- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #236.301
Evet canım niyet belli oluyor daha ilk mesajda. Direk soracağını sormak var bide lafı başka türlü çevirmek var. Bana da denk geldiKızlar bazı kullanıcılar ısrarla özelden yazışmak istiyor. Onlara dikkat edin, eski mesajlarına filan bir bakıp öyle cevap verin verecekseniz. Bana içlerinde niyeti iyi olmayanlar var gibi geldi.
Geçmiş olsun canım kendimden sonra sizi duydum uzun süre uğraşan. Nasıl yendin bakalım anlat da yenemeyen arkadaşlara cesaret olsun
bende bu koca oldukca o haberı almamız cok zorÇok teşekkür ederim tüm dualarım sizinle dediğim gibi korkmayın sizlerinde güzel haberlerini bekliyorum sabırsızlıkla
Ben de izmitteyim kliniğin ismi neydi acaba ? Yendim ben ama en azından bilgi sahibi olayım yakınlarımda olan olursa eğerÜsküdarda canım ama asıl klinik izmitte
Son Umut klinik Asım ErenBen de izmitteyim kliniğin ismi neydi acaba ? Yendim ben ama en azından bilgi sahibi olayım yakınlarımda olan olursa eğer
Teşekkür ederimSon Umut klinik Asım Eren
Ben görüşmeye gittiğimde çıkarken asistana sordum ne kadar sürüyor seanslar diye 2 saatten falan bahsetmişti canım bilgin olsun iş yerini ona göre ayarla ben de gitsem işten nasıl çıkabilirim diye baya düşünmüştüm uzun zaman çünküBenımkı hastanede baya cıddı bı kac yerle gorustum bır tanesı vajınısmusu anladı sonunda dıgerlerı terapıste gonderıyoruz dedı oraya gtmek ıcınde benım ısyerınden ızın almam lazım kı alıcam baska carem yok gıbı
ben cumartesı yarım gun calısıyorum canım ızın almam sorun olmazda dıger hastaneyı de tekrar arıcm vajınısmusu anlarsa orayada gıdebılırım orada saat sorunu yoktu ogleden sonrada bakıyor terapıste gıtmıorz ılk etapta medıpol ve medıcıne hastanesyle gorustum ıkısınden bırıne gıdıcz ıste olayı kavraması ıcın bu lazımdıBen görüşmeye gittiğimde çıkarken asistana sordum ne kadar sürüyor seanslar diye 2 saatten falan bahsetmişti canım bilgin olsun iş yerini ona göre ayarla ben de gitsem işten nasıl çıkabilirim diye baya düşünmüştüm uzun zaman çünkü
Bunlar normal jinekolog değil dimi?ben cumartesı yarım gun calısıyorum canım ızın almam sorun olmazda dıger hastaneyı de tekrar arıcm vajınısmusu anlarsa orayada gıdebılırım orada saat sorunu yoktu ogleden sonrada bakıyor terapıste gıtmıorz ılk etapta medıpol ve medıcıne hastanesyle gorustum ıkısınden bırıne gıdıcz ıste olayı kavraması ıcın bu lazımdı
Canim bende ayni seyi asmaya calisiyorum sana diyecegim sey biraz kendi haline birak ama sen egzerszlere devam et iyice alistr kendini kafan rahatlasn dusunme dusundkce olan bize oluyor bizim cabalarimizi gormezden gelmeleri cok kotu hissettiriyor ama onlari degistirmek ne yazikki suan mumkum degil gormezden geliczKızlar benim derdimi az çok biliyorsunuz fikrinizi merak ediyorum acayip sinirliyim siz olsanız ne yaparsınız bu durumda aklımla karar veremiyorum artık bu konuya ben yetemiyorum
Bir yılı devirdik ve maalesef çok sabırsız. Her şey her daim kendi istediği şekilde ilerlesin istiyor. Onu da ben yapamıyorum haliyle. Ama bu yeni olan bir şey değil, her zaman sabırsızdı. Bu şekilde süreci daha da uzatıyoruz diyorum, yok anlamıyor. Ya benim istediğim şekilde olacak ya da olmayacak dedi. Kendimi ona teslim etmekten başka çarem yok yani. O yüzden de çok tedirginim işte bir türlü adım atamıyorum. Aslında beni dinleyeceğini bilsem her şey farklı olabilirdi ama maalesef.
