- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #236.281
Ya ben uğraşayım didineyim neymiş uyurmuş o sonra canı isteyince gelsin yok ya kusura bakmasın emeğimi çöpe atıyor resmen. Madem öyle işte böyle işte şu bencillik anlarında senin dün düşündüklerin var ya onları düşünüyorum engel olamıyorum ağlayasım var şu an ve işteyim moralim çok bozulduSacmalama lutfen 4le calismaya devam et nasil olsa denemeyi isticek pes etmek helede bu noktada pes etmek inat etmek sana yakismaz kizginligin gececek bende dunden beri kizgindm smdi ise kizginligim yerini hirsa birakti sennde gececek sen calismana devam et onunda akli basina gelecektr biraz onlarida anlayalm
Bende o fikirdeym o yuzden ben suan spreysz almak istiorm o sebeple ben jel bile kullanmadan 1 ve 2 yi aldim o hisse alismak icin alistimda 3 ve 4 boyut olark bana zor goruldu ve 3e alismak icin sprey iyi geldi 4ude o sayede aldm ama ben spreysz almak isterdm ki hala istiorm ama esimle bir kere bile olsa spreyle denemk istiorm olunca yendm diye havalara ucamam.ama dogru yolda oldgmu ona bi sekilde anlatmm gerekio
Ya ben uğraşayım didineyim neymiş uyurmuş o sonra canı isteyince gelsin yok ya kusura bakmasın emeğimi çöpe atıyor resmen. Madem öyle işte böyle işte şu bencillik anlarında senin dün düşündüklerin var ya onları düşünüyorum engel olamıyorum ağlayasım var şu an ve işteyim moralim çok bozuldu
Canım düzenli olarak yapmıyorum ama her denediğimde 3 parmağımı rahat alıyorum ve en son 3cn çapında 11.5cm boyunda aparat yaptım, onu aldım. Eşle denemeye cesaret yok bende. Cesaretim olduğunda da eşim isteksiz oluyor. Senin vajinayla ilgili anlattığın şeyler o kadar iyi geliyor ki, Allah razı olsun(hepinizden) en azından zihnimde bir şeyler oturuyor sanki. Keşke doktor yardımı alanların hepsi makale gibi yazsalar deneyimlerini.Kaçırmış olabilirim yazdıysan kusura bakma, tekrar sorucam o yüzden. Hiç egzersiz yapmış mıydın?
Arkadaşım 10 gün kanamam oldu demişti tatlım korkma bence benim de 3 gün ilişki sonrası olduKanama henuz bitmedi malesef
Canım düzenli olarak yapmıyorum ama her denediğimde 3 parmağımı rahat alıyorum ve en son 3cn çapında 11.5cm boyunda aparat yaptım, onu aldım. Eşle denemeye cesaret yok bende. Cesaretim olduğunda da eşim isteksiz oluyor. Senin vajinayla ilgili anlattığın şeyler o kadar iyi geliyor ki, Allah razı olsun(hepinizden) en azından zihnimde bir şeyler oturuyor sanki. Keşke doktor yardımı alanların hepsi makale gibi yazsalar deneyimlerini.
Bir yılı devirdik ve maalesef çok sabırsız. Her şey her daim kendi istediği şekilde ilerlesin istiyor. Onu da ben yapamıyorum haliyle. Ama bu yeni olan bir şey değil, her zaman sabırsızdı. Bu şekilde süreci daha da uzatıyoruz diyorum, yok anlamıyor. Ya benim istediğim şekilde olacak ya da olmayacak dedi. Kendimi ona teslim etmekten başka çarem yok yani. O yüzden de çok tedirginim işte bir türlü adım atamıyorum. Aslında beni dinleyeceğini bilsem her şey farklı olabilirdi ama maalesef.Canım benim, çok mutlu oldum faydasının dokunmasına. Hatırladığım, aklıma gelen ne varsa ayrıntısıyla paylaşmaya çalışıyorum. Ben de bu bilgiler sayesinde bilinçlenip cesaretlenmiştim. Çünkü insan aslında bilmediğinden korkarmış. Eşinle aranız nasıl peki? Deneme yapsanız sabırlı ve anlayışlı davranır mı?
