- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #237.721
Bende de 1-2-3 onlarda yanma olmadı 3te çok hafifti yanma bile sayılmazdı ama 4te çok hissettim senınde yenmen an meselesı canım ıtmelısın panık yaptıgında falan nefes alıp vermeye devam et ıyı gelıyorsa kendınle konus sakın olmak cok onemlı zaten 1 kere gırdı mı tamamdır gerısı nesyaa nın dedıgı gıbı corap söküğü :)
Giricek kuzum arkadaşların dediği gibi itmiyor olabilirsinPopumu kaldırmayı denedim, sağa sola hareket de ettiriyorum. Bu son denememde öncekilerle aynı yönü denedim, yani biraz daha ilerledi sanki ama bilemiyorum. Önceki aparatlara nazaran daha bariz hissediliyor orası. Deneye deneye bulucaz bakalım doğru tekniği. Bi kere girse zaten tamamdır.
Yok be kuzum senin demek istediğini ben dün anladim ama selen 4u almalı alıp bir kaç deneme kendi yapmalı. Bak senin dediğin de bir yerde doğru nasıl doğru benim teşvik etmelerim sonucu eşimle hergün denedik regl girdi araya ama yüzeysel denedim peşini bırakmadım adamın dünde hiç gönüllü değildi naptim ettim ikna ettim :) o kaldığımız yerden eşim sayesinde gectim ben nasıl aparatı degisik yönlere ittiysem ben demeden kocamda o hareketleri yaptı ve biz olduğunu bile anlamadık hala cabaliyorduk. Buradan şu kanıya varmak gerekirse sende haklısın sana karşı geldiğimizde bizde haklıydık bu işteki sıralama 4. Sonra penis denemesi bak bende bir ucu ucundan az fazlası yarisi derken tamamı oldu ama ben 4u hiç almadan eşimle deneseydim olmayabilirdiBunlari aynen eşinle de konuşsan, kendini ona biraksan,2 saniyelik işin kalmış, inşallah basarirsin
Bırakmam kuzum sizlere o kadar alıştım ki yazmadan duramıyorum:) ben 4le denemeye devam edicem onu da hemen birakmicam galiba sonraki denemede olmazsa telaşına gectim bende :) hem adama 2 gün rahat verim 8 kasima deneyelim tekrar diyorum hemde erteleyince ya olmazsa ya bi kerelikse diyorum :)Benimkiler de öyle bariz yanma değildi asla, çok çok hafif ve saniyelik gibiydi. Tekrar tekrar aldıklarımda o bile kayboluyordu. Dediğin gibi 4te hissedilir oluyor. Evet inşallah :) Sen de bırakma buraları, gelişmeleri güncel tut :)
Valla çok yakınsın. Hele de senin bu planlı çalışmanla ramak kaldı. Nefes al ıkın ve it güven bize acı yok bişey yok sen de biliyorsun. Ben çok sıkılıyordum aparatla parmakla yaparken ondan hemen yaptım son boya gelmiştim galiba iteyim de bitsin kafasıylaAy evet aynen işte, orada çok oyalanınca halim kalmıyor itmeye etmeye. Sıkılıyorum bi deDediğin gibi, itmeme kaldı iş.
Tebrik ederim :) darısı başımıza inşallahNe yazacagimi şaşırdım yenipte yendiğini farketmeyen bir benim galiba ama çok tuhaf bir hismis sifir acı sifir yanma zaten ben yanma beklentisi içindeydim yanma olunca doğru yerdeyim sinyali alıyordum ama o sinyal gelmeyince ve takıldığımız yerden sonraki denemede geçince olduğunu düşündüm ama emin olamadım ohhh be sonunda bende yendim ama o baskıya alışmam lazım orada zorlandım zil takip oynayasim var şuan:)) eşimde emin olamayınca olmadı herhalde zevk almadı diye düşündüm :) buradaki kader arkadaşlarım hepinizi çok seviyorum nazımı surat asmalarımı olmuyor diye soylenmelerimi cekip bana güç yolladınız en çokta sizlerin desteğiyle oldu bu aşamaya gelebildim sizlerin it it gibi cümleleriniz olmuyor dedigimdeki yonlendirmeleriniz olmasaydı veya buraya hiç üye olmasaydım şimdiki kadın olamazdım:) şuan çok mutluyum hoş hala olduğuna inanamiorm saka gibi geliyor:)
Vallahi iyi niyetin saflığın o kadar belli ki, herkese atarlanmaman, bilmiş bilmiş uzun uzun yazmama , açıkçası, inşallah işin rast gelir, MUTLULUK SENİN HAKKIN.Yok be kuzum senin demek istediğini ben dün anladim ama selen 4u almalı alıp bir kaç deneme kendi yapmalı. Bak senin dediğin de bir yerde doğru nasıl doğru benim teşvik etmelerim sonucu eşimle hergün denedik regl girdi araya ama yüzeysel denedim peşini bırakmadım adamın dünde hiç gönüllü değildi naptim ettim ikna ettim :) o kaldığımız yerden eşim sayesinde gectim ben nasıl aparatı degisik yönlere ittiysem ben demeden kocamda o hareketleri yaptı ve biz olduğunu bile anlamadık hala cabaliyorduk. Buradan şu kanıya varmak gerekirse sende haklısın sana karşı geldiğimizde bizde haklıydık bu işteki sıralama 4. Sonra penis denemesi bak bende bir ucu ucundan az fazlası yarisi derken tamamı oldu ama ben 4u hiç almadan eşimle deneseydim olmayabilirdi
Giricek kuzum arkadaşların dediği gibi itmiyor olabilirsin
Bırakmam kuzum sizlere o kadar alıştım ki yazmadan duramıyorum:) ben 4le denemeye devam edicem onu da hemen birakmicam galiba sonraki denemede olmazsa telaşına gectim bende :) hem adama 2 gün rahat verim 8 kasima deneyelim tekrar diyorum hemde erteleyince ya olmazsa ya bi kerelikse diyorum :)
Valla çok yakınsın. Hele de senin bu planlı çalışmanla ramak kaldı. Nefes al ıkın ve it güven bize acı yok bişey yok sen de biliyorsun. Ben çok sıkılıyordum aparatla parmakla yaparken ondan hemen yaptım son boya gelmiştim galiba iteyim de bitsin kafasıyla
Vallahi iyi niyetin saflığın o kadar belli ki, herkese atarlanmaman, bilmiş bilmiş uzun uzun yazmama , açıkçası, inşallah işin rast gelir, MUTLULUK SENİN HAKKIN.
