Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım inanki yarım olsa yanma olurdu tamamı girince ağrı sızı baskı olmuyor oyüzden girmiştir emin ol artık yendin bukadar işte :) kurtuldun

Çook teşekkür ederim. Evet itmiyorum farkındayım orada, itemiyorum bi de yorulmuş oluyorum. Yani girince çok zaman kaybetmemek lazım orada sanırım. Bekledikçe kollarım falan ağrıyor yorgunluk basıyor. Zaten tam girdiğinde o kadar rahatsız hissettirmeyecektir eminim. Asıl orada beklemek daha çok yanma hissettiriyor. Yani geçsem kuş gibi hafifleyecek vajina biliyorum. İşte dediğin gibi bi cesaret. Ama istemeden kasıyorum ve korkuyorum bence de itmeye. Aparat da kalın ya diğerlerine göre. Bence içten içe kötü bi şey olur mu ki diye endişeli zihnim. Ne olacaksa sanki. Saniyelik bi yanma maksimum, tamamı girse rahatlatacak üstelik. Bi de aparatın uç kısımlarına sürüp sonlara doğru jel sürmemeyi düşünüyorum. Elime bulaşıyor aparat kayıyor elimden, ittim mi ilerledim mi anlamıyorum. O takıldığım yeri geçeyim, dışarıda kalan kısmına yine bi daha jel dökerim içimdeyken dedim.

canım inanki yarım olsa yanma olurdu tamamı girince ağrı sızı baskı olmuyor oyüzden girmiştir emin ol artık yendin bukadar işte :) kurtuldun

Heh evet işte, asıl yarım olunca yanma sızı vs yapıyor. İki sn gözünü karartıp orayı geçmek lazım. Maksimum ne olabilir ki yani? Böyle diye diye dörde geldim, bunu da geçeceğim inşallah :)

Tesekkur ederim kuzum Mutlaka dene kuzum olmasa bile sakin pes etme gerçekten ben dahil çoğu kişinin yenmesi o aparatlarla desteklendi inşallah seninde yendim demen tez vakitte olur:)

Aynen oyle kuzum sen daha guzel anlatmissin ben o yeri tum aparatlarda hissettim ama en çok 4te hissetmiştim peniste ise oradan geçtiğini hissetmeden oldu diyemezdim galiba orası kendini ele verdi ama yanma beklentim karşılıksız cıktı:)

Bizim senle hemen hemen aynı ilerledi hissettiklerimiz zaten. Aynı şekilde ben de tüm aparatlarda hissettim o noktayı ve dediğin gibi 4te daha çok hissediliyor. O yüzden geçemedim bi türlü :) Yanma olmaması bence 4. boya alıştığın için. Çünkü benim tüm aparatları ilk alışım yanma hissettirirken 2. ve 3. alışlarımda giderek o his kayboldu. O yüzden şimdi 4te de yanıyor daha hiç almadığım için tamamını. Ama biliyorum bikaç kez alsam yanma kaybolacak.

@nesyaaaaa Peki kuzum o yarıda kalınan yeri bi kez geçsem sonrakilerde ilki kadar zorlanmam değil mi? Daha kolay aşarım o bölgeyi, giderek kolaylaşacak diğer aparatlarda olduğu gibi değil mi?

Canım sadece itmene kaldı artık anlık yanacak bitecek çok kısa ama kendini başlarda çok oyalamadan yormadan it ki içinde bekletmeye hareket ettirmeye halin kalsın

Canım yazını şimdi gördüm bak poponu havaya kaldırmayı dene hatta ben köprü hareketine kadar gitmiştim ve aparatı her yönde dene benımkı asagı dogru kaydırır gıbı yapınca ılerlıyordu ama dedıgım gıbı popomu kaldırdım haddınden fazla sekılden sekılde gırmek gerekıyor ılk etapta zaten alısınca oyle yada boyle gırıyor. ve nefesını oldugundan daha fazla al daha guclu ver o zaman da vajına acılıyor ben ıkınma da yapmaya basladım cok zorlanınca dun mesela aparatı esım eve gelıp gıtmelerı yuzunden pek deneyemedım yanı o takıldıgım yere geldım ancak ben aparatla denerkende yanma hıssetmemıstım dun bak bu da sımdı geldı aklıma :)

@nesyaaaaa Peki kuzum o yarıda kalınan yeri bi kez geçsem sonrakilerde ilki kadar zorlanmam değil mi? Daha kolay aşarım o bölgeyi, giderek kolaylaşacak diğer aparatlarda olduğu gibi değil mi?
tabi canım ben ilk 2 denemede önce 3 le esnetip sonra 4 ü sokuyordum 3. denemede direk 4 ten başladım daha rahat oldu oyüzden istersen 3 le biraz gitgel yap baktınki rahatsın hemen 4ü sokmaya çalış ozman kesin girer ben öyle yaptım

Bende de 1-2-3 onlarda yanma olmadı 3te çok hafifti yanma bile sayılmazdı ama 4te çok hissettim senınde yenmen an meselesı canım ıtmelısın panık yaptıgında falan nefes alıp vermeye devam et ıyı gelıyorsa kendınle konus sakın olmak cok onemlı zaten 1 kere gırdı mı tamamdır gerısı nesyaa nın dedıgı gıbı corap söküğü :)

Kızlar birşey sormak istiyorum.Bende bu hastalığı yeni yenenlerdenim arada bi yazıyorum ve okuyorum da hala sürekli.Benim dün reglim bitti ve 2 hafta kadar bi ilişkiye girmedik bugün denedik git gel yaparken bi batma oldu bişey batıyodu neden olabilir sizce ilişkiye ara vermeden mi acaba yoksa regl yeni bitt diye mi oldu anlayamadım ve ben üstte deniyorum ilişkimi altta başarılı diilim

Gozunaydin , inşallah bebeklerini de kucagina alırsın, aparatsiz günlere merhaba

Canım sadece itmene kaldı artık anlık yanacak bitecek çok kısa ama kendini başlarda çok oyalamadan yormadan it ki içinde bekletmeye hareket ettirmeye halin kalsın

Ay evet aynen işte, orada çok oyalanınca halim kalmıyor itmeye etmeye. Sıkılıyorum bi de Dediğin gibi, itmeme kaldı iş.

Popumu kaldırmayı denedim, sağa sola hareket de ettiriyorum. Bu son denememde öncekilerle aynı yönü denedim, yani biraz daha ilerledi sanki ama bilemiyorum. Önceki aparatlara nazaran daha bariz hissediliyor orası. Deneye deneye bulucaz bakalım doğru tekniği. Bi kere girse zaten tamamdır.

Bunlari aynen eşinle de konuşsan, kendini ona biraksan,2 saniyelik işin kalmış, inşallah basarirsin

Aa bunu hiç düşünmemiştim. 3ü kaldırmıştım ortalıktan. Tamamdır, sonraki denememi kesinlikle bu şekilde deneyeceğim :) Hafif kahverengi bi lekelenmem olmuş, akşama kadar bekleyeyim reglim mi geldi noldu, öyleyse araya regl girecek şimdi, biraz beklemek gerekecek. Pof hiç istemiyordum regl olmayı. Eskiden reglim gelse de egzersiz yapmamak için bahanem olsa, vicdanımı rahatlatsam derdim. Şimdi tam tersi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…