Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Be uyuşturucu kullanamıyorum. Eşimle deneme yaptık aslında ama acıyor dur dedikçe sokmaya çalıştı. Tahriş oldum.sonraki gün 3. Boy sıfırdan girmedi. Adet olcam diye bıraktım.

Be uyuşturucu kullanamıyorum. Eşimle deneme yaptık aslında ama acıyor dur dedikçe sokmaya çalıştı. Tahriş oldum.sonraki gün 3. Boy sıfırdan girmedi. Adet olcam diye bıraktım.
Cok oyalanmayın dilatorlerle onlarda bi süre sonra sıkıyor 10 günde bitti benim.sukur siz dahaa da kisa da bitiriin

Dilatorler bi sure sonra cok.kolay gelio p biraz zor oluyor en iyisi dilatorler hemen btsin p ye direk geçiş kafa rahat yapmıyorum ben dilatorleri bıraktım normalde ilişkiden once yapmam gerektiğini demişti doktorum.onlr olmadan da yapabiliyorumm ne gerk var ona kullanmiyorum

Bende düşünüyorum ne zaman rahat bi sekilde.birliktelik olur die yani ilk evlenenler nasil 2 3 4 yapıyorlar acaba ben.pozisyon alcam.die can arıyorum.boyle ayarla et Neblym vajinimus olamayanların ilk denemelerinden sonra nasill ilerliyor

Terapiler neden sario basa yaptıysanız tekrar sarması neden geçmiş.olsun bu arada
Kızlık kalın ve gerideymiş ameliyat oldum.terapiye başladım.2 parmağa geldim deneme olmadı bıraktım. Aradan zaman geçti başka doktor buldum. Sil baş yaptık.parmak oldu deneme olmadı.dilatöre geçtim. 4. Boya geldim. Normalden daha darmış genişletme ameliyatı oldum. Ameliyat sonrası parmak girmedi yine sil baş oldu. Doktor terapilerini tek yap dedi. Deneme günü geldi eşin yapsın dedi. Eşim yapınca sıkıntı yaşadım. Sen yap direk deneyin dedi o zamanda eşimi itmeye başladım. İtme olunca dilatörleri verdim denedik dilatör oldu. En son işte dilatör yaptık deneme yaparken dur diyince durmadı tahriş oldu. Ertesi gün sızıdan dilatör girmedi.sonra adet olcam diye bıraktım.bu sil olmalar çok yıprattı beni.

Kuzenim evlendi eşi sızım oluyor dedi.bebeyağı kullan dedim.zaten 3 ayda vajina baya açılıyormuş. Doktor bana bir süre korun hamile kalma terapi etkili olmaz dedi.

Sizin dediğinizi dinledim ve eşimle deneme yapmaya başladım.Eskiden titreme ve ağlama krizi yaşıyor kapatıyordum kendimi.Artık dediğiniz gibi panik olmuyorum ağlama titreme yok.Kendimi keyife odakladım iyi olacağına inandım şimdilik sadece ucuna kadar alabildim ama çok acıdı yine de devam edemedik.Herkesin bu kadar acıyor mu ya ben mi bir yerde hata ediyorum yoksa? Jinekolojik muayene yeni oldum hiç bir sorun da yok ilk açılırken orası o kadar ağrıması normal mi?? Ama artık daha güveniyorum kendime ucunu almak bile başarı benim için bildiğiniz kriz geçiriyordum oraya değdiğinde bile eskiden lütfen iyi dilek ve dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar ben ve benim gibi olan herkesin bu durumu mutluluk ve keyifle atlatmasını dilerim.

Bayana ameliyat geçirmişsiniz ama baska doktorlarda gorunseydiniz keske orasi zaten epeymi dar herkesin dar ben dilatorler nasil girer oraya die düşünmüştüm ama geçmiş olsun size insalllah atlatırsınız 4 du yapıyosan eskiye gecebilirsin

Bende sen gbi yarim aliodum uc kısmını oyle 2yilim geçti biraz acıoluyor ama dayaniyosun 4 dilatoru yaptinizmi

Doktorum ameliyat etmek istemedi ama olmadı. Zaten ameliyat sırasında düşündüğünden daha dar olduğunu aletle açtığında kenarların yırtılmaya başladığını söyledi. Artık son aşamadayız hayırlısı olsun inşallah

Bende sen gbi yarim aliodum uc kısmını oyle 2yilim geçti biraz acıoluyor ama dayaniyosun 4 dilatoru yaptinizmi
Yok yapmadık parmak egzersizi yaptık dilatörle 2 den ileri gitmedim çok itici geldi bana eşle deneme daha rahatlatıcı dilatör çok çok sert geliyor.

Canim benim biraz yararım olduysa ne mutlu bana çok sevindim bunun üstüne git ara verme özel hayatına
Bacakları açmanın ağrısı daha fazla ilk başta emin ol bide unutma ucunun girmesi yalancı bir rahatsızlık veriyor ama bir mm sonrası dümdüz boşluk ordaki darlığı yani eğik bir bölüm var o kısma gelince ıkın nefes al yalandan da olsa gül vücut psikoloji si ona kanıyor .o nokta dan sonrası ister p.. sen yönet ister eşin hafif git gelle ilerlesin ama unutma ondan sonra si şaka gibi dümdüz

Benimde aparatta sıkıntı yok ama eşli denemede ilk giriste baski bir doluluk oluyo aparatta olmuyo acaba tam girmedigi için mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…