- 20 Haziran 2019
- 113
- 24
- 13
- 39
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #245.221
Jacopson kas gevşetici egzersiz. Ben bununla yapıyorum. Doktor bunu söylemiştiBu rahatlatıcı müzikleri internetten bulabiliyormuuyuz yada videoları
Ben emla uyusdurucu krem ilaç.icmedimJacopson kas gevşetici egzersiz. Ben bununla yapıyorum. Doktor bunu söylemişti
Be uyuşturucu kullanamıyorum. Eşimle deneme yaptık aslında ama acıyor dur dedikçe sokmaya çalıştı. Tahriş oldum.sonraki gün 3. Boy sıfırdan girmedi. Adet olcam diye bıraktım.Ilk denemem kremle.oldu benim 2 3.krem surmedim zor oluyor hatta kremi sursemmi ediyorumda enfeksiyon kaparım diyede artik isdemiyorum nede.olsa orasida hassas yani.sonra.onunla uğraşmak isdemiyorum zorlanirsin.ilk denemede.ama.pes etlme mümkünse
Bu youtube de rahatlama egzersizi ilaç değil.Ben emla uyusdurucu krem ilaç.icmedim
Stres kaynaklı benimde 5 gün gecikti bu ayKizlar benim adetim 2 aydir cok gecikiyor.Gecen ay 10 gün gecikti.Bu ay da 10 gün gecti daha olmadim.Daha önce normaldi.Böyle bir sey yasayan oldu mu?Doktora gitmek istiyorum ama daha ultrasona hazir degilim malesef
Cok oyalanmayın dilatorlerle onlarda bi süre sonra sıkıyor 10 günde bitti benim.sukur siz dahaa da kisa da bitiriinBe uyuşturucu kullanamıyorum. Eşimle deneme yaptık aslında ama acıyor dur dedikçe sokmaya çalıştı. Tahriş oldum.sonraki gün 3. Boy sıfırdan girmedi. Adet olcam diye bıraktım.
Ben 2 ameliyat oldum. Terapilerim de 5 kez en başa sardı 2 yıldaCok oyalanmayın dilatorlerle onlarda bi süre sonra sıkıyor 10 günde bitti benim.sukur siz dahaa da kisa da bitiriin
Terapiler neden sario basa yaptıysanız tekrar sarması neden geçmiş.olsun bu aradaBen 2 ameliyat oldum. Terapilerim de 5 kez en başa sardı 2 yılda
Kızlık kalın ve gerideymiş ameliyat oldum.terapiye başladım.2 parmağa geldim deneme olmadı bıraktım. Aradan zaman geçti başka doktor buldum. Sil baş yaptık.parmak oldu deneme olmadı.dilatöre geçtim. 4. Boya geldim. Normalden daha darmış genişletme ameliyatı oldum. Ameliyat sonrası parmak girmedi yine sil baş oldu. Doktor terapilerini tek yap dedi. Deneme günü geldi eşin yapsın dedi. Eşim yapınca sıkıntı yaşadım. Sen yap direk deneyin dedi o zamanda eşimi itmeye başladım. İtme olunca dilatörleri verdim denedik dilatör oldu. En son işte dilatör yaptık deneme yaparken dur diyince durmadı tahriş oldu. Ertesi gün sızıdan dilatör girmedi.sonra adet olcam diye bıraktım.bu sil olmalar çok yıprattı beni.Terapiler neden sario basa yaptıysanız tekrar sarması neden geçmiş.olsun bu arada
Kuzenim evlendi eşi sızım oluyor dedi.bebeyağı kullan dedim.zaten 3 ayda vajina baya açılıyormuş. Doktor bana bir süre korun hamile kalma terapi etkili olmaz dedi.Bende düşünüyorum ne zaman rahat bi sekilde.birliktelik olur die yani ilk evlenenler nasil 2 3 4 yapıyorlar acaba ben.pozisyon alcam.die can arıyorum.boyle ayarla et Neblym vajinimus olamayanların ilk denemelerinden sonra nasill ilerliyor
Sizin dediğinizi dinledim ve eşimle deneme yapmaya başladım.Eskiden titreme ve ağlama krizi yaşıyor kapatıyordum kendimi.Artık dediğiniz gibi panik olmuyorum ağlama titreme yok.Kendimi keyife odakladım iyi olacağına inandım şimdilik sadece ucuna kadar alabildim ama çok acıdı yine de devam edemedik.Herkesin bu kadar acıyor mu ya ben mi bir yerde hata ediyorum yoksa? Jinekolojik muayene yeni oldum hiç bir sorun da yok ilk açılırken orası o kadar ağrıması normal mi?? Ama artık daha güveniyorum kendime ucunu almak bile başarı benim için bildiğiniz kriz geçiriyordum oraya değdiğinde bile eskiden lütfen iyi dilek ve dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar ben ve benim gibi olan herkesin bu durumu mutluluk ve keyifle atlatmasını dilerim.Canim benim biticek ins sevişmeyi iş olarak görmeyin tam ilişki olmasa böle bu güzel bise unutma birşeyler kat hep esin içinde yi olur
Kan a takılma hiç gelmeyebilir de zar cogunlukla ince bise zaten öyle tümünü kaplayan bise de değil bise yokmuş gibi dusun tamamen girince anlicaksin ki boş yol gibi dahada rahat oluyor . Ucunun girmeşi daha rahatsız ediyo insanı emin ol yap gitsin düşünme saha fazla karar gözünü parmak sokmaz bile daha rahatsız edici p... orası için yaratildi
Bayana ameliyat geçirmişsiniz ama baska doktorlarda gorunseydiniz keske orasi zaten epeymi dar herkesin dar ben dilatorler nasil girer oraya die düşünmüştüm ama geçmiş olsun size insalllah atlatırsınız 4 du yapıyosan eskiye gecebilirsinKızlık kalın ve gerideymiş ameliyat oldum.terapiye başladım.2 parmağa geldim deneme olmadı bıraktım. Aradan zaman geçti başka doktor buldum. Sil baş yaptık.parmak oldu deneme olmadı.dilatöre geçtim. 4. Boya geldim. Normalden daha darmış genişletme ameliyatı oldum. Ameliyat sonrası parmak girmedi yine sil baş oldu. Doktor terapilerini tek yap dedi. Deneme günü geldi eşin yapsın dedi. Eşim yapınca sıkıntı yaşadım. Sen yap direk deneyin dedi o zamanda eşimi itmeye başladım. İtme olunca dilatörleri verdim denedik dilatör oldu. En son işte dilatör yaptık deneme yaparken dur diyince durmadı tahriş oldu. Ertesi gün sızıdan dilatör girmedi.sonra adet olcam diye bıraktım.bu sil olmalar çok yıprattı beni.
