Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yaaaaaa nolduuuu
Bana karsi soguk duruyordu biraz zaten ve evde umursamaz davranip bencillik edince konusmadim ben de pek.Sonra bu bi yere gidiyordu.Nereye dedim sana hesap mi vericem gicik oluyorum zaten sana dedi sinirli sinirli.Ne oldu ne yapmisim ben dedim.Beni eve hapsettin gezmiyorsun da falan dedi ama sacma.Onun beni düsünmemesi zaten beni ona karsi soguttu

Sana hesapmi vericem sana gıcık oluyorum zaten ne demekdir ya. Birak o.zaman kendi haline ne diyeyim canim destek olacağına kostekkkk olmasin

Sana gidelim dedide sen mi.gtmeyelim.dedin acaba canim gezmiyorsunda zaten burayı anlamadim

Sana gidelim dedide sen mi.gtmeyelim.dedin acaba canim gezmiyorsunda zaten burayı anlamadim
Yok demedi de canim ben hep kavga cikartip gezmiyormusum güya.Aslinda kavgalarimiz hep onun yüzünden cikiyor ama beni sucluyor iste.Evde ben onu düsündügüm halde o hep kendini düsünüyor.Mesela ikimiz de calistigimiz halde her isi bana birakmaya calisiyor.Ben de bir seyleri yapmasi gerektigini hatirlatinca cok karisiyor oluyorum.

Anladimmm canim ne diyim bilmiyorum inşallah düzelir aranız

Kuzum benim eşimde ilk ayımızda böyleydi.cinselliğin eksik olmasıda etkiliyor.onlarda gerginlik yaratıyor.ben ilk bir ay bu sebepten cok agladım.bu eksikliği dogru bir dille anlat.mantıklı acıklamasını yap..bazen bazı erkekler bu hastalığı şimarıklık olarak bile görebiliyor..sanki cok kolayda hani bizim canımız tatlı şimarıyoruz sanıyorlar.güzelce konusmayı dene

Biticek herkes mutlu.olucakk

Önceleri anlamiyordu ama artik hastalik oldugunu biliyor canim.Yine de iliski olmaya olmaya araya sogukluk girdi tabi.Simdi de pek umursamaz oldu ne zamandir yapalim bile demedi.Doktora da benim istegimle gittik zaten Tam her sey düzelecek derken bu adam hep benim hayallerimi yikiyor malesef

Ramak kaldıydı inan ramak ama bi dese bi görse yaptiginiii

Barismamiz icin de onun bi adim atmasi lazim canim,kalbim kirildi cünkü
Insalllah sana yarin bi çiçekle gelir.diyorum valla bende uyumadım saat 3 biri yazarmi bitti die düşünüyorum ay bu arada ben 2 . Denemeyi yaptik eşimle canim kremsiz uyuşturmadan sende yeniceksn barışın tez vakitte insalllah

Barismamiz icin de onun bi adim atmasi lazim canim,kalbim kirildi cünkü
Bi seferlik sen alttan al.süslen püslen karşıla ve dene.sonrasında zaten olursa ki inşallah olur.erkekler yaşayınca eşlerine daha cok bagalanıyorlar.o zaman istedigin kadar burnundan getirirsin.ramak kalmış bence hiç uzatma yaaa

Keşke yazabilseydim bugünde eşimin dogum günü.ne güzel bir hediye olurdu ama erkenden uyudu gerçi ben haaalaaa serçe parmaktayım..dilatöler gelmedi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…