- 25 Haziran 2019
- 306
- 255
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #245.921
Ya içimi rahatlattınız. Çok teşekkür ederim. Hangi Kayganlaştırıcı olduğunu da sorsam?Evet canım.. Engelliyo falan diyolar da asli yok
Cevap vermişsiniz zaten markasına da görmemiştim kusura bakmayın. Darısı bütün isteyenlerin başına inşallahOkey canim
Peki nerden AlinabilirOkey canim
Yenebildiniz mi acaba?Allahım inşalah bana da nasip eder hergün aglıyorum üzülüyorum kendime iyi şeyler söylüyorum yapıcaksın diye yine yok nolur benim içinde dua edin öyle bir yerdeyim ki aileler üstüme geliyo
Ben internetten alıyorum aynı markayı kullanıyorum kendi web sitesi var, onun dışında gratis gibi mağazalarda da bulunuyor.Peki nerden Alinabilir
Amin cümlemizden inşallah.ilk olduğu için normal canım. Zamanla alışacaksın. Onu rahat yaptığında boyutu büyüt. Dilatör seti alırsan daha kolay olur. Parmakla iç kısmı hissettiğinde daha kötü hissedersin. Bebe yağını bolca kullan.Merhaba :) az once denedimve serce parmagima neredeyse dibine kadar alabildim ve o kadar sevindim ki anlatamam, sizlerin sayesinde oldu cok tesekkur ederim, Allah razi olsun.. simdilik serce parmagimi zor deneyebildim ve deneme yaparken sinek isirigi gibi bir sanci oldu, oysa emla krem surmustum etki etmedi mi anlamadim ama sizce bu kadar aci olmasi normal mi?
Terapilere ara vermeden hergün yaparsanız daha çabuk ilerlersiniz. Ara verince gerileme oluyorCok soru soruyorum belki kusura bakmayin ama, o sivrisinek isirigi tarzi sanci yi duydugunuzda ne yapiyorsunuz?
Amin cümlemizden inşallah.ilk olduğu için normal canım. Zamanla alışacaksın. Onu rahat yaptığında boyutu büyüt. Dilatör seti alırsan daha kolay olur. Parmakla iç kısmı hissettiğinde daha kötü hissedersin. Bebe yağını bolca kullan.
Terapilere ara vermeden hergün yaparsanız daha çabuk ilerlersiniz. Ara verince gerileme oluyor
Emla bazen bana da yanma kizariklik yapiyodu anestolle dene istersen bir de parmak egzersizinde direk itmeye calisma önce bir elinle dokun hafif hafif hem ikin hem de parmakla masaj yapar gibi yap alissin orasiGecen gun denedigimde serce parmagimi alabilmistim ama dun aksamki egzersizimde serce parmagimi bir turlu alamadim, isaret parmagimin dabir bogumunu alabildim.. krem olarak emla kullaniyorum ve acimamasi icin bolca surmustum, yanma ve kasinti yapti. Sanirim bunlar yan etkisi. Bugun acidigi icin dokunamadim bile, galuba yapamayacagim...Allah askina sizin de egzersiz yaparken genitalin ici degil de uretra denilen kisimla o ortadaki beyaz kisim bile acimiyor mu? Vemcaine sprey alayim dedim, satisini yapan site bulamadim, sanirim satisi durdurulmus..
Bir de parmaginda kuru olmasin onun icin bepanten surebilirsinGecen gun denedigimde serce parmagimi alabilmistim ama dun aksamki egzersizimde serce parmagimi bir turlu alamadim, isaret parmagimin dabir bogumunu alabildim.. krem olarak emla kullaniyorum ve acimamasi icin bolca surmustum, yanma ve kasinti yapti. Sanirim bunlar yan etkisi. Bugun acidigi icin dokunamadim bile, galuba yapamayacagim...Allah askina sizin de egzersiz yaparken genitalin ici degil de uretra denilen kisimla o ortadaki beyaz kisim bile acimiyor mu? Vemcaine sprey alayim dedim, satisini yapan site bulamadim, sanirim satisi durdurulmus..
Canım emlayı girişe sürüp üstünü kapatıyorlar. Hava almaması lazımmış. Çok sürme. Olsun diye uğraşırken tahriş edip süreci uzatma.ben uyuşturucu kullanmıyorum. Acıyacak korkusuyla kendini kastığın için olmadı. Şöyle düşün dün yaptım bugünde yapabilirim. Bebek çıkıyor ordan kocam bebek küçük bir parmak mı giremeyecek. Kayganlaştırıcı fazla kullan. Parmağını içerde kötü hissediyorsan dilatör al. Parmağı sokarken ıkınırsan orası açılıyor.Gecen gun denedigimde serce parmagimi alabilmistim ama dun aksamki egzersizimde serce parmagimi bir turlu alamadim, isaret parmagimin dabir bogumunu alabildim.. krem olarak emla kullaniyorum ve acimamasi icin bolca surmustum, yanma ve kasinti yapti. Sanirim bunlar yan etkisi. Bugun acidigi icin dokunamadim bile, galuba yapamayacagim...Allah askina sizin de egzersiz yaparken genitalin ici degil de uretra denilen kisimla o ortadaki beyaz kisim bile acimiyor mu? Vemcaine sprey alayim dedim, satisini yapan site bulamadim, sanirim satisi durdurulmus..
Amladim tesekkur ederimBen internetten alıyorum aynı markayı kullanıyorum kendi web sitesi var, onun dışında gratis gibi mağazalarda da bulunuyor.
Lanet olsun ya yapamıyorum artık psikolojim bozuldu ne illet bişeymişsaatlerce ağlamaktan yoruldum ,hayattan bıktım , en sonunda boşanmak istediğimi söyledim ,, özelde tedavi olan arkadaşlar ücretler ne kdar ? Çok borcumuz var ödeyecek gücümüzde yok ama devlet hastanesi ne kdar yardımcı olabilir acaba? Tükendim artık evliliğimin tadını yaşayamıyorum
Özel hastane mi yoksa kliniğe mi gittinizÖzel her seansı 550 tl tedavi oldum ben bir yere kadar geldim ordan gerisi yok sanurım beyinde biten bir illet
Özel hastane mi yoksa kliniğe mi gittiniz
Özel kilinik
Parmak egzersizi yaptırdılar mıHala yenmiş degilim ama büyük bi kademi ilerledim tedaviyi bıraktım fıyatı yuksek oldugu için. Ama tedavi olmadam yenmek cok zor
Parmak egzersizi yaptırdılar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?