- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #245.901
Selam kızlar vajiyi yenen varmı hadi bi cesaret arkadaslar kendinize guvenin insallah boyle boyle sayımız artıcak pes etmeyin sakın olan gecen zamana oluyo insallah Allah tüm bu dertle ugrasanlara yardım eder umarim hepiniz tek tek yendim diye mesaj yazarsınız
Evet o acı yani baskı hissine kaynaklaniyorMerhaba, ben henuz yenmedim ama kendi kendime yenmeye calisiyorum. Parmak egzersizine yeni basladim ve burada bir arkadasimizin yonlendirmesiyle(kendisine duaciyim:) serce parmagimin neredeyse dibine kadar alabildjm ve bu benim icin milad oldu resmen. Cunku dokunamiyordum bile... Fakat egzersiz sirasinda sivrisinek isirmasi tarzi bir sanci olustugu icin diger parmaklarimi deneyemedim. Sizce bu aci normal mi? Baskalari hic acimadigini soyluyorken, benim neden acimis olabilir hic anlamiyorum... Sizin bir oneriniz var midir acaba? Bu arada siz nasil yendiniz?
Evet o acı yani baskı hissine kaynaklanıyor bi yere kadar oluyor sonra boşluk hissediyorsun hiç bi acı kalmıyor ama bu sürekli mi oluyor yoksa yeni başladığımız için bizde mi oluyor ilerde bu acıyı hep hissedecek miyiz bilmiyorum
CMerhaba, ben henuz yenmedim ama kendi kendime yenmeye calisiyorum. Parmak egzersizine yeni basladim ve burada bir arkadasimizin yonlendirmesiyle(kendisine duaciyim:) serce parmagimin neredeyse dibine kadar alabildjm ve bu benim icin milad oldu resmen. Cunku dokunamiyordum bile... Fakat egzersiz sirasinda sivrisinek isirmasi tarzi bir sanci olustugu icin diger parmaklarimi deneyemedim. Sizce bu aci normal mi? Baskalari hic acimadigini soyluyorken, benim neden acimis olabilir hic anlamiyorum... Sizin bir oneriniz var midir acaba? Bu arada siz nasil yendiniz?
merhaba cnm o sızı normaldir kendini sakın kasma bende kendi kendime yendim ilk baslarda bende gerkes gibi bende kesin delik yok diyodum senin gibi parmak egzersizine basladim 3 parmaga kadar yavas yavas ilerledim tabi kac ayimi aldi aslinda cok kolay ama biz zorlastiriyoruz okadar bisuna beklemisim dedim ama ben bunlari yaparken bebe yagi ve anestol pomad kullandim sonra ince mum aldim ve strecledim onuda alabildim tabi ugrastim ben olmicak falan dedigimde esim saolsun basarcaksin birakma biraz daha dene dedi onu aldiktan sonra havlu pecetelerle kalinlastidim sonra onuda ugrasarak aldim sonra p.... gectim yarisina kadar aldim birakcakken cok afedersin esim yavas yavas yarisina kadar git gel yapti sonra bi baktim o sekilde hepsi olmus daha sonrada bi kac kere anestol be bebe yagi ile denedim en sonunda bi cesaret krem falan kullanmadan yaptim oda cok az zorladi ama buyutucek kadar asla degil ustune duserseniz 1 2 haftada emin olunki yenersiniz suanda normal bir iliskim var bnde hamile kalmak istiyorum insallah rabim bu dertle zamanimi gecirdi cocukda insallah beklemem rabbim sizede yardim etsin insallah biran once kurtulursunuz umarimMerhaba, ben henuz yenmedim ama kendi kendime yenmeye calisiyorum. Parmak egzersizine yeni basladim ve burada bir arkadasimizin yonlendirmesiyle(kendisine duaciyim:) serce parmagimin neredeyse dibine kadar alabildjm ve bu benim icin milad oldu resmen. Cunku dokunamiyordum bile... Fakat egzersiz sirasinda sivrisinek isirmasi tarzi bir sanci olustugu icin diger parmaklarimi deneyemedim. Sizce bu aci normal mi? Baskalari hic acimadigini soyluyorken, benim neden acimis olabilir hic anlamiyorum... Sizin bir oneriniz var midir acaba? Bu arada siz nasil yendiniz?
Merhaba
C
merhaba cnm o sızı normaldir kendini sakın kasma bende kendi kendime yendim ilk baslarda bende gerkes gibi bende kesin delik yok diyodum senin gibi parmak egzersizine basladim 3 parmaga kadar yavas yavas ilerledim tabi kac ayimi aldi aslinda cok kolay ama biz zorlastiriyoruz okadar bisuna beklemisim dedim ama ben bunlari yaparken bebe yagi ve anestol pomad kullandim sonra ince mum aldim ve strecledim onuda alabildim tabi ugrastim ben olmicak falan dedigimde esim saolsun basarcaksin birakma biraz daha dene dedi onu aldiktan sonra havlu pecetelerle kalinlastidim sonra onuda ugrasarak aldim sonra p.... gectim yarisina kadar aldim birakcakken cok afedersin esim yavas yavas yarisina kadar git gel yapti sonra bi baktim o sekilde hepsi olmus daha sonrada bi kac kere anestol be bebe yagi ile denedim en sonunda bi cesaret krem falan kullanmadan yaptim oda cok az zorladi ama buyutucek kadar asla degil ustune duserseniz 1 2 haftada emin olunki yenersiniz suanda normal bir iliskim var bnde hamile kalmak istiyorum insallah rabim bu dertle zamanimi gecirdi cocukda insallah beklemem rabbim sizede yardim etsin insallah biran once kurtulursunuz umarim
Yani ben daha cok basinda miyim? Ben de seviniyordumEvet o acı yani baskı hissine kaynaklaniyor
Bende başındayım bi iki kez öyle oldu o ilk baskı hissini atlatınca gerisi geliyor da işte bizde başarır güzel haberler veririz kısa sürede inşallahYani ben daha cok basinda miyim? Ben de seviniyordumdaha ilerisi yokmus gibi geliyor o aci hissiyle ilerleyemiyorum. Siz nasip ilerliyorsuniz peki uyusturucu krem mi kullaniyorsunuz acaba?
