- 19 Kasım 2016
- 5.569
- 4.132
- 173
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #245.121
Dilatorleri calis kendine güvenin gelio emin olÜzerimde eşim olunca ve o niyetle bana yaklaşınca ben sakin duramıyorum. Nasıl sakin durabilirim hiç bi fikrim yok.
Bendede öyle oluyor..sonunu düşününce kendimi ön sevişmeyede veremiyorum.kupkuru oluyorum..Üzerimde eşim olunca ve o niyetle bana yaklaşınca ben sakin duramıyorum. Nasıl sakin durabilirim hiç bi fikrim yok.
Aynen, sevişmek bile istemiyorum hiç bir arzu kalmadıBendede öyle oluyor..sonunu düşününce kendimi ön sevişmeyede veremiyorum.kupkuru oluyorum..
Dilatör görüne bile korkuyorum benDilatorleri calis kendine güvenin gelio emin ol
O zaman doktora gidip tedavimi.olman lazımım.kendim yapamam.dersn doktora git ben gittim kendim yapamam diebak yaparim die dir 3 yilim.gitti benim sizin gitmesin kendinize bunu yapmayın inanın dilaatörsüz olmaz bu iş ben sihirli deynek gelsin beni kurtarsın diodummmDilatör görüne bile korkuyorum ben
Aynen cesaretli olucam bir dahakine inşallah onları alan p......de alır durun hırs yaptım inşallahBen brz ağır bakaydım ben catala ciktim bacaklarım titredi o back koyma yerinde durduramiodum bacağımı ama 10 günde bitirdim kafaya koymak onemli kafada bitirmek keremize bikere ilişkide kllandm 2.de kullanmam dedim kullanamdim bakınız bisi oolmadi korkularınızın ustune gidin
Oooo dialtor iğrenç diceksin es daha kolaaay o işi yaparken ölen yok acı.yok selbsrttt de kendine hadi insalllahAynen cesaretli olucam bir dahakine inşallah onları alan p......de alır durun hırs yaptım inşallah
Neler çektiğimizi biliyoruz inan o çektiklerimiz dahada acı vericiiiiiii bakın bana bisi.olmadi bende vajinimustumdoktor da diyor bundan fazla acı ne olabilir ki cesaret diye inşallah rabbim tez zamanda hepimiz başaralım
valla yazıyorum öncede burası doluydu herkes yazıodu herkes birbirine derman olmuodu gaza geliyodu kasma kendini kasarsan zorlamışsın acı olur serbest bırakırsan anlamazsın sen hangi doktora gidiosun ben cigdem tezcana gittimSizin azim ve üzerine gitmenizle bizlere örnek oldunuz çünkü epeydir durgundu buralar ..
4 du aliosan yaparsin ben 4 du doktorda tam.aldim evde yarim aldim sonra eskiye geçtim olduÖzel hastanede Azer hanım var çok şefkatlı sevecen bi doktor saolsun ona gidiyorum ..
4 du alan sen p yimi alamicaksin beee dilator seret p oyle degil rahatlik olcak üstünden bi yuukkk kalkicak bak yarin eşli deniosun esin prezrvtf taksin kendini rahat bırakUmarım ya hadi inşalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?