Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Benimkiler de öyle bariz yanma değildi asla, çok çok hafif ve saniyelik gibiydi. Tekrar tekrar aldıklarımda o bile kayboluyordu. Dediğin gibi 4te hissedilir oluyor. Evet inşallah :) Sen de bırakma buraları, gelişmeleri güncel tut :)

Giricek kuzum arkadaşların dediği gibi itmiyor olabilirsin

Bunlari aynen eşinle de konuşsan, kendini ona biraksan,2 saniyelik işin kalmış, inşallah basarirsin
Yok be kuzum senin demek istediğini ben dün anladim ama selen 4u almalı alıp bir kaç deneme kendi yapmalı. Bak senin dediğin de bir yerde doğru nasıl doğru benim teşvik etmelerim sonucu eşimle hergün denedik regl girdi araya ama yüzeysel denedim peşini bırakmadım adamın dünde hiç gönüllü değildi naptim ettim ikna ettim :) o kaldığımız yerden eşim sayesinde gectim ben nasıl aparatı degisik yönlere ittiysem ben demeden kocamda o hareketleri yaptı ve biz olduğunu bile anlamadık hala cabaliyorduk. Buradan şu kanıya varmak gerekirse sende haklısın sana karşı geldiğimizde bizde haklıydık bu işteki sıralama 4. Sonra penis denemesi bak bende bir ucu ucundan az fazlası yarisi derken tamamı oldu ama ben 4u hiç almadan eşimle deneseydim olmayabilirdi

Bırakmam kuzum sizlere o kadar alıştım ki yazmadan duramıyorum:) ben 4le denemeye devam edicem onu da hemen birakmicam galiba sonraki denemede olmazsa telaşına gectim bende :) hem adama 2 gün rahat verim 8 kasima deneyelim tekrar diyorum hemde erteleyince ya olmazsa ya bi kerelikse diyorum :)

Ay evet aynen işte, orada çok oyalanınca halim kalmıyor itmeye etmeye. Sıkılıyorum bi de Dediğin gibi, itmeme kaldı iş.
Valla çok yakınsın. Hele de senin bu planlı çalışmanla ramak kaldı. Nefes al ıkın ve it güven bize acı yok bişey yok sen de biliyorsun. Ben çok sıkılıyordum aparatla parmakla yaparken ondan hemen yaptım son boya gelmiştim galiba iteyim de bitsin kafasıyla

Tebrik ederim :) darısı başımıza inşallah

Vallahi iyi niyetin saflığın o kadar belli ki, herkese atarlanmaman, bilmiş bilmiş uzun uzun yazmama , açıkçası, inşallah işin rast gelir, MUTLULUK SENİN HAKKIN.

Giricek kuzum arkadaşların dediği gibi itmiyor olabilirsin

İtmediğimin farkındayım. Diğer aparatlara nazaran o bölge daha hissedilir oldu ya şimdi, ister istemez çekinip itemiyorum. Ama egzersizler her türlü iyi geliyor. Aparatı gözümde büyütme olayım kalmadı artık, daha kolay yönlendiriyorum falan. Bi de dediğim gibi sonrakinde aparatın sonlarına jel sürmicem, kontrolümü engelledi kaydı durdu.
Ara ara bakıyorum reglim de gelmemiş ama kahverengi bi lekelenmem olmuştu egzersizden 1 saat sonra tuvalate girdiğimde. Şimdi bilemedim akşam yapsam mı yapmasam mı.

Her yeni boy aparatı ilk spreysiz alışımdan sonra ben de bi sonraki kez acaba olmazsa diye endişe duydum. Bal gibi de oluyor. Bi kere olmaya görsün, sonrası kolay oldu hep. Öyle olacak inşallah, merak etme :)

Teşekkür ederim motivasyonun için, çok sağ ol :) Ben de sıkıldım zaten o kafadayım, az kaldı inşallah :)

Kızlar merhaba, ben de az önce kendime bir aparat hazırladım, yaklaşık 5-6 cm girebildi fakat sonrasında tarif ettiğiniz gibi bir baskı hissettim acaba sizin baskı dediğiniz ve orayı geçtikten sonra boşluk dediğiniz yer orası olabilir mi? Ayrıca sipariş edilen aparatlardan 1. Boy olanı kaç cm? Yani benim aldığım 5 cm birinci boya mı denk geliyor?

Vallahi iyi niyetin saflığın o kadar belli ki, herkese atarlanmaman, bilmiş bilmiş uzun uzun yazmama , açıkçası, inşallah işin rast gelir, MUTLULUK SENİN HAKKIN.

Bilmiş bilmiş uzun uzun yazma lafını bana mı sokuyorsun sen? Çünkü burada en detaylı en uzun yazan bi zehra bi ben varım. Senin niyetini anlamış değiliz asıl biz, sen ondan haber ver. Nesin necisin hangi aşamalardan geçmişsin anlattığın yok. Tutturmuşsun penis de penis. Ben en azından “bilmiş bilmiş uzun uzun” yazıp doktor bilgisi paylaştım. Gidemeyen imkanı olmayan arkadaşlara yardımın dokunsun diye. Tecrübelerimi paylaşıyorum ki bu konuda “ha bak bu bi tek bende olmuyormuş, demek ki normal” demeye çok ihtiyacı var herkesin. Elli kere dedim sana, benim yorumlara yazma. Cevap verme. İyi dileklerini falan da istemiyorum. Hala diyor eşine söyle de ona da anlat da eşine bırak da. Eşim her detayı biliyor zaten her egzersiz sonrası. Dünyanın en algısı kıt insanı anladı son boyu almadan eşle denemek istemediğimi, bi sen anlamadın. Senin problemin ne ya? Gerçekten amacın ne yani?

