Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bir de birkac arkadas yazmisti bununla ilgili devlet hastanelerinin ucretsiz hizmet veren bolumleri var diye? Bilgisi olan yazabilir mi acaba neresiydi?

Iyi geceler kizlar birsey sorucam ben henuz dilator almadim elimde ona benzer birsey var ama ince ice koydugumda sukur rahat gitti de cikardigimda ucunsa boyle sari akinti tueu seyler vardi sizdede oluyormu o ve icerde bayaa gidiyor bi yerde sanki gaz varda gitmiyor gibi olhyir sizdede boylemi

Akintin gelmisdir canim
Gitmiyor etmiyorlari kafandan at bak o zaman nasil gidiyor görüceksinnn o biyeri dusunme gözünü kapat itile itileyebildigin kadarrr

Ben eşimin zorlamasıyla bir kez ilişkiye girdim , ama devamı gelmedi ,oysaki fazla bir acida olmamıştı , tekrar kasılıp eşimi itiyorum , normal bir ilişki olmuyor, cuma günü randevum var Gebze'de burcu cetinkayada ,bu doktor hakkında bilgisi olan varmı acaba

Merhaba. Hangi spreyi kullandiniz acaba

Arkadaşlar parmak egzersizi haricinde doktorumun önerilerini sizlerle paylaşmak istedim. Gleitgelen jel, vemcaine sprey ve lateks içermeyen prezervatif. Sınırlı penis egzersizine geçtim ve bunları önerdi. Bilginize.
V

Bu Vemcaine spreyi nereden temin edebiliriz acaba? İnternette hic bir yerde bulamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…