Merhaba canım internette yaz dilatör seti diye tüm aparatların ebatları çıkar. Muhtemelen de takıldığın yer orasıdır girişte zorlanmıyorsanKızlar merhaba, ben de az önce kendime bir aparat hazırladım, yaklaşık 5-6 cm girebildi fakat sonrasında tarif ettiğiniz gibi bir baskı hissettim acaba sizin baskı dediğiniz ve orayı geçtikten sonra boşluk dediğiniz yer orası olabilir mi? Ayrıca sipariş edilen aparatlardan 1. Boy olanı kaç cm? Yani benim aldığım 5 cm birinci boya mı denk geliyor?
Kızlar merhaba, ben de az önce kendime bir aparat hazırladım, yaklaşık 5-6 cm girebildi fakat sonrasında tarif ettiğiniz gibi bir baskı hissettim acaba sizin baskı dediğiniz ve orayı geçtikten sonra boşluk dediğiniz yer orası olabilir mi? Ayrıca sipariş edilen aparatlardan 1. Boy olanı kaç cm? Yani benim aldığım 5 cm birinci boya mı denk geliyor?
Teşekkür ederim canım egzersize ağırlık verildiği sürece bu son çok yakınımızda inşallah sende biran önce yenersin : )Tebrik ederim :) darısı başımıza inşallah
Buradaki herkes bana göre öyle zaten bu kadar iyi niyetli olmasak çocuk ruhlu olmasak böyle şeyler bizi bulmayabilirdi ama çok şükür zorda olsa zorluklar geçiyor burada hepimiz kader arkadaşıyız birbirimize kırılıp gücenmenin anlamı yok inşallah canım hepimizin yuvası huzurla dolsunVallahi iyi niyetin saflığın o kadar belli ki, herkese atarlanmaman, bilmiş bilmiş uzun uzun yazmama , açıkçası, inşallah işin rast gelir, MUTLULUK SENİN HAKKIN.
nesyaa benden önce önermiş bende 3 sonra 4 yapmıştım bir kaç denemede hatta burada 3 oldu demıstım kızlar 4üde yap falan demıstı o an olmamıstı ama sonrasında aynı sıstemle denedıgımde olmustu ama sonra 3ü bırakıp 4ü denediğimde oldu ama dediğin gibi his çok yogundu gerçekten 4le denemek bambaska hıssettırıyor bende ılk denemede spreysız aldıgımda aparatın gırmesıyle cıkması bır olmustu cok panıklemıstım ama yeniden giriş yaptığımda o kadar zor olmamıştı ancak gel git yapamamıştımİtmediğimin farkındayım. Diğer aparatlara nazaran o bölge daha hissedilir oldu ya şimdi, ister istemez çekinip itemiyorum. Ama egzersizler her türlü iyi geliyor. Aparatı gözümde büyütme olayım kalmadı artık, daha kolay yönlendiriyorum falan. Bi de dediğim gibi sonrakinde aparatın sonlarına jel sürmicem, kontrolümü engelledi kaydı durdu.
Ara ara bakıyorum reglim de gelmemiş ama kahverengi bi lekelenmem olmuştu egzersizden 1 saat sonra tuvalate girdiğimde. Şimdi bilemedim akşam yapsam mı yapmasam mı.
bendec1 yil sonra yendim gwrhangi bir hap kullanmiyoruz cocuk dusundugumuz icin bu sorunu olan herkes umarim kisa zamanda yenerBu arada yenen arkadaşlar doğum kontrol hapı kullananınız var mı? Bu haplara sanırım reglin son günü başlamak gerekiyormuş. Reglim yaklaştı, ona göre randevu alırım doktordan. Bi de mesela düğünden bi ay önce başlamak gerekiyormuş. Yani korunmak istediğin tarih başlangıcından bi ay öncesinde. Yanlış biliyorsam düzeltir misiniz?
Ben aslında hiç istemiyordum hap almak. Ama prezervatifin egzersizlerde rahatsız edeceğini düşünüyorum. Evli olan arkadaşlarım da prezervatifsiz penisin dünyanın en rahat şeyi olduğunu söylüyorlar. En azından alışana kadar belki de sürekli hap kullanırım bilemiyorum. Ama ilk etapta kesin istiyorum. Doktora gidip bi danışacağım tabii. Ama illa vajinal muayene falan yapılması gerekir mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?