Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sanırım olabilir , benim idrarımda bile kokuya sebep olmuştu kasıklarım ağrıdı bir hafta ..
Anladim benimde 3 gun once denedik anestol kullandkm ve suan asiri derecede kasik agriai var sadece sol tarafimda ara ara giriyor sonra duruyor adetimede 4 gun var enfeksiyon varsa nasil gecirebilirim peki

Üzülmeyin ben de 8 aydır uğraşıyorum bununla önce jinekologa gidin fizyolojik sıkıntınız yoksa psikiyatri deneyebilirsiniz ama cinsel terapi yapan bir psikiyatr olması gerek.Tabi ben şunu anladım herkesin yöntemi süreci yolu farklı farklı.Ben psikiyatrik tedaviyi yarım bıraktım çünkü iş beynimizde ve cesaret etmeyle alakalı.Aynı acıyı ben de hissediyordum hala hissediyorum ama azaldı çünkü sürekli kendimi bununla telkin ediyorum kasmayınca acımıyor bunu görmek gerek.Geçen gün az kalsın oluyordu bi anda kasılıp geri çektim kendimi halbuki acıyı beynimizde büyütüyoruzdur belki de.Seksle ilgili sizi korkutan şey nedir bir kağıda yazın ilk aklınıza gelenleri.Bilinçaltı dökülsün ve onları görün anlayın bende biraz olsa da işe yaradı yöntem.Eşim sende ilerleme var olacak dedi ki hiç umudu yoktu benden yana.Çünkü bacaklarımı bile açamayacak kadar titreyip kasılıyordum.Evet henüz ben de çözüme kavuşamadım ama bir yol ilerledim sanırım.Üzmeyin kendinizi çok çözülür inşallah.Bu platformdaki arkadaşlar çok destekleyici onların da verdiği güçle hala yılmadım inşallah hepimiz yeneceğiz bunu tez vakitte.

Aparat flan kullanmış mıydınız inş yeneriz en kısa zamanda a

Aparat flan kullanmış mıydınız inş yeneriz en kısa zamanda a
Aparatlarım var gleitgelen yardımıyla ilkini aldım acı olmadı ama dilatördeki sert ve soğuk doku biraz rahatsızlık vermişti o yüzden eşimin parmağı ile denemeye devam ettim.İlk zamanlar parmağı bile alırken acıdan ağlama titreme krizi geçiriyordum.Şimdi ise rahat bırakmayı öğrendim veya alıştım sanırım hiçbir şey hissetmiyorum.Ama dilatöre tekrar başlamayı düşünüyorum girişin esneyip genişlemesi açısından.Biraz göz korkutuyor ama aslında oradaki kasları kontrol altına alınca acı yok.Buna iyice alışıp inanmak gerek diye düşünüyorum.

Arkadaşlar parmak egzersizi haricinde doktorumun önerilerini sizlerle paylaşmak istedim. Gleitgelen jel, vemcaine sprey ve lateks içermeyen prezervatif. Sınırlı penis egzersizine geçtim ve bunları önerdi. Bilginize.

Ben bugün üçüncü dilatörü de aldım , 10 ar dakika 2 set yani 20 dk içimde tuttum ve toplamda 60 kez git gel aşağı yukarı flan yaptım inşallah yakın zamanda peniside hallederim

Gerçekten kitapla çözebilmiş olmanıza şaşırdım ayrıca tebrik ederim aslında her zaman söylediğimiz gibi her şey kafada bitiyor ama mesele işte o bilinçaltını yönetebilmekte. Beniz kız kardeşim 2 sene uğraştı bu sorunla. En sonunda Dr Esra Demir Yüzer ile çözdüler. Benim bu konudaki tecrübem şudur ki ne kadar çözümü geciktirilirse insna kafasında o kadar büyütüyor konuyu.

Merhaba bende uzun zamandır burada yazılanları okuyup okuyup ağlayanlardanım. Ben de bu hafta çok şükür 4 yıldır devam eden vajinimusu yendim. Burayı okurken hep ağlardım sizleri çok iyi anlıyorum. Hatta okurken yine çok üzüldüm. Ama hayat bazen ummadığın şeylerle sınar seni. Bu bir süreç arkadaşlar bu süreci akıllıca yönetmeniz lazım. Kendiize acımayı bırakıp problemin temellerine inin. Ayıp günah gibi kavramları bir kenara koyup neden böyle olduğunuzu anlamaya çalışın bu durum bana tam inanılmaz bunalımlı bir 8 ay yaşattı lütfen kendinize dürüst olun bu süreçte. Artık bir hesap açtım burada. ve sürekli bakacağım lütfen kendinizi üzmeyin anlamlı bir plan yapın. Tüm bu durumdan muzdarip kadınlara sesleniyorum dibi gördünüz şimdi dipten güç alıp sıçrama zamanı. İyi günler.

Merhaba nasıl yendiniz acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…