Keşke senin de uzun uzun açıklamarını duysak. Makul iki çift kelam etsen. Keşke senin de bilmiş iki cümleni okusak. Keşke sen naptın nasıl atlattın falan bahsetsen. Anca boş boş konuşuyorsun.

Merhaba canım internette yaz dilatör seti diye tüm aparatların ebatları çıkar. Muhtemelen de takıldığın yer orasıdır girişte zorlanmıyorsan

Merhaba sana da. Birinci boy aparat kalınlık olarak da uzunluk olarak da yaklaşık işaret parmağına tekabül ediyor. Aparatı nasıl yaptığını paylaşır mısın?

Bahsettiğin yer muhtemelen bizim bahsettiğimiz, şu meşhur bol kaslı yer :) Oraya kadar gelmiş olman harika. Orayı geçmek için tek yapman gereken çok sakin kalıp hislerine odaklanmak. Panik yapmamak ve orayı tanımaya çalışmak. Yönünü keşfettiğin an her şey çok kolay olacak inan. Ben orada hep panik yaptığım ve yanlış yöne ittiğim için bi sene boş yere uğraştım durdum. İnşallah bu hevesin tam gaz devam eder :)

Buradaki herkes bana göre öyle zaten bu kadar iyi niyetli olmasak çocuk ruhlu olmasak böyle şeyler bizi bulmayabilirdi ama çok şükür zorda olsa zorluklar geçiyor burada hepimiz kader arkadaşıyız birbirimize kırılıp gücenmenin anlamı yok inşallah canım hepimizin yuvası huzurla dolsun

Peçeteyi rulo haline getirip streçledim, daha sonra bebe yağıyla deneme yaptım, baktım birinci aparat yaklaşık 6,5 cm eşdeğer. Aslında nefes alıp verirken milim milim ilerlemeye devam ediyordu fakat edemedim, yani aslında o takıldığımız yeri ikinci aparatta da geçiyoruz fakat kalınlığı artıyor diye dördüncü boya alışmak gerekiyor doğru mu anlamışım, kalınlık olarak birinci aparattan biraz daha kalın hazırladım hissine daha fazla alışmak için bakalım artık

nesyaa benden önce önermiş bende 3 sonra 4 yapmıştım bir kaç denemede hatta burada 3 oldu demıstım kızlar 4üde yap falan demıstı o an olmamıstı ama sonrasında aynı sıstemle denedıgımde olmustu ama sonra 3ü bırakıp 4ü denediğimde oldu ama dediğin gibi his çok yogundu gerçekten 4le denemek bambaska hıssettırıyor bende ılk denemede spreysız aldıgımda aparatın gırmesıyle cıkması bır olmustu cok panıklemıstım ama yeniden giriş yaptığımda o kadar zor olmamıştı ancak gel git yapamamıştım

Buraya üye olmadan önce kendi başıma aparat deneyip zarımı yırtmayı başarmıştım ancak ılıskı denemesı yaparken penisin ucunu dahi alamıyordum sonra buraya üye oldum burada durumumu açıkladığımda burada bulunan birçok kardeşim elinden geldiğince bana destek oldu yol yöntem gösterdi ben olmuyor , orada bir şey var , bir yere takıldım ilerlemiyor gibi cümleler kurdukça bana sabırla doğruyu öğrettiler hatalarımı söylediler düzeltince gerçekten de dedikleri gibi kolay oldu herşey. Temmuz ayında üye olmuşum ancak oturup doğru düzgün aparata eylül ayında başladım 2 ayı geçti çalışmalarım olmuyor dıyıp pes etmeye calıstıgım cok zamanlar oldu buradaki deneme yapan yapmayan yenen yenmeyen çoğu kişi vazgeçirdi beni. Benim en büyük engelim eşimdi onun olmaz dediği herşeyi denedim onun haberi olmasada ben çabaladım ve sonunda başarıya ulaştım tabi son zamanlarda daha doğrusu onunla yaşadığım o kötü olaydan sonra kolumun çıkması bizi çok yakınlaştırdı her şerde bir hayır var dedikleri belki de budur. Belki bu kadar yakınlaşmasak ben penis denemesini erteleyip duracaktım ve cesaret edemeyecektim ama o her yaklaşımıma karşılık verince olmasa bile üzülmezdim çünkü o beni dinleyerek bana mutluluk veriyordu farkında olmadan.. Uzun lafın kısası bende YENDİMMMM darısı sabırsızlıkla yenmeyi bekleyen temiz kalpli meleklerime. Kimseyi dinlemeyin eşiniz karşı geliyorsa gizli yapın benim gibi ama lütfen EGZERSİZ yapmaya başlayın yapıyorsanız EGZERSİZE DEVAM EDİN PES ETMEYİN bu süreç sabır istiyor vakit ayırmadan kendinden ödün vermeden olmuyor BEN YAPAMAM DEMEYİN çok klasik bir söz ama BEN YAPTIYSAM SENDE YAPABİLİRSİN bizim birbirimizden farkımız yok yaşadıklarımız duygularımız aynı YENDİM YAZMA SIRASI BU YAZIYI GÖREN OKUYAN HERKESTE. Ertelemeyin ben yaşadıklarıma rağmen bu başarıyı gösterdiysem sizler daha kısa sürede daha güzel sonuçlar alırsınız. ERTELEMEYİN

bendec1 yil sonra yendim gwrhangi bir hap kullanmiyoruz cocuk dusundugumuz icin bu sorunu olan herkes umarim kisa zamanda yener

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…