- 13 Eylül 2018
- 91
- 44
- 3
- 27
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #237.681
O zaman kesin sonuc alirsin rahat olEvet kayganlik önemli canım doğru diyorsun bol bol surucem digerki çalışmalarda:)))
Selen sen cok hırsı birisin sanirim gozlemledigim kadariylayaparsin inaniyorum biraz daha zaman esli denemelerin nasil peki
3 haftadır böyleyim kuzum. Bi seneyi aşkın bi süre ilgilenmek bile istemiyordum, aylarca hiç uğraşmadığım oldu. Aparat ve sprey benim için dönüm noktası oldu. Son boyu iki kez denedim henüz ama tamamını alamadım daha. Eşli hiç denemedim bu yüzden. Son aparata alışmadan eşli denemeye geçmeyi istemiyorum pek. Bakalım gidişat ne gösterir :)
Ve emin ol aparattan penis daha rahat aparat cok sert iterken acima yapabiliyor ama penis ona gore daha yumusak ve ne kadar cok kayganlastirici surersen o kadar kolay oluyo isin3 haftadır böyleyim kuzum. Bi seneyi aşkın bi süre ilgilenmek bile istemiyordum, aylarca hiç uğraşmadığım oldu. Aparat ve sprey benim için dönüm noktası oldu. Son boyu iki kez denedim henüz ama tamamını alamadım daha. Eşli hiç denemedim bu yüzden. Son aparata alışmadan eşli denemeye geçmeyi istemiyorum pek. Bakalım gidişat ne gösterir :)
Inşallah kuzum sıra sende canım seninde çok ama çok az kaldı yenmene bizde zamanla düzene otururuz inşallah daha ne olduğunu ikimizde anlamamıştık :)))Bence gayet başarmışsın. Çünkü bahsettiğin o halka gibi yeri geçmekte bitiyor bence iş. Orası işte biraz daha yoğun kaslı mı desem ne desem öyle bir yer. Oradan geçtiğini hissedersin her türlü. Bi sonraki denemede daha rahat gözlemlersin hem, merak etme. Tebrik ediyorum canım benim, inşallah en kısa zamanda güzel bir düzene de oturtursunuz :)
Umay çok net söyleyebilirim ilk girişi tabiki misyonerle yapıyorum bi süre git gel yaptıktan sonra üste geçince o takılıyo dediğimiz yer bile olmuyor çat diye oturunca giriyor ve içimde olmadığını sanıyorum o derece baskısız bence üstte 1 kez olsun dene bak emin ol anlamayacaksınKızlar toplu sesleniyorum öncelikle Zehracımm bu iş bitti ben p.. yarıya kadar aldığım gün yendim diye yazmıştım . Hiç merak etme zor olan onu içine alma cesaretini göstermek şimdi yavaş yavaş gitgellerle eşin de zevk almaya başlayacak. Yalnız mutlaka jel öneriyorum . Nesyaaaa sana da hayran kaldım her pozisyonda denemişsiniz maşallah benim tek pozisyonum var o Da misyoner. Selenim senin de az kaldı hiç merak etme bunun tek yolu var sakin olmak oda . Bak benim normale dönmem 2 ayımı aldı sen ne zaman istersen dene bence tamamını almayı bekleme. Bir de zehraa senin zar yırtıldığı sence tamamen çünkü ben öyle bi halkadan geçmiyorum
Canım tebrik ederim güzel ilerledin bu kadar ilerlemişken olmaması imkansızdı zaten bundan sonrası çok kolay olacak senin için büyük yolu bitirdin gözün aydın Sevindim Adına benimde regl bugün bitiyor akşama deneme yapacağım inşallah başarılı olurum senin gibi :)))Ne yazacagimi şaşırdım yenipte yendiğini farketmeyen bir benim galiba ama çok tuhaf bir hismis sifir acı sifir yanma zaten ben yanma beklentisi içindeydim yanma olunca doğru yerdeyim sinyali alıyordum ama o sinyal gelmeyince ve takıldığımız yerden sonraki denemede geçince olduğunu düşündüm ama emin olamadım ohhh be sonunda bende yendim ama o baskıya alışmam lazım orada zorlandım zil takip oynayasim var şuan:)) eşimde emin olamayınca olmadı herhalde zevk almadı diye düşündüm :) buradaki kader arkadaşlarım hepinizi çok seviyorum nazımı surat asmalarımı olmuyor diye soylenmelerimi cekip bana güç yolladınız en çokta sizlerin desteğiyle oldu bu aşamaya gelebildim sizlerin it it gibi cümleleriniz olmuyor dedigimdeki yonlendirmeleriniz olmasaydı veya buraya hiç üye olmasaydım şimdiki kadın olamazdım:) şuan çok mutluyum hoş hala olduğuna inanamiorm saka gibi geliyor:)
