Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar kendinizi lutfen üzmeyin bu psikolojık bır durumdur kızlık zarı falan aldırmak care degıl benimki kanamadı bile acıkcası o iş olduktan sonra esim de bende ıkı damla kanı dert etmedik. Gectıgımız sene Kasım ayında bende once parmak egzersizleri ve dilatör yardımıyla yendım cok sukur oraya buseyler gırebıleceğini kafanıza yerlestririsenz gerisi hallolur. Deneme yaparken dinlendirici bir müzik eslıgınde yapın once aynayla vajınanıza bakın ben kendim bile dokunamıyormusum once kendim dokundum hissettim daha sonra gırıse bır kac kez dokunup cektim ve kendımı alıstrdm daha sonra isaret parmagı mı önce nefes aldım nefesi verirken de parmagımı soktum tabı bunlaru hep bebe yagı yardımıyla yaptım bırakmayın kızlar asla bırakmayın esınızr de kendinize de bunu yasatmayın Allah yardımcınz olsn

Kızlar sanırım bende başardım yani uyuştucu spreyde sıktım ve eşim oldu tamam dedi ben diyorum emin misin yarısı girmiştir daha Yok oldu dedi eşime inanaraktan çok şükür başardım kızlar

Ulturosona neden hazır değilsin canim stres sinir onlar etkiler mevsimsel.olabilir benimde gecikir ama 3 4 2 gun fln
Dayim vefat etmisti o yüzden bakamadim canim,adet oldum ama 10 gün gecikti.Hala doktor muayenesinden korkuyorum ben.Yalnizca kendim aparatlari yapabildim daha,iliski olursa belki ancak o zaman alisirim

Spreyi tam olarak nasıl sıktın bide etkisi hemen geçiyor mu
Canım ben kayganlaştırıcı sürüp ucuna sıktım tam içeri götürmeye cesaret edemem bi 15 dk bekledim belki bir milim daha içte sıktım tekrar bekledim 15 dk fln lavaboya gittim yıkadım peçeteyle kuruladım öyle denedik çünkü ilk ilaçlı deneyince eşimin p... sönmüştü yaktı onuda

Yakiyomu sprey burdaki diger arkadslar bebe yagi kullaniyo sanirim

Amin dua edelim bende çok sikiliyorum siz masallah cok yol aldiniz ben heo ayni yerde rabbim yardimcimiz olsun
Sen de bir gitsen doktora aslinda sen de basarirsin canim.Esinle de sorunun yokmus cok sükür.Hic daha fazla bekleme kadin dogum doktoruna gidemezsen pasikiyatriye falan git istersen öncelikle.Belki o biraz rahatlatir seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…