- 19 Kasım 2016
- 5.569
- 4.132
- 173
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #245.161
Yaaaa eşimle 3 yıldır evliyim hic bi kotu lafını duymadım.cok şükür bazen adamlar düzensiz.oluyor şahsen benimki.oyle ama şunu ordan al diorum ikilemiyle hemen anında oluverio dediğim önceden tamam askim der kalırdı o.dedigimBi seferlik sen alttan al.süslen püslen karşıla ve dene.sonrasında zaten olursa ki inşallah olur.erkekler yaşayınca eşlerine daha cok bagalanıyorlar.o zaman istedigin kadar burnundan getirirsin.ramak kalmış bence hiç uzatma yaaa
Senin adina cok sevindim canim cok iyi yapmissinInsalllah sana yarin bi çiçekle gelir.diyorumvalla bende uyumadım saat 3 biri yazarmi bitti die düşünüyorum ay bu arada ben 2 . Denemeyi yaptik eşimle canim kremsiz uyuşturmadan sende yeniceksn barışın tez vakitte insalllah
Bana parmak bituaf geliyor ya dilatore alışıncami bilmiyorum 3 parmak birlesdir dene sonra esliye gec belki.olabilir.kendini kasmasa.ama kasarsan acır korkar bırakırsın kasmazsan hersey cok guzel ilerliyor ben bgun 2. Kremsiz yapcam dedim.esime tamam dedi yaparken tam p nin ucu grerken dedim.kremmi sürsem acaba içinden diyorum bunu canim.aciyor gbi oluyorum diyorum sonra kendime diyorum.hayir sakin ol acımıyor yaparsin yaptım diyorum sonra oluverioKeşke yazabilseydim bugünde eşimin dogum günü.ne güzel bir hediye olurdu ama erkenden uyudugerçi ben haaalaaa serçe parmaktayım..dilatöler gelmedi daha
Sen bizi dinle yarin süslen puslen cik karsisinaaaa senden beklio belkide sende bikereligine affet nolur iki tarafın bi tarafı alttan alması lazım onuda sen al ve yapın ve gir degisimiSenin adina cok sevindim canim cok iyi yapmissinbenim artik bi beklentim kalmadi bu osun kocadan ama olur insallah bi ara
Evet canim bi yapsak ben de burnundan getirmeyi düsünüyorum da bir kac gün biraz zor gibi görünüyor.Bi seferlik sen alttan al.süslen püslen karşıla ve dene.sonrasında zaten olursa ki inşallah olur.erkekler yaşayınca eşlerine daha cok bagalanıyorlar.o zaman istedigin kadar burnundan getirirsin.ramak kalmış bence hiç uzatma yaaa
Çok haklısın bende sipariş verdim o sebepten.parmakla yapınca içinde farklı şeylere dokunmak tedirgin ediyor.o engel dedigim yer mesela.dilatör olsa emnm hissetmezdm belkide orayı.işaret parmagı ikinciye deneyenedim üç parmak al diyorsun.yaptın tabi senn ohhh rahatsın misssBana parmak bituaf geliyor ya dilatore alışıncami bilmiyorum 3 parmak birlesdir dene sonra esliye gec belki.olabilir.kendini kasmasa.ama kasarsan acır korkar bırakırsın kasmazsan hersey cok guzel ilerliyor ben bgun 2. Kremsiz yapcam dedim.esime tamam dedi yaparken tam p nin ucu grerken dedim.kremmi sürsem acaba içinden diyorum bunu canim.aciyor gbi oluyorum diyorum sonra kendime diyorum.hayir sakin ol acımıyor yaparsin yaptım diyorum sonra oluverio
Ben de cok gurur yaparim canim o yaklasmadan yaklasamiyorum.O zaman kendimi kötü hissediyorum.Neyse akisina birakicam artik.Sen bizi dinle yarin süslen puslen cik karsisinaaaa senden beklio belkide sende bikereligine affet nolur iki tarafın bi tarafı alttan alması lazım onuda sen al ve yapın ve gir degisimi
Vermedin sandim.canim ben dilatoru.o yuzden parmak dedim valla insallah cani.gonuldem diliyorum yenersin yeneceksin kremi içine sürüyorum 5 dk bekliosun yagliosun saliosun gönderilsin gözlerini.kpat itile gitsin arkası bombosssss 1 dilatoru nekdr kolay alablrsem 2 oyle gec 2 nekdr kolay alrsan 3 oyle gec 3 den sonra 4 4 den snra pÇok haklısın bende sipariş verdim o sebepten.parmakla yapınca içinde farklı şeylere dokunmak tedirgin ediyor.o engel dedigim yer mesela.dilatör olsa emnm hissetmezdm belkide orayı.işaret parmagı ikinciye deneyenedim üç parmak al diyorsun.yaptın tabi senn ohhh rahatsın misss
Tamam canim hayirlisi.olsun hakkindnzdaBen de cok gurur yaparim canim o yaklasmadan yaklasamiyorum.O zaman kendimi kötü hissediyorum.Neyse akisina birakicam artik.
