- 24 Mayıs 2018
- 2.236
- 2.533
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #245.241
Aparat p.. ten daha rahatsız edici parmak ta öyle öyle düşün gerçekten öyle deBenimde aparatta sıkıntı yok ama eşli denemede ilk giriste baski bir doluluk oluyo aparatta olmuyo acaba tam girmedigi için mi
Heyecan normel ve güzel ama şunu düşün kadın sin sen bu xevk alınacak birşey hem vajinal hem sadece üstten okşayarak bile org azm diye birşey var rahat ol mum yak ılık duş al saate bakmadan tadını çıkar canimBen çok heyecanlanıyorum. Ön sevişmeye dahi kendimi veremiyorum. Düşündüğüm an kalbim çok hızlı çarpmaya başlıyor nefes alışverişimi bile düzenleyemiyorum. Bunu nasıl yenebilirim
Merhaba arkadaşlar ben 8 aylık evliyim ve vajinismusum. Öncesinde 3 günlük tedavi merkezi denilen bir yere gittim parmak egzersizi yok diyince cazip gelmişti . Kadın kızlık zarını kontrol edecem dedi . Sonrasında vajinanın kontrolünün sende olduğunu öğretecem filan diyip dokunmama izin verir misin dedi . Sonra bir şey sokmaya başladı ben yapma diye yalvardım ama bak çubuk içine girdi dedi sizin o bahsettiğiniz apartların en küçüğünü sokmuş . Ben şok oldum acıdan ve korkudan ağladım sonra eşimi çağırdı eşim gelince beni o halde görmesi beni daha kötü yaptı. Çok ağlayınca ve daha kötü olunca oraya gitmekten vazgeçtik. Psikiyatriye gittim aylarca oda sonuç vermedi . Geçen cumartesi de jinekoloğa gittim açtıktan sonra parmağını sokmaya çalışınca ağladım doktorda sen bunu psikolojik olarak yenemezsin dedi. Gerekirse kızlık zarını alalım dedi ( kızlık zarım normalmiş bi sıkıntı yokmuş) ama ben sizin halletmenizi istiyordum diyip krem verdi. Kimse beni anlamıyo acıyor dediğim zaman benim büyüttüğümü söylüyorlar.( Bunu söyleyen doktorlar ve kuaförüm , niye kuaförüne anlattın derseniz ağda yaparken yanlışlıkla çubuğu oraya sokmasın diye)Gerçekten canım acıyo yalan söylemiyorum ayrıca oraya bir şey girmesi hissini kaldıramıyorum . Ben bacaklarımı filan kapatmıyorum ama vajinamı istemsizce öyle bir sıkıyorum ki ilişki olması imkansız hale geliyor. Arkadaşlar çok uzun yazdım kusura bakmayın kısacası lütfen bana yardım edin artık hiçbir yere gitmek istemiyorum lütfen kurtulmam için bana yardım edin
Evet dediklerinizi aklımda tuttum hep ve kendime pozitif telkinlerde bulundum inşallah tamamen ilişkiyi de en kısa sürede başarırız denemeye ara vermeden devam edeceğiz.Arzulu olmak ona odaklanmak çok önemliymiş gerçekten.Korkuya değil zevke ve yaşadığımız an’a odaklanınca cesaretim geldiCanim benim biraz yararım olduysa ne mutlu bana çok sevindim bunun üstüne git ara verme özel hayatına
Bacakları açmanın ağrısı daha fazla ilk başta emin ol bide unutma ucunun girmesi yalancı bir rahatsızlık veriyor ama bir mm sonrası dümdüz boşlukordaki darlığı yani eğik bir bölüm var o kısma gelince ıkın nefes al yalandan da olsa gül vücut psikoloji si ona kanıyor .o nokta dan sonrası ister p.. sen yönet ister eşin hafif git gelle ilerlesin ama unutma ondan sonra si şaka gibi dümdüz
