- 16 Kasım 2019
- 259
- 56
- 48
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #246.001
Size hangi tedavileri vermişlerdi , dilatör egzersizi var mıydı ve kaç gün sürdüBen gittiğimde 5000-7000 TL arasında değişiyor demişlerdi seviyenize göre ücret bilgisi veriyorlar
Anladim benimde 3 gun once denedik anestol kullandkm ve suan asiri derecede kasik agriai var sadece sol tarafimda ara ara giriyor sonra duruyor adetimede 4 gun var enfeksiyon varsa nasil gecirebilirim pekiSanırım olabilir , benim idrarımda bile kokuya sebep olmuştu kasıklarım ağrıdı bir hafta ..
Ben bekledim bir hafta snra kendiliğinden geçtiAnladim benimde 3 gun once denedik anestol kullandkm ve suan asiri derecede kasik agriai var sadece sol tarafimda ara ara giriyor sonra duruyor adetimede 4 gun var enfeksiyon varsa nasil gecirebilirim peki
Evet aparatlarla tedavi oldum 4gun surduSize hangi tedavileri vermişlerdi , dilatör egzersizi var mıydı ve kaç gün sürdü
Tesekkur ederimBen bekledim bir hafta snra kendiliğinden geçti
Üzülmeyin ben de 8 aydır uğraşıyorum bununla önce jinekologa gidin fizyolojik sıkıntınız yoksa psikiyatri deneyebilirsiniz ama cinsel terapi yapan bir psikiyatr olması gerek.Tabi ben şunu anladım herkesin yöntemi süreci yolu farklı farklı.Ben psikiyatrik tedaviyi yarım bıraktım çünkü iş beynimizde ve cesaret etmeyle alakalı.Aynı acıyı ben de hissediyordum hala hissediyorum ama azaldı çünkü sürekli kendimi bununla telkin ediyorum kasmayınca acımıyor bunu görmek gerek.Geçen gün az kalsın oluyordu bi anda kasılıp geri çektim kendimi halbuki acıyı beynimizde büyütüyoruzdur belki de.Seksle ilgili sizi korkutan şey nedir bir kağıda yazın ilk aklınıza gelenleri.Bilinçaltı dökülsün ve onları görün anlayın bende biraz olsa da işe yaradı yöntem.Eşim sende ilerleme var olacak dedi ki hiç umudu yoktu benden yana.Çünkü bacaklarımı bile açamayacak kadar titreyip kasılıyordum.Evet henüz ben de çözüme kavuşamadım ama bir yol ilerledim sanırım.Üzmeyin kendinizi çok çözülür inşallah.Bu platformdaki arkadaşlar çok destekleyici onların da verdiği güçle hala yılmadım inşallah hepimiz yeneceğiz bunu tez vakitte.Hanımlar merhaba. Gerçekten teselli öneri hepsine ihtiyacım var sanırım çünkü şuan bunu ağlayarak yazıyorum.
3 aylık evliyim ve ne zaman denemeye kalksak ben kasıldığımdan mı yoksa piskolojik mi anlayamadığım bi acı hissediyorum ve kendimi geri çekiyorum.
Az önce de bunu yaşadığımdan şuan kendimi odaya kapattım ağlayarak yazıyorum.
Tam girecek gibi olurken ben acı hissedip geri çekiyorum ben bu konuyu aklımdan atamıyorum otururken temizlik yaparken yemek yerken hatta gezerken bile sürekli aklımda bu var. Ne zaman olacak olmayacak mı bi evlilik bu şekilde ne kadar yürür. Vajinusmus muyum bilmiyorum doktora da gitmedim. Ama korkuyorum sanki o çok büyük ve ben kaldıramam gibi hissediyorum denediğimiz anda acı hissediyorum.
Deneme yoluna girdiğimiz andan itibaren olacak mı korkusundan zaten odaklanamıyorum.
