Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaslar merhaba ben daha geçen hafta ile vajinismusu yendim :) 1,5 yıllık evliiyim ve oncesinde 5 yıllık bi iliskim vardi inanin ben doktpr sayesnde cozdum ama yardim isteyen arkadaslara elimdn geldiğnce yardimci olurım
Gözünüz aydın o zaman Rabbim kimseye bu illeti vermesin

Canım 4.olan .apartta mı sıkıntı yaşıyorsun

Yani ilki zaten 4.dilatörün neredeyse yarısı oldugundan tamamen giriyoken 3 ve 4 de tamamen itemiyorum bi noktadan sonra gitmiyor
Nefes egzersz ve ıkınmayla gidecek emşn ol aparatı penisi her neyse bol yağla ittir az acıdımı bekle çişin varmış gibi sık bırak yap kayıp gidecek

kızlarrr Saygın mıcozkadıogluna gıden varmı ? ben ona gıtmeyı dusunuyorum. baya ıyı bı doktormus. fıyatlarıda cok yuksek degıl gıbı

Kızlar dilatörünüz varsa benim için çevrelerini mezura ile ölçüp söyler misiniz

Kızlar moralim çok bozuk benden 2 ay sonra düğün yapan arkadaşım hamileymiş hemen kalmış resmen ağlamamı tutamıyorum ben daha eşimle eş olamadım Allahım bu hastalığı kimseye yaşatmasın

Merhaba bayanlar. Ben tedavi için Dr. Nazife Ergen hocama gidiyorum. 3. Seansimizi dun tamamladık. Cok iyi ılerleme kaydettim. Tamamen yenmeme cok az kaldi. Adim adim ilerliyorum. Doktor hanım cok anlayışlı ilgili birisi. Bu vajinismus belasından muzdarip hanımlar özelden bana yazabilir. Yardim için elimden geleni yaparım.

Birde ekleme yapayım. Bu hastalık oyle evde kendi başımıza ilaçlarla yada kremlerle basarabilecegimiz birsey degil. Kesinlikle işinin ehli uzman sadece bu dalla ilgilenen bir doktor sart. Bunu asla unutmayın

Birde ekleme yapayım. Bu hastalık oyle evde kendi başımıza ilaçlarla yada kremlerle basarabilecegimiz birsey degil. Kesinlikle işinin ehli uzman sadece bu dalla ilgilenen bir doktor sart. Bunu asla unutmayın
ama doktorlar da pahalı değilmidir devlettede yok sanırım

Bu bir hastalık ve bunu kabullendim ben de yetersizlik hissi oluyor dimi sende de

Evet canım aynen

bende de yetersizlik varsanki böyle yük oluyorumm adama değil bebek vermek karısı bile olamadım düzgünce parmak denemesi yapmak istiyorum bugün ama başlamak da cesaret istiyor siz ne durumdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…