- 8 Ağustos 2020
- 2.794
- 3.295
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #249.041
Canım bana yardımcı olabilir misinÇok ağladım çok uğraştım Bugün vajinusmusu yendim çok şüküryardım isteyen olursa yardım edebilirim özelden de yazabilirsiniz
Çok geçmiş olsun adına çok sevindim lütfen bana da anlatır mısınÇok ağladım çok uğraştım Bugün vajinusmusu yendim çok şüküryardım isteyen olursa yardım edebilirim özelden de yazabilirsiniz
Ben attım canım mesaj sanaÇok geçmiş olsun.Bana da yardımcı olur musunuz.Hastalığı nasıl aştınız.Bilgilendirirseniz çok iyi olur.Çok zor durumdayım.Yardımcı olursanız sevinirim.Her şeyi denedim.Şimdi ne yapacağımı bilemiyorum.Artık son noktaya geldim diyebilirim.Artık aşmak istiyorum.Bana yardımcı olursanız bir hayır işlemiş olursunuz.Bu arada özelden nasıl mesaj atabilirim.Dört gözle bekliyorum.
Banada yardımcı olur musunuz lütfen aparat olmasa yenemez miyim bunu aparat kullanarak zarımı kendim zedelemek istemiyorum ben p... bi kaç cm alabiliyorum az ileri gittiğinde ise acı cektigimi hissediyorum.. aparat olmadan nasıl yapabilirim..Çok ağladım çok uğraştım Bugün vajinusmusu yendim çok şüküryardım isteyen olursa yardım edebilirim özelden de yazabilirsiniz
Banada anlatın bu zor günlerimde desteğinize ihtiyacım varMerhaba kızlar uzun bir süredir bende buradaki bütün yazışmaları okur acaba bir gün bende yener miyim derken sonunda o mutluluğu yaşadım bu illeti yendim.Ahh biz kadınlar neden bu kadar büyüttük ki gözümüzde korkuyla kaygılanarak yaşadık her anımızıKendimize bu kötülüğü yapmayalım sanki yeniden doğdum derler ya aynen öyleyim. Benim gibi eminim bir çok kadın var yardım isteyen olursa yazabilir bu illetten hepimiz kurtulabiliriz
Tabiki canımBanada anlatın bu zor günlerimde desteğinize ihtiyacım var
Beynimizin bize oyunları diyorum ben ona işte zihnimizi kötü düşüncelerden arındırmak da gerekiyorBen geçen sene vajinismus yüzünden az daha boşanan biriyim. Tedaviler çok pahalı olduğu için doktora gidemedim ve korkuyor urkuyordum gittim bebe yağı aldım gözlerimi kapadım rahatlatıcı bir müzik açtım bir baktım olmuş bitmiş gerçekten her şey beyinde bitiyor ben egzersiz dahi yapamiyordum o kadar korkuyordum ama kendimi serbest bıraktım başka şeyler düşündüm ve bu muymus dedim inanın..
Yalanci pislik patlicanla salataliklami egzersiz yspiyorsun resmen bizi aptal yerine koydun Allah seni bildigi gibi yapsin adi serefsizKusura bakmayın çok soru sormuş olabilirim.Erkek değilim.Bu sorunu iki yıldır yaşıyorum.Yanlış anlamışsınız.Gerçekten bu sorunu yaşıyorum.İnanın ki çaresiz kaldım.Kusura bakmayın.Kendim gibi bu sorunu yalan birini görünce soru sormak istedim.Lütfen kusura bakmayın.Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.
Canım siz ne durumdasınız, bir ilerleme var mı ?Vajinismus yenen arkadaşlarım yardımcı olur musunuz
Canım 3. Dilatöre kadar geldim ama alamıyorum hala onu büyük geliyor eşli denemeler başarısız oluyorCanım siz ne durumdasınız, bir ilerleme var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?