- 8 Ağustos 2020
- 2.794
- 3.295
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #249.141
Egzersiz yapıyorum canım ama eşli deneme hep başarısız oluyorbende de yetersizlik varsanki böyle yük oluyorumm adama değil bebek vermek karısı bile olamadım düzgünceparmak denemesi yapmak istiyorum bugün ama başlamak da cesaret istiyor siz ne durumdasınız
ben egzersize yeni başlıcamEgzersiz yapıyorum canım ama eşli deneme hep başarısız oluyor
Ama bu durum sonuçta bu saglik için verilecek bir ücret. Boşa verilen bir para olarak düşünmeyin. Kredi çekip bir şekilde ödeniyorama doktorlar da pahalı değilmidirdevlettede yok sanırım
Ben nazife ergen micozkadiogluna gidiyorum ve cok memnunumkızlarrr Saygın mıcozkadıogluna gıden varmı ? ben ona gıtmeyı dusunuyorum. baya ıyı bı doktormus. fıyatlarıda cok yuksek degıl gıbı
Fiyatları nasıl canımBen nazife ergen micozkadiogluna gidiyorum ve cok memnunum
4 seans da cozuyormus yanı en fazla 10 gun surer bence. ıste dedım ya kafada bıtıoBen nazife ergen micozkadiogluna gidiyorum ve cok memnunum
Doktor şart değil. Buradaki önerilerle hazırladığım aparatla egzersiz yaptım, o şekilde yendim vajinismusu yıllar önce. Doktor reklamı yapmaya gelip etkilemeyin insanlarıBirde ekleme yapayım. Bu hastalık oyle evde kendi başımıza ilaçlarla yada kremlerle basarabilecegimiz birsey degil. Kesinlikle işinin ehli uzman sadece bu dalla ilgilenen bir doktor sart. Bunu asla unutmayın
Sizin gibi yenseydi herkes yenemeyen bayanların burada isi olmazdi. Herkes o sekilde kendi başına yardim almadan yapamayabiliyor. Kimileri aparatla yapiyor ama is pns gelince yapamiyor. Herkes memnun kaldığı doktoru yada kullandığı herhangi bir şeyi burada bahsetmekte özgürdür.Doktor şart değil. Buradaki önerilerle hazırladığım aparatla egzersiz yaptım, o şekilde yendim vajinismusu yıllar önce. Doktor reklamı yapmaya gelip etkilemeyin insanları
Aslinda kafada bitmiyor gitmeden önce bende öyle diyordum. Ama yanlış bilgilerimiz sayesinde yapamıyoruz bunu anladım.4 seans da cozuyormus yanı en fazla 10 gun surer bence. ıste dedım ya kafada bıtıo
O zorluk derecesine göre belirleniyorFiyatları nasıl canım
1 bucuk ayda neki ben 4 bucuk sene çekiyorumparmak egzersizi yapmadan, dilatör kullanmadan, kayganlaştırıcı ve uyuşturucu krem sürmeden ve de çok da ön sevişme yapmadan yendim.(çünkü parmak ve dilatör bana çok korkunç geliyordu), (görev gibi gördüğümüz için de sevişmekten soğumuştuk) kayganlaştırıcı ve uyuşturucu krem sürmekten de artık bıkmıştım, ama siz kayganlaştırıcı krem sürebilirsiniz başlamadan önce,
1,5 ay boyunca, burada 200 den fazla sayfa okudum, 1,5 aylık evliyim ve hayatta psikolojik olarak bu kadar çökmedim, size tavsiyem, orada bir delik olmadığını düşünüyorsanız, ya da kendinizde bir problem olduğunu, iyi bir doktora gidip incelemesini isteyin, bir problem olmadığını söyleyecektir %90, ama siz yine de gidin, bi rahatlayın,
ben yendiysem, herkes yener, neden mi, çünkü ben acı çekiyordum, dehşet bir acı yaşıyordum, vajinismus değilsem bile bu acılar beni denemelerden bile soğutmuştu, denemek istemiyordum. o acıya bir daha katlanamam diyordum.
ki denemelerde öyle bir acı çekiyordum ki, dehşet bir acı, dayanılmayacak bir acı, ağlayarak kalkıyordum acıdan,
ama olduğunda git gel bile yapabildik ufak ufak,
tek önemli nokta İYİ BİR POZİSYON,
üst pozisyonda yüzünüz eşinize dönük olsun, ve eğilin ona doğru, sağ bacağınızı kırın ve sağ ayağınızın üstüne basın, sol bacağınızı kırın ve diziniz yatağa deysin, yani destek alın sol dizinizden. sol elinizle de eşinizin yastığına dayayarak destek alabilirsiniz, yani ne kadar eğilmeliyiz sorusunun cevabı bu pozisyonda otomatik çıkıyor, eşinize söyleyin müdahale etmeyeceğine söz versin, ani bir hareketinde kendinizi kasarsınız yapamazsınız. o hiçbir şeye karışmasın. bütün kontrol sizde olsun, size bunu inandırsın, ona bu konuda çok güvenmelisiniz. (burayı biraz açık anlatacağım) penisi sağ elinizle tutun ve deliğe götürün, başta giremeyecek endişelenmeyin, biraz hareket etmeniz ve sabırlı olmanız lazım, hafif hafif ileri geri oynak hareketlerle bastırırsanız(nefesi bilemem ama ıkınmak çok önemli burada) ıkınarak ve ufak ufak hareketlerle içeri girecektir. korkmayın acı yok, acırsa çekersiniz zaten, ama acı yok, sızı var sadece,
bittikten sonra bu muymuş ay ne kadar basit demedim,
bilmeyene zor bir iş, civatayı somuna sokmak basit gözükür , ama girişinde yapacağınız dikkate bağlıdır akıp girmesi, yanlış bir giriş şekli takılmanıza neden olur, zorlar sizi, devam edemezsiniz, dikkatli takarsanız akar gider,
bu işi de ben ona benzetiyorum, girişinde yapacağınız titiz ve oynak hareketler iyi bir giriş için çok önemli, acıyacakmı diye tez canlı davranmayın, unutmayın kontrol sizde ve eşiniz müdahale etmeyecek, sizde elinizden geldiğince sabır gösterin, istediğiniz zaman çekme özgürlüğünüz olduğunu bilerek ilerleyin, ıkınmayı unutmayın,
özelden bana yazabilirsiniz, elimden geldiğince yardım etmek isterim,
bunun nasıl bir duygu olduğunu biliyorum.
ama doktorlar da pahalı değilmidirdevlettede yok sanırım
Keske reklam için gelmese doktorlar buraya... ben aradım 4. Bin 5. Bin uc dort gun için.Fiyatları nasıl canım
reklam için lütfen gelmeyin o kadar yüksek fiyatlara yazık.Ama bu durum sonuçta bu saglik için verilecek bir ücret. Boşa verilen bir para olarak düşünmeyin. Kredi çekip bir şekilde ödeniyor
Çok pahalı fiyatlar. Evet cidden devlet bunu tedavi etmiyor mu hiçbiryerKeske reklam için gelmese doktorlar buraya... ben aradım 4. Bin 5. Bin uc dort gun için istiyorlar. Bu biraz dönüşmüş. Devlette bildikleriniz varsa paylaşırsanız süper olur arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?