Bende sen gbi yarim aliodum uc kısmını oyle 2yilim geçti biraz acıoluyor ama dayaniyosun 4 dilatoru yaptinizmiSizin dediğinizi dinledim ve eşimle deneme yapmaya başladım.Eskiden titreme ve ağlama krizi yaşıyor kapatıyordum kendimi.Artık dediğiniz gibi panik olmuyorum ağlama titreme yok.Kendimi keyife odakladım iyi olacağına inandım şimdilik sadece ucuna kadar alabildim ama çok acıdı yine de devam edemedik.Herkesin bu kadar acıyor mu ya ben mi bir yerde hata ediyorum yoksa? Jinekolojik muayene yeni oldum hiç bir sorun da yok ilk açılırken orası o kadar ağrıması normal mi?? Ama artık daha güveniyorum kendime ucunu almak bile başarı benim için bildiğiniz kriz geçiriyordum oraya değdiğinde bile eskiden lütfen iyi dilek ve dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar ben ve benim gibi olan herkesin bu durumu mutluluk ve keyifle atlatmasını dilerim.
Doktorum ameliyat etmek istemedi ama olmadı. Zaten ameliyat sırasında düşündüğünden daha dar olduğunu aletle açtığında kenarların yırtılmaya başladığını söyledi. Artık son aşamadayız hayırlısı olsun inşallahBayana ameliyat geçirmişsiniz ama baska doktorlarda gorunseydiniz keske orasi zaten epeymi dar herkesin dar ben dilatorler nasil girer oraya die düşünmüştüm ama geçmiş olsun size insalllah atlatırsınız 4 du yapıyosan eskiye gecebilirsin
Yok yapmadık parmak egzersizi yaptık dilatörle 2 den ileri gitmedim çok itici geldi bana eşle deneme daha rahatlatıcı dilatör çok çok sert geliyor.Bende sen gbi yarim aliodum uc kısmını oyle 2yilim geçti biraz acıoluyor ama dayaniyosun 4 dilatoru yaptinizmi
Canim benim biraz yararım olduysa ne mutlu bana çok sevindim bunun üstüne git ara verme özel hayatınaSizin dediğinizi dinledim ve eşimle deneme yapmaya başladım.Eskiden titreme ve ağlama krizi yaşıyor kapatıyordum kendimi.Artık dediğiniz gibi panik olmuyorum ağlama titreme yok.Kendimi keyife odakladım iyi olacağına inandım şimdilik sadece ucuna kadar alabildim ama çok acıdı yine de devam edemedik.Herkesin bu kadar acıyor mu ya ben mi bir yerde hata ediyorum yoksa? Jinekolojik muayene yeni oldum hiç bir sorun da yok ilk açılırken orası o kadar ağrıması normal mi?? Ama artık daha güveniyorum kendime ucunu almak bile başarı benim için bildiğiniz kriz geçiriyordum oraya değdiğinde bile eskiden lütfen iyi dilek ve dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar ben ve benim gibi olan herkesin bu durumu mutluluk ve keyifle atlatmasını dilerim.
Bebe yağını bol kullanın daha rahat olurYok yapmadık parmak egzersizi yaptık dilatörle 2 den ileri gitmedim çok itici geldi bana eşle deneme daha rahatlatıcı dilatör çok çok sert geliyor.
Benimde aparatta sıkıntı yok ama eşli denemede ilk giriste baski bir doluluk oluyo aparatta olmuyo acaba tam girmedigi için miCanim benim biraz yararım olduysa ne mutlu bana çok sevindim bunun üstüne git ara verme özel hayatına
Bacakları açmanın ağrısı daha fazla ilk başta emin ol bide unutma ucunun girmesi yalancı bir rahatsızlık veriyor ama bir mm sonrası dümdüz boşlukordaki darlığı yani eğik bir bölüm var o kısma gelince ıkın nefes al yalandan da olsa gül vücut psikoloji si ona kanıyor .o nokta dan sonrası ister p.. sen yönet ister eşin hafif git gelle ilerlesin ama unutma ondan sonra si şaka gibi dümdüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?