Sizlere güveniyorum kızlar yendim kabul ediyorum oh be üstümden bir yük kalktı sanki :)) jel mutlaka olucak dün vazelinle denedik eşim ona karşı çıkmıyor çok şükür daha kaygan bir öneriniz varsa alabilirim :)) eşim zevk aldı mı hiç anlayamadım çünkü biz ne oldu çözemedik eşimle bende baski dışında birşey hissedemedim hoşuma gitti desem yalan olur :)gittiğimiz şu kötü doktor zarın sağ ve sol taraftan yirtildigini söylemişti sadece ama biz git gel yaparkende girişten sonra o takildgmz yeri geçerkende bir halkadan geçtik galiba öyle canım bende bilemiorm ki :)Kızlar toplu sesleniyorum öncelikle Zehracımm bu iş bitti ben p.. yarıya kadar aldığım gün yendim diye yazmıştım . Hiç merak etme zor olan onu içine alma cesaretini göstermek şimdi yavaş yavaş gitgellerle eşin de zevk almaya başlayacak. Yalnız mutlaka jel öneriyorum . Nesyaaaa sana da hayran kaldım her pozisyonda denemişsiniz maşallah benim tek pozisyonum var o Da misyoner. Selenim senin de az kaldı hiç merak etme bunun tek yolu var sakin olmak oda . Bak benim normale dönmem 2 ayımı aldı sen ne zaman istersen dene bence tamamını almayı bekleme. Bir de zehraa senin zar yırtıldığı sence tamamen çünkü ben öyle bi halkadan geçmiyorum
Baski hissettim canım bir de halka gibi birseyden geçince bana oldu mu acaba dedirtti ki sanırım olmuş inşallah sonraki denemede sorunsuz yaparız dün gerçekten dönüm noktamız oldu çok teşekkür ederim kuzum desteğiniz sayesinde oldu herşey:)Zehracıım çok sevindim tam girse de girmese de bitirdin sen bu işi gözünaydın :) şimdiden sonrası alışma süreci eşin de zevk almaya başlayacak zamanla sen de öyleaslında hissetmen lazım içine aldığını anlamışsındır az çok zehra1809
Canım çok teşekkür ederim çok şükür Allah emeklerimizin karşılığını veriyor sende başarılı olacaksın kendine ve buradaki önerilere güven canım hiç zor değil inan ve pes etmeyin ilk bizde yapamadık hatta penis girmedi bile tıpkı önceki denemeler gibi oldu sonra eşim talimatlarıyla penisin girişini sağladı çok şükür pes etmeden denemekte gerekiyor nasıl biz aparatla uğraşıyorsak eşlerimizi de ikna edip iki üç giriş denemesine razı etmemiz gerekiyor :)Canım tebrik ederim güzel ilerledin bu kadar ilerlemişken olmaması imkansızdı zaten bundan sonrası çok kolay olacak senin için büyük yolu bitirdin gözün aydın Sevindim Adına benimde regl bugün bitiyor akşama deneme yapacağım inşallah başarılı olurum senin gibi :)))
Hepimiz için canım çok şükür :) Ne acaba o halka yani bende şöyleydi halka değil de girene kadar hepsini hissetmiştimBaski hissettim canım bir de halka gibi birseyden geçince bana oldu mu acaba dedirtti ki sanırım olmuş inşallah sonraki denemede sorunsuz yaparız dün gerçekten dönüm noktamız oldu çok teşekkür ederim kuzum desteğiniz sayesinde oldu herşey:)
Ben son boyu hic almamistim biliyo musun 3. Aparttan sonra esli denemem oldu 3 bile yetiyo inanki esli denemeden sonra 4 hemen iliski sonrası alabildim :) eger esiniz spreye izin veriyorsa bence daha fazla zamana yaymadan bitirin bu isi surekli egzersiz yapiyim kendimi hazir hissetmiyorumla inanki olmuyo brn spreyi falanda biraktim merak etme birakamam falan diye
Canım tebrik ediyorum benim de kargom gelmiş dün evde bulamadıkları için almaya gidicem birazdan..sanırım yarın denemeye baslıcam şimdiden cok heyecanlıyım darısı hepimizin basına inşallah :)Sizlere güveniyorum kızlar yendim kabul ediyorum oh be üstümden bir yük kalktı sanki :)) jel mutlaka olucak dün vazelinle denedik eşim ona karşı çıkmıyor çok şükür daha kaygan bir öneriniz varsa alabilirim :)) eşim zevk aldı mı hiç anlayamadım çünkü biz ne oldu çözemedik eşimle bende baski dışında birşey hissedemedim hoşuma gitti desem yalan olur :)gittiğimiz şu kötü doktor zarın sağ ve sol taraftan yirtildigini söylemişti sadece ama biz git gel yaparkende girişten sonra o takildgmz yeri geçerkende bir halkadan geçtik galiba öyle canım bende bilemiorm ki :)