Bende başındayım bi iki kez öyle oldu o ilk baskı hissini atlatınca gerisi geliyor da işte bizde başarır güzel haberler veririz kısa sürede inşallah
3 ve 4. Dilatorleri yapıyorum Bebe yağı sürüyorum dilatore kendime de azıcık uyuşturucu esle krem sürüyorum ama dün uyusturucu krem kullanmadandemeye çalıştım öyle de çok ilerleyemedim kremler gibi yaptığım kadar rahat olmuyor ve cok ilerlemiyor maalesef hergün denemek lazımİnsallahsizde de o sizi oluyor mu yani? Nasil egzersiz yapiyorsunuz acaba?uyusturucu krem kullaniyor musunuz?
3 ve 4. Dilatorleri yapıyorum Bebe yağı sürüyorum dilatore kendime de azıcık uyuşturucu esle krem sürüyorum ama dün uyusturucu krem kullanmadandemeye çalıştım öyle de çok ilerleyemedim kremler gibi yaptığım kadar rahat olmuyor ve cok ilerlemiyor maalesef hergün denemek lazım
Aynen kremle giriyor anca,Derin bir nefes aliyorum ve nefesi verirken itiyorum öyle daha kolay giriyorTesekkur ederim cevap verdiginiz icin.. ben de vazelin ve emla kullaniyorum. Krem olmadan ben de dusunemiyorum, o bile tam uyusturmuyor hatta..
Aynen kremle giriyor anca,Derin bir nefes aliyorum ve nefesi verirken itiyorum öyle daha kolay giriyor
Rica ederim acıdıgı yerde cekme beklet orda sonra yavas yavas ilerle her acıdıgında dur aklini oraya verme tv karsisinda dizi izlerken esinle sohbet ederken yap illa ufak bi sızı olcak cnm hem ben anetol kullandım az kullanin dedilerde ben baya kullaniodum cok afedersin girise baya sonra parmagimla iceriye baya surdum bi zararinida gormedim istersen ozelden yazabilirsin merak ettigin soru falan varsa yardimcı olurum sakin pes etmeSizin adiniza sevindim, Allah tez zamanda birbebidle taclandirsin sizi ve darisi basimiza insallah.. o siziyi hissetmemek icin mi uyusturucu krem kullandiniz? Ben emla kullanmistim ama ise yaramadi sanirim hic uyusmadi. Kayganlastirici olarak da vazelin kullaniyorum..O aciyi hissedince korkuyorum ve ilerleyemiyorum, sanki ilerisi yokmus gibi geliyor. Bu gece bir daha deneyecegim serce parmagimi, olursa isaret parmagimi da denemek istiyorum umarim yapabilirimcok tesekkur ederim beni aydinlattiginiz icin,acikca yazdiginiz icin cok sagolun..
Rica ederim acıdıgı yerde cekme beklet orda sonra yavas yavas ilerle her acıdıgında dur aklini oraya verme tv karsisinda dizi izlerken esinle sohbet ederken yap illa ufak bi sızı olcak cnm hem ben anetol kullandım az kullanin dedilerde ben baya kullaniodum cok afedersin girise baya sonra parmagimla iceriye baya surdum bi zararinida gormedim istersen ozelden yazabilirsin merak ettigin soru falan varsa yardimcı olurum sakin pes etme
Allah sizdende razı olsun evet pes etmek kesinlikle yok biz kadınlar herseyin üstesinden gelebiliriz insallah kafana takilan bisi olursa sorabilirsinCok cok tesekkur ederim, bugunki egzersizimde dediginizi uygulayacagim. Pes etmek yok ama umarim tez zamanda kurtuluruz bu hastaliktan.. Allah razi olsun bilgilerinizi esirgemeyip yonlendirdiginiz icin
Kayganlaştırıcı kullanarak mı hamile kaldınız acaba?Canim, bende suan hamileyim. Tek korkum bu. Başa sararmi acaba endişeliyim. Neolur uzatma yenesiye kadar zaten cok cile cektik. Yasanilan aylarin yillarin tek bir anini yasamak da baska bir hemcinsimin yasamasinida hic istemem. Kayganlastirici kullan. Kendini serbest birak. İliskide vajinayi dusunme. Gozunde canlandiriciyosun eminim girdigini dusunuyosun ya da zorlandigini yapma... sen normal dogum yapmis cesaretli bi kadinsin. Kendine guven. Bol kayganlastirici ve nefes.. hadi hallet. Guzel haberler ver ❤
Evet canım.. Engelliyo falan diyolar da asli yokKayganlaştırıcı kullanarak mı hamile kaldınız acaba?
Peki hangi kayganlastiriciEvet canım.. Engelliyo falan diyolar da asli yok
Okey canimPeki hangi kayganlastirici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?