- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #245.941
Bogum dediginiz sey tam olarak ne oluyor acabaEvet parmak egzersizi işaret parmagıyla baslıyorsun önce bir bogum ben yapamam diyordum ama yaptım herguun kırk dakika sonra iki boguma geciyorsn sonra orta parmak bir bıgum iki bogum sonra iki parmak birden bir bogum iki bogum sonra eşnin parmagına geciyor onu asla yapamam dedim onuda yaptım sonraiki parmak gir cık makas şekli yapıp acıyorsun sonra denemeye geciriyor sen uste olacak sekilde tum kontol sende nefes alıp veriyorsun nefes verirken daha kolay ilerliyor ben doktora gittigim sıralarda sadece basını alabiliyordum olmuyordu bi turlu ne kadar denediysem olmadı denerken bebe yagı yada kayganlaştıcıyla deniyorsun doktora gitmeyi bıraktım daha sonra denedıkce ucte birini almaya badladım o baskı beni mahvediyor tıkanıp kaldım
Himm simdi anladim cok tesekkur ederimParmagınızda ki o cizgiler birinci çizgi bir bogum ikinci çizgi iki bogum o şekilde
Ve gerçekten dedikleri gibiymiş içerisi boş ne soksan nefes aldıkça Cup diye içeriye giriyor şaşırdım kaldım ama kendime güvenim geldi çok şükür
O zaman gerçekten kendimizi kasmayınca rahat olunca ve içi ıslak olunca kan gelmiyor ya da kızlık zarı esnek ..Ben iki parmagımı soktugum halde kan gelmedi penisi yarısından bir cogunu aldıgım halde de
Ama sonuçta 6 cm kdar girdi? Yırtılmaz mı diyorsunuzAynen bide kızlıkzarı yırtlmamıştır
Kalın bir sey girmedikce kan gelmeyebilir kizlik zari zedelenirse zaten farkedersin ikininca belli oluyo benim 4. Dilatorde ve eşli denemede gelmisti genislemisti baya girisAma sonuçta 6 cm kdar girdi? Yırtılmaz mı diyorsunuz
Peki vajinaya yabancı cisim sokmak enfeksiyona sebep olur mu tüpe veya Rahime zarar verir mi ? Kafama çok takıldıKalın bir sey girmedikce kan gelmeyebilir kizlik zari zedelenirse zaten farkedersin ikininca belli oluyo benim 4. Dilatorde ve eşli denemede gelmisti genislemisti baya giris
Bence dilator alin cok çabuk ilerlersiniz ben parmak egzersizi yapmama ragmen eslide cok kasiyodum dilatorde daha cok rahatliyorsunuz alisiyorsunuzPeki vajinaya yabancı cisim sokmak enfeksiyona sebep olur mu tüpe veya Rahime zarar verir mi ? Kafama çok takıldıben dilatör alamıyorum evdeki imkanlarla yapmak zorundaym
Eşli denemeye ne zaman geçtiniz ? Hangi dilatörden snra ?Bence dilator alin cok çabuk ilerlersiniz ben parmak egzersizi yapmama ragmen eslide cok kasiyodum dilatorde daha cok rahatliyorsunuz alisiyorsunuz
Bende dilatör sayesinde yenmiştim kesinlikle öneririmBence dilator alin cok çabuk ilerlersiniz ben parmak egzersizi yapmama ragmen eslide cok kasiyodum dilatorde daha cok rahatliyorsunuz alisiyorsunuz
Allah bağışlasın. Ben henuz yenmis sayilmam dilator ve parmak egzersizleri yapiyorum ama esli denemede yarim alabiliyorum siz nasil yenmistiniz acabaEski günlerim aklıma geldi buraya girip bakayım dedim. 1 sene yaşamıştım bu durumu.yendim çok şükür. Hamile kaldım hatta normal doğum yaptım şimdide 2.ye hamileyim. Kendinize güvenin elbet oluyo kasmayın
6 boy dilatorle çalışmıştım hatta 6. boya peçete sarıp streçleyip kalınlaştırmıştım. 8 boy filan olmuştu yani. Kesinliklee öneririm daha garanti. İlişkiden hemen önçe dilatorle iyice esnetip hemen penisi sokmuştum ilk böyle olmuştu 1hafta kadar böyle yaptım sonra kendiliğinden olduAllah bağışlasın. Ben henuz yenmis sayilmam dilator ve parmak egzersizleri yapiyorum ama esli denemede yarim alabiliyorum siz nasil yenmistiniz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?