- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #236.221
Canım uyusukluk anında tum boyları alacak guctesın kı suan bıle cok ıyı gıdıyorsun o sprey gercekten bır harıka ben asla alamam orası o kadar uzun degıldr sanıodum kı spreyın cubugunu tamamen sokmamdakı amacta bunu anlamaktı ve ıyıkıde denemısım dıyorum beynım en azından oranın uzunlugunu kavradı sende basarıcaksn ınanıyorum ben cok cabalıyorsun
Ne güldüm ya çok tatlısın valla kendimi gördüm yatağın başında spreyler kremler jeller yağlarYok canım aksine bende çok istekliydim ve sulanmam da çok iyi olmuştu ama yatağa uyumak amacıyla girdim ya sevişme sonrası hadi deyince hayır dedimbir anda başka şekilde tatmin olduk ama tamam hadi yapalım şunu diyemedim çünkü ben tören düzenliyorum resmen yastığım çarşafım kremim eldivenim sanki amaliyata girecek gibi fiziki şartlar tamamdı ama psikolojik olarak rahatsız oldum eski düzen hallettik işi hatta eşim dalga geçti vay arkadaş yendik hala eski yöntemlere devam diye
evet selen muhtemelen ilk etapta yanlış anlaşıldık sorun yoko dediğin noktayı yani yeşille çizdiğin yeri şöyle söyleyeyim bende de oluyor hala oluyor ben hala eşimle denemeden önce 4. aparatla ön hazırlık yapıyorum ama 4. aparatı sokarken malum ilk ittiğimde hemen girmiyor baya sıkı ıkınıyorum hani tüm nefes ıkınıyorum aparatı yuvarlak dairesel hareketlerle gezdirip bastırınca o dediğin gibi sanki bir kapak açılıyor sonrasında aparat kayıp gidiyor. ama aparatı düzün yerleştirip düzgün itmek önemli bu noktada eşlere çok iş düşüyor yani eşli denemeye geçtiğinizde siz elinizle vajina ağzına koyacaksınız ama devamında çok nazikçe itmeleri lazım aparatı da güm diye sokmuyoruz ki sonuçta ağır ağır yapıyoruz. inşallah en kısa zamanda herkes yener başka başka insanlara yardımcı oluruz
Ne güldüm ya çok tatlısın valla kendimi gördüm yatağın başında spreyler kremler jeller yağlarerkekler de ondan sıkılıyolar heralde oflayıp pofluyor sürekli
haklısın herkes kendi yönetmini bi şekilde buluyor ama bunun içinde egzersiz şart hakikatende bir şey yapmadan sonuç alınmıyor ama burda bir kişi bile ben de orda takıldım ya da bende böyle yendim dese insan hemen rahatlıyor demekki normal herşey yolunda diyeSorun yok canım :) Evet aynen bi kapak açılıyor gibi oluyor, tuhaf bi şey. Ve gerçekten orayı geçince cumburlop kayıp gidiveriyor aparat. İlk hissettiğimde egzersizlere başladığım günlerdeki gibi midem bulandı biraz ama hemen geçti. Ben ıkınarak hiç yapamıyorum. Yönünü ayarlarak o yeri geçmeyi keşfettim. İşte bu yüzden egzersiz önemli, herkes kendine uygun bi yöntem buluyor, egzersiz yapmayan arkadaşlar yapın ki burada birbirinden farklı tüm çözümleri bi kendinizde deneyin diyorum.
haklısın herkes kendi yönetmini bi şekilde buluyor ama bunun içinde egzersiz şart hakikatende bir şey yapmadan sonuç alınmıyor ama burda bir kişi bile ben de orda takıldım ya da bende böyle yendim dese insan hemen rahatlıyor demekki normal herşey yolunda diye
Neyse ki laf söylemiyor bizimkiler bide istemiyor onları seninki yine iyiymişDün benim eşim egzersiz ensasında odaya girdi, sehpada duranlara bak bak bitiremedi :) Elli tane şey vardı, gerçekten tören resmen. Hazırlanması da egzersiz sonrası da bi sürü iş. Sağlık olsun, atlatalım yeter ki.
