Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Amin cümlemizden inşallah.ilk olduğu için normal canım. Zamanla alışacaksın. Onu rahat yaptığında boyutu büyüt. Dilatör seti alırsan daha kolay olur. Parmakla iç kısmı hissettiğinde daha kötü hissedersin. Bebe yağını bolca kullan.

Terapilere ara vermeden hergün yaparsanız daha çabuk ilerlersiniz. Ara verince gerileme oluyor

Gecen gun denedigimde serce parmagimi alabilmistim ama dun aksamki egzersizimde serce parmagimi bir turlu alamadim, isaret parmagimin dabir bogumunu alabildim.. krem olarak emla kullaniyorum ve acimamasi icin bolca surmustum, yanma ve kasinti yapti. Sanirim bunlar yan etkisi. Bugun acidigi icin dokunamadim bile, galuba yapamayacagim... Allah askina sizin de egzersiz yaparken genitalin ici degil de uretra denilen kisimla o ortadaki beyaz kisim bile acimiyor mu? Vemcaine sprey alayim dedim, satisini yapan site bulamadim, sanirim satisi durdurulmus..

Emla bazen bana da yanma kizariklik yapiyodu anestolle dene istersen bir de parmak egzersizinde direk itmeye calisma önce bir elinle dokun hafif hafif hem ikin hem de parmakla masaj yapar gibi yap alissin orasi

Bir de parmaginda kuru olmasin onun icin bepanten surebilirsin

Canım emlayı girişe sürüp üstünü kapatıyorlar. Hava almaması lazımmış. Çok sürme. Olsun diye uğraşırken tahriş edip süreci uzatma.ben uyuşturucu kullanmıyorum. Acıyacak korkusuyla kendini kastığın için olmadı. Şöyle düşün dün yaptım bugünde yapabilirim. Bebek çıkıyor ordan kocam bebek küçük bir parmak mı giremeyecek. Kayganlaştırıcı fazla kullan. Parmağını içerde kötü hissediyorsan dilatör al. Parmağı sokarken ıkınırsan orası açılıyor.

Lanet olsun ya yapamıyorum artık psikolojim bozuldu ne illet bişeymiş saatlerce ağlamaktan yoruldum ,hayattan bıktım , en sonunda boşanmak istediğimi söyledim ,, özelde tedavi olan arkadaşlar ücretler ne kdar ? Çok borcumuz var ödeyecek gücümüzde yok ama devlet hastanesi ne kdar yardımcı olabilir acaba? Tükendim artık evliliğimin tadını yaşayamıyorum

Özel her seansı 550 tl tedavi oldum ben bir yere kadar geldim ordan gerisi yok sanurım beyinde biten bir illet

Parmak egzersizi yaptırdılar mı

Evet parmak egzersizi işaret parmagıyla baslıyorsun önce bir bogum ben yapamam diyordum ama yaptım herguun kırk dakika sonra iki boguma geciyorsn sonra orta parmak bir bıgum iki bogum sonra iki parmak birden bir bogum iki bogum sonra eşnin parmagına geciyor onu asla yapamam dedim onuda yaptım sonraiki parmak gir cık makas şekli yapıp acıyorsun sonra denemeye geciriyor sen uste olacak sekilde tum kontol sende nefes alıp veriyorsun nefes verirken daha kolay ilerliyor ben doktora gittigim sıralarda sadece basını alabiliyordum olmuyordu bi turlu ne kadar denediysem olmadı denerken bebe yagı yada kayganlaştıcıyla deniyorsun doktora gitmeyi bıraktım daha sonra denedıkce ucte birini almaya badladım o baskı beni mahvediyor tıkanıp kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…