İki parmagı nasık sokuyrsunuz üst üstemi oluyor yada prezarvatif falan mı geçirdinizMerhaba arkadaşlar bu postu haziran ayında yazmıştım .17 ekimde vajinusmusu yendim. Sizlere anlatmayı bi borç biliyorum. Bu postta da anlattığım gibi her tür doktoru denedim ancak olmadı. Psikiyatriye parmak egzersizini eşim yapsın ilk öyle başlayalım diyince kabul etmemişti . Senin yapman lazım demişti. Psikiyatriye de gitmeyi bırakmıştık . Ağustos ayına gelince eşime dedim ki ben cesaret edemiyorum bak aylar geçti sen yap dedim senin parmağınla deneyelim dedim . Eşimin parmağıyla denedik ve parmağı girdi . Ben ne kadar kasarsam kasayım o parmak eninde sonunda giriyordu. 1.5 ay boyunca eşimin tek parmağı ile çalıştık. İnternette iki parmağa geçmeden penisle denemeyin diyordu. Bizde bir türlü iki parmağa cesaret edemedik . Sonra ekim ayında dedim ki yeter artık ne olursa olsun denicez eşim iki parmağını soktu tabi canım acıdı aonra dedim ki galiba benimde kendi parmağımla denemem lazım bu kadar doktor boşuna diyor olamaz. Eşime dedim ki ama ben cesaret edemem sen elimi tut oraya götür dedim . Eşim elimi tuttu parmağımı oraya götürdüm sonra bi cesaret geldi yaptım inanamadım kendi parmağımda hiç acımadı ve orası o kadar değişikti böyle sonsuzluğa açılan kapı gibi o an vajinanın genişleyebileceğini anladım. Yani bu egzersizleri kendimiz yapmamız gerekiyor kendimiz hissetmeliyiz. Neyse sonra eşim iki parmak denedi o biraz acıttı ben iki parmağımı sokmayı denedim çok kolay girdi ve hiç acımadı ama eşimin tek parmağı bile acıtıyor işte o zaman farkettim ki bu bizden kaynaklı kastığımız için bu acı oluşuyo. Yine bi kaç gün böyle egzersiz yaptık penisi denedik başı girince inanamadım o bile o kadar mutlu ediyorki .1 yıldır Kesinlikle hiçbir şekilde olmamıştı. Daha sonra biraz daha alabildim ilerlemiyordu . Tabi o an bize oda yeterdi başarmıştık çok mutlu olmuştum. O gece kan gelmedi ancak sabah kalktığımda bir iki damla vardı oldu bu iş dedik. Neyse sonraki gün denedik yine başı ve birazi giriyordu ama devamı gelmiyordu. Böyle bir kaç gün egzersiz yaptık o egzersizlerde kan geldi ama ne canınız acıyo nede öyle çok geliyo fark etmiyorsunuz bile. Sonra bir kaçgün daha denedik ve 17 ekim günü eşime yavaş yavaş git gel yapmasını söyledim birden bastırınca ben sakinleşemiyordum dedim . Baya uğraştık yavaş yavaş ilerledi git gel yaptı sonra bi baktım ki hepsi içerdeydi .Allaha şükürler olsun bu işi hallettik dedim. O günden sonra hergün denedik bi zevk almıyorum canımda acıyo ama sebebi benim kastığım için oluyo ama her seferinde fark ediyorumki biraz daha rahatlıyorum. Kızlar inanki zevk filan insanın umrunda olmuyo hallettim ya onun rahatlığı hiçbir şey de yok. Bu vajinusmustan kurtulmamızın tek yolu egzersiz egzersiz egzersiz.. sizde benim gibi size iyi gelecek yolu bulun. İster eşinizle parmak egzersizi, ister kendiniz, ister dilatörler yeterki adım atın. Bi başlayın gerisi geliyo
Yapacağınıza eminimEvet dediklerinizi aklımda tuttum hep ve kendime pozitif telkinlerde bulundum inşallah tamamen ilişkiyi de en kısa sürede başarırız denemeye ara vermeden devam edeceğiz.Arzulu olmak ona odaklanmak çok önemliymiş gerçekten.Korkuya değil zevke ve yaşadığımız an’a odaklanınca cesaretim geldi
