Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Çok geçmiş olsun.Bana da yardımcı olur musunuz.Hastalığı nasıl aştınız.Bilgilendirirseniz çok iyi olur.Çok zor durumdayım.Yardımcı olursanız sevinirim.Her şeyi denedim.Şimdi ne yapacağımı bilemiyorum.Artık son noktaya geldim diyebilirim.Artık aşmak istiyorum.Bana yardımcı olursanız bir hayır işlemiş olursunuz.Bu arada özelden nasıl mesaj atabilirim.Dört gözle bekliyorum.

Ben attım canım mesaj sana

Ben burayı 3 yıldır okuyorum hep bakim insanlar nasıl yaptı diye diye okudum, inanin tabiki rahatlatırız anlatırız ama herşey sizin elinizde bunu unutmayın , kendinize inanın ve lütfen bi dilatör seti alın aparatları deneyin devamı gelecek emin olun bu adımı atın ama kendiniz için, sürekli kendinize aynada bakıp herkes yapıyorsa bende yaparım deyin kendimiz başaracağız kendimizi sevmeyi öğrenmeliyiz. Kendimize acımayalım canımız yanacak bilmem ne diye cesaretli olalım. İnsanlar anne olmak için ne acılara katlanıyor ben daha bunumu yapamıyorum diyordum ben kendime sürekli lütfen iyi şeyler düşünün. Ben hep kocamla deneme yapacağım zaman korkardım ya olmazsa diye. Sonra bi arkadaşım bana ya olmazsa dersen olmaz çünkü bi yanında olmayacağını kabulleniyorsun dedi. Ne kadar haklı bir cümle. O gün olmayacak diye bi seçeneğin yok olacak bu iş olmaması için bi neden yok olmayacak diye düşünme dedim düşünmedim hergün kendime gaz verdim kendimle konuştum asla olumsuz cümle kurmadım ve düşünmedim. Lütfen. Aparatı alın rahat bir odada ortamda uzanın kendinizi zorlamadan ıkınarak rahat nefes alıp vererek içinize doğru itin ıkının ve itin. Kendinizi kastığınızda bekleyin sakinleşin devam edin. Lütfen vazgeçmeyin

Merhaba kızlar uzun bir süredir bende buradaki bütün yazışmaları okur acaba bir gün bende yener miyim derken sonunda o mutluluğu yaşadım bu illeti yendim.Ahh biz kadınlar neden bu kadar büyüttük ki gözümüzde korkuyla kaygılanarak yaşadık her anımızı Kendimize bu kötülüğü yapmayalımsanki yeniden doğdum derler ya aynen öyleyim.Benim gibi eminim bir çok kadın var yardım isteyen olursa yazabilir bu illetten hepimiz kurtulabiliriz

Çok ağladım çok uğraştım Bugün vajinusmusu yendim çok şükür yardım isteyen olursa yardım edebilirim özelden de yazabilirsiniz
Banada yardımcı olur musunuz lütfen aparat olmasa yenemez miyim bunu aparat kullanarak zarımı kendim zedelemek istemiyorum ben p... bi kaç cm alabiliyorum az ileri gittiğinde ise acı cektigimi hissediyorum.. aparat olmadan nasıl yapabilirim..

Banada anlatın bu zor günlerimde desteğinize ihtiyacım var

Ben geçen sene vajinismus yüzünden az daha boşanan biriyim. Tedaviler çok pahalı olduğu için doktora gidemedim ve korkuyor urkuyordum gittim bebe yağı aldım gözlerimi kapadım rahatlatıcı bir müzik açtım bir baktım olmuş bitmiş gerçekten her şey beyinde bitiyor ben egzersiz dahi yapamiyordum o kadar korkuyordum ama kendimi serbest bıraktım başka şeyler düşündüm ve bu muymus dedim inanın..

Beynimizin bize oyunları diyorum ben ona işte zihnimizi kötü düşüncelerden arındırmak da gerekiyor

Ya ben insanlari anlamiyorum syd96 adli hesap erkek kizlar ben hastaligi yeni yendim ve soz vermistim yardimci olmak icin ama ilk kez birine yardimci olmak istedim yarim saattir yaziyorum yardimci olmak icin en son yazdigindan sonra nefret ettim artik pislik serefsiz lutfen sizde sikayet edermisiniz bir de dun uye olmus anlamadim lutfen hesap kapatilsin tahammulum yok

Kusura bakmayın çok soru sormuş olabilirim.Erkek değilim.Bu sorunu iki yıldır yaşıyorum.Yanlış anlamışsınız.Gerçekten bu sorunu yaşıyorum.İnanın ki çaresiz kaldım.Kusura bakmayın.Kendim gibi bu sorunu yalan birini görünce soru sormak istedim.Lütfen kusura bakmayın.Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.

Syd96 bakin bu hesap sapik kizlar ahlaksiz pisligin teki surekli soru soruyor hesap icin sikayette bulundum
Yalanci pislik patlicanla salataliklami egzersiz yspiyorsun resmen bizi aptal yerine koydun Allah seni bildigi gibi yapsin adi serefsiz

Benim gibi bu sorunu yaşayan insanların çözüme kavuşmaları beni çok mutlu etti.Bana da umut oldunuz.Gerçekten yanlış anlamışsınız.İnanın iki yıldır bu sorunu yaşadığım için çok yıprandım.Yardımcı olduğunuz için de çok teşekkür ederim.Ben bu sorunu yenmek için çok sabırsızlanıyorum.Siz beni yanlış anlamışsınız.Çok üzgünüm.Bir umut bu sitede belki hastalığımın çaresini bulurum diye kayıt oldum.Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Gerçekten yanlış anlaşıldığım için çok üzgünüm.Çünkü bu sorunu yaşayan bilir.İnanın kafam karmakarışık.Yendiğinizi görünce aklıma takılan soruları sormak istedim.Sizde bilirsiniz sizin gibi aynı sorunu yaşayan birileriyle konuşmak istersiniz.Bende de öyle oldu.Yenmiş biri olarak kafama takılan soru işaretlerini sormak istedim.İnanın aklımda kötü niyet yoktu.Çok üzüldüm.Doktora gidemediğim için aklımdaki soruları size sormak istedim.Gerçekten inanamıyorum.Bugün sağolsun başka arkadaşlar da yardımcı oldu.Hepinize çok teşekkür ederim.Yanlış anlaşıldığım için çok üzgünüm.

İnanın ki yalan söylemiyorum.Yardımcı olduğunuz için çok sevindim.Aparat alamadığım için elimden gelen ne varsa onu yapıyorum.Gerçekten yanlış anlamışsınız.Yanlış anladığınız için çok üzgünüm.Emin olabilirsiniz.Bende sizin gibi bu sorunu yaşayan bir bayan olarak size yazdım.Hatta dua gönderdiğiniz de size daha çok inandım.Kendime inanamıyorum.Şu an çok üzgünüm.Yanlış anlaşıldım.Of çok üzgünüm.Rabbim de biliyor şifa bulmak için kayıt oldum.Böyle anlaşıldığı için çok üzgünüm.Yanlış anlaşıldığı için çok huzursuz oldum.Size nasıl kanıtlayabilirim onu düşünüyorum.Gerçekten ben Vajinismus Hastalığını çeken bir bayanım.Yardımcı olan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Kızlar youtubede doktor Jülidegül Karacanın videoları var kızlık zarı vajinismus ilk gece korkusu adında onları izleyin çok bilgilendirici ve rahatlatıcı cesaret verici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…