- 28 Kasım 2019
- 54
- 21
- 3
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #246.041
Tabiki de hayirMerhaba kitaplarla mı yendiniz sadece
Hadi tez zamanda sende yaz buraya yendim dieTmm canim cok tesekkur ederim
Bende de bir kitabı var da sorayım dedim. Teşekkür ederimBir kacinma ve erteleme hastaligi olan vajinismusun ustesinden gelmek cem kece
Vajinismus ve cinsel bilgilenme ve kendi kendine yardim kitabi
2 tane kitap
Bana da yardımcı olun lütfen 2 parmağa kadar aldm jel ile ama devamı gelmiyo p....aşaması sıfır ..pozisyonu bile belirleyemiyorumcanım serçe parmağı tam aldıysan işaret parmağa geç. ondan sonra orta parmak, iki parmak we üç parmak şeklinde gitcek.istersen aparat da hazırlayabilrsin.muma peçete sarıp kalınlaştır sora streçle.egzrsiz yaparken de prezervatif geçir ki hijyenik olsun. yanma hepimzde oluo canım muhtemelen yanlış yöne ittiriyorsundur. dümdüz ittirmiceksin hafif popoya eğimli olcak.
Parmakla zor olabilir eğer alabiliyorsanız dilatörle deneyin daha rahat oluyor ve kısa sürede aşama katediyorsunuzP
Bana da yardımcı olun lütfen 2 parmağa kadar aldm jel ile ama devamı gelmiyo p....aşaması sıfır ..pozisyonu bile belirleyemiyorum
Parmakla aldım pe...kısmi zorParmakla zor olabilir eğer alabiliyorsanız dilatörle deneyin daha rahat oluyor ve kısa sürede aşama katediyorsunuz
Kızlık zarı + vajen genişlerme ameliyatı oldum. Dilatörle son boya kadar geldim. Uyuşturucu krem kullanmıyorum. P denemesi İçimde yarım oldu. Üst bölgemi kasıyorum. Doktorum olacak olacak derken durumun psikolojik psikiyatriye git diyip başından attı. Bana özel bir durum mu buKızlar penis kısmı işin en kolay tarafı. Özellikle parmak ve dilator ile yapan arkadaşlar için yazıyorum. Penis ikisindende çok daha rahat ve hissetmiyorsunuz asla ne baskı ne başka birşey. Ilk girişte evet ama 1 saniyelik bir olay tamamen girince hemen geçiyor.
Lütfen ertelemeyin her gun deneyin her gün ama her gun asla bahane uydurmayın. Hergun yaparak bir sure devam edin okadar ilerleyeceksiniz ki. Yapabilirsiniz hadi
Yarısı girmişken biraz bekleseniz sonra yavaş yavaş deneseniz olmaz mı yinede.o sırada derin nefes alıp verirsen belki ilerler.dilatörler bende öyle oluyorKızlık zarı + vajen genişlerme ameliyatı oldum. Dilatörle son boya kadar geldim. Uyuşturucu krem kullanmıyorum. P denemesi İçimde yarım oldu. Üst bölgemi kasıyorum. Doktorum olacak olacak derken durumun psikolojik psikiyatriye git diyip başından attı. Bana özel bir durum mu bu
Peki en iyi pozisyon hangisi sizce daha rahat olanKızlar penis kısmı işin en kolay tarafı. Özellikle parmak ve dilator ile yapan arkadaşlar için yazıyorum. Penis ikisindende çok daha rahat ve hissetmiyorsunuz asla ne baskı ne başka birşey. Ilk girişte evet ama 1 saniyelik bir olay tamamen girince hemen geçiyor.