Ozaman aparat uygulaması yapmalısın bence parmağı rahat alıyormuşsun aparatla çalış 4. Boy aparatla iyice çalıştıktan ve gevşedikten sonra kendini eşine bırak zorlanmadan gireceği için ve aparatla öncesinde rahatladığın için belki daha kolay olur bol bol deneme yapmalısın ki alışabilesn aparatlaraBir yılı devirdik ve maalesef çok sabırsız. Her şey her daim kendi istediği şekilde ilerlesin istiyor. Onu da ben yapamıyorum haliyle. Ama bu yeni olan bir şey değil, her zaman sabırsızdı. Bu şekilde süreci daha da uzatıyoruz diyorum, yok anlamıyor. Ya benim istediğim şekilde olacak ya da olmayacak dedi. Kendimi ona teslim etmekten başka çarem yok yani. O yüzden de çok tedirginim işte bir türlü adım atamıyorum. Aslında beni dinleyeceğini bilsem her şey farklı olabilirdi ama maalesef.
Canım düzenli olmasa da en son kendi hazırladığım 3.5cm çapında 11.5cm boyunda aparatı aldım. Eşim hep kendiliğinden gelişsin istiyor. Bir anda olsun, yağlarla spreylerle uğraşmayalım... ama öyle bir dünya en azından benim için yok maalesef. Öyle olacak olsa şimdiye kadar olurdu herhalde. Teslim edemiyorum kendimi. Yarın kalkıp doktora gitsek burda konuşulanları daha sistemli bir şekilde uygulatacak en fazla. Şimdi beni dinlemeyip yarın doktoru dinlerse de sinirden çatlıcam kesin "ben demiştim" diye...Ozaman aparat uygulaması yapmalısın bence parmağı rahat alıyormuşsun aparatla çalış 4. Boy aparatla iyice çalıştıktan ve gevşedikten sonra kendini eşine bırak zorlanmadan gireceği için ve aparatla öncesinde rahatladığın için belki daha kolay olur bol bol deneme yapmalısın ki alışabilesn aparatlara
Ben yine umutsuz ben yine mutsuzOzaman aparat uygulaması yapmalısın bence parmağı rahat alıyormuşsun aparatla çalış 4. Boy aparatla iyice çalıştıktan ve gevşedikten sonra kendini eşine bırak zorlanmadan gireceği için ve aparatla öncesinde rahatladığın için belki daha kolay olur bol bol deneme yapmalısın ki alışabilesn aparatlara
Al benden de o kadar benim esimde boyle ve fikirleri degismiyor.doktora gidicez c.tesi ara.bul.dedi.ve orada benm.dedklerimi duyarsa.ben sinirden catlamam.direk orda deli ederim onu hem beni dinleme hem bosa.para.bas ama.bi yandan da diorm iyi olur ona gtsn parasiCanım düzenli olmasa da en son kendi hazırladığım 3.5cm çapında 11.5cm boyunda aparatı aldım. Eşim hep kendiliğinden gelişsin istiyor. Bir anda olsun, yağlarla spreylerle uğraşmayalım... ama öyle bir dünya en azından benim için yok maalesef. Öyle olacak olsa şimdiye kadar olurdu herhalde. Teslim edemiyorum kendimi. Yarın kalkıp doktora gitsek burda konuşulanları daha sistemli bir şekilde uygulatacak en fazla. Şimdi beni dinlemeyip yarın doktoru dinlerse de sinirden çatlıcam kesin "ben demiştim" diye...
Bana yazanlarida.foruma.gel.orada konusalm.diorm burada daha samimi.hissediorm.ozel.bana hitap etmioKızlar bazı kullanıcılar ısrarla özelden yazışmak istiyor. Onlara dikkat edin, eski mesajlarına filan bir bakıp öyle cevap verin verecekseniz. Bana içlerinde niyeti iyi olmayanlar var gibi geldi.
canım o basından berı spreyden bahsedıyordu baska seylerde soyledı getır deneyelım bana boyle acı cektırmek hergun aglamam hosuna mı gıdıyor hıc mı uzulmuyorsun halıme canın acımıyor mu desemde vaktı var dıyıp duruyordu o da bılıyor spreyle olacagını ama ısıne mı gelmıyor benı boyle ugrastırmaktan zevk mı alıyo bılmıyorum o yuzden doktor bulup gıdıcem onla o bu dılden anlıcak gıbı gorunuyor benı dınlese halbukı bıtıcek bu sorunzehra1809 off canım yaa hakikaten ne kadar inatçı bir eşin var taş olsa çatlar ya sadece spreye izin verse gene bu iş çoktan olup bitmişti hayır aparatı anlarım içine başka cisim sokmanı istememiş olabilir neyse de spreye neden karşı olur ki bir insan bi de eczacısın işin içindesin bırak sıksın eşin böyle debelenmek daha mı iyi sanki. Valla canım Allah yardımcın olsun
Cok sevindimmm seni tanimiyorum ama bugun kendim yenemesem de birinin ye yendigini duymayi cok istemistim bizlerde tez zamanda yeneriz insALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?