Parmak kemikli olduğu için p.. den daha zor emin olun yenmeniz dilegiyleİki parmagı nasıl
İki parmagı nasık sokuyrsunuz üst üstemi oluyor yada prezarvatif falan mı geçirdiniz
Merhaba arkadaşlar bu postu haziran ayında yazmıştım .17 ekimde vajinusmusu yendim. Sizlere anlatmayı bi borç biliyorum. Bu postta da anlattığım gibi her tür doktoru denedim ancak olmadı. Psikiyatriye parmak egzersizini eşim yapsın ilk öyle başlayalım diyince kabul etmemişti . Senin yapman lazım demişti. Psikiyatriye de gitmeyi bırakmıştık . Ağustos ayına gelince eşime dedim ki ben cesaret edemiyorum bak aylar geçti sen yap dedim senin parmağınla deneyelim dedim . Eşimin parmağıyla denedik ve parmağı girdi . Ben ne kadar kasarsam kasayım o parmak eninde sonunda giriyordu. 1.5 ay boyunca eşimin tek parmağı ile çalıştık. İnternette iki parmağa geçmeden penisle denemeyin diyordu. Bizde bir türlü iki parmağa cesaret edemedik . Sonra ekim ayında dedim ki yeter artık ne olursa olsun denicez eşim iki parmağını soktu tabi canım acıdı aonra dedim ki galiba benimde kendi parmağımla denemem lazım bu kadar doktor boşuna diyor olamaz. Eşime dedim ki ama ben cesaret edemem sen elimi tut oraya götür dedim . Eşim elimi tuttu parmağımı oraya götürdüm sonra bi cesaret geldi yaptım inanamadım kendi parmağımda hiç acımadı ve orası o kadar değişikti böyle sonsuzluğa açılan kapı gibi o an vajinanın genişleyebileceğini anladım. Yani bu egzersizleri kendimiz yapmamız gerekiyor kendimiz hissetmeliyiz. Neyse sonra eşim iki parmak denedi o biraz acıttı ben iki parmağımı sokmayı denedim çok kolay girdi ve hiç acımadı ama eşimin tek parmağı bile acıtıyor işte o zaman farkettim ki bu bizden kaynaklı kastığımız için bu acı oluşuyo. Yine bi kaç gün böyle egzersiz yaptık penisi denedik başı girince inanamadım o bile o kadar mutlu ediyorki .1 yıldır Kesinlikle hiçbir şekilde olmamıştı. Daha sonra biraz daha alabildim ilerlemiyordu . Tabi o an bize oda yeterdi başarmıştık çok mutlu olmuştum. O gece kan gelmedi ancak sabah kalktığımda bir iki damla vardı oldu bu iş dedik. Neyse sonraki gün denedik yine başı ve birazi giriyordu ama devamı gelmiyordu. Böyle bir kaç gün egzersiz yaptık o egzersizlerde kan geldi ama ne canınız acıyo nede öyle çok geliyo fark etmiyorsunuz bile. Sonra bir kaçgün daha denedik ve 17 ekim günü eşime yavaş yavaş git gel yapmasını söyledim birden bastırınca ben sakinleşemiyordum dedim . Baya uğraştık yavaş yavaş ilerledi git gel yaptı sonra bi baktım ki hepsi içerdeydi .Allaha şükürler olsun bu işi hallettik dedim. O günden sonra hergün denedik bi zevk almıyorum canımda acıyo ama sebebi benim kastığım için oluyo ama her seferinde fark ediyorumki biraz daha rahatlıyorum. Kızlar inanki zevk filan insanın umrunda olmuyo hallettim ya onun rahatlığı hiçbir şey de yok. Bu vajinusmustan kurtulmamızın tek yolu egzersiz egzersiz egzersiz.. sizde benim gibi size iyi gelecek yolu bulun. İster eşinizle parmak egzersizi, ister kendiniz, ister dilatörler yeterki adım atın. Bi başlayın gerisi geliyo