Burası hem deşarj olabildiğimiz hem de kendimizi en iyi ifade edebildiğimiz platform kesinlikle ben ne yaptıysam burası sayesinde yaptım (inşallah yarın sabah da yendim diye gelebilirim arkadaşlarımı sinir etmeden ertelemeden artıkBir de okuyup üye olmayan arkadaşlar. Ben de aylarca üye olmadan takip ettim. Sonra yazmaya karar verdim. İyi ki yapmışım. Çünkü yazmaya başlayınca aktif olarak iletişim halinde oluyorsunuz, aklınıza takılanı hemen danışıyorsunuz, burada herkes yardımcı olmaya çalışıyor, anlattıkça hem rahatlıyor hem öğreniyorsunuz ve en önemlisi bu konuyu hayatınzın içine dahil ettiğiniz için daha çok sorumluluk alıyorsunuz. Ben üye olmadan önce bi gün egzersiz yapsam beş gün ilgilenmiyordum, savsaklıyordum. Sonra araya regl girdi derken hoop başa sarıyordum. Ne zamanki aktif olarak burada yardım isteme/yardım etme olaylarına başladım, bu konu tek gündemim oldu. Can atıyorum denemek için. Şu an bu sorunumu bilen ve aktif cinsel yaşantısı olan sadece bir arkadaşım var. Diğerleri yendim diye biliyor. Sorunumun devam ettiğini bilen arkadaşım sağ olsun çok anlayışlı, asla yargılayacak biri değil, aksine beni anlamaya çalışıyor. Önerileri, tecrübeleri çok önemli benim için evet, ama inanın burada birbirini anlayan insanların tavsiyeleri ayrı bi kıymetli oluyor. Çünkü sizi en iyi bu sorunu yaşayanlar anlayabiliyor. Diğerleri ne kadar empati yapsalar da, ne kadar iyi niyetli yaklaşsalar da olmuyor. Derler ya eşekten düşeni yine eşekten düşen anlar. O hesap :) Burayı gizli saklı okuyanlar varsa, girin kaydolun üye olun, paylaşın. Birlikte daha kolay inanın :)
Neyse ki laf söylemiyor bizimkiler bide istemiyor onları seninki yine iyiymiş
Burası hem deşarj olabildiğimiz hem de kendimizi en iyi ifade edebildiğimiz platform kesinlikle ben ne yaptıysam burası sayesinde yaptım (inşallah yarın sabah da yendim diye gelebilirim arkadaşlarımı sinir etmeden ertelemeden artık) bu arada o kapak açılması hissi bende de var ve acayip keyifli bi his tamam diyorsun burdan sonra yürür gider bu ki yürüyor kesinlikle
Benimki inatçı olmasa benden daha önce spreyi kesfetmıstı ama inadı yuzunden hıc bırseye yanasmıyor :) sizlerin yazısını okumak benı sakınlestırıyor modum degısıyor :) suan eve gıdıp ıstekle deneme yapma havasındayım esımın dun soyledıklerını bıle tınlamıorm artık umarım hepımız bıran evvel yenerız :)Asla söylemedi. Başından beri doktora gitmem parmak egzersizi yapmam konusunda destekçi oldu. Aparat almayı kendisi önerdi. Bi kere bile ne egzersizime ne kullandıklarıma karışmadı. Aksine bana hep zaman ve ortam yaratmaya çalıştı rahatça denemem için. En son klinik buldum, ona bile erteleme randevu al hemen gidelim dedi. İşte spreyle işi çözdüm de gerek kalmadı. Sağ olsun her zaman bana sorunum olmadığını, bunun psikolojik olduğunu söyledi, hep destek oldu. Şükür eş konusunda hiç sıkıntı yaşamadım. İnşallah tüm eşler sabır ve anlayış gösterecek noktaya gelirler.
Ne güzel arkadasım ınsallah bızlerde yeneceğiz bende o spreye cok bel bagladım ama esımden dolayı denememız husranla basladı.. tam olarak nasıl uyguladınız ve hangı pozısyondaydı bende bu aksam eger esım sozunu tutupta soyledıklerını getırırse denemeye yanasıcm o yuzden benımde bu bılgıye ıhtıyacım varMerhaba arkadaslar bende uye olmadan once epeyce burada yazdiklarinizi okudum uyguladik Ben 5 aylik evliyim daha 3 gun once vemcaine sprey ile yendim kendinize guvenin lutfen
Ben zarımı ılıskıde degıl kendı yaptıgım aparatla yırtmıstım ve benımde kanamam olmustu kı bı kac gun aparatla denerken ara ara gelmıstı bu kısıden kısıye degısebılırde canım ama senı cok korkutacak kadar gelıyorsa bır doktora gorunmen daha yerınde olur dıye dusunuyorumAma size bir sorum olacak iliskiden sonra pedi dolduracak kadar kanamam oldu ve hala devam ediyo yasayan arkadaslar cevap verebilir mi
Ben zarımı ılıskıde degıl kendı yaptıgım aparatla yırtmıstım ve benımde kanamam olmustu kı bı kac gun aparatla denerken ara ara gelmıstı bu kısıden kısıye degısebılırde canım ama senı cok korkutacak kadar gelıyorsa bır doktora gorunmen daha yerınde olur dıye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?