Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Dilatör görüne bile korkuyorum ben
O zaman doktora gidip tedavimi.olman lazımım.kendim yapamam.dersn doktora git ben gittim kendim yapamam diebak yaparim die dir 3 yilim.gitti benim sizin gitmesin kendinize bunu yapmayın inanın dilaatörsüz olmaz bu iş ben sihirli deynek gelsin beni kurtarsın diodummm

Aynen cesaretli olucam bir dahakine inşallah onları alan p......de alır durun hırs yaptım inşallah

Nekdr bacaklar ayrılırsa okdr guzel.oluyo evet kendimi arada bende kasıyorum.ama bu 2 denemem ve kremsiz kasmasa gidicek kendinize inanın guveninnnn azmadın ve basarilarinizi buraya yazin

Kendimi kat
Sizin azim ve üzerine gitmenizle bizlere örnek oldunuz çünkü epeydir durgundu buralar ..
valla yazıyorum öncede burası doluydu herkes yazıodu herkes birbirine derman olmuodu gaza geliyodu kasma kendini kasarsan zorlamışsın acı olur serbest bırakırsan anlamazsın sen hangi doktora gidiosun ben cigdem tezcana gittim

Inanıyorum ben cok tatli canlıyım iğneden fln korkarım kan.aldirrken 40 takla atarim ve ben bunu yendiysem sizde yenersiniz biz cok güçlüyüz yarin buralar dolsun taşsın yendim mesajları illeeee amin sonra rabbim hayirli evlatlar nasip etsin cumlemizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…