Yan yana getir önce ben orta parmagi hafif itiyorum sonra isaret parmagimida itiyorum cok rahat yapiyorumİki parmagı nasıl
İki parmagı nasık sokuyrsunuz üst üstemi oluyor yada prezarvatif falan mı geçirdiniz
Aparat p.. ten daha rahatsız edici parmak ta öyle öyle düşün gerçekten öyle de
P.. le dene onun afedersn sıcaklığı daha iyi. Sevişmeyi düşün zaten ıslaklığı ozaman oluşur 10 dk da bitirme herşeyi bu güzel bise
Dediğim gibi o 1mm alanı kaplayan baştaki giriş sizi kandırmasın sadece oraya girip çıkması korkunuz u çoğalmasını. 1 mm sonra boş tünel. Ve unutmayın kızlar kadın şehvetten hissetmediği sürece vajinal kendini salmaz. Şehvetten sonra vajinal hemen incelir 2 kat buyur rahatlar açın bacakları rahat bırakın pe.. yonetseniz bile yapın bunu
Parmakla aparatta cok rahatim hic acimiyo islaklik da oluyo benim on sevisme oluyor esli denemede sikintim galiba ucu girince biz bekliyoruz o andan sonra ilerlemiyo hafif gir gel yapmayi deneyelim
Insalllah kurtulursunuzDoktorum ameliyat etmek istemedi ama olmadı. Zaten ameliyat sırasında düşündüğünden daha dar olduğunu aletle açtığında kenarların yırtılmaya başladığını söyledi. Artık son aşamadayız hayırlısı olsun inşallah
Bende 25 ekimde yendim benimde acı var zamanla gecicek insallah yaaa eşim canim aciosa bakalm Dio da ben yokk diyorum nabayimMerhaba arkadaşlar bu postu haziran ayında yazmıştım .17 ekimde vajinusmusu yendim. Sizlere anlatmayı bi borç biliyorum. Bu postta da anlattığım gibi her tür doktoru denedim ancak olmadı. Psikiyatriye parmak egzersizini eşim yapsın ilk öyle başlayalım diyince kabul etmemişti . Senin yapman lazım demişti. Psikiyatriye de gitmeyi bırakmıştık . Ağustos ayına gelince eşime dedim ki ben cesaret edemiyorum bak aylar geçti sen yap dedim senin parmağınla deneyelim dedim . Eşimin parmağıyla denedik ve parmağı girdi . Ben ne kadar kasarsam kasayım o parmak eninde sonunda giriyordu. 1.5 ay boyunca eşimin tek parmağı ile çalıştık. İnternette iki parmağa geçmeden penisle denemeyin diyordu. Bizde bir türlü iki parmağa cesaret edemedik . Sonra ekim ayında dedim ki yeter artık ne olursa olsun denicez eşim iki parmağını soktu tabi canım acıdı aonra dedim ki galiba benimde kendi parmağımla denemem lazım bu kadar doktor boşuna diyor olamaz. Eşime dedim ki ama ben cesaret edemem sen elimi tut oraya götür dedim . Eşim elimi tuttu parmağımı oraya götürdüm sonra bi cesaret geldi yaptım inanamadım kendi parmağımda hiç acımadı ve orası o kadar değişikti böyle sonsuzluğa açılan kapı gibi o an vajinanın genişleyebileceğini anladım. Yani bu egzersizleri kendimiz yapmamız gerekiyor kendimiz hissetmeliyiz. Neyse sonra eşim iki parmak denedi o biraz acıttı ben iki parmağımı sokmayı denedim çok kolay girdi ve hiç acımadı ama eşimin tek parmağı bile acıtıyor işte o zaman farkettim ki bu bizden kaynaklı kastığımız için bu acı oluşuyo. Yine bi kaç gün böyle egzersiz yaptık penisi denedik başı girince inanamadım o bile o kadar mutlu ediyorki .1 yıldır Kesinlikle hiçbir şekilde olmamıştı. Daha sonra biraz daha alabildim ilerlemiyordu . Tabi o an bize oda yeterdi başarmıştık çok mutlu olmuştum. O gece kan gelmedi ancak