- 20 Mayıs 2017
- 314
- 653
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #249.021
Düzene girer canım aparatla önceden hazırlarsın kendini çok beklemeden olur stres gerginlik hep etkiliyorCanımın , bizim de☹☹☹Ben penisi nerdeyse sonuna kadar alabiliyordum arada hatta gel git yapıyorduk ama tabi hep deneme amaçlı yaptığımız zevk alıyordum.İçime almam senin de dediğin gibi hemen öyle olmuyor bikaç dakka sürüyor, ilk zamanlar oluyordu son birkaç sefer sertleşme problemi yüzünden yapamadık, hiçbir şekilde girmiyor, tamamen sert olması gerekiyor, tam elimle tutturuyorum oturucam bi bakıyorum katlanıyor , eşimin de çok canı sıkıldı sinirlendi, ben de çok kötü oldum benim yüzümden diye, önceden bir dokunmmla bile olurduDilatör sipariş verdik denemeyi artık onunla yapıcam, eşimin de düzelir inşallah .
Düzene girer canım aparatla önceden hazırlarsın kendini çok beklemeden olur stres gerginlik hep etkiliyor
Aslında eşlerde hiç bir sorun yok. Dediğiniz gibi sadece psikolojik. Bizde yaşadık. Tamamen psikolojik. Zamanla düzelir merak etmeyin. İliski tamamen olmadan maalesef bu sorun çözülmez. Zevk almadan düzelmez yani.Aslında takviye almak aklıma geldi ama eşimin fiziksel olarak sertleşme sorunu yok, oylesine yakınlaştıgımız anlarda gayet normal sertleşiyor. İş denemeye gelince olmuyor, tamamen psikolojik. O yuzden ilac etkili olur mu bilemedim, simdilik o sinir oldukça motive ediyorum destek olmaya çalışıyorum. Denemeye devam ettikce alışır ve geçer diye umuyorum..
herkese merhaba,
1 ay 10 gündür evliyim, cinsel birleşme yapamadık ve 2 şeyi çok merak ediyorum
aklımı beynimi donduracak kadar acı çekmem normal mi, denemeden sonra bile devam eden sızılar? (lütfen bu çok önemli, kendimde bir problem var diye düşünüyorum ki doktora muayene olduğumda vajinan çok müsait demişti. peki bu dehşet acı nedir)
eşleri de bu durumdan etkilenen, yani iş o noktaya varınca sertleşmesi düşen eşlerinizle birlikte durumu nasıl çözdünüz?
şimdiden teşekkür ederim.
Kendi adıma söyleyim tabiki ilk zamanlar git gel olayları olmadı. Herkesin derecesi farklı. Ben ilk 5 6 iliskide git gel olayını yapamadim. Daha sonraları yavas yavas yarim yamalak biseyler oldu. Zaman geçtikçe sık sık dneedikce korkum azaldıkça kasılmalarimda azaldı daha rahat şekilde oldu. 3 ay falan oluyor hastalığı yeneli. Son 1 aydır da daha rahatım çok şükür. Yine kasılmam oluyor bazen canım yanıyor ama buna da şükür. Eskiden hiç olmuyordu. Zamanla daha da iyi olucak inşallah. Sizde pes etmeyin üstüne üstüne gidin. Yatak ucuna yatıp belinizin altına yastık koyun o şekilde deneyin bide. Ben hala daha bu şekilde yaşıyorum.Selam hanımlar, ben aparatları 1 haftada düzenli alabilmiştim hâla 4. Boyuda hiç deneme yapmadan alabiliyorum, eşli deneme yaptım rahattım kasmadım kendimi ama aparat gibi tam alamadım yinede acı falan yok neden oldu bilmiyorum git gel yapmaya eşimle korkuyorum aparatta yapabiliyorum ama siz nasıl aştınız bunları ditek git gel oldumu eşlerinizle
Kendi adıma söyleyim tabiki ilk zamanlar git gel olayları olmadı. Herkesin derecesi farklı. Ben ilk 5 6 iliskide git gel olayını yapamadim. Daha sonraları yavas yavas yarim yamalak biseyler oldu. Zaman geçtikçe sık sık dneedikce korkum azaldıkça kasılmalarimda azaldı daha rahat şekilde oldu. 3 ay falan oluyor hastalığı yeneli. Son 1 aydır da daha rahatım çok şükür. Yine kasılmam oluyor bazen canım yanıyor ama buna da şükür. Eskiden hiç olmuyordu. Zamanla daha da iyi olucak inşallah. Sizde pes etmeyin üstüne üstüne gidin. Yatak ucuna yatıp belinizin altına yastık koyun o şekilde deneyin bide. Ben hala daha bu şekilde yaşıyorum.
