- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #249.241
Merhaba lütfen bana da yardımcı olun
canım dilatörü yapabiliyorsan eşliyide yaparsın hatta eşliyi daha kolay yaparsın sadece bikac ilaç krem takviyesine ihtiyacın varBu konuya ilk girdiğim gün 3 aylık evliydim.Suan 2 yıl olacak nerdeyse ve hala yenemedim..dilatörlerde tamam ama aylarca Eşlide tıkandım kaldım.denemek bile gelmiyor içimden.İsteksizleştim....Delirmek üzereyim.Deliricem.....................
Dilatorle yapmak daha zor inan bana. Bende dr tedavisi oldum. Yendim cok şükür. O aparatlarla gerçekten zoru basarmisinBu konuya ilk girdiğim gün 3 aylık evliydim.Suan 2 yıl olacak nerdeyse ve hala yenemedim..dilatörlerde tamam ama aylarca Eşlide tıkandım kaldım.denemek bile gelmiyor içimden.İsteksizleştim....Delirmek üzereyim.Deliricem.....................
Dilatörle yaparken plastik olduğu için olduğu gibi aparatın her hareketini olduğu gibi hissediyorsun, eşli de hiç öyle değil. bilinçaltınızda ilşkiye engel olan her neyse bulmaya çalışın. korku mu ? heyecan mı ? eşe güvensizlik mi ? yoksa kulaktan duyma bilgiler mi.. 1 hafta öncesine kadar bu sorunu yaşayan, 4.aparatı yapamıyorum diye evde dört dönüyordum. ha gayret çok az kaldıBu konuya ilk girdiğim gün 3 aylık evliydim.Suan 2 yıl olacak nerdeyse ve hala yenemedim..dilatörlerde tamam ama aylarca Eşlide tıkandım kaldım.denemek bile gelmiyor içimden.İsteksizleştim....Delirmek üzereyim.Deliricem.....................
canım dilatörü yapabiliyorsan eşliyide yaparsın hatta eşliyi daha kolay yaparsın sadece bikac ilaç krem takviyesine ihtiyacın var
Dilatorle yapmak daha zor inan bana. Bende dr tedavisi oldum. Yendim cok şükür. O aparatlarla gerçekten zoru basarmisin
Cevaplarınız için teşekkür ederim.Sorunumun temeli eşime güvensizlik malesef.cinsel konuda yani.kendimi bırakamıyorumDilatörle yaparken plastik olduğu için olduğu gibi aparatın her hareketini olduğu gibi hissediyorsun, eşli de hiç öyle değil. bilinçaltınızda ilşkiye engel olan her neyse bulmaya çalışın. korku mu ? heyecan mı ? eşe güvensizlik mi ? yoksa kulaktan duyma bilgiler mi.. 1 hafta öncesine kadar bu sorunu yaşayan, 4.aparatı yapamıyorum diye evde dört dönüyordum. ha gayret çok az kaldı
bunları yapmadan yenemezsin canım ya evde kendin yapacaksın ya da bu konu üzerinde çalışan bir klinikte destek alacaksın başka bir çözüm yolu yok tek çözümü dilatör o ben evde dilatorsuz parmak egzersizi olmadan yaptım diyenlere kulak asma onlar vajinismus olmadığı ya da cok düşük derecede vajinismus oldugu için yapabilmişler yoksa mümkünatı yokDilatör ve parmak malesef yapamıyorum ben arkadaşlar . 3. ayımız bitmek üzere ve artık eşimde de istek kalmadı
Bende kendim yapamadim doktor desteğiyle yendim oda aparat kullandi. Diger türlü imkanı yok yaparsin denedinmi kiDilatör ve parmak malesef yapamıyorum ben arkadaşlar . 3. ayımız bitmek üzere ve artık eşimde de istek kalmadı
Doktorun yaptığı dilatörle senin kendi uygulaman çok farklı tabii kiBende kendim yapamadim doktor desteğiyle yendim oda aparat kullandi. Diger türlü imkanı yok yaparsin denedinmi ki
Evet ama zor değilmiş. Abartmaya degmez vakit harcamaya hic degmez bir olaymış. Üzerimden buyuk bir yük kalktı.Doktorun yaptığı dilatörle senin kendi uygulaman çok farklı tabii ki
Gerçekten tebrik ediyorum sizi. Devlet hastanesine mi gittinizEvet ama zor değilmiş. Abartmaya degmez vakit harcamaya hic degmez bir olaymış. Üzerimden buyuk bir yük kalktı.
parmak denemeye çalıştım olmadı .Bende kendim yapamadim doktor desteğiyle yendim oda aparat kullandi. Diger türlü imkanı yok yaparsin denedinmi ki
bunları yapmadan yenemezsin canım ya evde kendin yapacaksın ya da bu konu üzerinde çalışan bir klinikte destek alacaksın başka bir çözüm yolu yok tek çözümü dilatör o ben evde dilatorsuz parmak egzersizi olmadan yaptım diyenlere kulak asma onlar vajinismus olmadığı ya da cok düşük derecede vajinismus oldugu için yapabilmişler yoksa mümkünatı yok
Yorumunuz için teşekkürler . Anlamadığım bir şey var . Vajinismusun dereceleri mi var?bunları yapmadan yenemezsin canım ya evde kendin yapacaksın ya da bu konu üzerinde çalışan bir klinikte destek alacaksın başka bir çözüm yolu yok tek çözümü dilatör o ben evde dilatorsuz parmak egzersizi olmadan yaptım diyenlere kulak asma onlar vajinismus olmadığı ya da cok düşük derecede vajinismus oldugu için yapabilmişler yoksa mümkünatı yok
evet dereceleri var mesela ben çok yüksek dereceydim aynada bakıp saatlerce ağlamıştımGerçekten tebrik ediyorum sizi. Devlet hastanesine mi gittiniz
parmak denemeye çalıştım olmadı .