Kadin dogum canim ama medicinedeki vajinisms tedavisi var dedi medipole sormadm bir de ona sorucm ozel yer buldm haftaici calisio sadece 3e kadr esimin izim almasi imkansz diye orayi eledm smdilik 250 tl istedi o terapisttiBunlar normal jinekolog değil dimi?
Oyle olmuo iste ben kac kere o isteyince don sirtini yat dedm kendime sirf akillansn diye anlasn diye ama yok yapamadm onun gbi olamiorm o olsa doner arkasni yatar benm esimde ayni boyle ayni eksigi yok fazlasi var bas edemiormGerçekten anlamıyorum ben böyle eşleri. Kontrol sende olsa en azından alışana kadar, her şey daha kolay olacak. Ne diye inat ederler. Ben olsam ben de sanırım karşı ayar verirdim. Benim istediğim şekilde yapacaksan olur yoksa olmaz diye. Kendi düşünsün der aparatlarla devam ederdim herhalde.
günaydın kızlar dün dediğim çıktı ve eşim yine beni sinir etmeyi başardı bu sefer şakayla karışık soyledıgı bir söze kırıldım ne kadar sakin olayım olumlu olayım desem de olmadı bişey söylemeden gittim yattım genelde çocukluktan kalma bir hareketım budur küser yatarım ilgi beklerim :) neyse dayanamadı geldi hadi deneyelım dedı ben beklıyorum kı alacaklarını almıs spreyle denıcez içten içe sevındım önce sonra baktım kı yıne aynı bısey surmez sprey sıktırmaz boyle deneyelım dıyor jel mel bır turlu kullandıramıyorum yoluma tam gelecek gıbı oluyor vazgecıyor neyse dedım hadı deneyelım bakarsın olacagı vardır olur gırısı ben yapmaya calısınca tutma sunu bırak dıyıp azarladı sertlık gıttı ona dokununca sertlıgı gıdıyor bı daha ugrastım eskı halıne geldı o gırısı bulmaya calısıyor bulamıyor anca canımı yaktı dayanmaya calıssamda yanlıs yerlerı o kadar zorluyordu kı dayanamadım bırak yanls yapıosn dedm istiyor ki ona kendımı bırakayım spreyle deneseydık zaten bende koşulsuz bırakacaktm yanls yere de carpsa canımı yakmayacagnı bıldgm ıcın ama boyle bırakamıorm baska yerlere zorluyor sureklı naptıysa olmadı boşver ben bı daha denemek ıstemıyorum hep boyle olacaksa denemeyelım daha ıyı dedım cumartesı gunu ıcın ozel hastaneye ve ozel bır klınıge randevu al gıdelım oyleyse dedı ıcımden o kadar cok sey gecırdım kı ı yandan gıtmesını ıstıorm belkı olayı kavrar dıye bı yanım bosa para verıcez elalema dıyor ama hastane bulucam dedıgını yapıcm cunku o benım soyledıklerımı hıc cıddıye almıyor blkı benmle aynı seylerı soyleyen bırı daha olursa ınanır ve artık ınadını bırakır
zehra1809 off canım yaa hakikaten ne kadar inatçı bir eşin var taş olsa çatlar ya sadece spreye izin verse gene bu iş çoktan olup bitmişti hayır aparatı anlarım içine başka cisim sokmanı istememiş olabilir neyse de spreye neden karşı olur ki bir insan bi de eczacısın işin içindesin bırak sıksın eşin böyle debelenmek daha mı iyi sanki. Valla canım Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?