Bizim düşündüğümüz gbi degil.kizlik zarı orda boyle bi perde var sanki perdeyi delcez geccez die biliyoruz düşünüyoruz ama.oyle degil dedi doktorum bana oyle.olmus.olsa deliği göremezdikBenden kan bir ay önce geldi.oda biraz zorlamayla oldu.arkamı döndüm ipne yaptırıyı gibi hissedip kasmıcam kendmi diye motive ettim.tabikş kastım sonra kan geldi.eşimin dediğine göre yarısı bile degil sadece ucu girmiş.ama pskoljk olarak zar yok gibi geldi bana ondan parmagını sokabildim sanırım.o günden sonrada bir açdaha ilişkiyr giremedm acıdımı acımadı mesela.yani öldürmüyor.cıktıktan snra gayet hiç bişey olmamış gibi yürüyordum.ama sanırım biraz kasınca kendimi zorladm ondan tedirgin oldum daha devamı gelmedi...
Bi gelsin dediklerini uygulcam.burda doktorla görüştük 5 binlira istedi birde sonuc olmazsa seans uzuyor sonra onada ücret alıyorux dedi.kendimi biliyorum borç falan alırım ama sonunda ya olmazsa diye düşünürsem bende emnmki olmaz.o yüzden evde kendim yapmak istiyorum.doktorun yaptırdıgı tam olarak ne yardımcı olursan cok severm.müzik diyolr mesela nası bi müzik dinlemeliyimVermedin sandim.canim ben dilatoru.o yuzden parmak dedim valla insallah cani.gonuldem diliyorum yenersin yeneceksin kremi içine sürüyorum 5 dk bekliosun yagliosun saliosun gönderilsin gözlerini.kpat itile gitsin arkası bombosssss 1 dilatoru nekdr kolay alablrsem 2 oyle gec 2 nekdr kolay alrsan 3 oyle gec 3 den sonra 4 4 den snra pbak dediğim gbi ben 4 numarayı doktorda.aldim tamamen evde alamadım.yarim aldim.sonra esliye geçtim
Neeeee sean uzamasına ne parası paaardoooon hangi doktor o benim.doktorum oyle bisi demedi ben cigdem tezcana gittim 4500 du hatta bana 4 seans sürer demişti ben 3 seansda bitirdimBi gelsin dediklerini uygulcam.burda doktorla görüştük 5 binlira istedi birde sonuc olmazsa seans uzuyor sonra onada ücret alıyorux dedi.kendimi biliyorum borç falan alırım ama sonunda ya olmazsa diye düşünürsem bende emnmki olmaz.o yüzden evde kendim yapmak istiyorum.doktorun yaptırdıgı tam olarak ne yardımcı olursan cok severm.müzik diyolr mesela nası bi müzik dinlemeliyim
Doktor bi site veriyor şifreli onu vermem imkansız herkese ayri şifre veriliyor eğitici videolar var müzikler var ama burda onu vermem imkansızBi gelsin dediklerini uygulcam.burda doktorla görüştük 5 binlira istedi birde sonuc olmazsa seans uzuyor sonra onada ücret alıyorux dedi.kendimi biliyorum borç falan alırım ama sonunda ya olmazsa diye düşünürsem bende emnmki olmaz.o yüzden evde kendim yapmak istiyorum.doktorun yaptırdıgı tam olarak ne yardımcı olursan cok severm.müzik diyolr mesela nası bi müzik dinlemeliyim
Ankarada güzin başcı diye bir doktor.seans bası 1100 lira 5 seansta biter diyor uzarsa 1100 olarak devamNeeeee sean uzamasına ne parası paaardoooon hangi doktor o benim.doktorum oyle bisi demedi ben cigdem tezcana gittim 4500 du hatta bana 4 seans sürer demişti ben 3 seansda bitirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?