Kızlar toplu sesleniyorum öncelikle Zehracımm bu iş bitti ben p.. yarıya kadar aldığım gün yendim diye yazmıştım . Hiç merak etme zor olan onu içine alma cesaretini göstermek şimdi yavaş yavaş gitgellerle eşin de zevk almaya başlayacak. Yalnız mutlaka jel öneriyorum . Nesyaaaa sana da hayran kaldım her pozisyonda denemişsiniz maşallah benim tek pozisyonum var o Da misyoner. Selenim senin de az kaldı hiç merak etme bunun tek yolu var sakin olmak oda . Bak benim normale dönmem 2 ayımı aldı sen ne zaman istersen dene bence tamamını almayı bekleme. Bir de zehraa senin zar yırtıldığı sence tamamen çünkü ben öyle bi halkadan geçmiyorum
Ben aparatla denerkende bir yerden geçtiğini hissediyordum canım ama o zaman yanma ve girdiğini hissettiren bir rahatlama gelıyordu dün yanma falan olmadı hatta baskı dısında ve bır yerden gectıgımızı hıssetmem dısında bırsey hıssetmedım desem yerıdır. ben o takıldıgımız yerı gectıgımızı dusunuyorum ancak merak ettıgım sonuna kadar gırdı mı gırmedı mı esımde net konusmuyor ıcımdeyken gırdı dedı yatakta uzanırken soru sordugumda tam anlamadım bakmadım dedı :)Hepimiz için canım çok şükür :) Ne acaba o halka yani bende şöyleydi halka değil de girene kadar hepsini hissetmiştim
selen öncelikle sana şöyle söyleyeyim ben o takıldığın yerde nerdeyse 1 hafta geçirdim hafif yanma hissetiğim an farkında olmadan korktuğum için itmiyormuşum burda kızlar itmiyorsun asla girmemesi için sebep yok diye diye beni gaza getirdiktn sonra denedim ve o gün hem aparat hem penis girdi gerçektnde ilk günler zehrada da oldu itmiyormuşum dedi seninkide öyle farkında olmadan korkuyoruz ve itemiyoruz tam o noktaya geldiğinde gözünü kapa dişini sık ve bastır bırak acı baskı yanma olacaksada olsun yuvarlaya yuvarlaya it ama tık diye girdiğinde hakikatende itmediğin için girmediğini göreceksin ve ben adetten 1 gün önce bile denedim hiçbirşey olmadı sonuna kadar da grmişti aparat o konuda rahat ol bence denemeler yapabilirsin4. boyu 3. kez denedim şimdi. Yine bir saat uğraştım. Önce denedim, arada bi wc molası, sonra yine denedim. Ama maalesef o yoğun yerde takıldım yine. Normalde orada kegel yapınca otomatik olarak kayar giderdi aparat resmen. Şimdi kegel yapınca yanma hissediyorum. (Yeni başlayanlar korkmasın aman yanma dedim diye, inananın hiç bi şey. Yani egzersize engel olmuyor asla. Yoksa ben müthiş derecede canı tatlı bi insanım :) ) İkinci denememde kegel yapmadan ilerleyeyim bi de dedim ama bi şey değişmedi. Bi de bi kez girip yapamadan çıkınca ikinci girişte daha giriş kısmındaki kaslar bile kasılmış oluyor. Takıldığım yere kadar normalde çok kolay geliyorum, orası bile kasılmış oluyor. Ona rağmen ikinci kez tekrar geldim oraya kadar. Hafif bi yanma ve sızı hissediyorum. Bir de aşırı derecede çişim gelmiş hissi. Biraz zorladım egzersizin sonlarına doğru, ince bi batma hissettim diplerde. Bıraktım herhalde çok kasıldım diye. Bırakmayıp biraz daha itsem olacaktı bence. Orası dönüm noktası gibi olan yer işte. Ama halim kalmadı. Gerçekten çok yoruluyorum ya. Kollarım tutmuyor artık bastıra bastıra. Terliyorum falan nefes alıp vericem diye. Akşam tekrar deneyeceğim şimdi çok kasıldı artık. İnat ettim yani, geçilecek orası. Reglim çok yaklaştı ama kasıklarım falan ağrıyor. Bi şey olmaz değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?