sabah kalktığımda bir iki damla vardı oldu bu iş dedik. Neyse sonraki gün denedik yine başı ve birazi giriyordu ama devamı gelmiyordu. Böyle bir kaç gün egzersiz yaptık o egzersizlerde kan geldi ama ne canınız acıyo nede öyle çok geliyo fark etmiyorsunuz bile. Sonra bir kaçgün daha denedik ve 17 ekim günü eşime yavaş yavaş git gel yapmasını söyledim birden bastırınca ben sakinleşemiyordum dedim . Baya uğraştık yavaş yavaş ilerledi git gel yaptı sonra bi baktım ki hepsi içerdeydi .Allaha şükürler olsun bu işi hallettik dedim. O günden sonra hergün denedik bi zevk almıyorum canımda acıyo ama sebebi benim kastığım için oluyo ama her seferinde fark ediyorumki biraz daha rahatlıyorum. Kızlar inanki zevk filan insanın umrunda olmuyo hallettim ya onun rahatlığı hiçbir şey de yok. Bu vajinusmustan kurtulmamızın tek yolu egzersiz egzersiz egzersiz.. sizde benim gibi size iyi gelecek yolu bulun. İster eşinizle parmak egzersizi, ister kendiniz, ister dilatörler yeterki adım atın. Bi başlayın gerisi geliyo
Ben de bundan aylar öncesine kadar böyleydim hatta midem bulanıp nefesim kesiliyordu orama dokununca eşim.Vajinismusu yenme yolunda cinsellikle ilgili şeylere hayatınızda daha çok yer vermeniz gerekiyor ve pozitif düşünce önemli.Bunun doğal bir olay olduğunu bilinçaltına kabul ettirmemiz gerekiyor.Buradan da aldığım cesaretle pozitif düşünmek ve zevk odaklı olmak endişelerimi yenip tepkilerimi kontrol etme konusunda çok yardımcı oldu bana.Denemelere devam edeceğim kararlıyım inşallah başarıya ulaşacağım dilerim siz de bu korkuyu aşarsınız.Ben çok heyecanlanıyorum. Ön sevişmeye dahi kendimi veremiyorum. Düşündüğüm an kalbim çok hızlı çarpmaya başlıyor nefes alışverişimi bile düzenleyemiyorum. Bunu nasıl yenebilirim
Evet kasıyorum dılatore basladım ılk ıkı taneyı alabılıyorum uce gecemedım regl oldum umarım care olurKasiyormusun peki kendini ben cok kasiyorum alttan muanede cok zorlandim hamileyken kanama oldu
Canim ayna yla bakıp anatomini incele birde internet ten bak çizimlereben deliği bulup bulmadğıma emin değilim, tırnak olan yerden fazlası girmiyor, normal mi? deliği bulup nasıl parmağımı oraya sokacam
Beyaz eldivenler var ya onlaran kullanıyorduk . Sonra bepanten krem ve kayganlaştırıcı sürüp deniyorduk. İşaret parmağını ve orta parmağı yan yana tutup girdiriyordum. Hatta üç parmağı bile denedim .işaret parmağı ile yüzük parmağını orta parmağın altında birleştirip denedim o bile oldu .İki parmagı nasıl
Valla ne yapalım yendik ya ben ona seviniyorum rahatladıkça o acı da geçer zaten her seferinde rahatladığını fark ediyorum . Bende eşime bırakma diyorum çünkü alışmamız lazım diye düşünüyorumBende 25 ekimde yendim benimde acı var zamanla gecicek insallah yaaa eşim canim aciosa bakalm Dio da ben yokk diyorum nabayim
Tabiki yendik gerisi gelir artikValla ne yapalım yendik ya ben ona seviniyorum rahatladıkça o acı da geçer zaten her seferinde rahatladığını fark ediyorum . Bende eşime bırakma diyorum çünkü alışmamız lazım diye düşünüyorum
Amin inşallah sağol canımInsalllah kurtulursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?