Lütfen ertelemeyin her gun deneyin her gün ama her gun asla bahane uydurmayın. Hergun yaparak bir sure devam edin okadar ilerleyeceksiniz ki. Yapabilirsiniz hadi
Hamile kalma ihtimali var ama stres kaynaklı da olur. Benim adetim hiç şaşmazdı bu tedavilerden sonra 5 gün erken 5 gün geç oluyorBen aparatla egzersiz yapıyordum , ama bu ay adetim iki gün oldu snra kesildi peçeteyle sildikçe kahverengi leke geldi üste boşalmayla hamile olunur mu ya da enfeksiyon mu kaptım aparat kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Ağlama krizlerinden bıraktım terapiyi adette oldum. Eşte sönme sorunu oluyor malesef o sıradaYarısı girmişken biraz bekleseniz sonra yavaş yavaş deneseniz olmaz mı yinede.o sırada derin nefes alıp verirsen belki ilerler.dilatörler bende öyle oluyor
Anladım keşke devam etseydiniz bu şekilde psikolojik olarak daha çöküntülü olunuyorAğlama krizlerinden bıraktım terapiyi adette oldum. Eşte sönme sorunu oluyor malesef o sırada
2 yıldır doktoru ben buluyorum. Tedaviyi ben oluyorum.ameliyat bende, tek başıma koşturuyor. Okadar doktora gittim eşim 3 Kere benleydi. Yoruldum artık elimde son bir yer var hipnoz tedavisi yapan ya ona gidecem yada tamamen bırakacam. Bu kadar şeyin yanında çocuk için ilaç tedavisi görüyorum. Artık alt üst oldumAnladım keşke devam etseydiniz bu şekilde psikolojik olarak daha çöküntülü olunuyor
2 yıldır doktoru ben buluyorum. Tedaviyi ben oluyorum.ameliyat bende, tek başıma koşturuyor. Okadar doktora gittim eşim 3 Kere benleydi. Yoruldum artık elimde son bir yer var hipnoz tedavisi yapan ya ona gidecem yada tamamen bırakacam. Bu kadar şeyin yanında çocuk için ilaç tedavisi görüyorum. Artık alt üst oldum
2 yıldır doktoru ben buluyorum. Tedaviyi ben oluyorum.ameliyat bende, tek başıma koşturuyor. Okadar doktora gittim eşim 3 Kere benleydi. Yoruldum artık elimde son bir yer var hipnoz tedavisi yapan ya ona gidecem yada tamamen bırakacam. Bu kadar şeyin yanında çocuk için ilaç tedavisi görüyorum. Artık alt üst oldum
Amin inşallah çok sağolun. Aile hekimm murat beyin öğrencisi. Bu konuda ilk hastası bendim onun sayesinde parmak yapabilmiştim. Murat beyden konuşurken yanlışlıkla kendi eğitim fiyatı olan ücreti söyledi(20 bin) ben o fiyatı duyunca arayıp bilgi almadım. Rizede Elif Yurtsever e gittim. İlk zar ameliyatım olmuştu tek parmak yapabiliyordum. Vajenim darmış bana söylemedi. Dilatör mü parmak mı dedi bende darlığı bilmediğim için parmak dedim.meğer dar olanları 4. Boy dilatörle 10 gün çalıştırıp sonuç alamazsa ameliyat yapıyormuş. Bendeki hatası bu oldu. 1 ayın gitti.sonra dilatöre başladım. Derken 2 ay kadar orda gitti.ameliyat oldum 2 ay gibi de orda gitti derken. Parmak bile girmedi. Sil baş oldu tedavi. Başta bana3 seansa tamam çok kolaydır diyen doktor. Sonuç alamayınca durumun psikolojik psikiyatriye git dedi ki terapi sürecinde kullandığım depresanı da kestirdi. 2 ay yoksunluk yaşadım. Ameliyat dönemi dubalac ı fazla vermiş. Acillik oldum. Erken adet olmuşum kanama sandım.ameliyat sonrası acil gitmişti.elimde ameliyata dair bilgi yok. Kaç dikişim var dikişmi attı bilmiyorum.doktor başka şehirde.neler neler. Natural clinic diye biyer buldum hipnoz içim orayla görüşeceğim. Şuana kadar 7 bin harcadım. Ulusoy da 6 bin civarıymış gücüm yetmez oraya. Allah düşmanıma vermesin bu hastalığıÇok yıpratıcı şeyler yaşamışsınız çok geçmiş olsun. Bu illet hastalıkta eş faktörü de çok önemli karşınıza alıp açık açık konuşmanız sizin yararınıza olacaktır. Ona ihtiyacınız olduğunu dile getirin ondan destek talep etmelisiniz. En son hipnoz tedavisine başvuracağın dediğiniz için yazdım. Ben 4 ay bu hastalıkla uğraştım ve benim için o süre bile çok yıpratıcıydı benden kat be kat üzücü şeyler yaşamışsınız sanırım bu durumlar biraz şans ile alakalı yanlış doktor seçiminden kaynaklı size yanlış tedaviler uygulandığını düşünüyorum. Bu hastalık hakkında çok fazla bilgi sahibi olmayıp hemen operasyon yapmak isteyen doktorlar mevcut piyasada ben hipnoz tedavisiyle yendim bu hastalığı kendi başıma mücadele edemedim hatta başlarda eşim hasta olduğuma bile inanmadı geçebileceğini düşünüyordu önce onu ikna ettim daha sonra doktor arayışına girdim ve murat ulusoyu buldum hatta yine bu platformda mesaj yayınlayan arkadaştan çok etkilenmiştim bu adam okuyor mu üflüyor mu nasıl oluyor da 1 gün de tedavi olduk anlamadım yazmıştı.Biz de kalktık evimizden 8 9 saat yol gittik bi adama güvendik paramızı verdik hiç tereddüt etmedik bunları yaparken ve gerçekten 1.5 günde tedavi olduk uzun zamandır bu platforma girmiyordum girip şöyle bir okumak istedim sizin mesajınıza denk geldim size doktor tavsiyesi vermek istedim. Ben hiç murat bey ile alakalı olumsuz bir mesaj okumadım ben tedavi olduktan sonra olumsuz mesaj var mıdır bilmiyorum ama ben gözüm kapalı tavsiye edebilirim size murat beyi iyice araştırın ve öyle karar verin kendinizi üzmeyin Rabbim hepimizi daha büyük hastalıklardan korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?