- 13 Eylül 2018
- 91
- 44
- 3
- 27
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #236.241
spreyle cumartesı bende denedım 3ü alamıyordum aldım 4ü alamam dıyerek meraktan basladım onu daha kolay aldım dun esımle denemek ıstedım uyusturup ama esım prezervatıf takmadıgı ıcın benım gıbı uyustu halıyle daha ılk hamlede basarısız olduk :) yoksa o spreyle ılıskı olacagna emınım kı bır kac ılıskı sonrası zaten alısmıs oluruz kı aparatlarla da alısabılırız amacım spreyle denemek ve yenmekBak canım bende sizin gibiydim bunlar hep asama asama elliyemezdim elledim parmak sokamazdim soktum aparat sokamazdim soktum hemde bi gunde 3. Kadar soktum kullanmadigim ilac hap sprey kalmadi en son bende hera gitcem dedim cunku iş basvurusu yaptim onay gelcek insallah işe iyce boşlarim dedim hirs yaptim olacak diye.
Guzelce apartla denedim genislettim daha sonra fisfisin ucunu biraz ice dogru tuttum ve bi kac kere sıktım zaten 5 dakikaya uyusuyo biraz egzersiz yaptim ve esimle denedim sirt ustu yattim kalcamda yastik vardi bacaklarimi acip serbest biraktim aptal misin kizim beynin sana oyun oynuyo sen ona oyna mizmizlanma dedim ve ikindim esim girdi ben ucu girdi sanıyodum meger hepsi gitmis esim neden tepki vermedin dedi noldu ki dedim girdi bile dedi iliski sonrasi 4. Aparat cok rahat oldu bi kac gundur kanamam var insallah bittiginde basa donmem spreye guven ve sen psikolojine baski yap olacak bu gibi hirslandir sprey mukemmel kesin olur
orasıda doğru bıraz daha bekle o zaman ama azalma olmazsa gıtmenı tavsıye ederımAslinda ben korkmuyorum esim korkuyo arastirdim 3 gun surerse normalmis o da kizlik zari kalin oldugu icin olabilirmiş doktorlar anlamaz bizi asmisken onlar tekrar bizi basa dondurur
Yapilmayacak iş degil yani ordan ikiz ucuz bebekler dunyaya geliyo kendinizi motive edin ben beterin beteriydim simdi gelmis burda ne kadar basit oldugunu anlatiyorum spreyi kesin alin esiniz izin vermiyosa bile alin sıkın egzersiz yapin cagirin sonra spreye guvenin rahat birakin kendinizi esinize bile demeuin sprey vardi oydu buydu cok sukur benim esim anlayisliydi da
Kanama henuz bitmedi malesefCanım spreysiz penisin tamamını aldın mı hiç peki?
Aslinda ben korkmuyorum esim korkuyo arastirdim 3 gun surerse normalmis o da kizlik zari kalin oldugu icin olabilirmiş doktorlar anlamaz bizi asmisken onlar tekrar bizi basa dondurur
Malesef gun icin cok ped degistircek kadar oluyo bekluyorum bitecek elbet bi agrim sizim yokBi arkadaşımın hafif kanamalar şeklinde neredeyse dört beş gün lekelenmeleri olmuştu ilk ilişki sonrasında. Sonra kesildi kendine kendine.
ıkısını aynı anda ben yapamıyorum canım nefese odaklanmak ıstıyorm genelde ama aklıma baska bırsey geldı esımın gelmesıne yakın uyusturup4cü aparatla denesem orası da esnemıs olsa esım geldıgınde de yemektı oydu buydu derken etkısı gecer ama esneklık hemen gecmez yıne sıkarım uyustururm onla denerm dıorm da bakalm plan tutucak mı hıc tuttgnu gormedm de :)Benim esim birsey kullanmadi uyusmadi cunku surekli hareket halindeydi sizinde oyle olmaniz lazim onunkimi uyusmamisi icin onu kusura bakmayin tahrik etmeniz lazim yuzeysel surtunme deneyip ardından hemen girmesine izin verin
Regl olma ıhtımalın var mıKizlar aparatlari bi umut olsun diyerek yalanda egzersiz yaomayin ben cok yaptim sonra benim sabrım tasti yeter be hergun mu ugrascam dedim beynimi yöneltmeye calistim oldu da sprey zaten a
Malesef gun icin cok ped degistircek kadar oluyo bekluyorum bitecek elbet bi agrim sizim yok
Benim esim birsey kullanmadi uyusmadi cunku surekli hareket halindeydi sizinde oyle olmaniz lazim onunkimi uyusmamisi icin onu kusura bakmayin tahrik etmeniz lazim yuzeysel surtunme deneyip ardından hemen girmesine izin verin
Benim eşim o zaman baya uyuz biri dün ona geciktirici etkili evde alıpta kullanmadığı prezervatıfı uzattm takmadı demekkı onla daha sorunsz olurdu cıdden uyuz bu adamVajina içerisine sprey sıkılmışsa, prezervatif kullanılmadığı sürece penisi de mutlaka uyuşturur. Penisin hareket halinde olması, erkeğin tahrik olması bu durumu değiştirmez :) Hatta aynı spreyi erkekler geciktirici niyetine kullanıyorlar, uyuşup hissetmemek ve daha geç boşalmak için. İnternette araştırınca görebilirsiniz.