Yorumunuz için teşekkürler . Anlamadığım bir şey var . Vajinismusun dereceleri mi var?
Anladım . Gittiğim kadın Doğum doktoru sadece vajinismus olabilirsin dedi kesin bile konuşmadı.Kendi alanına girmiyormuş . Pazartesi başka bir doktora gideyim en iyisi.evet dereceleri var mesela ben çok yüksek dereceydim aynada bakıp saatlerce ağlamıştımdokunamıyordum bile ama bazıları farklı oluyor kasılmalara tepkilere bağlı olarak ölçüyor doktor dereceni düşük dereceysen kendin yenebilirsin ama benim gibi yüksek dereceysen evde yenme imkanın yok mecburen destek alman gerek
yok canım ben 2 kez özel hastanede muayene oldum liv hospital ve koru hastanesinde ama özel hastanedeki doktorlar bunun emek isteyen uzun saatler süren bi tedavi gerektirdiğini söylediler ve tedavinin hastane ortamında mümkün olmadığını belirttiler Allahtan iyi doktorlara denk geldim yoksa para kazanmak için biz tedavi ederiz deyip aylarca oyalayabilirlerdi beni ama insaflilarmis öyle bişey yapmadılar 2 doktorda hera kliniği önerdi tabi ben o kadar para vermem kliniğe dedim çünkü ücreti 7000 civarı bişeydi dilatör set aldım ama o dönemde kimse yardımcı olmadı bana sorduğum herkes bir sır gibi sakladı tedavi yöntemini bende hırslandım ve eşime dedimki bana 7000 liraya bilezik al o bilezik gitmesin diye kendim yenerim benAnladım . Gittiğim kadın Doğum doktoru sadece vajinismus olabilirsin dedi kesin bile konuşmadı.Kendi alanına girmiyormuş . Pazartesi başka bir doktora gideyim en iyisi.
Sizin gittiğiniz devlet hastanesi miydi ?
tedavi yontemini ayrıntılı şekilde anlattığım bir konu açtım burdan takip edip yazabilirsin bana elimden geldiği kadar yardımcı olurum bu linke tıkla ve ilk sayfayı okuAnladım . Gittiğim kadın Doğum doktoru sadece vajinismus olabilirsin dedi kesin bile konuşmadı.Kendi alanına girmiyormuş . Pazartesi başka bir doktora gideyim en iyisi.
Sizin gittiğiniz devlet hastanesi miydi ?
Gerçekten okuyunca bile motive oluyor insanyok canım ben 2 kez özel hastanede muayene oldum liv hospital ve koru hastanesinde ama özel hastanedeki doktorlar bunun emek isteyen uzun saatler süren bi tedavi gerektirdiğini söylediler ve tedavinin hastane ortamında mümkün olmadığını belirttiler Allahtan iyi doktorlara denk geldim yoksa para kazanmak için biz tedavi ederiz deyip aylarca oyalayabilirlerdi beni ama insaflilarmis öyle bişey yapmadılar 2 doktorda hera kliniği önerdi tabi ben o kadar para vermem kliniğe dedim çünkü ücreti 7000 civarı bişeydi dilatör set aldım ama o dönemde kimse yardımcı olmadı bana sorduğum herkes bir sır gibi sakladı tedavi yöntemini bende hırslandım ve eşime dedimki bana 7000 liraya bilezik al o bilezik gitmesin diye kendim yenerim benama iste kimse anlatmayınca dilatörü nasıl yapacağımı yapamadım ve hera kliniğe gittim 5 seans olarak planlandı tedavim ben 3. seansta yendim vajinismusu 4. seansa sadece sohbet etmeye gittim 2 ay oldu vajinismusu yeneli bi sorun olduğunda hep aradım ve her aradığımda yardımcı oldular sağolsunlar sende önce bi evde dene derim ama baktin olmuyor mutlaka profesyonel destek al çünkü yıpratıcı bir süreç şimdiki aklım olsa 1.5 senemi zehir etmek yerine direk giderdim hatta eşim bile 20 bin bile isteseler hakları biz 3 günde asla çözemezdik bu sorunu dedi ki biz 1.5 sene yenememiştik
Küçük bi tavsiyem var.Aparatları eşinizin yapmasına izin verin.çok faydası oluyor.benimde güvensizliğim vardı.bide birazcık her şeyi kontrol etme takıntım var.ben bunun faydasını gördümCevaplarınız için teşekkür ederim.Sorunumun temeli eşime güvensizlik malesef.cinsel konuda yani.kendimi bırakamıyoruk
Yok devlet hastanesinde zor zaten pandemi dönemi. Ozel muayenehane.Gerçekten tebrik ediyorum sizi. Devlet hastanesine mi gittiniz
parmak denemeye çalıştım olmadı .
Yorumunuz için teşekkürler . Anlamadığım bir şey var . Vajinismusun dereceleri mi var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?