Valla bende hayran kalıyorumÇok teşekkür ederim ah ah bu insanlar nasıl bir kerede yapıyorgirişi yapıyoruz alışmayla uğraşıyoruz inşAllah herşey düzelir artık hepimizin
Belki pozisyon yanlıştır tahriş yada baskı gibi durumlar oluyordur, kist vs gibi şeylerde aklıma geldi ama muayene olmuşsun o muayene de çıkardı, cinselliğe bakış açın nasıl peki acı çekeceğim düşüncesi ile yapıyorsan belki ondan acı oluyordur ve en önemli nokta rahat bırakıyor musun kasları cünkü alt bölgede kasları sıktığında acı oluyor rahat bıraktığında acı olmuyor
cinselliğe bakış açım çok kötüydü, evlendikten sonra farkettim, yeni yeni aşmaya çalışıyorum, bunun normal bir şey olduğunu, bunda ayıp bir şey olmadığını kendime telkin ediyorum, daha iyiyim şimdi, ama ilk denemelerimizde duyduğum o inanılmaz acı beni çok korkuttu, ben acı olacağını bile bilmiyordum, burda çok yazı okudum, çok acı çekene rastlamadığım için kendimde bir problem var sanıyorum, ki girmiyor bile, ilk gittiğim doktor acıyı kafandan da uyduruyor olabilirsin çünkü bu acı normal değil demişti, ikinci gittiğim doktor ise muayene ederken beni oyalayarak parmağını soktu ve bak serçe parmağımın hepsi girdi dedi, o an hiç bir acı yoktu, senin bir problemin yok, korkmuşsun dedi, anestol verdi, ondan sonra eşim de etkilendi, tam o noktaya gelirken sertliği kayboluyor, kısır bir döngüde gibiyiz, ne yapacağımı bilmiyorum, sadece biri bana bu acının normal olduğunu söylesin, tek isteğim bu acının normal olduğunu bilmek. belki o zaman cesaretim yerine gelir.
aslında benim canım tatlı değildir, aksine bıcak altına bile çok rahat yatarım, dediğim gibi ilk denemelerimizde ben acı olacağını bile düşünmemiştim, ama cinselliğe bakış açım beni gerdi herhalde, utandım, o acı da gözümü korkuttu, cesaretimi yitirdikçe buradaki yazıları okurum, benle aynı acıyı durumu yaşayan var mı onu ararım, umarım bu durumu kısa sürede atlatıırm, çünkü evliliği böyle hayal etmemiştim, onun üzüntüsü beni de üzüyor, bu cinsellik bizde artık görev gibi oldu, sanki halletmemiz gereken bir iş gibi, olmayınca da gerilmeler, yarın da hindistancevizi yağı ile deneyeceğiz. bana dua edin.Canım şöyle söylim ben normalde bile korkaklığım yüzünden hayatı zorlaşan biriyim, gök gürler korkudan ne yapacağımı şaşırırm, köprk kedi asla açık alanlara gidip oturamam korkarım düşünn.. canım aşırı tatlıdır doktora gider ağlarım ne olcak şimdi diye. Ben eşimle senelerce sevgili olduktan sonra evlendim, tek düşündüğüm canımın acısıydı ne olcak ne hissedicem ya çok acırsa diye eşimle denerdik azcık hisstsem acıyor derdim beyin olarak.. sonra 3 sene bitecek az kaldı artık ya olucak ya olucak başka çaren yok dedim doktora gittim doktor aparatları yaptı yaparken sadece çiş gelmesi hissini hissettim acı olmadı, eve geldim bende yapabilirim dedim tabi yine korku fln bıraktım sonra burayı okuya okuya aparat almam gerektiğini başka Türlü olamayacağını anladım, alırken nasıl sokucam ki o girse ztn eşimlede yapardım diyordum bir yandan. Neyse aparat geldi ilk denemede bakamadım ben midem bulandı dedim aynasız yapayım yatağa uzandım rahatlattım şarkı açtım kendime falan ( yaparsın kıxım. Koca kız oldun diyediyr ) 3. Boyuda aldım ben hala kan gelcek mi kızlık acı falan düşünüyorum. 