emlayı bende sevmedım anestol bıle bana ondan daha ıyı geldı ama sprey hepsini geçer o derece ıyı sımdıkı aklm olsa daha erken spreyle denerdım :)Biliyorum canim zaten cok arastirdim ama malesef herkese ayni etkiler birakmiyor esimde uyusmada olmadi gecikme de olmadi aksineydi bizdeki durum herkesin vucut isleyisi farkli emla mesela bana gram etki etmedi baskasi onunla yendi oyle dusun
Kesinlike katiliyorum his falan yok yani zaten oyle oldugunu hissedince birakiyoaun kendini kendini kendime konuşuyorum bacaklarimi kasmamak icin zaten sen bunlarla ugrasirken yoeuluyosun kasamiyosun hoop oluyoemlayı bende sevmedım anestol bıle bana ondan daha ıyı geldı ama sprey hepsini geçer o derece ıyı sımdıkı aklm olsa daha erken spreyle denerdım :)
ıkısını aynı anda ben yapamıyorum canım nefese odaklanmak ıstıyorm genelde ama aklıma baska bırsey geldı esımın gelmesıne yakın uyusturup4cü aparatla denesem orası da esnemıs olsa esım geldıgınde de yemektı oydu buydu derken etkısı gecer ama esneklık hemen gecmez yıne sıkarım uyustururm onla denerm dıorm da bakalm plan tutucak mı hıc tuttgnu gormedm de :)
bende ondan emın degılım ama bırde şunu ızah edım mesela 3ü girişe koydugum anda cok buyuk gelırdı evet bellı bır yere kadar ılerletıyordum sprey kullanmadan once ama yınede tam ıtemıyordum sabah ıse 3ü denedım ve bana kucuk hıssı verdı yanı sankı 1.aparatı denıyormus gıbı hıssettım ve sonuna kadar olmasada o takıldgm yerı gecebılecek sekılde aldım ancak 4ü alamadım acaba o dusunceye alıstıgımız ıcın mı oluyor bu hıs ben orası bıraz daha esnıyor olarak dusunmustum tabı her denemede esnıyor olarak algılamadım sadece her boyda o esneklık artıyor gıbı gelıyordu bana ama senın bahsettgn sey lastık gıbı cektıkce uzuyor bırakınca eskı halıne gelıyorBildiğim kadarıyla son boy aparat ya da penis, her ne ise, vajinadan çıktığında vajina eski haline geri dönüyor. Yani aslında bizim orayı “esnetmiş” olduğumuzu düşünmemizin nedeni bi kere girince beyin içine bir şey alabildiğine ikna oluyor ve sonraki girişinde ilki kadar kasmadığın için daha kolay giriş sağlanıyor. Yoksa her girdiğinde esneyecek olsa ne hale gelirdi :) Normal doğum yapanların falan o zaman cinsel ilişkiden zevk almaması lazım. Yani vajina girip çıktıkça bollaşan bi yer değil. Zihnimiz ikna olduğu için penisi daha kolay kabul ediyor sadece. Doktorum bu şekilde anlatmıştı. Ama ilişkiden önce aparat deneyip sonra penis alma fikri mantıklı evet. Aparatla sen orayı genişletmiş olmuyorsun ama içinde bir şey olması hissine kendin kontrol ederek izin veriyorsun. O hisse alışıyorsun sanırım. Sonra penisin girmesi daha kolay oluyor olabilir. Yapan arkadaşlar daha iyi bilir. Çünkü arkadaşım da her ilk girişte gerildiğini, girdikten sonra alışıp rahatladığını söylemişti. O ilk girme işini aparatla yapınca belki penis daha kolay alınır. Ama araya yemek vs girecek kadar zaman girerse o hissiyat etkisini yitirir gibi geliyor ama. Yine de denemekten zarar gelmez.
Yine de az da olsa esniyordur kızlar çünkü uzun süre ilişkiye girmeyen kadınlar d aynı şeyden muzdarip oluyorlar bi acıdı ama alıştım diyorlar çoluk çocuk sahibi insanlar korkusu olmayan tipler yani. Ama şu var ben oraya ilk dokundurduğumda hala bu nasıl gircek be kocaman hissi gelmiyor değil bu sabah bile oldu ama sonra ohooo girgi girdi çıktı ıkınmadan bile:)bende ondan emın degılım ama bırde şunu ızah edım mesela 3ü girişe koydugum anda cok buyuk gelırdı evet bellı bır yere kadar ılerletıyordum sprey kullanmadan once ama yınede tam ıtemıyordum sabah ıse 3ü denedım ve bana kucuk hıssı verdı yanı sankı 1.aparatı denıyormus gıbı hıssettım ve sonuna kadar olmasada o takıldgm yerı gecebılecek sekılde aldım ancak 4ü alamadım acaba o dusunceye alıstıgımız ıcın mı oluyor bu hıs ben orası bıraz daha esnıyor olarak dusunmustum tabı her denemede esnıyor olarak algılamadım sadece her boyda o esneklık artıyor gıbı gelıyordu bana ama senın bahsettgn sey lastık gıbı cektıkce uzuyor bırakınca eskı halıne gelıyor
Peki kocası bizim gibi gıcık olanlar da dahil miii şimdi yok yorgunum uyucam yarın iş var diye bahane üretip işin aslında olmamasından korkan üzülmemizden bıkan kocalar kocalarımızeşine kızgın olanlar (bendeniz) kafasında hala endişe taşıyanlar egzersızlere baslamadan spreye gecmıyım denemıyım dıyenler bu dusuncelerı bır kenara atıp bu gece deneme yapıyoruz o bu su gıbı bahanelerle kızgınlık korku gıbı hıslerle bu ısı engellemeyelım olsun bıtsın hepımız bıran once kurtulalım o sprey mutlaka denenmelı kendımde dahıl bahane uretmeden deneyecegım ve yarın burada bırının yendımm yazısını okumak ıstıyorum hızlanmalıyız 4ü bile yaptık hatta çoğumuz olayı kavradık ama bu cesaretı eslerımızle denerken de gostermelıyız yapabılırızz nelerı yaptık onu haylı haylı yaparız be :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?