Aparat flan kullanmış mıydınız inş yeneriz en kısa zamanda aÜzülmeyin ben de 8 aydır uğraşıyorum bununla önce jinekologa gidin fizyolojik sıkıntınız yoksa psikiyatri deneyebilirsiniz ama cinsel terapi yapan bir psikiyatr olması gerek.Tabi ben şunu anladım herkesin yöntemi süreci yolu farklı farklı.Ben psikiyatrik tedaviyi yarım bıraktım çünkü iş beynimizde ve cesaret etmeyle alakalı.Aynı acıyı ben de hissediyordum hala hissediyorum ama azaldı çünkü sürekli kendimi bununla telkin ediyorum kasmayınca acımıyor bunu görmek gerek.Geçen gün az kalsın oluyordu bi anda kasılıp geri çektim kendimi halbuki acıyı beynimizde büyütüyoruzdur belki de.Seksle ilgili sizi korkutan şey nedir bir kağıda yazın ilk aklınıza gelenleri.Bilinçaltı dökülsün ve onları görün anlayın bende biraz olsa da işe yaradı yöntem.Eşim sende ilerleme var olacak dedi ki hiç umudu yoktu benden yana.Çünkü bacaklarımı bile açamayacak kadar titreyip kasılıyordum.Evet henüz ben de çözüme kavuşamadım ama bir yol ilerledim sanırım.Üzmeyin kendinizi çok çözülür inşallah.Bu platformdaki arkadaşlar çok destekleyici onların da verdiği güçle hala yılmadım inşallah hepimiz yeneceğiz bunu tez vakitte.
Aparatlarım var gleitgelen yardımıyla ilkini aldım acı olmadı ama dilatördeki sert ve soğuk doku biraz rahatsızlık vermişti o yüzden eşimin parmağı ile denemeye devam ettim.İlk zamanlar parmağı bile alırken acıdan ağlama titreme krizi geçiriyordum.Şimdi ise rahat bırakmayı öğrendim veya alıştım sanırım hiçbir şey hissetmiyorum.Ama dilatöre tekrar başlamayı düşünüyorum girişin esneyip genişlemesi açısından.Biraz göz korkutuyor ama aslında oradaki kasları kontrol altına alınca acı yok.Buna iyice alışıp inanmak gerek diye düşünüyorum.Aparat flan kullanmış mıydınız inş yeneriz en kısa zamanda a
Önce kadin doguma gidinKadın doğuma mı yoksa piskologa mı gitmem gerekiyor
Merak etme ilk zmaanlar bende oyleydim simdi alistim spreyle dene :)Gerçekten şuan aparat ya da deneme derken bile tüm kaslarımın kasıldığını hissediyorum. Asla olmayacak gibi geliyor.
Anestezik spreyler işe yarar mı acaba bi kaç kişi önermiş
Hangi spreyi kullandınız acaba?Merak etme ilk zmaanlar bende oyleydim simdi alistim spreyle dene :)
WemcaineHangi spreyi kullandınız acaba?
Merhaba nasıl yendiniz acaba ?Merhaba bende uzun zamandır burada yazılanları okuyup okuyup ağlayanlardanım. Ben de bu hafta çok şükür 4 yıldır devam eden vajinimusu yendim. Burayı okurken hep ağlardım sizleri çok iyi anlıyorum. Hatta okurken yine çok üzüldüm. Ama hayat bazen ummadığın şeylerle sınar seni. Bu bir süreç arkadaşlar bu süreci akıllıca yönetmeniz lazım. Kendiize acımayı bırakıp problemin temellerine inin. Ayıp günah gibi kavramları bir kenara koyup neden böyle olduğunuzu anlamaya çalışın bu durum bana tam inanılmaz bunalımlı bir 8 ay yaşattı lütfen kendinize dürüst olun bu süreçte. Artık bir hesap açtım burada. ve sürekli bakacağım lütfen kendinizi üzmeyin anlamlı bir plan yapın. Tüm bu durumdan muzdarip kadınlara sesleniyorum dibi gördünüz şimdi dipten güç alıp sıçrama zamanı. İyi günler.
Doktora gittim.Merhaba nasıl yendiniz acaba ?
Nasıl tedaviler uyguladılar onu merak ettimDoktora gittim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?