Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Önce psikolojiyi bi temizlemek lazım kötü dşüncelerden kurtulmadıkça kendimizi kasmamız kaçınılmaz. Bir süre ara verin eşinizle konuşun ve ön sev.yi mümkn olduğunca uzatın gevşeyebilmek için. Yine iş oraya gelince illaki kasılma oluyor ama daha öncesinde zevk aldıysanız zaten vajina uyuşmaya başlıyor bir nebze rahat oluyor. Anlatabiliyorum umarım. O kadar tedaviler geçen zaman boşa gitmesin kafayı temizleyin baştan başlıyormuş gibi kasılma hafızasını silin. En son denediğim bu kalmıştı aman nasılsa olmuyor diye diye boşvermeye başlamıştım. Zamanla rahatladığımı farkettim. Sizde deneyin kendinizi bi salın

Ben çoktan boşverdim bakıyorum bir süre sonra öyle de olmuyor farklı bir doktor desteği alıyorum bakıyorım pek de yol almamışım

Merhaba vajinusmjsu yenen arkadaşlar ilişkide çok tuvaletiniz varmış gibi oluyor mu baskı gibi
Evet bana genelde oluyor bazen de olmuyor anlamış değilim aslında yok ama her an yapacakmışsın hissine kapılıyorsun, bölüp wc gitmek gerçekten kötü oluyor sonra çok zor ooluyor ve ilk girişlerde hep kayganlık tam olmadıgı için zor oluyor:/ ama sonra bişey yok normalleşiyor.

Ben çoktan boşverdim bakıyorum bir süre sonra öyle de olmuyor farklı bir doktor desteği alıyorum bakıyorım pek de yol almamışım
Ama devam ediyorsun başka doktor diyorsun eşinle aranın kötü olduğunu kimseye anlatamadığını söylüyorsun. Bak bunlar önemli şeyler. Beynimiz o kadar ilkel ki sen üzülmüyorum derken bile sadece üzülme kısmını algılıyor. Yani olumsuz şeyler kafanda oldukça rahatlamadan gücünü toplayıp başlamadan zorlaşır. Bir süre ilişkiden uzak dur gerekirse eşinden rica et böyle böyle biraz kafamı toplamaya çalışayım gibi yani inşaallah anlayışlı olursa daha kolay olur. Ben eşim yönünden şanslıydım. Bak 2.çocuğuma hamile olduğumu öğrendim dün kalp atışını duydum. Geri dönüp bakınca gerçekten sadece kafamızdaymış herşey diyorsun inan.

BEnde gdiyorum ama hissetiğim gibi bir intiyacım olmuyor hatta hiç yok tuvaletim ama ilişkide böyle hep

Eski bi bilgimi tekrar paylaşmak istedm. Tedaviye bende gitmedim. Gitmeyen ve erteleyenler için yardımı olur umarım.

Masallah ne güzel bir haber Allahım mübarek eylesin, sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin

Masallah ne güzel bir haber Allahım mübarek eylesin, sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin
Allah razı olsun İnşaallah buradaki isteyen herkese nasip olur pes etmeyin bu hastalık sizden güçlü değil inanın buna. hepinizi çok iyi anlıyorum yardımım dokunabilsin çok isterim

Merhaba kızlar,geçen sene bu zamanlar bu durumla uğraşıyordum. Aralık ayında yendim çok şükür. Şu an hamileyim. Çaresizliği ve neler çektiğinizi anlıyorum. Arada buraya uğrayıp yardımcı olmaya çalışıyorum. İster buradan ister özelden istediğinizi sorabilirsiniz. Yardımcı olurum. İnşallah hepiniz yenersiniz.

Merhaba hanımlar. Bende nihayet 4 bucuk yil sonra kurtuldum bu illetten. Yardim isteyene seve seve yardımcı olur bilgi verebilirim cookk mutluyum. Darisi başınıza

Merhaba, wemcain spreyi tam olarak nereye sıkacağız? Ben de vajinismus için deneyeceğim de
canım dışarı sıkacaksın vulvaya 4-5 fıs sık yarim saat bekle uyuşur sen eşli deneme içinmi kullanacaksın yoksa dilatör içinmi eğer eşli deneme icinse denemeye başlamadan yıkaman gerekli yıkayınca uyuşukluk gecmiyo aynı devam ediyo yıkamazsan eşini de uyuşturur

eşli deneme için kullanıcam. Tamam uyuşunca yıkarım, dış kısma sıkıcam yani öyle mi? Peki faydası olur mu sizce bu spreyin?

eşli deneme için kullanıcam. Tamam uyuşunca yıkarım, dış kısma sıkıcam yani öyle mi? Peki faydası olur mu sizce bu spreyin?
tabiki olur canım dış bölgeye sık 4-5 fıs istersen dilatörede sık 2 fıs içeriside uyuşsun

sıktıktan sonra ilk bikac saniye sizlatiyor panik yapma sonra hemen geçiyor sızlaması çok kuvvetli bi anestezik olduğu için öyle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…