Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yaaaa eşimle 3 yıldır evliyim hic bi kotu lafını duymadım.cok şükür bazen adamlar düzensiz.oluyor şahsen benimki.oyle ama şunu ordan al diorum ikilemiyle hemen anında oluverio dediğim önceden tamam askim der kalırdı o.dedigim

Senin adina cok sevindim canim cok iyi yapmissinbenim artik bi beklentim kalmadi bu osun kocadan ama olur insallah bi ara

Keşke yazabilseydim bugünde eşimin dogum günü.ne güzel bir hediye olurdu ama erkenden uyudu gerçi ben haaalaaa serçe parmaktayım..dilatöler gelmedi daha
Bana parmak bituaf geliyor ya dilatore alışıncami bilmiyorum 3 parmak birlesdir dene sonra esliye gec belki.olabilir.kendini kasmasa.ama kasarsan acır korkar bırakırsın kasmazsan hersey cok guzel ilerliyor ben bgun 2. Kremsiz yapcam dedim.esime tamam dedi yaparken tam p nin ucu grerken dedim.kremmi sürsem acaba içinden diyorum bunu canim.aciyor gbi oluyorum diyorum sonra kendime diyorum.hayir sakin ol acımıyor yaparsin yaptım diyorum sonra oluverio

Senin adina cok sevindim canim cok iyi yapmissinbenim artik bi beklentim kalmadi bu osun kocadan ama olur insallah bi ara
Sen bizi dinle yarin süslen puslen cik karsisinaaaa senden beklio belkide sende bikereligine affet nolur iki tarafın bi tarafı alttan alması lazım onuda sen al ve yapın ve gir degisimi

Kan olayından korkanlar korkamasın inanın kimisinde geliyor kimisinde gelmiyor benden geldi ama parmak kesilirde kanar ya ayni o.sekildeeee nekdr rahat olursak.okadr guzel okadr kolay hersey beyninize bunu iletin surekli soyleyin

Evet canim bi yapsak ben de burnundan getirmeyi düsünüyorum da bir kac gün biraz zor gibi görünüyor.

Vajinismus neler çektirdi bize hergun ağladık hergun düşündüm oturduk kalktık bisi.anlamadik gezdik tozduk gezdigimizden tozdugumuzdan bisi anlamadik bunlar dahada acı verici emin olunnnnn beyninize iletin anlasin bunu orayı ağzımız gbi düşünün kapatırsak sıkarsak ağzımızı açamaz kmse ama açmak istesek nasil açılır ayni o gibii

Çok haklısın bende sipariş verdim o sebepten.parmakla yapınca içinde farklı şeylere dokunmak tedirgin ediyor.o engel dedigim yer mesela.dilatör olsa emnm hissetmezdm belkide orayı.işaret parmagı ikinciye deneyenedim üç parmak al diyorsun.yaptın tabi senn ohhh rahatsın misss

Inanın ben kurtuldum.herkes kurtulsun kimse ağlamasın bukonudan istiyorum saat gecenin 3 u uyumadım birilerine faydam.olsun birinin elinden tutayım.kurtulsun hayat bulsun istiyorum yazılarımı okuyan kişi sen evet sen yenebilirsin korkma bende.korktum bende ağladım ama bitti sende yenebilir sende kurtulabilirsin hersey senin elinde.mutlu.olmakkk senin elinde parmaklarinddaa ha gayret prenseslerim

Sen bizi dinle yarin süslen puslen cik karsisinaaaa senden beklio belkide sende bikereligine affet nolur iki tarafın bi tarafı alttan alması lazım onuda sen al ve yapın ve gir degisimi
Ben de cok gurur yaparim canim o yaklasmadan yaklasamiyorum.O zaman kendimi kötü hissediyorum.Neyse akisina birakicam artik.

Vermedin sandim.canim ben dilatoru.o yuzden parmak dedim valla insallah cani.gonuldem diliyorum yenersin yeneceksin kremi içine sürüyorum 5 dk bekliosun yagliosun saliosun gönderilsin gözlerini.kpat itile gitsin arkası bombosssss 1 dilatoru nekdr kolay alablrsem 2 oyle gec 2 nekdr kolay alrsan 3 oyle gec 3 den sonra 4 4 den snra p bak dediğim gbi ben 4 numarayı doktorda.aldim tamamen evde alamadım.yarim aldim.sonra esliye geçtim

Benden kan bir ay önce geldi.oda biraz zorlamayla oldu.arkamı döndüm ipne yaptırıyı gibi hissedip kasmıcam kendmi diye motive ettim.tabikş kastım sonra kan geldi.eşimin dediğine göre yarısı bile degil sadece ucu girmiş.ama pskoljk olarak zar yok gibi geldi bana ondan parmagını sokabildim sanırım.o günden sonrada bir açdaha ilişkiyr giremedm acıdımı acımadı mesela.yani öldürmüyor.cıktıktan snra gayet hiç bişey olmamış gibi yürüyordum.ama sanırım biraz kasınca kendimi zorladm ondan tedirgin oldum daha devamı gelmedi...

Bizim düşündüğümüz gbi degil.kizlik zarı orda boyle bi perde var sanki perdeyi delcez geccez die biliyoruz düşünüyoruz ama.oyle degil dedi doktorum bana oyle.olmus.olsa deliği göremezdik

Bi gelsin dediklerini uygulcam.burda doktorla görüştük 5 binlira istedi birde sonuc olmazsa seans uzuyor sonra onada ücret alıyorux dedi.kendimi biliyorum borç falan alırım ama sonunda ya olmazsa diye düşünürsem bende emnmki olmaz.o yüzden evde kendim yapmak istiyorum.doktorun yaptırdıgı tam olarak ne yardımcı olursan cok severm.müzik diyolr mesela nası bi müzik dinlemeliyim

Neeeee sean uzamasına ne parası paaardoooon hangi doktor o benim.doktorum oyle bisi demedi ben cigdem tezcana gittim 4500 du hatta bana 4 seans sürer demişti ben 3 seansda bitirdim

Doktor bi site veriyor şifreli onu vermem imkansız herkese ayri şifre veriliyor eğitici videolar var müzikler var ama burda onu vermem imkansız

Videolar var eğitim icin isde egzersiz yaparken rahatlatıcı müzikler var izliosin dinliosunnn falan falan

Neeeee sean uzamasına ne parası paaardoooon hangi doktor o benim.doktorum oyle bisi demedi ben cigdem tezcana gittim 4500 du hatta bana 4 seans sürer demişti ben 3 seansda bitirdim
Ankarada güzin başcı diye bir doktor.seans bası 1100 lira 5 seansta biter diyor uzarsa 1100 olarak devam Yardımcı olursan geröekten cok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…