki, dediğin gibi boya takılamdan, bi işaret parmağı girecek boya kadar olsa bile sokup giderek kalınlığı artırmak maksat olmalı sanırım.
Inanmiyorummm bu sprey bi harikaaaaldimmm 3ude aldimmm yuppiiii ama aparati cikarirken bi sivi geldi benden spreymiydi acaba beyaz boyle akinti gibi katiydi biraz o ne olaki :) ve burasina cok sprey sikamadim.galiba az biraz hissettim icerde olanlari sadece tam nasil girdi anlayamadim gozumu kapatip ittim :)))
Ben kendimi uyarmak icin bisey yapmiorm.canim.hatta bugun olmaz dusuncesiyle.denedim durdum sprey aklimdaydi ama o da olmaz diyordum senin yazini okuyana kadar yazini okuyunca ya sisede duracagina deneyip bakayim.dedm.ve 3 4 sorunsuz girdi he ugrastirdi.mi tabiki ugrastirdi ama itince cok rahat ilerlediAynen öyle, vajinamda bi sorun yokmuş diyorsun, itince boşlukmuş, yer varmış yeterince diyorsun ve kesinlikle güvenin geliyor. Boyuna şu yüzden takıldım, ikinci aparatın tamamını alamadım. Uyarılmadığım için olabilir dedim. Yani aparat yapanlar uyarılmadan ikinci üçüncü aparatların tamamını alabiliyorlar mı?
Cinsel ilişkiye girebilen bi arkadaşım uyarılmamış vajina için orta parmak ideal demişti. Uyarılmadan daha uzun bişeyi ben de alamam, canım yanar gitmez demişti.
Birinci aparat zaten işaret parmağının boyu gibi. Doktorlar da aslında parmak egzersizi veriyor. Yani parmak boyu bile yeterlidir belki, dediğin gibi boya takılamdan, bi işaret parmağı girecek boya kadar olsa bile sokup giderek kalınlığı artırmak maksat olmalı sanırım.
Cubugu ill slkarken dedim aparat sokmak daha kolayms her yere carpti dedigin gbi icine girmeside zor oldu daha dogrusu garip his veriyor ama ise yariyor sevdim onu :))Vajina normalde içine bir şey girmediği sürece duvarları birbirine değen bi yer. Bu yüzden ince bir şey sokmak daha zor bence. Bi de akordion gibi boğum boğum bi yapıya sahip olduğu için eğer uyarılmamışsan o boğumlar belirgin oluyor, ince cisimler daha çok takılıyor o boğumlara :)
Sabredemedim kiveeee sonunda 4u de aldimm ama cikarirken uyusmus olmasina ragmen bir sìźī hissettim herseye ragmen onu da aldim ya cok sukur kizlar siz olmasaydiniz olmuyor diye pes.bile.edebilirdim suan cok mutluyum :) sprey umarim.esimle.denerken de ise yarar :)
Ben 3uncu aparatla cubugun boyunu olctum ve sonuna kadar sokup oyle siktim canim takildigim.yerden ileriside boylece uyustu ve 3 ile 4 aparati bu sayede alabildm
Ben spreysz denedigimde 3.boyun tamamini alamadm.bi yerde takiliyordum galiba itmedgm icin spreyle deneyince ve ikinip itince tamamini alabildim kuzum
Kuzum.esim.aparata izin verse ah verse bende oyle.denemek.istiyrm.ama.adamin haberi bile yok o cope attm.sanio oturup herseyi anlatsm.yannda yapsam.yine kavga edicz o gelmeden yapim.desem.cat kapi odaya girio kilitte yok ben bu aksam.ikna edicm.spreye cunku aldim 4 u ve penis ile denemek istiorm.artik umarim olurKızlar bence takılacagınız en son şey uyarılmamıs vajinanın küçük olduğu lafıdır. Valla kafamda vajinusmusla ugrasırken 4. Aparatı sokarken ben de uyarılmamıştım aksine ter döküyordum. Metot belli baktın takıldı mı ilerlemio mu hemen ıkın nefes ver ve it 1 cm daha girio snra tekrar nefes verirken ıkın it bi anda itmio kimse zaten yavas yavas nefes vere vere ıkına ıkına okuyor bu e ben hala eşimle ypmadan önce aparatla esnetiyorum sonra eşim geliyor. 