- 19 Eylül 2020
- 32
- 17
- 38
- 31
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #249.121
Bnde iki senelik evliyim tedavide oldum ama işe yaramadı kafamdaki olumsuz düşüncelerden arınma gerek önce inşallah hepimiz yenicez bunuinşallah canım ..
işte anlamadığım kafamızda ne varki kasıp kapatıoryuz ?Bnde iki senelik evliyim tedavide oldum ama işe yaramadı kafamdaki olumsuz düşüncelerden arınma gerek önce inşallah hepimiz yenicez bunu
Arkadaslar merhaba ben daha geçen hafta ile vajinismusu yendim :) 1,5 yıllık evliiyim ve oncesinde 5 yıllık bi iliskim vardi inanin ben doktpr sayesnde cozdum ama yardim isteyen arkadaslara elimdn geldiğnce yardimci olurımCanım siz ne durumdasınız, bir ilerleme var mı ?
Gözünüz aydın o zaman Rabbim kimseye bu illeti vermesinArkadaslar merhaba ben daha geçen hafta ile vajinismusu yendim :) 1,5 yıllık evliiyim ve oncesinde 5 yıllık bi iliskim vardi inanin ben doktpr sayesnde cozdum ama yardim isteyen arkadaslara elimdn geldiğnce yardimci olurım
Canım 4.olan .apartta mı sıkıntı yaşıyorsunKızlar söylediklerinizi yapıyorum ama dilatörlerin hiçbirini tam alamıyorum. Vemcain sprey mi sıkamıyorum acaba oyüzden mi acı hissi oluyor. 4. Dilatörü hafif popoya dogru egimle itiyorum ama derin nefes de alsam ıkınsam da yarıya kadar giriyor eşli denediğimde eşiminkini neredeyse hiç alamıyorum kayıp gidiyor aşşağıya doğru. Sizler nasıl tamamen alabiliyorsunuz
Benim kafamın içinde canım çok yanacak diye saçma sapan düşünce varişte anlamadığım kafamızda ne varki kasıp kapatıoryuz ?
Yani ilki zaten 4.dilatörün neredeyse yarısı oldugundan tamamen giriyoken 3 ve 4 de tamamen itemiyorum bi noktadan sonra gitmiyorCanım 4.olan .apartta mı sıkıntı yaşıyorsun
Nefes egzersz ve ıkınmayla gidecek emşn ol aparatı penisi her neyse bol yağla ittir az acıdımı bekle çişin varmış gibi sık bırak yap kayıp gidecekYani ilki zaten 4.dilatörün neredeyse yarısı oldugundan tamamen giriyoken 3 ve 4 de tamamen itemiyorum bi noktadan sonra gitmiyor
Eşimden cok yardım alamıyorum aparat yapmakşada iş bitmıyor malesef.henüz aparatı bile alamadım alsamda partnerim yokki neyle denemesını yapıcamsızde durum nedır
Mezuram malesef yok yoks ölçerdim.Kızlar dilatörünüz varsa benim için çevrelerini mezura ile ölçüp söyler misiniz
Bu bir hastalık ve bunu kabullendim ben de yetersizlik hissi oluyor dimi sende deKızlar moralim çok bozuk benden 2 ay sonra düğün yapan arkadaşım hamileymiş hemen kalmış resmen ağlamamı tutamıyorum ben daha eşimle eş olamadım Allahım bu hastalığı kimseye yaşatmasın
Evet canım aynenBu bir hastalık ve bunu kabullendim ben de yetersizlik hissi oluyor dimi sende de
ama doktorlar da pahalı değilmidirBirde ekleme yapayım. Bu hastalık oyle evde kendi başımıza ilaçlarla yada kremlerle basarabilecegimiz birsey degil. Kesinlikle işinin ehli uzman sadece bu dalla ilgilenen bir doktor sart. Bunu asla unutmayın
Bu bir hastalık ve bunu kabullendim ben de yetersizlik hissi oluyor dimi sende de
Evet canım aynen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?