- 28 Kasım 2019
- 54
- 21
- 3
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #246.021
N11 kapali gizli kargo gelmistiKizlae dilatorlerinizi ahmgi sayfadan aldinjz
Tamam cok tesekkur ederimmN11 kapali gizli kargo gelmisti
Tabiki. Ben özellikle iyice çalışıyodum aparatla sonra çıkarıp eşimin penisi deniyoduk öyle olmuştu. Ama rahat olmak lazım. Zaten aparatın girdiğini görünce gayet rahat oluyosunPeki dilatörlerle yaptıktan snra kesin penislede ilişkiye girebiliyor muyuz
Akintin gelmisdir canimIyi geceler kizlar birsey sorucam ben henuz dilator almadim elimde ona benzer birsey var ama ince ice koydugumda sukur rahat gitti de cikardigimda ucunsa boyle sari akinti tueu seyler vardi sizdede oluyormu o ve icerde bayaa gidiyor bi yerde sanki gaz varda gitmiyor gibi olhyir sizdede boylemi
Tmm canim cok tesekkur ederimAkintin gelmisdir canim
Gitmiyor etmiyorlari kafandan at bak o zaman nasil gidiyor görüceksinnn o biyeri dusunme gözünü kapat itile itileyebildigin kadarrr
Merhaba. Hangi spreyi kullandiniz acabaMerhaba kızlar ben de 2 hafta öncesine kadar vajinismusla uğraşıyordum kafayı yemek üzereydim. Parmak egzersizi yapmama rağmen kafamda rahatlamamıştım. Eczaneden anestol krem aldım ve 6-7 dış sıktım 10dk uyuştu daha sonra eşimle yavaş yavaş denedik ve ne acı ne sızı ne stres hiç bir şey olmadan başardık çok şükür. Kızlığım da öyle bozuldu biraz kanadı ancak hiç sıkıntı yaşamadım. Daha sonraki denemelerde yine bolca sıktım ama son 1 haftadır denemelerde spreyi daha az sıkarak yapıyorduk dün akşam spreysiz de başaracağım dedim ve gerçekten spreysiz de oldu. Önce 20 dk falan uyuşsun diye gir çık yaptık bi sızı oluyordu ama 20dk sonunda o kadar rahat girdi ki sızı da kalmadı hepiniz yapabilirsiniz kızlar bir anlık cesaretle ve spreyle bu sıkıntıdan kurtulacaksınız inşallah
VArkadaşlar parmak egzersizi haricinde doktorumun önerilerini sizlerle paylaşmak istedim. Gleitgelen jel, vemcaine sprey ve lateks içermeyen prezervatif. Sınırlı penis egzersizine geçtim ve bunları önerdi. Bilginize.
Yok canim yine olmadiD Degiskenruhlu canim nabiyosun merak ettim bitti de artik
Ben size yollayabilirim. Vajinismusu yendim elimde kaldi kitaplar birine vermeyi dusunuyordum zatenMerhaba vajinismus tedavisinde işime yarayabilecek önerdiğiniz kitap var mı
Merhaba kitaplarla mı yendiniz sadeceBen size yollayabilirim. Vajinismusu yendim elimde kaldi kitaplar birine vermeyi dusunuyordum zaten
Kitabın adı nedir yazarı kimBen size yollayabilirim. Vajinismusu yendim elimde kaldi kitaplar birine vermeyi dusunuyordum zaten
Bir kacinma ve erteleme hastaligi olan vajinismusun ustesinden gelmek cem keceKitabın adı nedir yazarı kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?