4. Aparatı alamadım diye birşey yarısı girdi dite birşey yok kolunu soksan o da girer ama itmiyorsunuz. Vallahi 4. Aparatı denerken girmiyordu burda itemiyorsun dediler ben denedim gene olmuyor sonra ağladım neden neden die pes etmedim bu olacak dedim ağlaya ağlaya soktum ve o an girdi. Biz korkuyoruz zehra uğrasıyorsun ama cabuk bırakıyorsun bence baktın olmadı bırakıyorsun hemen 4 e geç gerekirse ağlaya ağlayada olsa sok bırak girsin it. 16brs neden hal penise geçmedin bu hastalık erteleme hastalığı biliyorsun hemen bu akşam aparat içindeyken eşinle seviş sonra bırak eşin kayganlaştırıcı sürsün hemen çıkar aparatı o girsin bana çok dua edersin yarın ikinizin de yendiğini duymak istiyorum artık hızlı olun her gecen gün kayıp boşa giden
Bencede ama ben itmiyormusum.onu da fark ettm :) cunku ayni yerde.yine takildm bu sefer acimiyck dusuncesiyle ittim. :)Kesinlikle işe yarayacak. Ama eşin prezervatif taksın, o da uyuşur bişi hissedemez yoksa. Benim çoğu arkadaşım aslında ilk gece denemelerinde zorlandıklarını, ertesi gün bi emla bi anestolle uyuşturup yapabildiklerini, sonra yavaş yavaş emlayı azaltarak normal yoldan ilişkiye girebildiklerini söylemişlerdi. Valla olay bence uyuşturup kendini ikna etmekte bitiyor. Zihnine “bi sorun yok, anatomin normal, içine her şeyi alırsın, alamıyorsan sebebi sadece kastığın için” mesajı veriyorsun. Beynin buna ikna oluyor, sonra daha az uyuşturarak giderek de tamamen normal, uyuşturmadan ilişki yaşayabiliyorsun. Bence olay tamamen bu. Ben bilseydim böyle olacağını hiç beklemezdim bu kadar. İnşallah spreysiz de aynı performansı gösteririm. Benim de şu an derdim bu :)
Cok sagol.canm sende cubugu tamamen sokup.denemelisin inan vajina uzunlugu ile alakasi yok bende oyle dusundm.bu kadr ugrasip.grmeyince zaten.bunu anlamk icin.cubugun ucunu tamamen soktum.basta baktim.o.girdi dedm.demekki uzunlukla.alakasi yok.bir.an once 4e gelip.yenmeliyiz artik.:)Süper, çok sevindim senin adına. Tebrik ederim :)
Sprey sayesinde oldu :) sende yapabilirsin :)Sen benden daha ileriye gidebiliyorsun öyleyse :)
Canım eşin izin vermıosa bolca 4. Aparatla egzersiz yap sonra cıkar eşinle denerken yine girer yani esnemiş oluo zaten oyle hemen şıp die esnekliği gitmio ben denedim esnettm geldm az tv baktm sonra gidip denedik sorun olmadı rahat girdi yine hani en kötü o şekilde yap inşallah yarın yendiğini yazaraınKuzum.esim.aparata izin verse ah verse bende oyle.denemek.istiyrm.ama.adamin haberi bile yok o cope attm.sanio oturup herseyi anlatsm.yannda yapsam.yine kavga edicz o gelmeden yapim.desem.cat kapi odaya girio kilitte yok ben bu aksam.ikna edicm.spreye cunku aldim 4 u ve penis ile denemek istiorm.artik umarim olur
Bu aksam denemeye gerekirse zorlucm.hazir esnemisken deneylim gitsn yarinda olmaz ise gizlice almaya cslisicm 4u bi kere daha 4u deniym.dedm.ama.esim geldi o.yuzden deneyemedmCanım eşin izin vermıosa bolca 4. Aparatla egzersiz yap sonra cıkar eşinle denerken yine girer yani esnemiş oluo zaten oyle hemen şıp die esnekliği gitmio ben denedim esnettm geldm az tv baktm sonra gidip denedik sorun olmadı rahat girdi yine hani en kötü o şekilde yap inşallah yarın yendiğini yazaraın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?