- 16 Ekim 2019
- 186
- 134
- 23
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #248.141
Kızlık zarı vajina girişinden 2-4 cm içeridedir yani yarısını aldıysanız o yeri çoktan geçmişsiniz.Arkadasın dediği doğru kasların oldugu kısımda kasıldıgınızdan zorlanıyor olabilirsiniz kegel egzersizleriyle kasların farkındalığına vararak gevşemeyi öğrenebilirsiniz.Kanamaması normaldir sizinki esnek olabilir.Bize hep kanayacak diye empoze edildi ki bu bence çoğumuzu vajinismus yapan korkulardan biri.Benden de pembe 1-2 damla gelmişti öyle yatağa falan akan bişey yoktu tuvalete gittiğimde peçetede görmüştüm.10-12 ilişki sonrasında bir iki damlacık daha geldi sonra bitti.Kızlık zarı yapısı enteresan bir yapıdır ve kişiden kişiye değişir.Bazen benim yaşadığım gibi sonradan da bir kaç damla kan gelebilir hiç gelmeyebilir de benim çoğu arkadasım ya kanama yaşamadı ya benim gibi oldu hep.Endişelenmeyin yani zarı unutun hatta orayı geçmişsiniz.Siz gevşemeye çalısın gerisi gelecektir :)Anladım, o zaman kendimi rahat bırakıp o kasların gevşemesini sağlamam gerekiyor. Dediğim gibi vajina girişinde bir problem yaşamıyoruz penisin yarısı girebiliyor. Buna rağmen bunca zaman kanamanin olmaması zar yapısının esnek olduğunu gösterir değil mi? Ya da şöyle sorayım penisin tamamı girdiğinde kanama olma ihtimali var mı? Çünkü parmak egzersizi de yapıyorum ve kanama olmadı.