Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba eneşimle sadece başını yaptım gerisini nasıl getirebilirim yardımcı olur musunz iğne gibi bstıyor baş kısmından sonra
Emla krem ve wemcaine sprey kullanarak 4.boy aparat ile egzersiz yapın. İlişkiye girmeden önce 10 15 dakika aparatı içinizde bekletin ve o şekilde ilişkiyi deneyin. Emin olun o şekilde rahat edeceksiniz. Bikac kez bu şekilde deneyin.

Merhaba ben 5 yil sonra aparatla deneyip yendim ama henuz tam da yenmis sayilmam p.ns te cok zorlaniyorum şöyle ki aparatla rahat oluyor ama esli denemede cok kasiyorum canim yaniyor ama giriyor bu tam anlamiyla ikinci girmesi acaba zamanla bu durum gecer mi? Bir de biraz ara verince 4. Boy aparati almakta zorlaniyorum bazende p.ns tam girmiyor giriste kaliyor

Ya işte bu aparatmış parmakmış benim içim almıyo yani düşünüyorum da yapamam gibi geliyo bir de biz hiç birleşme yaşamadık yani adamı yaklaştırmadım bile onun da korkusu var
Inan ki bu da ertelemenin bi bahanesi oluyor bende boyle diye diye 5 yilimi harcadim ama baktim ki sonra keske daha once bi adim atsaydim dedim ben tedavi oldum cok para verdim gereksiz yere geliyor bana cunku cok fazla ugrasmiyorlar o yuzden kimsenin reklamini yapipta burda kafa karistirmiyim aslinda hersey kendinde bitiyor cabalamak senin elinde oluyor sadece bi yerden baslaman gerek canim he bende tam anlamiyla yendim bitmis diyemem eşli de ikinci denemem evet biraz aci var ama anlik o da bi kac saniyelik dayanilmiycak degil bu da yine kisiden kisiye degisir ve burda okuduklarimda bana cok faydali oldu umarim herkes gibi sende yenersin inşallah Rabbim herkese nasip etsin

4. Boy yok 3 var olur mu o birde ben 2 parmak yapabiliyorum o da 4 . Boy kadar var 2 parmak genişliği

4. Boy yok 3 var olur mu o birde ben 2 parmak yapabiliyorum o da 4 . Boy kadar var 2 parmak genişliği
Olur tabi. Kaslarınıza baskı yapın. Yanlara sağa sola baskı yapın baya bi genişliyor. Bana da burdaki bi arkdas önermişti gerçekten işe yarıyor. Bende ilk 3 ilişkide sadece başını alabilmistim. Devamı olmuyordu. Sonra sonra yavaş yavaş biraz daha fazlasını almaya başladım. Sonra yarısı en son tamamı oldu. Yani birden olucak diye bir kaide yok. Zamanla yavaş yavaş olucak. Egzersizleri bırakmayın. Baktın hala daha bi gelişme olmuyor ise kendin eşinin p.... göre bi aparat hazırla. Onunla egzersiz yap ve içinde beklet. Uyuşturucu krem ile kolay olur zaten.

Teşekkür ederim canım öyle deneyeveğim

Merhaba herkese. Ben de uzuun süredir bu sorunla uğraşıyorum, ama artik 4 boy dilatörü de çok zorlanmadan yapabilir duruma geldim sprey kullanarak. Tam artik eşli denemeye hazirim diyordum ki karşımıza başka bir sorun cikti, eşimin sertleşme sorunu. Hic boyle bir problemi yok normalde, fakat giriş denemesine başlar başlamaz 1 dk icinde ereksiyon kayboluyor bana da o 1 dakika yeterli olmuyor o kadar çabuk alamıyorum, ereksiyon kaybolunca daha fazla denemem de mümkün olmuyor. Vajinismus eşlerinde zamanla bu sorunun oluşabileceğini okumuştum. Aranızda bu sorunu yaşayan var mı, birkaç gün devamlı denesek zamanla düzelir mi sizce?

Malesef bu oluyor, erkekte de eşime zarar vereceğim psikolojisi oluşuyormuş tabi bide olacak mı olmayacak mı heyecanı stres vs derken bizimde bir süre böyle bi sorunumuz olmuştu ama normalleştikce geçiyor canım

Malesef bu oluyor, erkekte de eşime zarar vereceğ psikolojisi oluşuyormuş tabi bide olacak mı olmayacak mı heyecanı stres vs derken bizimde bir süre böyle bi sorunumuz olmuştu ama normalleştikce geçiyor canım
Uc gundur ugrasiyoruz. Yakınlaşmada yarım saat tutabilen adam girişe gelince aniden sönüyor benim aylarca yaşadığım durum yani, isteyip de yapamamak. O anları gorseniz trajikomik yani, bi yandan sinir oluyoruz bi yandan gülme geliyor. Her gun bu şekilde olursa nasil yapilacak bilmiyorum.

Canım bitkisel bişey kullanmıştı eşim. Aktardan almıştı. Onu 1 kaşık yiyordu o şekilde ben deniyordum. Bir zararı olmadı ama size fikir olsun diye söyledim ben de yaşadım çünkü o sorunu

Canım bitkisel bişey kullanmıştı eşim. Aktardan almıştı. Onu 1 kaşık yiyordu o şekilde ben deniyordum. Bir zararı olmadı ama size fikir olsun diye söyledim ben de yaşadım çünkü o sorunu
Aslında takviye almak aklıma geldi ama eşimin fiziksel olarak sertleşme sorunu yok, oylesine yakınlaştıgımız anlarda gayet normal sertleşiyor. İş denemeye gelince olmuyor, tamamen psikolojik. O yuzden ilac etkili olur mu bilemedim, simdilik o sinir oldukça motive ediyorum destek olmaya çalışıyorum. Denemeye devam ettikce alışır ve geçer diye umuyorum..

Çok bekledikleri için oluyor normal şekilde ilişkiye geçene kadar malesef yaşanıyor. İnşallah en kısa sürede sorununuz hallolur

Canımın , bizim deBen penisi nerdeyse sonuna kadar alabiliyordum arada hatta gel git yapıyorduk ama tabi hep deneme amaçlı yaptığımız zevk alıyordum.İçime almam senin de dediğin gibi hemen öyle olmuyor bikaç dakka sürüyor, ilk zamanlar oluyordu son birkaç sefer sertleşme problemi yüzünden yapamadık, hiçbir şekilde girmiyor, tamamen sert olması gerekiyor, tam elimle tutturuyorum oturucam bi bakıyorum katlanıyor , eşimin de çok canı sıkıldı sinirlendi, ben de çok kötü oldum benim yüzümden diye, önceden bir dokunmmla bile olurdu Dilatör sipariş verdik denemeyi artık onunla yapıcam, eşimin de düzelir inşallah .

Zevk almıyorduk yazıcaktım*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…