4. Boya ertesi gün geçtim hala nerde bu kan acı bekliyorum 4 girdi oha dedim hiç bişey olmadı acı falan kan man yok.. bana geldi bi cesaret dedim benim kızlığım demekki tamam artık esnedi ve kan man gelmeycek içide boş öğrendin artık yendin rahat ol. Şimdi adet oldum bitince inşAllah eşli demelerimi daha rahat yaparım .. çoo uzun yazdım okumasanda eğer sonunu oku. ACI YOK SADECE BEYNİNDE O HANİ NERDE BU NERDE ACIYACAK DİYE BEKLEDİĞİN İÇİN ÖYLE. ACI YOK İNAN BANA BOL KAYGANLAŞTIRICI SÜR SENDE ZEVK ALMAYA BAK İNAN ACI YOK
Kesinlikle aparatsız eğzersiz bu iş olmuyor
ben de 1 aylık evliyim ve canım yandığı için bir çok deneme yapmamıza rağmen kocamla beraber olamamıştık. Bir kaç araştırma ile geçenlerde birlikteliğimiz kolay bir şekilde gerçekleşti. O nedenle yardımcı olmak isterim. Öncelikle can yanmasından korktuğumuz için farkına varmadan kendimizi kasıyoruz bu sebeple mutlaka Musxoflex Duo İsimli kas gevşeticiyi İlişkiye girmeden 1 saat önce alın. Sonrasında ilişkiden 20 dakika öncesinde Emla değil Jetex kremi tam vajina girişine kızlık zarının olduğu bölgeye sürün 10 dakika sonra tekrar sürün. (Emla’ya göre çok daha iyi bir etkisi var) İlişkiye girmeden öncesinde kayganlaşmayı sağlamak için eşiniz penisine bebek yağı sürsün iyice. Çok yavaş şekilde gıdım gıdım vajinada ilerlemeye başlasın yine çok az da olsa acı hissediyorsunuz tabii ki ama normal yaşadığınız acıyı kıyasla en minimum duruma düşüyor biz bu şekilde birleşmeyi gerçekleştirdik önceki denemelerimizde çok canım yandı çok problem yaşadık ve bu durum bize fazlasıyla yardımcı oldu eksiksiz bir şekilde denemenizi öneririmYa işte bu aparatmış parmakmış benim içim almıyo yani düşünüyorum da yapamam gibi geliyo bir de biz hiç birleşme yaşamadık yani adamı yaklaştırmadım bile onun da korkusu var
Buyur canımVajinismus yenen arkadaşlarım yardımcı olur musunuz
ben de 1 aylık evliyim ve canım yandığı için bir çok deneme yapmamıza rağmen kocamla beraber olamamıştık. Bir kaç araştırma ile geçenlerde birlikteliğimiz kolay bir şekilde gerçekleşti. O nedenle yardımcı olmak isterim. Öncelikle can yanmasından korktuğumuz için farkına varmadan kendimizi kasıyoruz bu sebeple mutlaka Musxoflex Duo İsimli kas gevşeticiyi İlişkiye girmeden 1 saat önce alın. Sonrasında ilişkiden 20 dakika öncesinde Emla değil Jetex kremi tam vajina girişine kızlık zarının olduğu bölgeye sürün 10 dakika sonra tekrar sürün. (Emla’ya göre çok daha iyi bir etkisi var) İlişkiye girmeden öncesinde kayganlaşmayı sağlamak için eşiniz penisine bebek yağı sürsün iyice. Çok yavaş şekilde gıdım gıdım vajinada ilerlemeye başlasın yine çok az da olsa acı hissediyorsunuz tabii ki ama normal yaşadığınız acıyı kıyasla en minimum duruma düşüyor biz bu şekilde birleşmeyi gerçekleştirdik önceki denemelerimizde çok canım yandı çok problem yaşadık ve bu durum bize fazlasıyla yardımcı oldu eksiksiz bir şekilde denemenizi öneririm
Canım ben 3 aylık evliyim ama hala ilişkiye giremedimBuyur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?