- 7 Eylül 2018
- 1.096
- 936
- 73
- 31
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #245.261
Spreyi tam olarak nasıl sıktın bide etkisi hemen geçiyor muKızlar sanırım bende başardımyani uyuştucu spreyde sıktım ve eşim oldu tamam dedi ben diyorum emin misin yarısı girmiştir daha Yok oldu dedi eşime inanaraktan çok şükür başardım kızlar
Dayim vefat etmisti o yüzden bakamadim canim,adet oldum ama 10 gün gecikti.Hala doktor muayenesinden korkuyorum ben.Yalnizca kendim aparatlari yapabildim daha,iliski olursa belki ancak o zaman alisirimUlturosona neden hazır değilsin canim stres sinir onlar etkiler mevsimsel.olabilir benimde gecikir ama 3 4 2 gun fln
Allah sabirlar versin canim ins sikintilarin feraha erisirDayim vefat etmisti o yüzden bakamadim canim,adet oldum ama 10 gün gecikti.Hala doktor muayenesinden korkuyorum ben.Yalnizca kendim aparatlari yapabildim daha,iliski olursa belki ancak o zaman alisirim
Cok sevindim sizin adiniza ins rabbim bizede nasip etsinKızlar sanırım bende başardımyani uyuştucu spreyde sıktım ve eşim oldu tamam dedi ben diyorum emin misin yarısı girmiştir daha Yok oldu dedi eşime inanaraktan çok şükür başardım kızlar
Canim hic kullanmadim ama sprey cok uyusturmsz sanirimSpreyi tam olarak nasıl sıktın bide etkisi hemen geçiyor mu
Canım ben kayganlaştırıcı sürüp ucuna sıktım tam içeri götürmeye cesaret edemem bi 15 dk bekledim belki bir milim daha içte sıktım tekrar bekledim 15 dk fln lavaboya gittim yıkadım peçeteyle kuruladım öyle denedik çünkü ilk ilaçlı deneyince eşimin p... sönmüştü yaktı onudaSpreyi tam olarak nasıl sıktın bide etkisi hemen geçiyor mu
Yakiyomu sprey burdaki diger arkadslar bebe yagi kullaniyo sanirimCanım ben kayganlaştırıcı sürüp ucuna sıktım tam içeri götürmeye cesaret edemem bi 15 dk bekledim belki bir milim daha içte sıktım tekrar bekledim 15 dk fln lavaboya gittim yıkadım peçeteyle kuruladım öyle denedik çünkü ilk ilaçlı deneyince eşimin p... sönmüştü yaktı onuda
Yani o bolgeyi hissetmiycek kadarmi yikayinca etkisini kaybetmefimi pekiSprey baya uyuşturuyor ilk aldığımda bacağıma sıktım ama hiç uyuşmadı sonra denerken içe sıktım baya yakıyor korkmayın dayanın ..
Cok sagol canim,bu aralar benim icin her sey cok zor oldu.Nasipten öte köy yokmus gercekten.İnsallah bundan sonra hepimizin sıkıntıları gecerAllah sabirlar versin canim ins sikintilarin feraha erisir
Ooo supermis ne kadar yakiyo dayanilmaycak kadarmiNerdeyse 2 saate yaklaştı hala hafif uyuşuk Yani
Bebe yağı ve sprey kullandım ama anlattıkları gibi inçe çubuğu içe götüremedim ..uyuşturucu olmadan nasıl olur bilmiyorum ama şimdilik böyle atlattımYakiyomu sprey burdaki diger arkadslar bebe yagi kullaniyo sanirim
Dayanılmayacak kadar değil anlık yanıyor ve razı geliyorsun zaten uyuşuyor şişmiş gibi hissediyorsunOoo supermis ne kadar yakiyo dayanilmaycak kadarmi
Amin dua edelim bende çok sikiliyorum siz masallah cok yol aldiniz ben heo ayni yerde rabbim yardimcimiz olsunCok sagol canim,bu aralar benim icin her sey cok zor oldu.Nasipten öte köy yokmus gercekten.İnsallah bundan sonra hepimizin sıkıntıları gecer❤
Acisiz olmasini sagliyo ve siz hic giris olurkende hissetmiyorsunuz dimi hiç acik acik soruyorum kusura bakmayınBebe yağı ve sprey kullandım ama anlattıkları gibi inçe çubuğu içe götüremedim ..uyuşturucu olmadan nasıl olur bilmiyorum ama şimdilik böyle atlattım
Sen de bir gitsen doktora aslinda sen de basarirsin canim.Esinle de sorunun yokmus cok sükür.Hic daha fazla bekleme kadin dogum doktoruna gidemezsen pasikiyatriye falan git istersen öncelikle.Belki o biraz rahatlatir seni.Amin dua edelim bende çok sikiliyorum siz masallah cok yol aldiniz ben heo ayni yerde rabbim yardimcimiz olsun
Yok canim aramizda şükür ins zamani var diuoSen de bir gitsen doktora aslinda sen de basarirsin canim.Esinle de sorunun yokmus cok sükür.Hic daha fazla bekleme kadin dogum doktoruna gidemezsen pasikiyatriye falan git istersen öncelikle.Belki o biraz rahatlatir seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?