Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet gerçekten çünkü bu hastalık denemeden atlatılamıyor ama hayatınıza girecek güven duyduğunuz kişiyle bunu konuşup sizin atlatmanıza yardım edilmesini isteyebilirsiniz eminim ki sizinle ilişki yaşamak isteyen biri bunu seve seve kabul edecektir gerçekten hiç zor değil yapana kadar ben de öyle hissetmiştim diyeceksiniz ki bunun için mi bu kadar isyan etmişim

siz atlattınız sanırım ondan bu rahatlık olsa gerek :)

siz atlattınız sanırım ondan bu rahatlık olsa gerek :)
Evet atlattım mayıs ayında, ben 1 yıl hiç bi şey yapmadım ancak ardından çok kısa bi sürede yendim çok şükür ki gerçekten tedavisi olan bi rahatsızlık bu yani bir erkeğin erken boşalması vs daha zor tedaviler ancak vajinismus gerçekten çabuk atlatılabilen bi rahatsızlık yenene kadar dünyam başıma yıkılmıştı ama yenince siz de hissedeceksiniz bunu mu yapamamışım diceksiniz

kızlarrr yeni konu açtım ve tedavi yöntemlerini gün gün yazdım gözatabilirsiniz

çok sevindim senin adınaa.. darısı başıma..

Aslında kendinizde yenebilirsiniz.Dilatör siparişi verin Birde pozitif düşünüp bu işi bitirceğim diyerek olumlu şeyler düşünün İnanın başarılmayacak şey değil.
igreniyorum o seylerden parmak egzersizi de cok kotu geliyor. ben oraya bir seyin girecegini doğal karsiliyorum kafamda sonucta anatomi buna uygun. ama is oraya gelince tamamen kapaniyor orasi. zihnimle yapiyorum sanirim. aciyacak hissi degil bu. ugrasiyoruz girsin diye, ama tamamen kasiliyorum ve kapaniyor. ne yapacagimizi sasirdik.

O kasılma için sizi sakinleşterecek ilaç alablirisniz aslında kaygıyı azaltıcı

Çok ağladım çok uğraştım Bugün vajinusmusu yendim çok şükür yardım isteyen olursa yardım edebilirim özelden de yazabilirsiniz
Bende üç yıldır bu illetle uğraşıyorum parmak egzersizlerini bitirdim eslide kaldim p. ucunu alabiliyorum korku değilde çok heyecanlanıyorum elim ayağım titriyor böyle yenenleri görünce bende yenebilirim diyorum yardımci olurmusunuz lütfen yaşamayan bilemez doktora gittim devam edemedim maddi durumlardan dolayı

Son düzenleme:
Dilatör kullandın mı canım hiç

Ben de aynı şekilde ne yaptınız ben 4. Boya aparatı yapabılıyorum ama eşli yok.

Şu topic konusuna bakınca yanlız değilim çok sükür diyorum ama sonrada diyorumki neden biz ? .. neden böyle kendinden vazgeçeren hastalığa sahibiz...

Şu topic konusuna bakınca yanlız değilim çok sükür diyorum ama sonrada diyorumki neden biz ? .. neden böyle kendinden vazgeçeren hastalığa sahibiz...
Ben 3 yıl sonra başardım. Çok uzun bir süre gerçekten bununla yaşamak çok kötü bir şey. Olunca diyorsun ki yıllar boşuna mahvolmuş. Doktora gidemedm malum çok pahalı dilatör veya parmak da bana zor gelir böyle şeyler yani cesaret edemedm. Burdaki yorumlarda vakit geçirdim şu pelvik taban egzersizi yani kegel de deniyor onları izledm biraz onları çalıştım aslında sonra eşimle yavaş yavaş aştık. Ve korktugum gibi bişe olmadıgı gördm öyle anlatılan kan revan durumlar asla olmadı ve gerçekten ilk girişe izin verirseniz devam edeceğini anlayacaksınız. Ben çok acıyacak ve kanayacak diye korkuyordm ama ne acıdı ne öyle kanama oldu çok az reglinin ilk gününde gelen pembemsi kan gibi geldi o kadar. 2 gun sonra ikincide de o şekilde geldi. Ve hiç agrı felan öyle acı olmuyor kasmayın siz kendiniz alın içeri alırken de biraz ıkının. İnşallah bir kaç denemede başarırsın.

ah keske bu kadar kolay olsa hersey beyınde bıtıyor. su yazılanları bıle okurken kendımı kasabılıorm hıc norma deıl..

ah keske bu kadar kolay olsa hersey beyınde bıtıyor. su yazılanları bıle okurken kendımı kasabılıorm hıc norma deıl..
Gerçekten kolay oluyor düşünerek biz büyütüyoruz kafamızda. Ben asla yapamıcam diyen biriydim ben de, ki vajinismus olan herkes böyle düşünür zaten. Umarım herkes aşar bu durumu.

Merhaba kızlar bende yaklaşık 2.5 sene önce bu sayfada deli gibi gezer nasıl yenicem derdim her tavsiyeyi uygulamaya calısırdım ve snrasında yenmiştim şimdide hamileyim bile.
sizde yapabilirsiniz. Ben aparatsız veya parmaksız egzersiz çok zor olacagını düşünüyorum bir yerden başlayın parmak en kolayı korkmayın ben denerken serçe parmagımda bile tir tir titriyordum snra aştım kendinize iyi bakın

Kızlar söylediklerinizi yapıyorum ama dilatörlerin hiçbirini tam alamıyorum. Vemcain sprey mi sıkamıyorum acaba oyüzden mi acı hissi oluyor. 4. Dilatörü hafif popoya dogru egimle itiyorum ama derin nefes de alsam ıkınsam da yarıya kadar giriyor eşli denediğimde eşiminkini neredeyse hiç alamıyorum kayıp gidiyor aşşağıya doğru. Sizler nasıl tamamen alabiliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…